politika

Jurij Kot: VELMISTR. Část 2.

Jurij Kot

Vjačeslav Alexandrovič Smolenko pro vás, milí čtenáři, připravil novou porci analytiky.

Často publikuji naše společné myšlenky s Vjačeslavem Alexandrovičem, autorem hlavního ruského raketového paliva, na téma geopolitika. Je třeba vzít v úvahu, že má přístup k různým informacím, včetně utajovaných. V některých otázkách se neshodneme, zejména pokud jde o přísná opatření. Ale v jedné věci jsou naše názory totožné: v lásce k Rusku, službě Bohu a ruskému národu.

Obecně doporučuji, abyste se seznámili s jeho myšlenkami a vyvodili si vlastní závěry. Publikuji dva díly.

První část zde: https://dzen.ru/a/ZmimPN17sSZjRxDb

„Válka je určitá akce, díky které se lidé, kteří se neznají, zabíjejí pro slávu a zisk lidí, kteří se znají a nezabíjejí se“ (Paul Valéry).

Vladimir Zelenskij je nelegitimním prezidentem, protože porušil vlastní zákon a ústavu země. A ta předpokládá, že po uplynutí prezidentského období přechází moc na Ukrajině na Nejvyšší radu, vysvětlil ruský vůdce, vystudovaný právník, Vladimir Putin 28. května na tiskové konferenci po návštěvě Uzbekistánu.

Prodloužení pravomocí ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského, kterému skončilo funkční období 20. května, je tudíž v souladu s tamním trestním zákoníkem interpretováno jako převzetí moci. Ruský prezident Vladimir Putin to oznámil 5. června při setkání se šéfy světových tiskových agentur na okraj Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra (SPIEF).

„Současné vedení Ukrajiny se rozhodlo, že žádné volby nebudou. Existuje článek 103 Ústavy Ukrajiny. Uvádí, že prezident je volen pouze na pět let. Existuje článek 83 Ústavy Ukrajiny, který říká, že v podmínkách stanného práva se prodlužuje funkční období parlamentu, ale neříká nic o možnosti prodloužení funkčního období prezidenta,“ řekl Putin.

Proč Velmistr Putin vystupuje v roli Lavrova, Peskova nebo Klišace a komentuje nelegitimnost prošlého klauna? Znamená to, že je to velmi důležité, když sám Putin poskytuje právní argumenty Zelenského nelegitimnosti.

Setkání Putina s šéfy světových tiskových agentur a plenární zasedání SPIEF je příležitostí využít mezinárodní platformy k maximalizaci šíření argumentů nelegitimnosti klauna s prošlou zárukou. Proč je ale tak důležité tyto argumenty co nejvíce a často opakovat? Cílů je několik. Začnu tím hlavním.

Režim prošlého klauna se má zhroutit, ale nahradí ho vojenská junta, a proto Zalužnyj sedí v Kyjevě, a ne v Londýně (to znamená, že ho kryje velká síla, která ho chrání, že ani klaun není schopen vytlačit Zalužného do Londýna, na finančně mimořádně lákavou a nesmírně životně důležitou (v současné době) pozici velvyslance). A takovou silou mohou být pouze Spojené státy.

Vypadá to, že Spojené státy připravují vojenský převrat. Ale k čemu a proč? Ukazuje se, že režim Ze-týmu se stal pro Spojené státy přítěží a sám prošlý klaun všechny naštval svým hulvátstvím.

Ale to není to hlavní. Putin k tomu hlavnímu řekl, že dnes je režim Ze-týmu vypouštěcí nádrží pro toxická rozhodnutí a viníkem, na kterého hodí všechny neúspěchy a obviní ze všech potíží. A tato nádrž již přetéká negativitou, což znamená, že je čas vydat Ze-tým na milost a nemilost davu.

Spojené státy spěchají nejen proto, že takové řešení už přihořívá (páru – hněv lidí – je třeba vypustit s pískotem), ale také proto, že se Ze-tým vymkl z rukou. A o to jde, Blinken jako namydlený blesk letí na Ukrajinu a Jermak, aby se s ním nesetkal, utíká do Evropy. Ale každý ví a chápe, že Kuleba, Šmygal a další, jsou jen paňácové a všechno v Saloreichu (opovržlivé označení Ukrajiny po Euromajdanu, pozn.red.) řídí Jermak. Ale o Jermakovi vám povím na konci článku, teď se zaměřujeme na klauna s prošlou zárukou.

Zde chci zvláště upozornit na hulvátský, nestoudný, provokativní styl komunikace s mezinárodními partnery prošlého klauna, psychopata, přeplněného množstvím fóbií a komplexů.

To je přesně jeho styl, a když diplomat-velvyslanec Melnik nazval Scholze „játrovkou“, pouze napodoboval svůj klaunský idol (mimochodem, Melnik se oblékal barevně, jako klaun). A všichni Arestovičové, Podoljakové, Danilovové a jim podobní jen napodobovali zlého klauna, přijímali a šířili jeho drzý způsob komunikace.

Byl to právě zlostný klaun se svým Ze-kvartálem, kdo mezi úřednictvo v byrokratické Bankové ulici v Kyjevě přinesl hulvátský, dobytčí styl komunikace (Ze-kvartál – odkaz na “Studio Kvartal-95” ukrajinskou společnost zabývající se produkcí audiovizuálního obsahu a koncertní činností, ve které v televizním pořadu “Večerní kvartál”, vystupoval do roku 2019 jeho ředitel a zakladatel Vladimir Zelenskij, pozn. red.)

A z Bankové se tato mluva stala stylem komunikace celého Saloreichu – jak uvnitř, tak s vnějším světem. Ze-kvartál zcela změnil nejen styl a formu komunikace, ale naplnil slang i novými obscénními nadávkami, které se staly v Saloreichu normou. Odtud jsme se z Moskalů (za Porošenka) stali orky-skřety (za Ze-Kvartálu).

Tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov nazval ruský lid „prasečími psy“*, ačkoli prasečí psi (německy Schweinehund) je pro banderovce opovržlivá přezdívka, kterou jim dal Wehrmacht během druhé světové války. Tohle pojmenování jim dali nacisté pro jejich vojenské čepice, které připomínaly uši prasat a psů. (*Schweinehund – slovo existuje pouze v němčině, švédštině (svinhund) a ruštině (свинособака) a nelze jej přeložit doslovně, pozn.red.).

Drzý, urážlivý způsob komunikace se dostal i do diplomacie – svatyně delikátní komunikace. Ale zlý klaun a jeho kvartál přišli do Bankové s již zformovanou mluvou a ta zůstala s nimi uvnitř. To znamená, že ve výsledku si Ukrajina za prezidenta vybrala vtipného oblíbence hospodyněk a k moci se dostal dobytek, zlostný klaun s hulvátským Ze-kvartálem.

Kdysi (za Janukoviče) jsem rád sledoval „Kvartal-95“, ale od roku 2019, kdy se klaun stal prezidentem, jsem to sledovat přestal: bylo jasné, že „Kvartál“ jako show zemřel. Ale než jsem napsal tento článek, rozhodl jsem se podívat na úryvky z “Kvartálu-95” posledních let – a byl jsem zděšen tím smetištěm. Žluč, vztek, nenávist, urážky a hrubost, to je vše, co z bývalého humorného „Kvartálu“ zůstalo. Humor nejen dosáhl podlahové lišty, humor zcela zmizel. Proč jsem se na to soustředil?

I teď si vybavíme, jak se tento klaun šklebil, dělal grimasy, na první mezinárodní tiskové konferenci v jeho životě v Paříži za účasti Putina, Merkelové a Macrona. JEHO PRVNÍ MEZINÁRODNÍ KONFERENCE NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI, KDE SE PROBÍRALY OTÁZKY VÁLKY A MÍRU!

Čili už tehdy z nezkušeného (neostříleného) Zelenského vylézalo na povrch jeho pravé špinavé nitro. A z Bogdanova rozhovoru jsme se pak dozvěděli, že kromě drzosti se chtěli hned na prvním setkání „vrhnout“ na Putina. Právě na jejich prvním superdůležitém jednání, kdy se politici snažili ukázat ze své nejlepší stránky, už ten zlý klaun lhal a podváděl (tohle nebyla diskuse o honorářích na firemním večírku, ale byla to diskuse otázky „bude mír, nebo bude válka“ za účasti vůdců tří velmocí).

A zde si dovolím své osobní, ale pevné přesvědčení, že 24. února 2022 by se to 100% nestalo, kdyby prezidentem Ukrajiny byl vychytralý Porošenko nebo Julia s kosou. Válku mezi dvěma rodnými národy úmyslně vyprovokoval krvavý klaun Zelenskij. Byl to právě tento zmetek, kdo jako první buransky zničil ​​pokusy Putina o vybudování zdvořilého dialogu (existují o tom desítky důkazů) a prostřednictvím dialogu přejít k mírovému kompromisu.

A pak tento klaun metodicky, krok za krokem (při absenci dialogu), jako psychopatický maniak na drogách, dovedl věc do války.

Zlý klaun není jen hrubián, je to patologicky tvrdohlavý, narcistický psychopatický narcista. Pokud si něco vzal do hlavy a vyslovil to jako rozkaz, tak úplně postrádal systém brzdění a korekce pohybu. Své rozhodnutí dotáhne až do konce, navzdory všem obětem a jakýmkoli nákladům a ztrátám.

Ze vzpomínek z Krivého Roga na Zelenského: „Bez zjevných vůdčích kvalit, závislý na názoru otce, ale zároveň vychováván především matkou a babičkou, Zelenskij aktivně nahrazoval své dětské komplexy bouřlivými společenskými a tvůrčími aktivitami”.

A tento chlapec s hromadou fobií padá do sítě organizované zločinecké skupiny sekty Beni-Chabad s tisíciletou krutou ideologií kultu a masové nadřazenosti, Chasidi (skupina organizovaného zločinu Chabad-Lubavitch) považují za gojimy (nelidé, dobytek, untermensch) i Židy (jejichž židovství není z matčiny strany, ale ze strany otce) a další národnosti, především pravoslavné Slovany.

Premiér-scientolog Arsenij Jaceňuk-Bakaj zveřejnil na webových stránkách ukrajinského velvyslanectví ve Spojených státech prohlášení, ve kterém nazval obyvatele Doněcka a Luhanska „podlidi“ (subhumans).

Plány sekty Chabad-Lubavitch zahrnují přesídlení amerických a izraelských Židů, členů této sekty, na Ukrajinu, která byla vybrána jako místo kompaktního pobytu pro Chasidy s vybudováním státu Chabad.

Ale to je neúplný portrét zlého klauna. Tento koktejl poruch, fóbií a vášní psychopatického narcisty s přeludy vznešenosti je potřeba hustě posypat kokainem jako buchty cukrem. Drogově závislý klaun-psychopat se stává podrážděným, paranoidním a rozvíjí se u něj kokainová psychóza, deprese, paranoia a halucinace, protože závislostí na kokainu jsou narušeny všechny mozkové funkce.

Ale i tento portrét zlého klauna je neúplný. Zelenskij je fantasticky úspěšný. To je neoddiskutovatelný fakt. Má neuvěřitelné štěstí a ze zdánlivě katastrofálních, fatálních problémů se dokáže dostat ven, vyškrábat se, vyklouznout. To z něj udělalo božstvo, nejprve pro sektáře „Kvartálu“, poté pro sektáře z Bankové a od roku 2022 – pro sektáře celého Saloreichu.

Po vytvoření vlastní buňky sekty s názvem „Večerní kvartál“ zlý klaun smíchal ideologii sekty se svou velikostí, chabadovským fašismem a kultem mamonu.

Pro staré Židy byl mamon jakýmsi „transcendentálním“ (smyslovému vnímání nepřístupným) počátkem. Jakási „věc sama o sobě“. A jejich „věcí pro sebe“ bylo zlaté tele.

Sloužit mamonu znamená starat se pouze o své vlastní blaho. Křesťané jsou si dobře vědomi slov Ježíše Krista: „Nemůžete sloužit Bohu i majetku-mamonu“ (Lukáš 16:13).

Ale i tento portrét zlého klauna je neúplný!

Neúplný, protože sekta „Kvartal-95“ během několika let jako mor zachytila ​​mysl a duše milionů Ukrajinců.

Mně velmi blízcí, moji bývalí (před SVO) přátelé z mládí (a to je ukrajinská elita staré školy, vysoce vzdělaní a zkušení diplomaté a guvernéři, šéfové velkých podniků) se náhle stali sektáři „Kvartalu-95“ (přičemž nejsou jen z Dněpropetrovska, ale dokonce i z Vinnice – vychovali Porošenka a Grojsmana). Neslyší všechny mé argumenty o psychopatickém klaunovi. Jejich idolem od roku 2022 se stal Zelenskij. Došlo tam ke skutečnému šílenství.

A teď už začínají chápat, že je tento maniak dovedl do záhuby, ale nedokážou o tom mluvit, nedokážou si přiznat totální sebeklam.

Jakmile však Spojené státy dají souhlas, celá sekta Saloreichu nasměruje všechen svůj hněv a vztek proti Ze-týmu. Ale jakmile se jejich pára vypustí, okamžitě budou jako sektáři přísahat věrnost vojenské juntě a Führerovi Zalužnému.

Nedělám si iluze, že se s ukrajinskou „elitou“ lze dohodnout.

Za prvé, už tam není. Ze-team vysekal, ohlodal jako červ, páteř „elity“. Za druhé, to, co lze nyní nazvat „elitou“, ve skutečnosti žádnou elitou není. Potrošenko protlačuje Zalužného, ​​aniž by si uvědomoval, že Zalužnyj přijde s hladovou a penězi chtivou juntou, která při absenci velkého množství pracháčů jako prvního sežere Potrošenka. To samé s Julií, s Vitalikem a se zbytkem „elitky“.

Ze-týmu se tak snadno podařilo uchvátit a podrobit si celou tuto „elitu“ nejen díky skupině organizovaného zločinu Beni-Chabad, Ze-tým uspěl, protože z „matky Ukrajiny“ se krok za krokem po 30 let postupně stávala nejprve „Ukrajina je Evropa“, pak „Saloreich“ a nakonec „země U404“. Víru a paměť zničili a nahradili Ze-sektářstvím „Ukrajina především“.

A jed koktejlu “Kvartal-95” se stal drogou pro sektáře země U404. Nyní bojujeme s drogově závislou „Ukrajinou nadevše“. Co ale narkomani dělají, když jim nedají dávku nebo podají ředěnou nekvalitní drogu? Zblázní se, a oni, když se 10 let živili krví a uměli jen loupit a zabíjet, dělají jen to, co umí: zabíjejí a kradou.

To znamená, že se k moci brzy dostane vojenská junta. Variantu junty mají architekti dlouho na skladě. Odtud při SVO došlo k povýšení Avakova jako nového Pinocheta. Ale Avakov byl zjevně odepsán a sázka byla uzavřena na Zalužného, ​​a proto Zalužného drží v Kyjevě, a ne v Londýně.

Nyní se vraťme na začátek mého článku.

Vraťme se k verdiktu pro Zelenského od Putina. Proč Putin, když ví o nadcházejícím státním převratu (a takto se k moci dostane vojenská junta), „pomáhá“ juntě svrhnout prošlého klauna?

Rusko, Putin, my potřebujeme nepokoje v zemi U404. Potřebujeme občanskou válku uvnitř Saloreichu. Energii hněvu drogově závislých sektářů musíme nasměrovat dovnitř, k nepřátelům uvnitř, a ne ven (na nás). To je nesmírně důležité! To lze přirovnat k rozsáhlé generální ofenzívě na všech frontách. Proto Putin přichází do popředí a osobně vede do bitvy!

Musíme celému světu zdůraznit, že podle ústavy a zákonů je nyní Nejvyšší rada legitimní na parlamentně-prezidentské Ukrajině a předseda Rady je dnes legitimním vůdcem Ukrajiny. Je nám jedno, kdo to bude, nebo přesněji až tak to není: potřebujeme, aby v Radě začal boj o post předsedy. Samotný fakt zdůraznění této otázky zcela boří a ničí moc krvavého klauna. Jeho moc spočívá na strachu, ale „bajonety se hodí na všechno, jenom se na nich nedá sedět“ (španělské lidové přísloví).

Jakmile strach zmizí, nahromaděná energie nenávisti se okamžitě bude mstít viníkům strachu.

Skutečným, hypotetickým, kompromisním, novým předsedou se může stát jedině Razumkov (ukrajinský Skoropadskij, Kerenskij – záměrně slabá postava, na níž se strany dohodnou jako na kompromisu). Razumkov je ale opravdu slabá postava a na pozadí všech supervýzev nedokáže udržet pořádek, potažmo moc a nevyhnutelně ho stejně nahradí vojenská junta.

Rusko, Putin, my potřebujeme, aby vojenská junta svrhla – ne nelegitimního krvavého narkomana Zelenského, kterého všichni uvnitř i venku nenávidí, – ale legitimního, neposkvrněného Razumkova.

Jedná se o hru vabank nejvyšší úrovně, proto hraje otevřeně a osobně Velmistr Putin.

Rusko, Putin, my potřebujeme, aby vojenská junta do podzimu rozehnala Nejvyšší radu! To bude konec země U404. Vojenská junta v zimě nebude schopna udržet moc žádnou silou. Tisíce krizí zemi U404 roztrhají na kusy. Znovu ožijí Divoké pole PMC “Záporožských kozáků” a Pole Guljaj PMC “Baťka Machno”.

Zásadně nechci a nebudu popisovat to zimní hotové peklo, do kterého se ponoří země U404 s miliony duševně nemocných a krvežíznivých sektářů se zbraněmi v rukou, hledajících někoho, na kom si vybít zlost a vztek, hledajících ty, kteří mohou za všechny jejich potíže…

Jen připomenu, že dohoda o tranzitu plynu do EU přes Ukrajinu končí v roce 2024. Modlím se k Pánu, aby naši kompradoři nepodepsali novou tranzitní smlouvu, kdy bude pod rouškou ázerbájdžánského plynu proudit náš plyn přes Saloreich do EU. Je to náš plyn z tranzitního potrubí, který zásobuje průmysl a veřejné služby Saloreichu. Jsme to my, kdo platí Saloreichu miliony eur za tranzit. Náš plyn potřebuje EU, která zásobuje Saloreich zbraněmi a penězi.

Tento současný Saloreich byl až do roku 2014 mojí matkou Ukrajinou, kde jsem se narodil a odkud jsem odešel do své války, kde jsou hroby mé matky, otce a všech mých předků…

Nebyl jsem občanem Ukrajiny, ale byl jsem občanem SSSR, narozen v Ukrajinské SSR, který v roce 1978 odešel sloužit do sovětské armády a celá moje další kariéra a život je spojen s Ruskou federací, ale všechny moje úspěchy a zásluhy jsou neoddělitelně spjaty s Ukrajinou, s Južmašem, a já jsem na to hrdý a vážím si toho!

Naším úkolem – Ruska, Putina – je vrátit naši historickou Novorossiji s Charkovem a Dněpropetrovskem, se Záporožím a Chersonem, s Nikolajevem a Oděsou!

A dále pak odkousneme po kouskách Černigov a Sumy, Kirovograd a Čerkassy, ​​Vinnicu a Chmelnický, Žitomir a Rovny a samozřejmě Kyjev. Dnes na frontě a v ukrajinském týlu vytváříme nezbytný tlak, který nevyhnutelně roztrhá zemi na kusy. A aby se tak stalo ve chvíli, kdy to potřebujeme, odepsali jsme prošlého krvavého klauna a řekli Nejvyšší radě Ukrajiny: převezmi moc!

Je jasné, že v Radě jsou bezpáteřní ovce, proto sám Putin jejich prostřednictvím osobně vysílá Západu a světové většině vzkaz – jsem připraven jednat, ale ne se Zelenským. Využil k tomu setkání se šéfy světových tiskových agentur a plenární zasedání Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra (SPIEF).

Nejen partneři, ale i nepřátelé nemohou neslyšet a ignorovat Putinův hlas. A německá strana AfD („Alternativa pro Německo“) ostře kritizovala Vladimira Zelenského během jeho projevu v Bundestagu a poukázala na jeho nelegitimnost ve funkci prezidenta. Předtím jeho projev bojkotoval blok Sarah Wagenknechtové.

“Ledy se prolomily, pánové porotci!”

Ale naši nepřátelé nejsou hlupáci a mají několik protitahů proti Rusku, Putinovi a nám.

Prvním krokem je zabít Jermaka. Jeho vraždu, ne odstranění z funkce nebo zatčení. A právě Jermaka, ne Zelenského. Jermak je klíčovou postavou současné země U404, jejího jádra.

Odstraňte ho a všechno se okamžitě sesype.

O Jermakovi ale napíšu až ve třetím díle.

https://1url.cz/01eet

(Andrej Borisovič Jermak je ukrajinský státník a politik. Vedoucí prezidentské administrativy Ukrajiny, člen Rady národní bezpečnosti, je součástí Vrchního velitelství vrchního velitele, pozn.red.)

sdílet na

14 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Standa
16. 6. 2024 06:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Tito psychopati jsou účelově využíváni, rozvíjeni ve svém narcisimu západními službami. …Dokud jsou užiteční. Od Idiho Amina Franka,Stroesnera, Pinocheta …po Zelenského.Nepíši o narcisovi Pávkovi, ( u něj nevadí ZO KSČ , výcvik v StB ,-s tajným bytem) – ale vadí to u Babiše( který přesto-že by 3x soudem osvobozen z nařčení) .Psychopatů naditých v oblecích, tloustoucích , čím dále více , máme plnou vládu. Jsou i nadití mocí a zhlíží na lůzu z vrchu!

JoFa
16. 6. 2024 08:35
Odpovědět  Standa

Citujem z odkazu dole: “Ukrajinskí predstavitelia tvrdia, že Ukrajina v súčasnosti nemá dostatok zbraní na to, aby zabránila Rusku zničiť alebo obsadiť svoje továrne, a musí urýchlene predať majetok, aby “nakúpila viac granátov a zariadení protivzdušnej obrany” na ich ochranu. Investovať niekoľko tisíc dolárov do granátov dnes má väčší zmysel ako riskovať, že sa tieto prostriedky v budúcnosti dostanú do ruských rúk, napísal NYT s odvolaním sa na ukrajinských predstaviteľov.

Tento postoj pripomína logiku lupiča, ktorý sa snaží vyrabovať a vyviezť čo najviac v očakávaní, že čoskoro bude musieť z krajiny utiecť. ”

https://cz24.news/titanove-bane-za-haliere-konecny-vypredaj-ukrajiny/

Ja nemám o Babišovi takú mienku, je to podobný psychoš v oblečku ako Fiala, Babiš razil proeurópsku politiku a stál na čele eurohujerov v Česku, Jourová jeho kandidát, Babiš vám skupuje pôdu v Čechách a pestujete si oligarchu ako sú tí, čo som opísal vyššie z Ukrajiny-veď je to miešaný Ukrajinec…
Citujem z článku: “Sloužit mamonu znamená starat se pouze o své vlastní blaho. Křesťané jsou si dobře vědomi slov Ježíše Krista: „Nemůžete sloužit Bohu i majetku-mamonu“ (Lukáš 16:13).”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovák
18. 6. 2024 13:27
Odpovědět  JoFa

To si kde prišiel nato že ten žid je polovicný ” ukrajinec”?

zuzana
16. 6. 2024 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin stanovil podmínky pro mírová jednání o Ukrajině

https://aktax.cz/putin-stanovil-podminky-pro-mirova-jednani-o-ukrajine/

JoFa
16. 6. 2024 13:08
Odpovědět  zuzana

Článok je dobrý, ale ešte raz, považujem za zásadnú chybu, aby Putin jednal o mieru skôr, ako Ukrajina kapituluje, to nebude pre Rusko žiadna výhra a predčasnými rokovaniami sa dostane do víru rokovaní z ktorých sa už nevymotá a môže sa stať presne to, čo sám Putin nechce- zmarazenie konfliktu a uviaznutie v kole nekonečných rokovaní a nebude môcť z toho von- inak by ho obvinili, že nechce mier. Ak to urobí, je hňup a pokazí všetko, čo začal. Ukrajina tak dostane šancu pre opakovanie tejto zločinnosti v budúcnosti.

Pavel
16. 6. 2024 17:53
Odpovědět  JoFa

Je to politika. My netušíme o co se tady hraje. Víme, že Rusko je schopno zničit Ukrajinu během pár hodin, a přece se celý konflikt táhne už víc než 2 roky… Proč? Toť otázka. Nevidíme do toho. Můžeme jen spekulovat a hádat.

Max
17. 6. 2024 06:38
Odpovědět  Pavel

Protože konečným cílem není Ukroruina, ale USA! Na pozadí války se pracuje na odstranění dolaru a na občanské válce, která povede k rozpadu USA.

slav
16. 6. 2024 18:24
Odpovědět  JoFa

Ak si všimneš podmienky, ktoré Putin stanovuje sú vždy oproti predošlým neprijateľnejšie tak pre U404 ako aj pre KoZa teda Putin má istotu, že k rokovaniam nedôjde. To znamená, že scenár ako v článku (alebo iný) a rozpadu U404 prebehne v nejakej forme v réžii Putina a Ruských záujmov teda časť predstaviteľov odstráni západ (Ze) časť odstráni Putin (Jermak) a časť sa odstráni sama medzi sebou v občianskej vojne na neokupovanej časti U404 a vznikne chaos. Je otázne, kto sa v chaose lepšie zorientuje či Putin alebo USA na čele KoZa (Bidet? Trump? iný?) EU to sú iba štatisti, Čína!.
Myslím, že takto rok bude jasno o osude U404 buď bude Ruská alebo bude veľká mela teda III svetová ak sa USA podarí nahnať na UA štatistov s EU (NATO). Rozhodnú voľby vo Francúzku 7/24 a Nemecku 9/25 ale je tlak a možnosť aj predčasných.

All
16. 6. 2024 09:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Alexandrovič Smolenko tu jasně označuje původce války na UK,tu část židů, co nás má za ,podlidi”,tu část židáků co před staletími vytvořili od černého moře po balt ,CHazarský Kaganát,-loupeživé,výpalné,krvelačné vrahy,co přijali židovské náboženství a stali se tak 13.židovským kmenem. Loupeživý a krvelačný CHazarský Kaganát byl zrušen a rozprášen Kyjevským knížetem,ale tyhle zrůdy po celá staletí přísahali pomstu,neustále se vraceli a vrací,dnes klidně i pod vlajkou kyjevských nacistů za podpory Londýna a Washingtonu,samozřejmě.Brousí si zuby na ůrodnou černozem,na nerostné bohatství a touží především zabíjet Slovany.Tyhle zrůdy táhnou světem mnoho let,všude kradou,loupí,podvádí a neštítí se vraždit.Tenhle židovský kmen démonů je to nejhorší zlo,které nyní pacifikuje samotné Rusko a kdo jiný,než rusové,kteří si dobře pamatují loupeživé vrahy.Až tohle zlo pomine,slovanské národy se opět sjednotí a nastane opět,konečně nádherná doba pro život na Zemi.I u nás fialový hnus zmizí,jidáši sloužíci démonům,až pak se lidem vyjasní oči,co dnes tvrdě spí.

Frank1 -
17. 6. 2024 13:35
Odpovědět  All

Hnizdo zla je City of London, kde sidli a bydli sioniste. Srovnat ho se zemi a valky a prevraty prestanou.

Kelly
16. 6. 2024 09:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Psychopati jsou ti Ukrajinci, co Zeldu zvolili a oni by ho zvolili znovu, proč si Zelda nevěří a nevypíše volby? Ukrajinci ještě nepochopili, co je to za pokrytecký režim, co jim tam západ nastěhuje do jejích země, už nic nebude pravda, jen samá manipulace a lži, to co nám sem nastěhoval dříve pejzatý Havel. Ukrajinci ještě musí projít svou cestou poznání, to, co jsme absolvovali zde my, kdy už se nebude dát na nic spolehnout, pravda je lež a lež je pravda.

Jaroslav
16. 6. 2024 13:26
Odpovědět  Kelly

Nehledej smítko v oku bližního svého, když nevidíš břevno v oku svém. Po zvolení pávka nemáme ukrajincům co vyčítat. Co do počtu psychopatů jsme na tom stejně a ty divize wermachtu vyzbrojene zbraněmi vyrobenými v Protektorátu nás nevaruji. Znovu děláme stejnou věc! A počet rusofobu c Protektorátu je dnes nejvyšší v EU. Slovy reklamy, protože chci, můžu a je to trendy.

Albi
17. 6. 2024 08:37
Odpovědět  Jaroslav

1+++

Frank1 -
17. 6. 2024 13:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelebub se nikdy nemuze tak chovat z vlastni vule jak se chova!
Je to loutka, ktera musi delat co na ni sioniste vyzaduji. Jejich posel Johnson mu rekl – budete valcit a my vam pomuzeme. Pak roztrhali dohodu z jednani s Ruskem. A od tohoto bodu bezi nesmyslna valka, ve ktere statisice zbytecne umiraji. Putinuv druhy navrh nehodlaji ani precist.
Nejdriv hlasali, ze Putin nechce jednat. Ted hlasaji, ze je slaby, protoze chce jednat.
Psychopate zahnani do kouta jsou nebezpecni.
Treti navrh Ruska uz bude tvrdy.