blog

Čekám, kdy se frustrace progresivistů promítne do vraždy předního vládního politika

Čekám, kdy se frustrace progresivistů promítne do vraždy předního vládního politika

Slova z titulku, z nichž jde mráz, poněvadž se naplnila,    vyslovil slovenský premiér Robert Fico před více než měsícem, kdy předpověděl násilí proti vládním představitelům, doslova hovořil o vraždě některého z předních vládních politiků.
Včera se slovenský premiér bohužel sám stal obětí atentátníka naplněného  nenávisti progresivistů v čele s dosluhující prezidentkou Z. Čaputovou, členů a sympatizantů strany Progresivní Slovensko.
Taktéž slova „Nikdy Vam to Nezabudnem“ , neúspěšného prezidentského kandidáta progresivce I. Korčoka, který naprosto neunesl svojí volební porážku, znamenaly další krok v polarizaci a šíření nenávisti.

Bohužel končící slovenská prezidentka, rovněž i onen neúspěšný prezidentský kandidát , neúspěšná politická strana neunesli fakt, že demokracie je vládou lidu, který demokraticky ve volbách rozhodl. Výsledek vůle lidu bylo a je to co ti kdo se zaštiťují svobodou a demokracií  nedokázali přijmout.

Na ulicích vulgárně  nadávají a vyhrožují vládním politikům a já jen čekám, kdy se frustrace progresivistů, velmi intenzivně pěstovaná Denníkem N, Sme či Aktualitami, přetaví do vraždy některého z čelných vládních politiků. A to nepřeháním ani o milimetr,” prohlásil premiér Rober Fico.

Vzpomenutá, ale  i další média podle Fica vybízejí “progresivního voliče“, tedy přívržence opozice, “aby byl hulvátský a agresivní”. Podle premiéra vzpomenutá media  pro výstrahu   “veřejně popravují” známé osobnosti, podporující prezidentského kandidáta P. Pellegriniho, a to “jen proto, že si lidé dovolují mít jiný názor, jen proto, aby se po prohrách, v parlamentních a prezidentských volbách, nenastala ještě třetí prohra” (do Evropského parlamentu),  a aby “každý s vlastním názorem věděl, co ho čeká, pokud nebude volit, jak si přeje prezidentka Zuzana Čaputová,   předseda Progresivního Slovenska Michal  Šimečka, expremiér Ľudovít Ódor či poražený prezidentský kandidát Ivan Korčok”, sdělil premiér Robert  Fico.

Dnes nikdo z těch co společnost polarizovali, se nechtějí ke svému přínosu, který vyvrcholil obrovskou tragédií nechtějí znát.
Až po atentátu vzpomínaní politici i média dnešní útok na Fica odsoudili.¨

image


Ivan Korčok so zdvihnutým prstom. Ku ukľudneniu atmosféry po voľbách veľmi nepomohol

“Kdyby ovzduší nebylo nebezpečné pro celou společnost, bylo by k smíchu,” řekl Fico v příspěvku na facebooku, zveřejněném 10. dubna, tedy krátce po prezidentských volbách na Slovensku, ve kterých zvítězil Peter Pellegrini.


Požadujme, aby byly hnané k právní odpovědnosti media, mimovládní sektor a politici, kteří jakýmkoliv způsobem vnášejí mezi lidi nenávist a svár.
V prvé řadě by kterýkoliv politik, který nebude respektovat pluralitu názorů, věcnou diskusi, etické a mravní zásady, bude šířit nenávist a netoleranci musí být zbaven mandátu.
Vraťme demokracii slušnost, toleranci, odpovědnost, kritické myšlení a otevřenou diskusi jako základu tříbení idejí, které budou ve prospěch těch, kdo jsou základem demokracie – lidu.

První liberální slova atentátníka po činu

https://standard.sk

Zdroj: GeHa

sdílet na

68 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jmm
16. 5. 2024 08:35
Ohodnotit příspěvek :
     

My tu “ušáckou” “démošku” nechceme….

Helena
16. 5. 2024 10:51
Odpovědět  jmm

Mít USA za “přítele” je SMRTÍCÍ!
A co se stalo úplně přesně před měsícem? Pyjala s čučkaři vykonali “návštěvu” ve velínu tajných služeb USA: CIA !!! Ihned po návratu1 ze zúčastněných utekl z funkce. Na Slovensku ohlášeno 1000-slovy TISÍC teroristických útoků, Fico je levačkou zmařil. Fico začal čistit lžidotv a novin. žumpu-ten nejhlavnější nástroj pro oblbování vovcí.
A co se stalo před pár dny? Úplnou “náhodou” a neplánovaně jel kolem slovenských hranic Blinken, ministr z USA ve vlaku plném agentů CIA !!!
Z místa činu: Podle toho, jaké tam byly kovové zábrany/až do výše ramen/a Fico stál těsně u kovových zábran a jak se míhala ruka “střelce” opřená o zábrany a suverénně nikoho jiného nezranil, to vypadá, že to udělal někdo pěkně podplacený právě z ochranky nebo snajpr usazený v protější budově někde v okně. Ale spíše to vypadá na někoho z ochranky – střelba ve výši pasu -tj. nešlo to natočit ani vyfotit-z 1 strany kovové zábrany z 2. stál ten z ochranky čelem k Ficovi, zády k natáčejícímu. Snajpr by střílel na hlavu, hruď a zrovna tak ten obstarožní “střelec” s mávající rukou nad kovovou zábranou až do výše hlavy – že se trefil tak přesně dolů do středu těla ..

Administrátor
16. 5. 2024 23:16
Odpovědět  jmm

vložka:

Cafik
16. 5. 2024 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to následek Šimečkovy antikampaně…

stan
16. 5. 2024 08:53
Odpovědět  Cafik

Souhlas, Šimečka a spol. spustili hysterickou kampaň, kterou vyšinutý basník promítnul do Fica, jako arciďábla , který může za všechno zlé.Tohle může být začátek toho, že lidé jako Orbán či Okamura se můžou dočkat stejné medicíny.

Slovan
16. 5. 2024 09:26
Odpovědět  stan

Tak samozřejmě, však se podívejte okolo sebe ta nenávist lidí všude kolem jen přetéká. No to je přesně TO čeho ONI chtěli dosáhnout, rozzeesraat nás mezi sebou a pák? Mám to zadármo, tedy skoro zadarmo, ale vlastně když to hodím do tužky, tak my jsme si to bohatě zaplatili sami. To že nenaběhl ještě nikdo na Okamuru je zázrak, ale ono je Slovensko jiná adrenalinová káva než Č+M. Hlavně že Baldou mlátí opozici o hlavu stále.

Gales
16. 5. 2024 13:03
Odpovědět  Slovan

To je tím že demokradům není cizí násilí.Slušní občané pouze brblají ale klacek nezvednou.

Slovan
16. 5. 2024 13:10
Odpovědět  Gales

No vono kdybys byl chráněný jako ti co nám říkají jací jsme to blbci a že nemáme na nic nárok jen držet huby, tak nejen ten klacek zvednu. Mám už kandidáty. Jen až se zazelení.

Gales
16. 5. 2024 17:22
Odpovědět  Slovan

Slušní občané mohou mít různé názory, ale je důležité, aby se aktivně zapojili do demokratického procesu a hledali společné řešení. Klacek by měl být nástrojem pro konstruktivní změny, nikoli pro násilí. 

Slovan
17. 5. 2024 07:37
Odpovědět  Gales

Netrvám na tom někomu fyzicky ublížit, to ne. Pokud ten klacek bude stačit pro konstruktivní domluvu, nemyslím jen jedné strany, tak budiš. Ale určutě víš, že jsou tací, kde to není možné a to jsou lidi, kteří na chvilku couvnou, ale za rohem budou kout pikle dál. Takže bacha s tou demokracií. Jako ukázkový příklad uvedu podvraťáka Zdechovského. Křivej jak borovicová větev. S tím se na něčem domluvíš a pak se ti vykroutí jako úhoř z vezírku. Takže zlo se muší ničit, né se s ním demokraticky domlouvat, jinak zase vzklíčí.

Helena
17. 5. 2024 07:50
Odpovědět  Slovan

Okamura, Rajchl, Konečná, Vrabel a všichni, kteří se angažují pro českou republiku by měli obléci neprůstřelné vesty a zesílit ochranky – ale opravdu ochranky, né “ochranky”.
Už jen proto, co se šíleného děje v Německu, jak tvrdým teroristickým způsobem jedou proti p. Bystroňovi a AfD, Ádovi by vypadly oči z důlku nad tím co je dnes v Německu u moci a zalezl by studem 10 m pod zem.

Slovan
17. 5. 2024 08:14
Odpovědět  Helena

Zdravím Heleno, jo četl jsem. Bystroň by si měl dávat fakt bacha. No nevím u nás je relativně ještě klid. Připadá mi, když nám ta ukrajina tak prohrává, čo to táram postupuje, tak si myslím jestli není na řadě varianta Bé, rozessraatt SK vlevo a vpravo. Nemožné? No když si vezmeme jak je to na nože nyní a před volbami na SK, tak si jen tak představte, co může následovat, kdyby to Fico nedal. Tak se to na SK asi může vyostřit a kdoví….

katango
17. 5. 2024 10:37
Odpovědět  Slovan

Zatím ho zastupuje Kaliňák a ten se taky nedá. A otázkou též je, zda by v případě nových voleb v takové situaci měli libtardi dost hlasů. Věřím, že je volili i slušný lidi a ti by teď měli být nejen atentátem, ale i reakcemi libtardů, zdisgustováni.

Milan
17. 5. 2024 16:34
Odpovědět  katango

Jak znám Slováky, tak hádám, že by SMER dostal ještě více hlasů. Nebo je znám bl-bě. MzzČ

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovák
17. 5. 2024 13:49
Odpovědět  Slovan

Je tu Vek satana, posledných 7 rokov Kali-jugy…Pochopíte až po voľbách v USA čo to znamená príchod veku satana( Sata-juga)…A stačí keď si pozriete na Al Jazeera či TRT čo robia zidanacistický policajti v USA s pretestujúcimi študentmi proti genocíde v Gaze!!! Tam máte odpoveď kto vládne svetu a hlavne Západu!!!

Autor
16. 5. 2024 08:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Znovu a znovu a pro změnu opět se ukazuje, že zločinci se dokáží spojit velmi rychle, důsledně a efektivně ve svém boji – co je to jiného – proti té lůze, co jim nechce dát všechna privilegia, co ti chtějí, natož aby jim dali do osobného používání celou zem. Krom jiného – sakra co by oni – sloupy – měli platit třeba daně, no néé?!!
Normální lidé, myslím ty, co skutečně přemýšlí, co chtějí svou zem povznést, co chtějí – přeneseně – létát ke hvězdám – se nedokáží domluvit i když je “dělí” malinké rozdíly a tamti se domluví a pak … pak se uvidí kdo z nich bude “bohem všehomíra”.
Lze tomu zabránit jen jednou jedinou cestou, ne revolucemi, ale trestáním KAŽDÉHO,byť nejmenšího zločinu, ne pro tresty, ale aby bylo vidět, že to nikomu neprojde. To by se nemohli ani na Slovensku a ani u nás k moci dostat ti liberálové, kteří ničí všechno a kromě vlastní kapsy je nezajímá nic. Musí se odkázat bankovnictví a celé finanční sužby na jejich místo, kde by sloužily a ne okrádaly. Seberte tuto možnost takovým jako je Soros, tomu co stojí za Aspenem a atd. a kde budou? Ano, v perdeli, pane hrábě!

Autor
16. 5. 2024 08:52
Odpovědět  Peter 008

A každý, kdo hájí systém – liberální kapitalismus, což je v podstatě jak je dnes vidět ta pravá základní “deska” západní “civilizace”, jim ve skutečnosti nahrává. To, co se děje dnes je výsledkem snah vládnoucích elit za nejméně pět století. Naprosto bez odchylek, bez jakéhokoliv zaváhání. Zastavovali se jen ze strachu.
Vždycky chtěli ty dole, tu pakáž, lůzu, chamraď, křupany, debily, hlupáky, ten dobytek, ta čuňata, ty bídáky, ubožáky, a přidejme nadávky na spodinu společnosti prakticky ve všech jazycích, tak ty chtěli vždy jen jako otroky, pokorné slouhy a jen pro jejich “zábavu”.
Vždy když v našich dějinách převážilo nad slovanstvím prozápadnictví, tak vždy to náš národ, naše všechny slovanské národy pořádně odskákaly. No a poučit se dokázal jen málokdo …

Pijack
16. 5. 2024 09:10
Odpovědět  Peter 008

Jen trošičku jinak. Dnešní režim je liberální korporativizmus. Nástupiště fašizmu, protože se k moci vedrala liberální konzumistická společnost, co si nechá diktovat režim korporacemi, čiliž se prolíná se správou země. To s kapitalizmem moc neladí. Kapitalizmus by liberální naivisty a parazity postavil do kouta.

Autor
16. 5. 2024 09:46
Odpovědět  Pijack

Nepostavil. Projděte si skutečnou historii třeba vzniku kapitalistického systému v Anglii a budete si rvát vlasy. Tady se již tehdy ukázala pravá podstata tohoto systému. Liberalismus je o osobní, sobecké, svobodě a kapitalsimus je o čistě sobeckém vykořisťování, že se zdálo, že je to možné a normální na vztazích mezi těmi nahoře a dole, kteří těm dole dají vše nezbytné k přežití a zdálo se “normální”, to byla jen vynucená odbočka, protože bylo nutné naučit lidi dole číst a psát na odpovídající úrovni, čímž se otevřel prostor pro větší chápání souvislostí a objevily se tendence k boji – často “jen” – o holé přežití těch dole.
Jestli chcete aspoň trošičku lépe tohle chápat, pak si na Outsidermedia najděte cyklus Vyznání bývalé anglofilky, má to celkem tři části po několika dílech. Je to o tom, jak se Anglie stala tak silnou, jak byla jako impérium a jak se chovala I KE SVÝM, VLASTNÍM LIDEM!
To všechno, co kdo považuje za výdobytek kapitalismu, to pro lidi, byla jen hra před hrozbou SSSR a lidových semknutých hnutí. Vše tohle se poslední desetiletí postupně odbourává. Jen porovnejte zákoníky hned po “listopádu” a dnes … co vše už zmizelo!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kolemjdoucí
16. 5. 2024 13:59
Odpovědět  Peter 008

Každý, kdo hájí, volí, podporuje a obhajuje onen systém je SPOLUPACHATEL , a kolektivní vinu je možné dle samotných libtardích nácků ( jistý Rakušan ) uplatňovat. Apropo, nejsou “jen” fašouni, jak se sami někteří z nich snaží podsunout veřejnosti – > jde o echt nácky splňující všechna kritéria. Rozdíl je pouze v době, v historické etapě, částečně v nositelích, a odpovídající dobové a situační modifikaci. Groo, fundament, způsoby, slovník, arogance, agresivita, zůstávají identické, nicméně dnešní mnozí exponenti především za louží již dekády svojí drzostí vysoce překonávají originály z tehdejší Teutonie. Na možnosti zdejších mopslíků jsou těžce oprásklí i ti naši libtardí náckové – více náckové než fašouni, copak ten deviantní, progresivní syndrom Otesánka nevidíte ? V otázce matení a falze flagu navazují dnešní náckové na povedenou lež o neonacismu, o levicové spiknutí, ač nositeli, iniciátory, architekty a hlasateli mnoha svinstev souvisejích s budováním IV.Říše, planetárního koncentráku, je pravice, respektive nejmodernější vrstvy, superelity, tedy jejich exponenti. Nebo jsou “majitelé” Fedu proletáři ? Levice , opravdová levice, byla zlikvidována v 90-tkách.

Kolemjdoucí
16. 5. 2024 14:34
Odpovědět  Kolemjdoucí

Juj, mělo být: na povedenou ( obecně mylně přijatou ) lež o neomarxismu, o levicovém spiknutí…
Dále: …respektive nejbohatší, nejvlivnější, nejmocnější vrstvy, superelity, tedy …
Jinak skutečná levice byla odstraněna, náležitě skandalizována a připodobněna peklu. To, co bylo a je předhazováno vcelku tupému davu je soft pravice, systémová, echt liberální soft pravice co by vějička a maskování pro veřejnost, takové buzení zdání … Věřte si glorifikaci té tzv.Sociální demokracie – za dobu své existence zradila minimálně v Evropě koho mohla ( především své “přirozené” voliče ), a stala se zřejmý mopslíkem temného mocného pozadí, viz šmejd Blair , jeho “nová levice” a šatník od nejlepších krejčích plus papání luxusních menu. I v Bohemii ceněné MZ je LIBERÁL více než levičák, a součást problému. Nedělat si iluze prosím. A když to zkombinuji s “vnucenou nenávistí” plebsu vůči části vlastní historie, nemá situace v ČR jiné řešení, než zmar, bída, neštěstí, chudoba, nedostatek – na straně jedné, a bezcitný blahobyt, arogance, demagogie, fanatismus povýšenost, odcizení a nulová empatie na straně druhé, to vše maskováno slovem KONZERVATIVNÍ. Bohužel to plebs tak chce .

Iberiusto
17. 5. 2024 13:49
Odpovědět  Kolemjdoucí

Díky za dobrou úvahu ‘Kolemjdoucí’.
Nemůžete to co jste sarkasticky dobře napsal kapánek zmodifikovat?
Rozumím tomu co píšete, bohužel nemyslím si, že je to srozumitelné pro běžného dnes zdezorientovaného občana.
Napište úvahu, kterou pošlete ke zveřejnění na Pokecu24.
To co uvádíte je realita dneška, ale je třeba ji podat tak, aby byla kapánek pochopitelná pro ten dav, který se dnes v tom co se děje bohužel nemůže vyznat.

Autor
16. 5. 2024 08:57
Odpovědět  Peter 008

Aještě k tomu domlouvání nedomlouvání – jak je nejen u nás vidět, i ti , co chtějí “létat ke hvězdám”, tak ti hrají jejich hru a nechtějí se protivit konsensu, který al eurčují a vymýšlí prakticky vždy jen ti zloději, zločinci, podvodníci. Ti se nebojí obvinit nikoho!

Slovan
16. 5. 2024 09:44
Odpovědět  Peter 008

No a co jsem napsal výše? Že to zlo převažuje, protože to zlo je všude okolo nás a v nás. Až samozřejmě na malé % populace zemegule. Kdo nezávidí druhému, KDO?!! Vždyť je to všude přítomno a kdo to nevidí, tak toho je mi líto. A jen hrabat a hrabat, koneckonců jsem tuna mnohokrát napsal v jaké “miliónářské” čtvrti žiji. Všude golfové hřiště, bazény (pak do toho nemají vodu) 🤣 hógo fógo, 4 auta před domem (závody kdo bude mít dražší) atd. Jen já magor, králíky, slepice, kozy, prasata, papoušky, ovocné stromy atd. Taky to byl boj, ti mě neměli rádi. 🤣🤣🤣

Ja24
16. 5. 2024 16:58
Odpovědět  Slovan

zlo treba dopustit, potom je vsade, A nie inak !! Claro ?

katango
17. 5. 2024 10:39
Odpovědět  Ja24

Je třeba si uvědomit, že každý z nás v sobě má i temnou stránku. Z člověka, který popírá zlo v sobě, se velice rychle stane inkvizitor.

Iberiusto
17. 5. 2024 13:54
Odpovědět  Slovan

Ano žijeme v době kdy jedni si chtějí “užít” a bohužel ta většina mnohdy zoufalců “přežít”.
Europe is standing on the fake ground, mi řekl před časem jeden “neevropan”,
který takto velmi výstižně glosoval stav Evropy: “Evropa stojí na Feik základě”.

Slovan
16. 5. 2024 09:28
Odpovědět  Peter 008

Což znamená že zlo v lidstvu převažuje, kdyby ne, tak to tuna tak nevypadá. Bohužel.

Autor
16. 5. 2024 09:32
Odpovědět  Slovan

Nepřevažuje, ale je mnohem lépe spojeno, propojeno. Vždyť třeba zlodějů, vykrádačů bytů není až tolik, ale následky jsou velké, často v soobním pocitu bezpečí obětí, a nezapomíná se na ně jen tak. No a ten kdo nekrade, o tom se ani nepíše, ani nemluví … a kterých je víc?

P.K.
16. 5. 2024 10:50
Odpovědět  Peter 008

Snad to je tím, že každý krade dle svých možností a schopností, jenže někdy to dle zákona krádež není. Takže vykrádačů bytů ani tak moc být nemusí.
Btw, ten kdo krade o tom také nemluví ani nepíše, pokud není mentálně retardovaný nebo momentálně opilý.

Slovan
16. 5. 2024 11:00
Odpovědět  Peter 008

No dobrá, dejme tomu. Ale já to vidím jinak, vždyť píši že je to v nás a kdo nikdy nezáviděl, myslím nezáviděl se skřípajícími zoubky. Nebo neviděl hódně rudě. Dám ještě lepší příklad. Jen co je asi na světě lidí, co se zlo bojí vykonat, dotáhnout do konce, nebo ho to odradí, protože se BOJÍ že půjde do krimu, nebo smrti. Ha. Řekl bych, že jich nebude zas tak málo, no a naplno se potom projeví, když dostanou zelenou. A že je to tuna v ČR hodně zelený. Zkrátka když se povolí uzda, to se mi pak dějí věci, které by se jinak neděli. Cože?!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy.
16. 5. 2024 11:14
Odpovědět  Peter 008

Když se nechápe, že kapitalismus je společnost založená na vykořisťování jedněch druhými, tak je zbytečné se o čemkoliv bavit. A tahle liberální je jenom taková její malá odbočka, takové to slepé střevo. Do dupy s tím, když to lid chce, ať to má, ale nevím proč potom kňučí.

Ja24
16. 5. 2024 16:59
Odpovědět  Slovan

neprevazuje, !

Slovan
17. 5. 2024 07:39
Odpovědět  Ja24

Jak ty to můžeš vědět, když znáš jen dvě byliny, kravské howno a bodlák. 🤣🙄🤦‍♂️

Joe Arp
17. 5. 2024 13:10
Odpovědět  Slovan

Máš tam chybu “kravské howno a sedmikrásku”. Přitom to první má Tarantina v převlečení, denně před očima v zerkadle!

Ja24
16. 5. 2024 16:57
Odpovědět  Peter 008

tady sami jasnovidci

Pravdomluvny
16. 5. 2024 17:17
Odpovědět  Ja24

A jedno mluvící ohanbí Vášáryčky

Pijack
16. 5. 2024 09:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Když odsoudili pana Baldu za jakýsi kmen na kolejích, tak to bylo řevu, co? Nakydali hnoje na SPD a ještě po třech letech ty kvíčaly pořád Baldu do všeho míchali – prý extrémizmus, nenávist… za všechno mohla SPD a xenofob Okamura. Pamatujete? A dnes ti samí liberálové vybízí ke zklidnění a rozvaze bla bla bla. Těm Šídlům, Šafrům, Kubičkovi, Pečínkovi a umělcům bych jejich zlé kydy omlátil o držku. O panu Baldovi jsme slýchali ještě nedávno. O tom sluníčkářském atentátníkovi prý máme mluvit v klidu a nejitřit nálady. To by se jim hodilo, liberálním náckům.

Slovan
16. 5. 2024 09:45
Odpovědět  Pijack

Přísahám na svoji čest, že jsem neopisoval, přísahám a mě můžeš věřit. 😊🙋‍♂️

Pravdomluvny
16. 5. 2024 15:59
Odpovědět  Slovan

Křišťálově čistý….. páv,to známe týhle přísahy 🤓🤓🤓🙋

Slovan
16. 5. 2024 17:14
Odpovědět  Pravdomluvny

Takový mladý slepičák na másle s bramborem z Egypta, tak to je materiál. Jenže ty už si vopelíchaný kykyrýk. I když ty bys změknul, kdybych si tě vzal do parády. Co tam máš dál? 🤣🙄🤦‍♂️🙏

Pravdomluvny
16. 5. 2024 18:01
Odpovědět  Slovan

Stav se za mnou v práci,tvrďáku…..🥳

Slovan
17. 5. 2024 07:42
Odpovědět  Pravdomluvny

Jak je to k tobě z Loun? Mám tam kámoše, mohu se zastavit, ale do chlaďáku ještě nechci. Ale ty bys tam měl občas strčit hlavu. 🤣🤣

Pravdomluvny
17. 5. 2024 15:44
Odpovědět  Slovan

Jeď si kam chceš a za kým chceš, mě se to netýká 🖕

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Helena
16. 5. 2024 10:56
Odpovědět  Pijack

A to si ještě myslím, ten Balda si dělal v lese jen vyřezávku a ten kmen mu omylem spadl na koleje. Ale už tenkrát tu vládl západ, tak toho využili k vyvolání nenávisti k SPD – a všimněte si – dodnes to s nimi jde. Dodnes to lžidomédia a lžidotv omílá.

P.K.
16. 5. 2024 11:12
Odpovědět  Helena

..anebo ho k tomu činu navedl nějakej zlej muslimák nebo dokonce Babiš!

Kolemjdoucí
16. 5. 2024 17:27
Odpovědět  P.K.

Prsty v tom měli určitě Čuk a Gek -> vloudili se na brigádu do lesa a hodili kládu na kolejovou trať našich lokálních rychlotratí, čímž ohrozili cestující vezoucí se v místní obdobě Šinkanzenů, tedy Matesu… Fakt, že politická a mediální verbež dodnes lže, demagogicky manipuluje na konto této pseudokauzy, patří bohužel k místní tradici. S.v.i.n.ě v médiích si notují s tím samým v politice …

Aleš
16. 5. 2024 09:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Liberální fašismus …, v Čechách podobné.
Teď to ale budou odsuzovat jak na Slovensku tak zde i v EU, přitom jsou stejné bestie.
Stačí si jen vzpomenout na vítězství Fica ve volbách a proslovy zdejší fašistické sebranky.

Kolemjdoucí
16. 5. 2024 14:43
Odpovědět  Aleš

Nejsou to “jenom”fašouni, jsou to echt náckové, jimž čím dál více mizí nakreslené falešná maska “demokratů” … Popravdě , demokraté jsou vlastně líheň nácků i fašounů … Historická, opakující se zkušenost …

Bonobo
16. 5. 2024 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Velký fáčelyft in progress 🙂 A velké převlékaní baloňáků. Stado bude spokojeně hýkat 😉

janle57
16. 5. 2024 10:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Atentát na pana Fica je zářným případem co dokáží tzv.sociální sítě a zmanipulované TV
se zapráskanou novinářskou lůzou v zádech,jen tajně doufám,že současná slovenská vláda,
ve světle současných událostí,zakáže politické a štvavé komentáře na Facebooku,Twitteru
a dalších amerických hovadinách,kde se kdejaká svině schovává za svou anonymitou a kydá
hnůj na slušné lidi,do slovenských TV vládního zmocněnce,který bude schvalovat,co se
pustí do světa,zákaz shromažďování nejméně na 2 roky,jedině tohle je cesta jak zabránit
občanské válce na Slovensku a ochránit zdejší normální a slušné lidi.

Max
16. 5. 2024 11:45
Odpovědět  janle57

Snad nejsi tak naivní. I Moskevském Krokusu zabíjeli pologramotní Tádžikové, kteří dělali jen křoví pro objednatele. Tady je to stejné. Ten střelec je jen zneužitý magor, kterého kurýruje, víme kdo.
Stačí zmínit, že na křtu jeho knihy byl Šimečka starší.

skeptik
16. 5. 2024 10:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten atentátník je typický ideologicky vymaštěný pravdoláskařský sluníčkář, který si představuje boj proti násilí jako když USA napadnou nějaký stát a civilisty zasypou bombami ve jménu demokracie za lepší svět.
Je to práce masmédií šířících lži, ideologii, propagandu a nenávist

Pavel z Moravy.
16. 5. 2024 11:15
Odpovědět  skeptik

Je to práce kapitálu. Tečka.

16. 5. 2024 12:33
Odpovědět  Pavel z Moravy.

A co je to Kapitál? Nejbohatší kapitálová skupina je ropný průmysl…
Točí se v něm 50x víc peněz než v automobilovém…ten je na druhém místě…
Ty indicie jsou dávno jasné,mluvím o nich pořád.

jiří
16. 5. 2024 21:40
Odpovědět  Veny232

Black Rock, Vanguard, Statě Street.

jiří
16. 5. 2024 21:48
Odpovědět  jiří

State street.

zuzana
16. 5. 2024 11:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Kanadská zpravodajská služba klasifikuje odpůrce genderové ideologie LGBT jako „násilnou hrozbu“

https://aktax.cz/kanadska-zpravodajska-sluzba-klasifikuje-odpurce-genderove-ideologie-lgbt-jako-nasilnou-hrozbu/

16. 5. 2024 11:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Pěkně se odkopali Libtardi…pak kdo je tu radikál!
Ovšem i my musíme přitvrdit, jak ta Hydra necítí strach…tak se dějou takové věci.

zuzana
16. 5. 2024 12:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Dedolarizace: BRICS je připraven dát dolaru vale

https://aktax.cz/dedolarizace-brics-je-pripraven-dat-dolaru-vale/

lubkral
16. 5. 2024 14:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Někdo to již napsal… Kdo nehajluje s nacisty, tak ten tu nemá místo!

jhh
16. 5. 2024 17:27
Ohodnotit příspěvek :
     

všimli jste si, že střelec mířil na hlavu a muž v bílé košili mu zbraň srazil dolů? A co udělala ochranka? Zlikvidovala tohoto muže možná dřív než střelce.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pravdomluvny
16. 5. 2024 18:03
Odpovědět  jhh

Kdyby měl Fico onu ochranku nakreslenou,tak to možná udělal líp….jejich okamžité odvolání je minimum

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
16. 5. 2024 19:12
Ohodnotit příspěvek :
     

M.t. „Bez masivního užívání drog po mnoho let nezávislosti by nebylo možné proměnit normální lidi v agresivní a arogantní tvory,“ poznamenal politolog Jurij Bondarenko v rozhovoru pro aif.ru.
Myšlenky o …: Rusko je ve válce s armádou drogově závislých (myslenkyocemkoli.blogspot.com)

Slovan
16. 5. 2024 19:26
Odpovědět  jiří

👍 👍 👍 👍 👍
To je skládačka có?

jiří
16. 5. 2024 21:04
Odpovědět  Slovan

Je to mazec, drogy a chlast jsou a byli ve všech válkách.

Petr
17. 5. 2024 12:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to magor…..

Slovák
17. 5. 2024 13:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Hento má nabiflované ako sa vyhovárať na ” nesúhlas vládnej politiky a podobné grcy”! Je zjavné že bol naverbovaným agentom cudzej moci, a iste aj za financnú odmenu rodine! Sám sa odhodlal na takú akciu aj pre svoj vek! A toto bude treba poriadne vyšetriť! V tomto bude CIA ” ambasáda” za plotom s MI6 a aj Mossadom..Celé to smrdí, a tomu chlapovi sa nedá veriť ani slovo čo povedal! Veď su aj demokratické formy cez lieky aby prehovoril!