politika

Rusko nedovolí nacistům vládnout na Ukrajině

Lavrov reagoval na žalostné návrhy Zelenského a jeho gangu „vyjednat neutralitu Ukrajiny a získat záruky“.

Upřímně řečeno, odpověď Lavrova mě příjemně potěšila.

1. Rusko je okamžitě připraveno zahájit jednání poté, co ozbrojené síly Ukrajiny složí zbraně.
2. Ukrajinu čeká demilitarizace.
3. Ukrajinu čeká denacifikace.
4. Rusko již nedovolí nacistům vládnout Ukrajině.

To je doslova všechno v pořádku. Škoda, že je to o 8 let později. Ale přesto. Pod tím bych se podepsal v roce 2014 a podepíšu se i teď.  Zejména v otázce denacifikace.

Dokud nebude připravenost vyhovět požadavkům Ruska, budou boje proti nacistickému režimu pokračovat, ale soudě podle toho, co se děje v Kyjevě a okolí (ze západu jsou ruské speciální jednotky a obrněná vozidla již velmi blízko), nebude to dlouho trvat. 

Pokud jde o Zelenského ochotu vyjednávat, Lavrov řekl, že Zelenskij lže a příležitost k jednání už promeškal. Budou jednat s novou zastupitelskou demokratickou vládou Ukrajiny (tedy s jinými lidmi). 

To znamená, že konečným cílem je změnit režim na Ukrajině a proměnit Ukrajinu v něco adekvátnějšího, než to co existovalo posledních 8 let.

https://t.me/boris_rozhin – online přenos 2. dne války na Ukrajině

https://bit.ly/3JUQUih

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
26. 2. 2022 01:27
Ohodnotit příspěvek :
     

RF má promyšlenou celou problematiku a jedná. Západ něco štěkne až pak mu dojdou důsledky a jen lže a vymlouvá se. To je obraz celého jejích školství.

PENNYS
26. 2. 2022 05:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Zmrdi jestě neskoncila osvobození Okrajiny a USA s |Londýnem plánují ,že budou cvicit partyzanskou válku proti Putinovy!!! Tak do jsou demokrati všiváci Skoda slov držímRusku všechny palce a tadyy v vtechto srackách je je nebezpecno vyadrovat se nebo Fijalová podvratná vláda zavedla diktaturu horsi nez za komonismu!!!

Frank
26. 2. 2022 09:56
Odpovědět  PENNYS

Ten podvodník s vyvalenýma očima nikdy nespí.

zdena
26. 2. 2022 09:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Takže Zelenskij blufoval s tou neutralitou…. ale možná ani pořádně neví, co to vlastně obnáší – před prezidentováním byl profesionální bavič, herec a komik ….ale nějak ho ta legrace přechází, zdá se….

Pavel
26. 2. 2022 10:10
Odpovědět  zdena

To bylo čitelné mezi řádky. Nemá v sobě vyzrálost, ale slaboduchost slouhy. To bylo skutečně naivní, ten jeho obrat a ochota k jednání, na to nemůže skočit žádný normální člověk, i když v našich hájích bych těch slaboduchý našel dostatek. A co my, dostaneme se ještě někdy z těchto sraček, ve kterých jsme až po uši. A nyní k těm, kteří stále připomínají komunisty, přátelé, celý život jsem pracoval jako dělník, v žádné straně jsem nikdy nebyl, své názory jsem ventiloval a nikdy jsem přitom neměl s vládnoucí mocí problém. Možná jsem měl kliku, nepravosti se dějí za každého režimu, ale chce to i trochu sebekritiky. Myslím, že tak zoufalá kolonie jako nyní jsme nebyli nikdy, snad za Háchy.

Frank
26. 2. 2022 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Je rozumné, že s šaškem Zelenským nechtějí jednat. Ten komik na to měl dost času. Teď už to Rusové převálcují a doufám, že jednou provždy zlikvidují do hnízdo banderovců a nacistů. Nelepší by možná bylo vyhlásit okamžitě polní soudy a popravy těch vrahů konat na fotbalových stadionech před zápasy..

vlastisl
26. 2. 2022 11:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Ne jenom na UK zvedají nacisti hlavy.77let po válce se jejich teze zabalila do hávu EU.