politika

Aby Rusko donutilo americké zpravodajské služby upustit od atentátu na Putina v Ženevě, vyslalo na jejich pobřeží 50 námořních válečných lodí

Tokarev

Již jsem se zaobíral podobnou myšlenkou o plánovaném atentátu na Putina při podobných okolnostech – pokusu o setkání s Trumpem.

Co podnítilo takové, poněkud divoké myšlenky? A dokonce podruhé! Je to paranoia? 

Může se stát cokoli. Moje úvahy:

1. Úplná nesmyslnost tohoto setkání. Všichni odborníci, jak z naší strany, tak z americké, poukazují na to, že je nemožné se na něčem dohodnout. Ale proč se tedy schůzka připravuje.

V polovině května se kvůli absurditě plánovaného setkání objevila teze, že jelikož není možné se na ničem dohodnout, Spojené státy prostě potřebují přímý kontakt (přístup k tělu). 

Setkání je naplánováno na jejich území. Neutralita Švýcarska, poté, co Spojené státy dostaly pod svou plnou kontrolu slavné „tajemství vkladů ve švýcarské bance“, je velmi pochybná.

2. Nedávno jsem slyšel prohlášení některých Američanů, že během setkání by mohl Putin zabít Bidena. 
Zloděj tak hlasitě křičí, chyťte zloděje.

3. Při hledání materiálu jsem narazil na Markova, který má stejné myšlenky:

Američané se mohou pokusit zabít Putina během setkání s Bidenem.

Politolog Sergej Markov uvedl, že ruský prezident Vladimir Putin by mohl být v nebezpečí během setkání s Joe Bidenem, pokud k setkání dojde na území spojence USA.

Zdůraznil, že Američané jsou připraveni na jakékoli zločiny v jejich zájmu a po mnoho let z ruského vůdce vytvářejí obraz nepřítele lidstva.

“Proto je v západní zemi, která je formálně neutrální, ale ve skutečnosti spojencem Spojených států, jako je Švýcarsko, Finsko, nemožné zajistit bezpečnost ruského prezidenta před možným pokusem o atentát,” napsal.

4. A konečně, ve zprávách jsem dnes viděl toto: Rusko vyslalo 50 námořních válečných lodí k americkému pobřeží:

Akce lodí námořnictva ze vzduchu podporuje velké množství strategických a stíhacích letadel ruských vzdušných sil.

Podle vojenských pozorovatelů různých domácích médií se ruské ministerstvo obrany rozhodlo vyslat k pobřeží USA asi 50 válečných lodí ruského námořnictva. 

Ruští novináři také tvrdí, že akce lodí námořnictva ze vzduchu podporuje velké množství strategických a stíhacích letadel ruských vzdušných sil. 

Vojenské oddělení země se tedy rozhodlo prokázat Washingtonu, že je připraveno provádět vojenské manévry v bezprostřední blízkosti amerického pobřeží.

… Věřím, že to má odradit Spojené státy od uskutečnění zamýšleného plánu.

Tokarev
https://bit.ly/2RqItpy

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Max
5. 6. 2021 09:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Putina v Ženevě nikdo nezabije. Ale určitě na něj chystají mediální podraz.
A divím se Rusům, že jim to nevadí a skáčou na špek.
Biden a jeho majitelé se netají tím, že do Ženevy jedou kárat Putina v otázkách lidských práv v Rusku.
A krok Švýcarska, vpustit k nim jen ty ideově správné novináře dává tušit, jaká propagandistická masírka budou následné tiskovky s Putinem a Bidenem.
http://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/novinare-ockovane-sputnikem-nepusti-svycarsko-na-schuzku-bidena-s-putinem-40362130

PavelS
5. 6. 2021 12:34
Odpovědět  Max

..nikdo nezabije. Nenechte se vysmát! “Přístup k tělu” je standardní metoda likvidace nepohodlných vůdců. Nepoužívá ji jenom impérium, Izraelci takto zlikvidovali Arafata, když ho vyhladověli v kostele. Neměl jinou možnost než se nabaštit jejich jídlem, možná, že mu tam foukli něco oknem.
Na Putina použijí to nejmodernější co mají. Stačí nějaký jed rozptýlený ve vzduchu, nikdo si ničeho nevšimne. Nějaké ruské lodě u pobřeží USA jsou mu úplně k prdu. Zemře za měsíc, nebo za půl roku na leukemii.
Se divím, že zrovna bývalý agent KGB naivně vleze do takové pasti.

Antek
8. 6. 2021 19:33
Odpovědět  PavelS

Po těch opatřeních už opravdu ne,..teď se stanou američani největší ochrankou..

Rug
5. 6. 2021 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

“Přístup k tělu”, to je naprosto přesné!!! Víme, co Američani udělali s Chavezem. Na dva dny ho zadrželi na vojenské základně. Pak dostal rakovinu a zemřel. Jestli tam Putin pojede, tak je úplný blázen! Toto je totální nezodpovědnost k celému Rusku. Navíc ještě legalizuje podvodem Sorošem nastrčeného šaška Bidena.

ZMann
5. 6. 2021 15:45
Odpovědět  Rug

Pravý Putin neopouští Rusko pojede jeden z několika dvojníků.

zdena
6. 6. 2021 14:13
Odpovědět  ZMann

to by byla bomba ….. kéž by !!!

Administrátor
5. 6. 2021 13:38

..a bude veselo;)

ZRX1200
5. 6. 2021 19:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Zatím není vůbec jisté, zda se schůzka uskuteční. Je to takové politické měření sil na dálku. Pokud summit bude, budou i Rusové připraveni. Velmi dobře ví, že Biden na Putina intelektuálně absolutně nestačí, je to ze strany USA předem prohraný souboj. Takže jediný důvod setkání je fyzická likvidace Putina. Což se jim ale nepodaří, protože obě strany už dopředu ví, co je ve hře. Takže nám nezbývá než sledovat, jak tato politická šachová partie dopadne.

Antek
8. 6. 2021 19:35
Odpovědět  ZRX1200

Správná připomínka ..Biden onemocní..

zdena
6. 6. 2021 14:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusové tak dostávají jedinečnou příležitost dopravit svoji flotilu, letadla a mužstvo k břehům USA a nutně k tomu mají svolení protistrany…. to mi fakt nejde na rozum…. nějaká mediální válka je proti tomu směšná… pomlouvalo se, lhalo a podvádělo vždycky a všude a každý to ví…. a každý žvást za chvíli vyšumí… ale tohle je o něčem jiném. Někdo něco podceňuje… která strana to je ? Kdo bude lišákem ve hře ?

zdena
7. 6. 2021 14:50
Odpovědět  zdena

Jsem zvědavá, jak se projeví skandál Covid, kdy se jasne prokazuje, že to je výrobek made in usa a že to ten …prostě ten Fuci….. moc dobře věděl a měl dokonce i postup výroby…. to je prostě neuvěřitelné, jak zoufalí musejí amíci být, že dělají takovéhle věci…..

Antek
8. 6. 2021 19:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Něco se stát,tak USA už neexistuje….