politika

Všechny války jsou války bankéřů…. Zde je důvod, proč válečné štvaní právě začíná

Chris MacIntosh

Již dříve jsme zdůraznili, jak Británie a Austrálie začaly připravovat země na válku s Ruskem. Přiměli jsme Švédy, aby udělali totéž, a teď se touto mánií nechávají unášet i nositelé dřeváků. Brzy na tom bude stejně celá EU.

Ale tohle je zjevně zavádění. Koordinace má všechny znaky zavádění podvodů s COVIDem. A podívejte, jsou to všichni stejní hráči. Další na řadě je Kanada a Nový Zéland. Vsadil bych na to akciové portfolio Nancy Pelosi.

Z článku Newsweek:

Velitel nizozemské armády ve čtvrtek vyzval Nizozemsko, aby se lépe připravilo na případnou budoucí válku s Ruskem.

Nizozemsko se musí vážně bát války a naše společnost se na ni musí připravit…Rusko sílí,“ řekl generálporučík Martin Wijnen, velitel Královské nizozemské armády, v rozhovoru pro noviny De Telegraaf.

Je to stejná metoda, kterou použili u COVIDu. Začněte terorizováním lidí, ukažte na problém a poskytněte „řešení“.

Máme-li naplnit cíle WEF (jasně opakujícím se prostředkem je snížení populace), tak jaký je lepší způsob, jak toho dosáhnout, než válka. Pilotním projektem byla Ukrajina. Je jasné, že tady nejde o vítězství. To nikdy nemělo nastat a vojenský průmyslový komplex to bohužel věděl. Pro tyto psychopaty nic neznamená, že ​​více než milion Ukrajinců je mrtvých a nyní se zjevně snaží povolat ženy. Víte, rovnost a tak. Pohlaví je spektrum, ne?

Již dříve jsme také zdůraznili, že Ozzies a Kiwis budou špičatým koncem západní tyče používané k šťouchání do sršního hnízda. A je to tady… Na to poukazuje článek Yahoo News:

Zatímco Austrálie a její spojenci zůstávají ostražití vůči rostoucímu vlivu Číny v Tichomoří, Nový Zéland se přibližuje připojení k paktu AUKUS a pracuje na „plynulejších“ vojenských operacích s Austrálií.

Je nám lépe spolu než když jsme od sebe,“ řekla novozélandská ministryně obrany Judith Collinsová.

Posun směrem k práci pod přísnou kontrolou se nyní zavádí (něco jako lockdown COVID, opravdu. Legrační, že!):

Australský ministr obrany Richard Marles řekl, že dojde ke „zvýšené integraci mezi našimi ozbrojenými silami, včetně společných schopností, výměn vyšších vojenských důstojníků a zvýšené účasti na vojenských cvičeních“.

Očekávám, že válečné štvaní brzy začne vážně.

Ale pamatujte si to, lidi. Všechny války jsou války bankéřů a bankéři se rozhodli, že do války půjdeme. Nyní budou povoláni pódioví šašci (politici), aby sehráli svou roli, a propagandistické stroje MSM zapnou nikdy nekončící narativ „[vložte Rusko, Čínu, Írán atd.] jsou ty špatný“ 

Ale aby zainteresovali obyvatelstvo, můžeme očekávat falešnou vlajku nebo dvě. Budou muset přimět lidi, aby se báli o své životy. Teprve pak se plně odhodlají poslat své syny a dcery do mlýnku na maso.

Poznámka editora: Západní systém prochází podstatnými změnami a známky morálního úpadku, korupce a rostoucího dluhu nelze ignorovat. S Velkým resetem OSN, Světové ekonomické fórum, MMF, WHO, Světová banka a Davos prosazují jednotnou agendu, která se dotkne nás všech.

International Man
https://1url.cz/FuPbA
https://aftershock.news/?q=node/1353094&full

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
14. 3. 2024 20:45
Ohodnotit příspěvek :
     

všechny války v Evropě po r.1760 jsou cílem dvou větví ročildů frantíků+anglosasů

Jura S
15. 3. 2024 16:06
Odpovědět  ijn

Jó to je “rodinka” na jejich špinavých prackách už jsou stamilióny mrtvých…

pedro
14. 3. 2024 21:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Seberte všechny peníze důchodcům, ať jsou pro potřebné

Ano a co se všichni diví, vždyť stát platí na studenta a je mu jedno co studuje, odhlasovali jste si do parlamentu bandu vzdělaných blbů, a ti co vytvářejí peníze jsou utiskováni byrokracií a idiotskými zákony, tak trpte – volíte si idioty tak trpte. Důchodcům se nevalorizuje, církvím ano, na dělostřelecké granáty je, na zdravotnictví a školství není, trpte zasloužíme si to. Všichni mají plnou hubu, že komunisté jsou zlo, ale na hrad si zvolí kariérního komunistu s ženou politručkou…..rozvědčík pak oznámí národu, že je vyčleněno 40 miliard na pomoc Ukrajině – kurva a z čeho je asi vyčlenila naše slavná vláda, asi je někde sebrala – nevadí tak trpme dál….a dobře nám tak.
Ještě bych dodal, že máme asi 13 tisíc neziskových organizací, z nichž víc než polovina není charitativních, ale politických a stát jim ročně poskytuje cca 16 miliard Kč. Máme taky zhruba 30 soukromých vysokých škol, které neučí jediný technický či přírodovědný obor, ale jen politologii, sociologii a další zcela zbytečné předměty, takže ročně vyjde do světa zhruba 300 politologů a dalších, a podle toho to vypadá.

cool
15. 3. 2024 00:55
Odpovědět  pedro

Tak protěžují schopné. Čtyři si přišli na 400. miliard za rok na energiích díky nim ale (//chvála bohu//) skrouhli důchodce o 16. mld.
Předpokládám že tam to snad říká.
https://www.youtube.com/watch?v=_fSmy9EgVJY

Slovan
15. 3. 2024 08:01
Odpovědět  cool

Štěpán v tom videu říká o těch čtyřech že si přišli na 200 mili…..
Jinak zajímavé video, ale viděl jsem celé.

Slovan
15. 3. 2024 07:55
Odpovědět  pedro

👍 👍 👍 👍 👍
Proč je tomu tak? Protože máme furt co žrát, kupují si drahá auta a lítají si na dovolený po celém světě. Vůbec nevnímají co se blíží.

Pavel z Moravy
15. 3. 2024 09:16
Odpovědět  pedro

Kamaráde, každý rozumný člověk vidí co se tady děje a přesto bude značná část lidí stále špinit socialismus. Prostě jim do mozku narvali ten manuál o “blahodárnosti” kapitalistického systému a přestože ten lid na vlastní oči vidí co s ním tento zkorumpovaný a prohnilý systém dělá, jeho duševní tupost mu neumožní jinak myslet. Konkrétně v této zemi je hotovo. Myslet si naivně, že se s lidmi těchto charakterů, tedy egoistů a sebestředných týpků pro něž je kritériem pouze zisk získaný jakýmkoliv způsobem dá stvořit hodnotná společnost, no těpic, to je na palici. Ale jedna věc je, že to nejsou pouze někteří bývalí kariérní komunisté ale také ti správní chartisté, ti bývalí příslušníci poválečné kapitalistické šlechty a další a další nenažranci, kteří se spojili a tuto zemi rukou společnou a nerozbornou zlikvidovali. Je to již asi 15 roků co mi jedna paní učitelka, když jsem měl na poště komentář k jejich službám řekla přede všemi na plnou pusu. Však víte pane v čem žijeme. A to relativně ten pád do žumpy teprve přicházel.

Slovan
15. 3. 2024 09:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já bych tuhlety mudrlanty cos je popsal do jednoho vystěhoval na ten jejich vysněný Západ a do papírů berana, návrat nežádoucí a basta fidly. Tam ať si radí jak chtějí.

Pavel z Moravy
15. 3. 2024 12:19
Odpovědět  Slovan

No, řekl bych, že naši tatíci a dědulové by se tady s tím nesra.li. To by bylo jiné tóčo, to byli ještě chlapiska, teď už to nemá cenu ani komentovat. A ženy jakbysmet. Ne rozmazlené fifleny. Teď řeší pouze pohlaví, jaký odér si vybrat a koho s jakým kontem klofnout. Dovedeš si představit, že kdysi měla ta žena i třeba 12 dětí a ještě makala na statku. Mám příklady i v rodině. Kujwa a teď se necítí třeba ani na jedno. Ale oni nám to teď banderovci a muslimové předvedou, jak zachovat populaci. Pěkný víkend a nepřežeň to s alkahólem. 🤣😄

ModrýKlokan
15. 3. 2024 16:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Banksteři válčete si sami. Nebo táhněte do pekla či do rici, tam je vaše místo.

Gales
15. 3. 2024 19:33
Odpovědět  ModrýKlokan

Lucifer má kotel schystaný.

18. 3. 2024 10:34
Ohodnotit příspěvek :
     

 Markýza