politika

„Orchestr v akci“. Putin se v Kremlu setkal s „hudebníky“

GEOPOLITIKA CIVILIZACÍ

Kreml dnes oznámil, že pouhých 5 dní po událostech z 24. června (vzpoura Prigožina a PMC Wagner, pozn.red), měl prezident Putin schůzku s velením “hudebníků” v plné sestavě (přečtěte si, co je to za lidi). 

Na jednání dorazili velitelé, včetně Jevgenije Viktoroviče Prigožina a řada bezpečnostních činitelů (celkem 35 lidí). Peskov poskytl následující informace:

“Vskutku, pan prezident měl takovou schůzku, pozval na ni 35 lidí – všechny velitele oddílů a vedení skupin, včetně samotného Prigožina. Tato schůzka se konala v Kremlu 29. června, trvala téměř tři hodiny,” řekl novinářům Dmitrij Peskov, tiskový tajemník prezidenta Ruské federace.

Podrobnosti o schůzce, poznamenal Peskov, nejsou známy, ale zároveň řekl:

„Jediné, co můžeme říci je, že prezident zhodnotil jednání společnosti na frontě během SVO a také poskytl své hodnocení událostí z 24. června. Putin vyslechl vysvětlení velitelů a nabídl jim další možnosti umístění, uplatnění jejich dovedností a dalšího bojového využití”.

“Sami velitelé vylíčili svou verzi toho, co se stalo a zdůraznili, že jsou oddanými stoupenci a vojáky hlavy státu a nejvyššího vrchního velitele, a také řekli, že jsou připraveni dál bojovat za vlast. To je vše, co můžeme o tomto setkání říci,“ řekl Peskov.

K tématu, zda byly události z 24. června skutečné nebo připravené, se již nebudeme vracet, jelikož jsme naši verzi představili v tomto článku.

Putin provedl nejlepší operaci v historii Ruska k identifikaci páté kolony
GEOPOLITIKA CIVILIZACÍ 25. června

A upozorňuji na to, že „hudebníci“, včetně Jevgenije Viktoroviče, nikdy neřekli, že jdou proti Vladimiru Vladimiroviči. Nepadlo jediné neuctivé nebo hrubé slovo. 

Přičemž obdobná situace je i ze strany prezidenta Putina.

Proč?

Zde je důvod. Níže je deklarace „hudebníků“ ze dne 1. května 2014. Je to hlavní dokument, je to také soubor pravidel, neměnný zákon pro Jevgenije Viktoroviče Prigožina a Dmitrije Valerijeviče Utkina. 

Podíváme se na body 7 a 8 o povinnostech velitele:

Body 7 a 8 – “Nejít proti VVP a nelhat, nepřetvařovat se, vždy říkat tak, jak to je.”

29. června, pouhých 5 dní po známých událostech, dal Vladimir Vladimirovič velitelům příležitost splnit bod 8.

Pokud 24. června bylo vše doopravdy, pak je třeba mít odvahu, rozum a vůli setkat se tváří v tvář a problém řešit. A odvaha je potřeba od obou stran. A soudě podle toho, co dnes řekl Dmitrij Peskov, řešení se našlo. 

Jelikož tam byl Viktor Vasiljevič Zolotov, je pravděpodobné, že „hudebníci“ nejspíš nepodepíší smlouvu s ministerstvem obrany, ale s Národní gardou, nebo nějakým jiným útvarem. Není to až tak důležité. Důležitá je jiná věc, “hudebníci v akci” budou pokračovat bok po boku s ostatními Obránci drtit nepřítele.

Vše dobré.

PS: Náš prezident je velmi moudrý člověk.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/au19p

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
10. 7. 2023 23:06
Ohodnotit příspěvek :
     

VVP je malaďec.
No, neznám jiné žoldácké skupiny ve světě, ale troufám si, že asi málokde.pokud vůbec, je něco jako bod 8. I když právě pro boje je tohle naprosto rovnocenné kvalitnímu výcviku a vyzbrojení.

Standa
11. 7. 2023 08:04
Odpovědět  Peter 008

Black Woter – dnes Akademia.

Editor
11. 7. 2023 10:56
Odpovědět  Standa

Blackwater …

10. 7. 2023 23:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Ha! Ha! Ha! A je to tady, malověrní!
Bravo!

10. 7. 2023 23:57

Jo, a ještě něco. Je 10.7. Schůzka se konala 29.6. – tedy před téměř dvěma týdny.
A dodnes ticho po pěšině. Žádný “únik”, nic takového. Poučení které mi z toho vyplynulo:
1) Když chce Putin a spol. něco utajit, pak to také utají.
2) Když ti (míněno mě) něco nejde do kotrby a Putin to
a Putin ono, pomni na bod 1) pitomo!
3) Buď předběžně opatrný k “únikům”!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
11. 7. 2023 09:37

No jasně, je třeba opravdu vše pečlivě zvažovat než plácnout do etéru nějaké blbiny. Koneckonců Petr nám zde nedávno dal článek o chápání třech úrovní situací. Já si z toho beru velké ponaučení i když jsem velmi málokdy někomu skočil jak se lidově říká na špek. Ale až do své smrti se člověk učí, někdy i přeučí, ale to už je život. Měj se Milane a pěkný den přeji nejen tobě ale všem zde na Pokecu.

11. 7. 2023 14:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

🙂

ammater
11. 7. 2023 06:16
Ohodnotit příspěvek :
     

To, že sa Putin stretol s Prigožinom veľa napovedá. Zrejme sa nejednalo o žiadnu vzburu ako sa to prehnitý západ snažil prezentovať. Pravdu sa dozvieme raz časom.

Frank1
11. 7. 2023 07:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Tentokrat podcenovani Rusove dokonale oblafli zapad i CIA a Prigozin dostal na puc miliardy. Jen at se to zapad dozvi o te schuzce v Kremlu, i s tim se pocita!
Prigozin pomohl odhalit zradce, prolhanost a podlost v GS. Vrchni velitel SVO pred nim uprchnul a uz je prevelen v administraci.
Wagnerovcu deviza je rikat jak to je a nelhat. Rikat, kde jsou zradci. A to Rusko potrebuje jak sul. Je plne zradcu v mediich, administrative i v politice.
Ted zapad a NATO cumeji co Wagnerovci maji za lubem… Nechejme se prekvapit.