blog

Náhodná úmrtí samozřejmě existují. Stejně tak existují i normální sebevraždy

Jaroslav Šefec fb

Náhodná úmrtí samozřejmě existují. Stejně tak existují i normální sebevraždy, jejichž počet navíc v ČR v posledních letech až znepokojivě narůstá. Existují ale také „náhodná úmrtí“ a „normální sebevraždy“, z nichž nenáhodnost a nenormálnost čiší na sto honů. Zvláště je-li člověkem, který měl údajně spáchat onu „normální sebevraždu“ předseda představenstva podivné kampeličky s názvem Podnikatelská družstevní záložna Robert Zelenka.

Nebudu rozebírat celou řadu podivností, kterých je v celé kauze víc než dost. Počínaje zapomenutým a nepřiznaným miliónem korun premiéra Fialy, záhadným „zmizením“ 14 miliónů eur, údajně určených na nákup munice pro Ukrajinu a vzápětí odnesených doslova „v igelitkách“, až po pečlivé mediální „zneviditelnění“ podivné osoby jménem Kamil Bahbouh, která podle dobře informovaných zdrojů ovládala tuto údajnou „kampeličku“ se 150 členy, většinou patřícími k zazobané partičce kolem jádra ODS.

Dovedu si docela dobře představit, že Robert Zelenka jak v záložně, tak v podivných finančních operacích, které přes ní probíhaly, hrál nezáviděníhodnou roli bílého koně, kývala a schvalovatele. Chápu jeho pocity strachu a frustrace, když se problémy začaly „provalovat“ a jemu začalo být jasné, že bude první „na ráně“. Jak z hlediska trestní odpovědnosti, tak (což je podstatnější) jako člověk, který toho ví o dění v záložně až příliš mnoho. A věřím, že ho tyto okolnosti skutečně mohly dohnat až k sebevraždě. ALE …

Policie okamžitě po nálezu Zelenkova těla vydala zprávu, že jde o sebevraždu a cizí zavinění je vyloučeno. Docela bych tomu věřil, kdybychom žili v normálním právním státě. A kdyby mi právě policie v roce 2010 nepodstrčila do auta pistoli s úmyslem mě obvinit z trestného činu nedovoleného ozbrojování a dostat mě do vazby. Že za tehdejší akcí stálo Vojenské zpravodajství, jehož šéfa jsem pěkně klepl přes prsty, když jsem mu překazil lukrativní kšeft na nákup výrazně předražených „obrněných“ vozidel nejprve pro zpravodajce a pak pro celou armádu, to už je druhá věc. Pro mě bylo podstatné, že ten nákup byl pro bezpečnost ČR stejně nesmyslný, jako současný nákup letadel F-35.

Ta vazba tehdejší policejní akce s podstrčenou pistolí na vojenské zpravodajství mě ale přivedla na zajímavou myšlenku. Pracovně jí říkám „záhada španělsky mluvícího muže z jižní Ameriky“, po němž policie údajně několik dní pátrala na základě podezření z přípravy jakéhosi strašlivého, ale jen velmi mlhavě definovaného „teroristického činu“. Zapálení nějakých autobusů, jak jsem pochopil z tajemně znějící policejní informace o jeho zadržení. No budiž.

Nemohl jsem si totiž nevšimnout poměrně výrazné podobnosti s kauzami Vrbětice, ricin, nebo střelbou na FF UK a dalšími. Včetně okamžitého poukazování na údajně výraznou „ruskou stopu“ v této záhadě (ta se tajemně objevila i v počátcích vyšetřování „střelby u filozofů“, aby ovšem vzápětí zašla na úbytě). Na celé záhadě kampeličky ODS totiž není vůbec podstatné, kolik miliónů jakých peněz a kam odteklo, ale kdo, proč a jak hodil do dosud hladce a bezproblémově fungujícího lukrativního kšeftu vidle.

Myslím, že právě tady je klíč jak k objasnění smrti předsedy představenstva kampeličky, tak ke „zmizení“ Bahbouha a potenciálním budoucím problémům Fialy a dalších podivných existencí, finančně s touto obskurní společností spojených. A že právě tady má kořeny i „jihoamerická“ kauza. Jednak jako kouřová clona, překrývající dění kolem kampeličky, jednak jako zástěrka věcí, které se kolem ní ještě stanou. Termín „zapálit autobus“ totiž může mít ve španělském překladu úplně jiný význam.

Navíc se mi fakt nezdá, že by Rusko posílalo do ČR připravovat a páchat teroristické útoky ausgerechnet snědého, španělsky mluvícího muže. Zvlášť když disponuje universálními agenty Čukem a Gekem. Tohle už je hodně mimo mísu reality zpravodajských operací a zavání to velkým podceňováním ruských schopností. Což se nám může velmi brzy těžce vymstít. Bez ohledu na medaili CIA, udělenou za věrné služby jistému nejmenovanému generálovi.

sdílet na

81 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
zuzana
10. 6. 2024 10:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin: Konflikt na Ukrajině skončí podle Ruských podmínek

https://aktax.cz/putin-konflikt-na-ukrajine-skonci-podle-ruskych-podminek/

Ladislav 💤
10. 6. 2024 13:15
Odpovědět  zuzana

👍👍👍👍👍bravo pane Putine, žádné smlouvání! Na kolena a plazit!
Ať žijí bratři Rusové 🇷🇺, naši osvoboditelé, kterým vděčíme za život!

Slovan
10. 6. 2024 10:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty Čoudelko, ty čučkaři, zasyp si oukolík a nevymýšlej kraviny. Ono Rusko nepotřebuje takhle troškařit, až nám budou chtít dát najevo, že hra končí, to bude teprve tóčo. Ale có, ovce békají blahem a je jim vše u bobků, tak co. Ta účast u voleb je jasný úkaz jak je čechům jedno co si snimi globalisti dělají. Jak můžou být ty volby platné při tak chabé účasti. Hlava nebere.

Slovan
10. 6. 2024 12:12
Odpovědět  Slovan

Panenko skákavá já to muším honem doplnit, tím čučkařem vůbec nemyslím p. Štefce. Jen pro porozumnění. Však všichni vědí že to je koudelníkův syn od CIA. Jenerál. 😊

Spam Teuton
10. 6. 2024 13:28
Odpovědět  Slovan

Čoudelka, vrchní vibrátor BIS, má ale hodnost generála pouze propůjčenou. Nominálně jde o podpraporčíka.

Slovan
10. 6. 2024 17:00
Odpovědět  Spam Teuton

No to je možný, ale teď jde o to, jestli se mu díky té propůjčené hodnosti mění na účtě cifra. Samo že za peníze nás všech.

Pavel z Moravy.
10. 6. 2024 12:49
Odpovědět  Slovan

Povedená partička řídí tuto kolonii. Nu, ale jak vidno, většině to nevadí. Ale hlavně, že tržní kobyla ještě nechcípla. To bude potom bekotu.

Slovan
10. 6. 2024 17:08
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A ještě větší skvadra ubožáků a srabů tomu přihlíží. Nazývejme věci tak jak jsou. Ale to bolí. Pavle a víš co je na tom prča, že my podle Ústavy jsme v právu a tihle zrůdy, jak jinak je pojmenovat se nám smějí do ksichtů. Viz nedávný výrok nám zdejší oblíbený diskutér. Za spravedlivé situace (doby) by byl takhle malinkej. Doba (systém) mu nahrává, být skryt v anonimitě.

Ladislav 💤
10. 6. 2024 13:19
Odpovědět  Slovan

Viděl jsem mapku, jen pošahaný Prágl hlasoval jinak!
Chce být světový a plazí se před anglosasy po břiše do konečníku! Vždy to byli zrádci!
Nikdy nás mezi sebe nevpustí, jako rovný k rovnému!
Mají to v genech, jsme pro ně jen svoloč!

Jaroslav
10. 6. 2024 16:00
Odpovědět  Ladislav 💤

Mapu jsem neviděl a všichni ve stolici ČR, Práglu nehlasují stejně. Bohužel koncentrace otroků hykajicich blahem při pohledu na páníčka je zde výrazně vyšší. I přesto že je zde většinou náplava hlavně z Moravy. Nebo je to právě….?

Administrátor
P.A.Semi
10. 6. 2024 23:51
Odpovědět  Jaroslav

Ono je to tím, že v Praze (a středních Čechách) je víc inteligentních lidí a víc jich jde k volbám, kdežto na venkově jsou hlupáci a k volbám nechodí… Kdyby venkované nebyli líní a někdo jim ráčil vysvětlit, že ty volby mají občas smysl, byl by ten podíl ještě lepší…
(to je když se srovná statistika nejen výsledků, ale i účasti, a průměrného vzdělání, tak jsou ty souvislosti lépe vidět…)

πα½

Jaroslav
11. 6. 2024 03:58
Odpovědět  P.A.Semi

Nebýt těch hlupáků z venkova, pražští “inteligenti ” by neměli co do huby. Vzpomeňte na náš ideál, protektorát. Vesnice zachránila Prahu

Supman
11. 6. 2024 01:30
Odpovědět  Jaroslav

Máte pravdu. Ta otřepaná fráze o “práglu”… A jakápak byla volební účast na tom “venku” mimo prágl? Jakto, že ho nepřevolili, že?

Jan
10. 6. 2024 16:28
Odpovědět  Ladislav 💤

Praha v tom má tradici. Vždy neomylně zvolí tu nejhorší možnou variantu. Je to vidět už od voleb roku 1946 až dodnes. Říkám si, že Praha by měla být oplocena, vyhlášena jako rezervace exotů a zbavena práva volby, aby nemohla škodit zbytku státu.

Editor
11. 6. 2024 01:17
Odpovědět  Jan

V Praze je asi tak 12% obyvatel republiky. A přesně podle gaussovy křivky je v ní stejný podíl debilů a exotů jako ve zbytku obyvatel. Jenom, bohužel, protože se jedná o hlavní město se sem k rozhodování sjíždějí všichni idioti z celé republiky, protože ke škodě historického centra tady mají hovada svá dvě celorepubliková shromáždiště. PS a Senát.
Vezměte si ty kretény do Brna nebo Olomouce, ať si také užijete. Neříká se Pražák, ale Pražan. Ráz příspěvku je ostrý proto, protože se neustále z Prahy dělá semeniště debilních nápadů, jejichž autoři pohříchu z Prahy nepocházejí, naopak pocházejí z těch končin státu, ze kterých se ozývá největší kritika těchto nápadů. Nedivte se Pražanům, že už je to sere! Doslova. Kalousek, Zaorálek, Babiš, Topolánek, Zeman, Hřib, Bartoš, Krnáčová, Hamáček, Chovanec, Jurečka, Benešík, Tejc a mohl bych pokračovat dále, nikdo z nich není Pražan! Všechno jsou náplavy. Nadávejte na jejich města a ne na Prahu, do které se nastěhovaly všechny největší svině z každé vesnice, zejména z té vaší, kam jste je vhozením volebního lístku poslali! Nechávejte si své debily doma a v tu ránu bude v Praze normální skladba voličů!

Supman
11. 6. 2024 01:34
Odpovědět  scipio

Naprosto výstižný příspěvek!

Slovan
11. 6. 2024 09:10
Odpovědět  scipio

Dávám ti za pravdu, je to tak, ale zapomněl jsi na buzeranty a lesby!! Kde je pod svícnem největší tma? V Praze! A jak píšeš to spadá na všechny blby, kterých mají ve svém kraji plné zuby, tak se usadí v Praze. Jen od nás co se tam nakýblovalo lidí. Znám osobně tři kluky, kteří tam žijí, kvůli odlišné orientaci. A to nebudu znát všechny a co z okolí. Já jim dám 4%, to ták.

Editor
11. 6. 2024 21:30
Odpovědět  Slovan

u těch s jinou orientací to je sebeobrana, ve větším davu se ztratí. Fakt je, že jiná orientace není jejich volba. Je mi jich líto. Jsou mezi nimi často vynikající muzikanti. Pokud svojí orientaci provozují v soukromí, je to jejich soukromí. Nechal bych je na pokoji, pokud neexhibují na těch Pride pochodech.

10. 6. 2024 16:52
Odpovědět  Ladislav 💤

Bane, není to jenom Prágl. Vovčanů habaděj i na venkově. Já si ji také projížděl, hlavně v Zahradočechách, a jen jsem zíral. V mé rodné douře ANO, ale ukecaná Katka přes 12 %, vesnice v okolí v podstatě to samé, ale když jsem zabruslil do svýho současnýho bejvání, valil jsem oči jak šnek před bouřkou.
Tak třeba v pr-deli, kde ted bejvám, drtivě hlasů (28%) pro Spolu a pro Stačilo 10%, o pět kiláků dál Stačilo 28% a Spolu s Anem shodně po 18% – prostě v každé douře jinej guláš. Tak jsem se juk na města a v UL Ano, v LTM Spolu, kdežto v Lovosicích a Libochovicích Ano – ale Stačilo tam i tam aj tam mezi 7 až 14ti % a SPD všude na chvostu. Jo, a Pro, zbudovaná co partaj na očerpání hlasů SPD, všude ještě za SPD, což tomu prolhanýmu konskýmu handlíři upřímně přeju. Horší je, že co nevyšlo s Pro a rajchlvší, vyšlo s fízpartají s hranatým namachrovancem v čele. No, bude to ted do parlamentek zajímavý.

Slovan
10. 6. 2024 17:11

😊 😊 😊 👍👍

EvaK
10. 6. 2024 20:59

Já také a pak brečí, že se mají blbě.

10. 6. 2024 21:26
Odpovědět  EvaK

Já už od parlamentek, když začne někdo skuhrat a začne mi to lízt na nervy, tak projevím jakoby účastnej zájem – to mi jde – a pak hodím do placu otázku: “A kohos vlastně volil? Pro “se-ru na nějaký volby” a pětikolkaře mám odpověd: “dobře ti tak” pro dámy pětikolkařky, že jsem přece jen džentlas: “tak čemu se potom divíte”, a pro ty na našem břehu něco účastnýho.

Slovan
11. 6. 2024 09:15

Tvl. tak takhle dalece oni nepřemýšlí. Já to tady říkám také a čumí na mě jako poslední brambor ze sklepa. ONI to vůbec nepobírají hlavou. 🤣

Slovan
10. 6. 2024 17:10
Odpovědět  Ladislav 💤

Klasika, ono je to i jinde. Ale tam ta hustota je větší, to jo.

EvaK
10. 6. 2024 20:58
Odpovědět  Ladislav 💤

Teď jsem se dívala na naše okolí a Štramberk: ANO: 25.5 % (hlasy: 97)
SPOLU: 30.5 % (hlasy: 116)
Přísaha 6.3 % (hlasy: 24)
Stačilo 8.2 % (hlasy: 31)
STAN 6.8 % (hlasy: 26)
Piráti 4.7 % (hlasy: 18)
SOCDEM 2.1 % (hlasy: 8)
SPD 6.3 % (hlasy: 24)
PRO 2.6 % (hlasy: 10)
Svobodní 1.8 % (hlasy: 7)
Zelení 1.8 % (hlasy: 7)

Dědina Závišice: ANO: 20.1 % (hlasy: 75)
SPOLU: 26.2 % (hlasy: 98)
Přísaha 11.2 % (hlasy: 42)
Stačilo 11 % (hlasy: 41)
STAN 8.8 % (hlasy: 33)
Piráti 7.2 % (hlasy: 27)
SOCDEM 2.1 % (hlasy: 8)
SPD 5.1 % (hlasy: 19)
PRO 3.5 % (hlasy: 13)
Svobodní 3.2 % (hlasy: 12)
Zelení 0.3 % (hlasy: 1)

Nejen Prágl volil jinak 🙁

10. 6. 2024 22:19
Odpovědět  EvaK

Tady zase ode mě to, jak jsem na to valil bulvy:

 Takhle to vypadá v místě mého současného bejvání:

X Y X Y X – 1
Vítězná strana: SPOLU
■ ANO: 24.3 % (hlasy: 28)
■ SPOLU: 27.8 % (hlasy: 32)
■ Přísaha 13.9 % (hlasy: 16)
■ Stačilo 9.6 % (hlasy: 11)
■ STAN 8.7 % (hlasy: 10)
■ Piráti 2.6 % (hlasy: 3)
■ SOCDEM 1.7 % (hlasy: 2)
■ SPD 3.5 % (hlasy: 4)
■ PRO 0.9 % (hlasy: 1)
■ Svobodní 0.9 % (hlasy: 1)
■ Zelení 0 % (hlasy: 0)

A takhle pouhých 5 kiláků ode mě:

Oleško – 1
Vítězná strana: Stačilo
■ ANO: 18.8 % (hlasy: 6)
■ SPOLU: 18.8 % (hlasy: 6)
■ Přísaha 0 % (hlasy: 0)
■ Stačilo 28.1 % (hlasy: 9)
■ STAN 9.4 % (hlasy: 3)
■ Piráti 9.4 % (hlasy: 3)
■ SOCDEM 3.1 % (hlasy: 1)
■ SPD 3.1 % (hlasy: 1)
■ PRO 0 % (hlasy: 0)
■ Svobodní 0 % (hlasy: 0)
■ Zelení 3.1 % (hlasy: 1)

Ještě bych dodal, že Oleško má 98 obyvatel a XYXY přes 1 300, z čehož je krásně vidět volební účast na hlavu. V Olešku třetina ze všech obyvatel, včetně harantů, v XYXY desetina… Jo, a v mé rodné douře (cca 1500 ob.) rovněž třetina ze všech obyvatel, takže účast, když odpočítám haranty a tak, rovněž velká. Je to zkrátka u nás pěknej bordel.

Administrátor
P.A.Semi
11. 6. 2024 00:04

Inu, statistika je potvora, bacha na ni… XYXYX=Doxany, taková kombinace nikde jinde není… (a to prosím není doxxing, vy to tu na sebe píšete sám…)
https://www.volby.cz/pls/ep2024/vysledky_okres?nuts=CZ0423

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
11. 6. 2024 00:32
Odpovědět  P.A.Semi

Skutečně, ajnštajne? Doxany mají dle tebe 1300 obyvatel?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
12. 6. 2024 02:25

Já nevím, kolik mají obyvatel, ale nikde jinde takové výsledky nebyly… (ano 28, spolu 32, prisaha 16, atd…) to je jak “digitální” otisk prstu, volební vektor…

(a zapsaných voličů mají 366, volební účast 31%, 115 lidí volilo – to když 32 hlasů je 27.8%, znamená to 115 celkem, podle toho se to dohledá… takových, co mají 115 odevzdaných hlasů ve vesnici, je asi deset v republice, a mezi nimi právě jedna s tímhle rozložením…)
(takže tam buďto máte hooodně dětí, nebo jste těch 1300 obyvatel odhadl špatně, nebo XYXYX není totéž co XYXY …?)

Když to mohu takhle zjistit já, může to stejně i policie, novináři nebo jakýkoliv “aktivista”, který by se zajímal o to, o čem tu klábosíte…

Na to nemusí být někdo ajnštajn, ale ajťák

πα½

12. 6. 2024 21:03
Odpovědět  P.A.Semi

Ha ha ha! Aspon že je s tebou sranda. Já sice už vím jak to je a proč na tebe jukly doksany, i když v době kdy jsem to sem dával, byla pod xyxyx úplně jiná, cca třikrát větší doura než doxany, ale ty bádej dál. To si ajnštajne vážně myslíš, že nevím kolik obyvatel má doura mého bejvání? Tuž se volební vektore, třeba na to přijdeš jak to je.

Administrátor
P.A.Semi
15. 6. 2024 00:20

To leda jste se ukliknul a zkopíroval sem omylem Doksany místé té své díry, nebo se to jen snažíte okecávát… Nikde nebyly zveřejněny předběžné výsledky, které by byly jiné, než ty konečné…

πα½

František
10. 6. 2024 17:48
Odpovědět  Slovan

Je to hrozné. Češi, jako obvykle dokázali, že jsou jen stádo hlupáků.

Jaris
11. 6. 2024 02:26
Odpovědět  Slovan

Volby nic nerozhoduji. To si mysli jen naivni ovcane. Zasadni zmeny prichazi s valkami, revolucemi a prevraty, kdy tece krev. Ani to vsak neni jiste, ze zmena prinese lepsi politicky system.

Frank
10. 6. 2024 10:48
Ohodnotit příspěvek :
     

A už podvodník a prolhanec Fialenko sdělil, jak přišel k onomu milionu? Jistě si ho poctivě vydělal a zdanil.

Jura S
10. 6. 2024 10:59
Odpovědět  Frank

Platy PROFESŮRKŮ obskurních věd jsou OBROVSKÉ !!! 🙂

stan
10. 6. 2024 10:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Pane Štefec, na sebevraždu v tomhle případě nevěřím ani náhodou.Toho svinstva co má za nechtama Fiala a spol. je tolik, že by se machinace kolem kampeličky dali zamést pod koberec stejně jako kauza Dozimetr.Jenže tam bylo té šíny už tolik, že někdo nechtěl , aby předseda záložny zpíval, takže zvolili jistotu sebevraždy.

Jaroslav
10. 6. 2024 16:02
Odpovědět  stan

Ten chlap prý odvedl dítě do školy/školky a pak se normálně ? zasebevraždil ?

Slovan
10. 6. 2024 17:19
Odpovědět  Jaroslav

Tak i to je možný. V polovině ledna můj známý, i jsme se navštěvovali, manželky spolu pracovaly, zavolal přítelkyni, že už nepřijde. Šel jako vynést plasty, no a…..to už si každý domyslí. Dobrej chlap. Když je asi člověk v bezvýznamé situaci, cvak a je průůsserr hned.

Boomer
10. 6. 2024 18:33
Odpovědět  Jaroslav

..co byste řekl na chlapa, co si podřezal doma na gauči žíly, a pod rukou měl postavený kýbl, aby nezasvinil manželce koberec? Sebevrah myslí jinak, když už dokáže sáhnout na vlastní život…

Jaroslav
11. 6. 2024 19:44
Odpovědět  Boomer

Bohužel současná společnost “přeje” sebevrahum. Mnoho lidí se dostává do bezvýchodné situace a řeší je takhle. Podobné případy jako Slovan a Boomer znám také

zuzana
10. 6. 2024 11:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Němečtí politici požadují „maximální“ tresty pro mladé lidi, kteří vyjadřují nespokojenost s neomezenou migrací

https://aktax.cz/nemecti-politici-pozaduji-maximalni-tresty-pro-mlade-lidi-kteri-vyjadruji-nespokojenost-s-neomezenou-migraci/

Standa
10. 6. 2024 12:09
Odpovědět  zuzana

Vyjádřím se česky !
,, Cizinci ven”!!!
počínaje Ukrajici konče Afgánci atd. Neuvěřitelný nárůst spalniček,svrabu, černého kašle…..souvisí s nimi. O Tr. činech ani nepíši, o tom se nesmí psát.
A Němců se jistě objeví opět,, ruská stopa”!

Jaroslav
10. 6. 2024 16:05
Odpovědět  Standa

Němci ať se bojí, jsou kolonie. Jistý němec mi na můj vtip, že je imigranti pohltí odpověděl že vždy v historii se imigranti asimilovali. Dnes to vypadá že se budou asimilovat bývalý místní

Standa
10. 6. 2024 17:00
Odpovědět  Jaroslav

Tak máme první stupen ,, teroristického ohrožení” sice je na třetím( dlouhé zbraně atd.), ale zadržený cizinec je zadržen a tvrdě vyslýchán. Také ,, třetí stupen”.
Rakušan právě ohlásil v TV , že občané musí být všímavý a hlásit vše podezřelé( nebo všechny pro ně podezřelé) ! Udávání kvete.
Běžte večer k sousedovi na zahradu a něco zakopejte a nahlašte to , jako podezřelé.
Jednotka mu přereje zahradu. Nebo , že něco schovával do hranice dřeva.Rozštípou jí ho zadarmo. Vlašku od něj dostanete také zadara!

Jaroslav
11. 6. 2024 19:48
Odpovědět  Standa

Stando, správná rozvědka si teroristy vyrábí sama. Prostě najdou hlupáka a toho pak navedou. Je to známá taktika, mají kontrolu nad výsledky a obrovský úspěch když teroristů “odhalí “

Gales
10. 6. 2024 11:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím jak dopadli celkově volby do unie ale asi pro současné vládce špatně.Je kolem nich nějak podezřele ticho. Možná že někteří eurohujeři fakt ,sami,spáchají sebevraždu bo bez teplíčka v Bruselském zadku nepřežijí.

Jaroslav
10. 6. 2024 16:10
Odpovědět  Gales

Géniove typu “superlidra” Vondru a Danuše byli zvolení. Co mne děsí je u nich spousta preferencích hlasů. Tolik příbuzných ovšem nemají, z čehož plyne závěr, že hykajicich oslu se voleb účastnilo hafo. U nás a pro mne překvapivě i na Slovensku, nevím co Maďarsko. Francie mne potěšila, lidi si uvědomili, že Makaron jim chystá jaderný Armagedon. Jinde zatím nevím

Pavel z Moravy.
10. 6. 2024 16:49
Odpovědět  Jaroslav

Prostě je hodně jednoduchých lidí, kteří moc nemyslí. Člověk nemusí být geňa, ale tyhle týpky by mohl odhalit každý. Ona ale ta jednoduchost některým imponuje. S tím se nedá nic dělat.

Standa
10. 6. 2024 17:16
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pavle, je to i naše věc. Mlčíme, nevysvětlujeme. Mám kolem sebe kolektiv stejně myslících lidí (myslím , že je to i tady, až na některé, že……….nebude jmenovat) ,kteří přesvědčují ostatní. Na úspěchu Konečné je to trochu vidět.Na demonstracích také. Ale tlak budí protitlak, takže represe režimu se zvětšují!

Slovan
10. 6. 2024 17:26
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Včerejší rozhovor s mladou paní co si ztěžovala že její dětská leze o berlích a nemá za sebe náhradu, zubaři a jiné problémy. Zeptáš se koho volí a co myslíš koho? A nevysvětlíš to, protože tyto problémy přebíjí volnost, výlety, MÓÓŘÉÉÉ, sedánky v Mekáči a další výdobytky židoanglosaského života. Ale že je pomalu závěr to nepobírají.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
10. 6. 2024 17:02
Odpovědět  Jaroslav

,,Pražáci” dostali befel a podle něj kroužkovali nebo volili. Nevím na jakém místě v kandidátce tihle lůzři byli. – Jestli se muselo kroužkovat.

EvaK
10. 6. 2024 21:08
Odpovědět  Gales

Nejen Pražáci, výše je jak volila Republika. I vesnice na Moravě volily Spolu, namátkou Štramberk, Kopřivnice 1, Tichá, Hukvaldy, Čeladná, Valašská Polanka, Huslenky.
Nechám toho, bo se nas*ru.

10. 6. 2024 22:24
Odpovědět  EvaK

Tak to se máte, že si můžete dovolit odklad. Já jsem nas-ranej už co jsem vstal z pelechu.

Dag
10. 6. 2024 11:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Nečekal, že zemře,jinak by asi rychle zmizel do ciziny. Asi tohle od svých kamarádů loupezniků nečekal, takže do toho asi fakt hodil vidle někdo mocnější. Jo,vysoká hra patriotů..

Slovák
10. 6. 2024 12:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Killary Clintonova vie nieč bližšie o tých jej ” samovrazdach”, tam nazvali ako ” arkanciding” (sloveso ” to arkancide”), len odhadom to bolo a stale je asi 75 ludi co sa dokazali strelit i dvakrat do hlavy a bola to údajne ” samovražda”…Takou bol aj Vince Foster statny tajomnik za Clinonovho prezidentovania, ktory odišiel do parku pre narkomanov v DC= District of Crimminals) ako to tam cele mesto,Fašington, stvorcove dvojmesto volaju! Statny tajomnik v krasnom obleku a kravate sa isiel zastrelit do parku narkomanov az na dvakrat, pricom kazda z dvoch ran bola smrteľná ! A Killary upratavala nepohodlnych uz za guvernera Clintona v Arkansase ( Little Rock), ked letisko Mena, premenil na najväčšie drogove prekladisko v Severnej Amerike, jej slavny pedofilný manzel,a zakaznik Jefreyho Epsteina na ” ostrove orgií”- pedofilov!!! Dnes maju uprchlicke zberne tabory maloletych ktorich tam veselo brutalne zneuživajú a predavaju ďalej! Amerika ma miliony pedofilov, a pre nich tam vo vyse 400 takychto taboroch vytvoril sam pedofil Biden, hotovy raj! Cez 200 taborov maloletich je len v Texase damotnom! A dvaja odvažny kongresmeni sa tam nevedia dostat na kontroly! Pedofil Biden ich uzavrel!

Slovák
10. 6. 2024 12:47
Odpovědět  Slovák

Vyse 20,000 deti je uz udajne po smrti v tychto židonacistickych taboroch pedofilie a rozoberania na detske organy,plus adrenachróm!!! A toto chcu aj nasi probresivny pedofili v Európskom Gulagu narodov a v samotných krajinsch !!!

Boomer
10. 6. 2024 14:31
Odpovědět  Slovák

.. inu, napálit do sebe dva smrtelné výstřely není zas až tak nemožné, stačí k tomu použít třeba Glock 18 Full Auto..

Jaroslav
10. 6. 2024 16:13
Odpovědět  Boomer

A co hollywoodsti hrdinové, tam je to běžné. Ti žijí i po dlouhé dávce do hlavy, srdce a plic

Boomer
10. 6. 2024 18:11
Odpovědět  Jaroslav

..filmy neřeším, ale viděl jsem divočáka střeleného na komoru, který udělal ještě 15 metrů, než lehnul, při vyvržení byla hrudní část plná krve a měl ustřelený hrot srdce…
Hóólyvůd neřeším, tam je možné všechno, tam se kopou do hlavy a furt jim to běhá a myslí…

Standa
10. 6. 2024 17:28
Odpovědět  Boomer

Prd! Smrtelný výstřel může být pouze ten první jeden. A ani plnoautomat to neudělá. i , když , měl jsem tvrdé péro na pistoli u spouště ,tak jsem ho nahřál.Vystřelilo mě všech 8 ran najednou!!! Byla to na střelnici ve Vlašimi, prča . Pistol mě ulétla z ruky a vesele si bouchala…..

Boomer
10. 6. 2024 18:07
Odpovědět  Standa

..ale jo, z hlediska lékařského je opravdu z dvou smrtelných smrtící ten první, ale u toho Glocku je kadence fakt brutální, naštěstí je něco takového u nás jen na zvláštní povolení..
Jak krátkou dávku jsi schopen vystřelit z osmapadesátky, kadence 800/min? Na vteřinu ti vychází 13 ran. Málokdo dokáže vypálit krátkou pod tři rány na jeden dotek spouště…

Tupý hulvát
11. 6. 2024 09:53
Odpovědět  Boomer

Nedavno jsem psal,že si myslím,že jste odborník?Ze Sa-58 jsem střílel KAŽDOU dávku po dvou ranách bez problémů a že jich byly tisíce.Nebudete vy jen načtený žvanil?

Vlado71
11. 6. 2024 13:51
Odpovědět  Tupý hulvát

Na strelbach sa mi podarilo zo SA vz.58 vystrelit dokonca aj 1 ranu v rezime auto. Akurat ze mi znovu postavili figurinu, lebo strelba jednotlivkami vraj nie je povolena, velitela nezaujimalo, ze som sa selektora ani nedotkol, proste davka su minimalne 2 rany.
“Podtrzeno-secteno” – z dlhej zbrane nie je problem vypalit 2 rany, ale z kratkej automatickej zbrane som nikdy nestrielal, takze nemozem Boomerovi oponovat.

Tupý hulvát
11. 6. 2024 14:50
Odpovědět  Vlado71

Je to možné,byl jsem svědkem několikrát,podíl na tom mohl mít i stav zbraně.
Krátké zbraně střílející dávkou jsou naprosto vyjímečné,nemají skoro smysl.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
12. 6. 2024 21:16
Odpovědět  Tupý hulvát

….á í kdyby byl načtený žvanil, což já tvrdím už dlouho, tak by to tam psali že je to možné, nebo se pletu?

Jaroslav
11. 6. 2024 19:52
Odpovědět  Standa

Stalo se mi podobné, naštěstí jsem měl nabitý jenom 3 náboje. Ta ta ta, pak jsem poslouchal jestli někdo neřve bolestí…

Spam Teuton
10. 6. 2024 13:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Hele, z BIS si lze skvěle utahovat a dělat srandu. Pořád někoho honí a pronásledují, ale nikdy nikoho nechytí. Ale jinak čučkaři zjistili, že dinosaury před 66 miliony lety zlikvidovali ruští agenti Bolek a Čolek, kteří pak daleko později – před třemi lety – roztočili tornádo na Moravě. Nevím, jak vy, ale já před podpraporčíkem Michalem Čoudelkou, vrchním vibrátorem BIS, hluboce smekám, resp. ještě větší blbec, než jsme se báli.

Standa
10. 6. 2024 13:37
Odpovědět  Spam Teuton

Co si přejete? Každý blb je v současné vládě užitečný! Nemyslí, pouze plní slepě zadání!
Podívejte na Pávka! Prý -bojí se , že extrémizmus v evropě roste ? Jestli hnědý fašismus + nacismus není extrémismus-kterého on je nositelem-válečný zločinec z Jugoslávie, tak jsem čínský bůžek srandy.Ale on označí za extrém ,všechno, co vyčnívá z jeho školení ve státech.

Jaroslav
10. 6. 2024 16:16
Odpovědět  Spam Teuton

Kdysi Collins Piwel v OSN mával zkumavkou s křídou, Saddám prý má antrax, a Netanjahu namalovanou bombou s doutnakem, důkaz terorismu Hammasu. V obou případech to většina v OSN přijala jako důkaz. A pro mne je to také důkaz a varování.

Jaa2024
10. 6. 2024 16:25
Ohodnotit příspěvek :
     

takze moj prispevok nepresiel vojenskou cenzurou? neva…niekto si to asi prisvojil….😁

Administrátor
P.A.Semi
10. 6. 2024 18:34
Odpovědět  Jaa2024

Střídání přezdívek je druh podvodu, to už tu hlídá automat…
A s cizí IP adresou (třeba VPN) čekáte na schválení, to většinou projde, když to nejsou trolovské podvody… Jenže se to ale kontroluje jen párkrát denně, tak to občas chvíli trvá… To mají podobné leckde…

πα½

Polo 2
10. 6. 2024 18:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevěřím , že to byla dobrovolná sebevražda, ten člověk odveze dceru do školy a jde se zabít??? Je vidět, že toho věděl moc a Rédlovo se začalo bát

Jan
10. 6. 2024 18:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Cizinec z Jižní Ameriky, který byl o víkendu v Česku zadržen, se dopustil žhářského útoku na autobusy MHD v Praze. Byl chycen v garážích při pokusu autobusy zapálit. „Existuje podezření, že útok byl financován a organizován z Ruska,“ řekl premiér Petr Fiala.
—————————————————————————————————————————
Omlouvám se, že sem vkládám nesouvisející vložku z trapného Sorosova Seznamu, ale při přečtení výše zmíněného jsem propadl záchvatu smíchu. Živě jsem si představil jak jaderná velmoc Rusko bojující s dementním Západem, vlastnící ropu plyn zlato, sem posílá nějakého pochybného bezďáka, aby zapálil nějaký bezvýznamný autobus. Tak si říkám, jestli bych neměl zavolat na linku 155 že u pár vládních pošuků propukla nebezpečná paranoia hraničící s naprostou neschopností soudnosti. Ať Doktor Chocholoušek okamžitě vyšle sanitní vozy, poněvadž mít v čele státu tuhle tlupu retardovaných dementů, to vážně ohrožuje naši existenci. Zítra se dovíme že Rakušan má zácpu a Fiala průjem…..a kdo zato může???? Žeby vládní kantýna? Nikoli….Přece RUSKO…. :-))) To je tragédie, mít v čele státu tuto parodii politiků….

Jan
10. 6. 2024 19:08
Odpovědět  Jan

Já myslím že tu pokročilou paranoiu a demenci mají z toho jak s Bartošem šňupou na záchodě koks….

All
10. 6. 2024 21:24
Odpovědět  Jan

Pro fialové pošuky neplatí ani,že:Tonoucí se stébla chytá”Fiala neví,že je blb a tak to zůstane.A ty všechny retardované poskoky kolem koryt v pětikolce jde léčit pouze jediným způsobem,poctivou prací na ,,odloučeném pracovišti”.Ideální by byl ostrov,kde by dostali pily,kladiva,motyky,rýče,semena rostlin a dělejde,pracujte,anebo padněte hladem.Museli by se naučit pracovat a dokonce i přemýšlet,pokud by chtěli zůstat naživu,tihle retardovaní blbové,paraziti společnosti.

10. 6. 2024 22:28
Odpovědět  Jan

Vlastně je to ve svém důsledku dobrá zpráva. Čím víc se ten fialovej kašpar ztrapní, tím líp pro budoucnost.

Administrátor
P.A.Semi
10. 6. 2024 23:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Inu, ohledně “jihoamerického” řešení třeba problému s pomstou za pokutu na jízdném, nebo jakékoliv jiné podobné vyřizování účtů a “spravedlnost” po jihoamericku, si tu asi budeme muset zvyknout, když nám sem nyní “Biden” hodlá poslat bandy jiho-amerických migrantů… (nedávno jsem to někde četl…)

Ohledně “kampeličky” – inu, čím dál víc to vypadá, jako by nám tu vládli mafiáni a postupně se prorůstali i kam by neměli…

πα½

Kelly
11. 6. 2024 05:58
Ohodnotit příspěvek :
     

At´žije Putin a Rusko. Jel jsem v sobotu vlakem kolem toho zdemolovaného vagonu v Pardubicích po té železniční nehodě, proč se toto nesnaží Fiala a Rakušan hodil na Putina s jeho agenty? Copak se na toto dá dívat?

Antonín Körber
11. 6. 2024 08:48
Ohodnotit příspěvek :
     

..ano,..vždyď o tom sami psali,pak to nechali delší dobu vykvasit a pak vyhnít,nakonec si za tu dobu vymysleli něco jiného,prý rusové???,…novičok,tomu nevěří ani náš kocour…..řekli o tom,že snad někde na Ukrajině s tím obchodoval nějaký bulhar,no a dnes se podává důkaz,no všichni o tom věděli a nyní nemá nikdo o tom vědět?..podpálení Vrbětic mělo jen zahladit stopy těchto ukrajinských kšeftmanů,prý bulharského původu…stále totožný scénář,stále probíhá šetření,třeba už sedmým rokem,stejně jako to vraždění na té vysoké škole v Praze,viděli jsme v akci našeho největšího géniuša mičurina Rakušana,ten všemu nasadil trnitou korunu,že se k ní nedostane ani ježek,chytrý jak 14 dní starý pes,zodpovědnost vůbec žádná a k čemu je hlupákovi nakonec rozum?.. a tak se pokračuje s pompou celebreticky k množení největších ouředních pitomin světa ku Slávě debilům..