politika

Raymond McGovern: kvůli porážce ozbrojených sil Ukrajiny Zelenskij za dva týdny uteče na Kypr

Bývalý analytik CIA Raymond McGovern uvedl, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij za dva týdny uprchne na Kypr kvůli porážce ukrajinských ozbrojených sil.

Řekl to v rozhovoru pro YouTube kanál Judging Freedom.

McGovern označil Zelenského za dobrého herce, který hraje roli obránce, připraveného být se svou zemí až do konce.

„Ale za pár týdnů bude ve své vile na Kypru a Ukrajinci budou ponecháni svému osudu,“ cituje ho RIA Novosti.

Vyjádřil také přesvědčení, že protiofenzíva ozbrojených sil Ukrajiny skončí neúspěchem.

V březnu veterán americké námořní pěchoty Lucas Gage uvedl, že Zelenskij raději uprchne do Izraele, než aby jej Ukrajinci popravili.

sdílet na

52 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
9. 5. 2023 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Se divím, že je na svobodě, vždyť šíří hned několik poplašných zpráv!!
De facto vyhrožuje USA a spol. že prohrají
De facto vyhrožuje v dnešní rozválčené EVropě mírem, což je čin, který si nedovolil ani Hitler!
Za třetí šíří paniku mezi Kypřany, když jim de facto “slbuje” nového p-rezidenta a na druhou stranu jim slibuje nekonečný zájem Ruské armády …
Takový člověk by měl sedět! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

9. 5. 2023 21:17
Odpovědět  Peter 008

Nojo, jenže poplašný zprávy už nikoho neplašej.
Tak třeba rok už víme, že byla odstartovaná depopulace, že se snaží ekonomicky zlikvidovat Evropu a vyměnit její domorodé obyvatelstvo, že k nám nafáraly zločinci z Banderstánu a že je na svůj úkor živime, že u nás, pod zástěrkou obranné smlouvy zahnízděj naméně na deset roků us-zmr-di, že se právě v těchto okamžicích ustavuje jednotná světovláda pod hlavičkou WHO – s plaší se snad někdo?
Nikdo. Klídek, pohodička…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
10. 5. 2023 09:00

Tak mamánci se určitě v předzvěsti toho, že budou sloužit vyšší moci nesplaší. Spíše se na to možná těší. Já bych jim tu potěchu z budoucnosti nebral. Všichni víme, že není nad vlastní zkušenost. Jeden z těch zapřisáhlých eurohujerů, teď nevím jeho jméno, asi nějaký tulipán z Nederlandu přece vykřikuje, že by všechny země EU měly odevzdat všechny své národní pravomoci EU grupě našich opatrovatelů genderu a zelené ideologie. Ha, ha a to ještě zapomněli, že za pár let oni už u vesla nebudou. Tam bude vládnout jiná komunita a tito dnešní vůdci budou možná rádi, že u nich někdy seženou práci. V Germánii, u Frantíků a u Italů, kteří jsou mně ze všech jmenovaných nejsympatičtější to přesně vypadá, že to tak dopadne.

Vanja
9. 5. 2023 21:46
Odpovědět  Peter 008

spíš by měl viset než sedět

Helena
10. 5. 2023 11:52
Odpovědět  Peter 008

A to by mne zajímalo – uteče na Kypr severní -násilně obsazený turky-ti ho budou mít rádi jak osinu v pr.eli, nebo na jižní – ti ho mají ještě radši. Nevím – ale pro Zeleňáka není už bezpečné žádné místo na světě.

Aleš
9. 5. 2023 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Bolsevik Pavel mu dal CZ75.

9. 5. 2023 21:43
Odpovědět  Aleš

Vždyť je to fuk, co mu kdo dal a kam vezme čáru. Bandera si vegetil v Raichu, Trockij pro sichr za louží v Mexiku, a stejně na ně agenti Moskvy dosáhli a jeden mrsknul kopyta na kyanid a druhej na cepín. Teď ale technika pokročila, a taky že bude mít bobky, tak bude mít ochranku, tak by to moh bejt dron. Anebo taky ne, žejo. Stačí podmáznout ochranku, a ze zelího zbude košťál než si stačí stříknout do trenclí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vanja
9. 5. 2023 21:47
Odpovědět  Aleš

CZ75 vhodná k zelinářově sebevraždě

Nadia369
9. 5. 2023 22:40
Odpovědět  Aleš

CZ75 s jednim nabojem?

Trojta
10. 5. 2023 15:09
Odpovědět  Nadia369

No jo, přesně tak👍. A aby měl nějakou šanci, mohl by zkusit ruskou ruletu😄😆😂🤣

David
9. 5. 2023 21:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Zatím to vypadá, že protiofenzíva skončila dříve, než začala. Ale nechvalme dne před večerem.

Autor
9. 5. 2023 21:13
Odpovědět  David

Ne, to jen zničené sklady munice a vybavení to nejméně pozastavily.

9. 5. 2023 21:20
Odpovědět  Peter 008

Zapomínáte těch cca 200 vykinžálovaných natoporadců. Ale třeba to bandeři zmáknou i bez jejich rad.

Autor
9. 5. 2023 21:33

Pravda, děje se toho tolik, že člověk už ani neví jestli se něco stalo nebo ne. Ale teď si uvědomuji, že vlastně kolem toho bylo tady v “naší civilizaci” až příliš podezřele TICHO!

Albi
9. 5. 2023 21:57
Odpovědět  Peter 008

Petere a Milane,
tohle je zajímavé a je-li pravda, co řekla hradní osoba, mohli byste prodiskutovat jak to hodnotíte vy? A samozřejmě i všichbni ostatní tady přítomní.
https://www.infovojna.bz/article/video-henry-kissinger-je-zpatky-na-scene-a-predpovida-vyjednavani-o-miru-na-ukrajine-do-konce-tohoto-roku

Petr Pavel pro Guardian – “bez ohledu na to, co se stane s tou ukrajinskou a neustále odkládanou ofenzívou, tak Ukrajina jako útočící armáda na zakopané Rusy utrpí strašlivé ztráty! A to není všechno. Největší šok nastal ve chvíli, kdy Pavel prohlásil, že přestože pomáháme Ukrajině tak moc, jak je to jen možné, musíme se interně připravit i na možnost a situaci, že válka na Ukrajině nedopadne podle našich předpokladů”.

A pokud se chcete pobavit, koukněte taky na našehio skvělého zamini – stačí letmo, protože jehu řeč vypadá, jako by mu ji špital do ouška redaktor nějaké žumpy z nějaké propagandistické příručky, ale ty okolnosti a hlavně míň než nicotný zájem o besedu s ním, hodně vypovídá o celkové oblibě vlády, Lipavského pak extra.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-dusno-na-debate-s-lipavskym-jste-valecny-stvac-masirovany-americany-230592#

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
9. 5. 2023 22:46
Odpovědět  Albi

Já na to už jukal. U toho prvního jsem narazil na ten dryáčnickej titulek a povídám si – to je sichr Pešl – a najel jsem si dolů. A takyže jo. Ale přečetl jsem si to. Co si o tom myslím? Že jim lezou tlustý do tenkejch a přání – jednání o míru – je otcem myšlenky. Jo bude se jednat o míru, to jó. A bude se to jmenovat bezpodmínečná kapitulace. Hele, neměl by už někdo konečně toho adrenochromního hovnivála umlátit řetězem?
A o co si myslím o tom bukvíkovi? Holka, já se ti chechtal skorem od začátku do konce. A ten natřískanej sál! Hm… By mě zajímalo, kolika lidí se zeptali, než konečně vyšťourali aspoň dva zveřejnitelný výlevy. Jo, a podstatný je, že ta paní na lavičce měla na sobě zelenou vestu. To bylo fakt důležitý info. Ale třeba to byl hubertus, oteplilo se, paní mu utrhla rukávy a vydává ho teď za vestu, a tomu zuřivýmu reportérovi přišlo žinantní to zveřejnit. Fakt mi nejde na rozum proč tam psal takovou pýčovinu. A tohle jsou reportéři? Takovou reportáž bych vyplesknul z fleku z voleje. Tedy takovou ne. To bych se pak styděl holit.
Nekymácí se už pod bukvíkem štokrdle? Nebo jsou na seznamu fakt takový idi-oti, že jim nedojde, co lidu se u toho řeže smíchy?

9. 5. 2023 22:47

Mohlo by tě zajímat. Zkráceno:
Kyjevská média: Slovensko je krůček od proruské pomsty

Blížící se volby na Slovensku a změna současné vlády jsou pro Kyjev spojeny s mimořádně nepříjemnými důsledky, píše Evropeyska Pravda, dceřiný portál protiruské propagandistické stránky Ukrajinska pravda, s tím, že Slovensko bylo „jeden krok od proruské pomsty“.

„Slovensko lze bez váhání přiřadit k nejoddanějším spojencům Ukrajiny. Byla to Bratislava, která jako první přenesla tolik potřebnou protivzdušnou obranu – systém S-300 dostala ještě v sovětských dobách. A nedávno vláda Eduarda Gegera i přes odpor proruské opozice schválila rozhodnutí o převodu stíhaček MiG-29 na Ukrajinu… bla bla… bla…

„S tím je spojen prudký obrat ve veřejné rétorice bývalého premiéra Roberta Fica. Jestliže Fico jako šéf slovenské vlády prováděl politiku, která byla vůči Ukrajině vcelku přátelská… …pak se Ficova rétorika během jeho působení v opozici mění dramaticky.

9. 5. 2023 22:47

V návaznosti na maďarského premiéra Viktora Orbána Fico kritizuje Západ za dodávky zbraní Ukrajině… …a dokonce vyhrožuje, že bude stíhat úředníky, kteří se rozhodli převést MiG- 29 stíhaček do Kyjeva,“ píše EP.

Je pozoruhodné, že na tomto pozadí roste hodnocení Fica i jeho strany Smer-SD.

„V březnu tato politická síla poprvé po mnoha letech znovu získala prvenství mezi sympatiemi voličů – volit ji je připraveno 17,6 % Slováků. Vzniká tak reálná hrozba, že po předčasných parlamentních volbách, které se konaly 30. září, dostane mandát k sestavení nové vlády právě Fico – a je možné, že spojence ještě najde.

To je netrpělivě očekáváno v Budapešti – Orbán velmi doufá, že po volbách se nová slovenská vláda stane jejich spojencem v konfrontaci s Bruselem,“ obává se publikace.

https://www.politnavigator.net/kievskie-smi-slovakiya-v-shage-ot-prorossijjskogo-revansha.html

P.S. Na ruswebech plno konspiraček o Kuchtíkovi – co se z toho vyvrbí?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
10. 5. 2023 00:58

Jo – začíná to být docela veselé.
S tím kuchtíkem – kdoví, jak to vlastně bylo, co upravili pro “tuzemsko” – co nenapsali, aby neděsili a čím to naopak nahradili.
Možná že zítra budeme moudřejší, skončily práce a starosti s přehlídkou (a úspěšnou přehlídkou ! – to nám snad dělají schválně 🙂 ) a teď by do toho mohl Gosudat naplno šlápnout!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
10. 5. 2023 09:19
Odpovědět  Albi

Albi, ty jsi úplně pozapomněla jak to vše ničí plány našich škůdců zemských. Co budou dělat po porážce Ukrajiny? Západ se svým genderem a zeleným údělem je již odepsaný. Myslím, že Rusové ho zatím tolerují. Oni nejsou tak oškliví, že by vyhrožovali jako paňáci z Bruselu jim. A přitom paňáci nemají vyhrožovat čím. Ta probíhající degenerace jim vzala zápaďákům a amíkům poslední šanci na vítězství. Jo, ještě mají jaderné zbraně, ale pokud začnou, skončí a ani se nenadechnou. To ti není ani trochu líto té naší pětiekipy, co budou dělat bez válečné rétoriky. Študovaní a bez práce, děs pomyslet.

Markýza
10. 5. 2023 14:31

Ajajaj………….Slovensko se trhá lišce ukrajinské z papuly, jen trocha peří zůstane……….mně na tom připadá zvláštní, že to tak řešej. Že by liška byla až tak hladová? Každý slovensko dobrý?

9. 5. 2023 22:08
Odpovědět  Peter 008

No právě. Mě to ticho bylo podezřelý, tak jsem kolem toho šťoural, a vyšťoural jsem, že tam zařvalo cca dvěstě natoporadců a asi stovka bandersrá-čů. Jo, a že si byli tou hloubkou 130 m. tak jistý, že tam parkovali jak před obchoďákem a žvanili na parkovišti i před vlezem do toho jejich betono-ocelovýho bunkru, což špiónům nesmírně ulehčilo práci, kdeže se asi nalézaj. Mě se na tom líbí, že jsou bl-bí furt stejně. Jeden kinžál jim už přece jeden bunkr s natoporadcema ve stejný hloubce vykinžáloval. A teď naťáci pr-caj zelenýho skřeta jak sirotu, že chtěj ty svý generály důstojně pohřbít a ať je kouká vyhrabat. Zatím jich za tu dobu vyhrabali něco přes čtyřicet, tak to maj ještě tak na čtvrt roku práci, aby je mohli sešrábat a zahrát jim traudemarš. A vůbec je kolem toho plno plno srandy. Osvěžte si paměť, chcete-li. Mě se nejvíc líbí, jak z toho tu ušáckou čůzu Brinkovou bere psotník.
https://www.infovojna.bz/article/o-dsledcich-raketoveho-utoku-sesti-kinzal-na-velitelske-stanoviste-nato
a ještě tady
https://masterok.livejournal.com/9082489.html

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
10. 5. 2023 09:30

Díky za odkaz.

zuza
10. 5. 2023 08:37

to už je teraz druhý skalp pre kindžaly??? Asi si pôjdem otvoriť šampus…

Standa
10. 5. 2023 09:15
Odpovědět  zuza

Otvírám další!

Pavel z Moravy
10. 5. 2023 09:22
Odpovědět  zuza

Zuzo, nechejte si ale něco i na zítřek. To já si otevřel Plzeň.

Markýza
10. 5. 2023 14:39
Odpovědět  zuza

Ten Milanův odkaz je ale ten původní, z dubna. Ráda bych se poveselila, ale o žádném novém nevím.

10. 5. 2023 17:00
Odpovědět  Markýza

Jasně že původní. Dyk jsem psal – osvěžte si paměť. Pak jsem četl tak porůznu na webech někdy minulej tejden o tom jak z Pentagramu pr-caj zelenýho skřeta ať je kouká co nejrychlejc vyhrabat, ale to už se mi nechce pátrat kde. Ale jsou na něj nas-ratý mocně a je-bou ho za tu likvidaci jejich nejlepších synů fest. Nic jsem si nevycucal; i o tom podivování nad jejich blbostí, že na tom parkovišti před tím utajovaným natobunkrem to vypadalo jak v centu města v poledne před obchoďákem jsem čet. To ale krátce po tom vykinžálování, kdy si z toho utajování natobukru dělali na ruswebech prču. Až narazím na nějakou podobnou ňamku, tak ji někam pod vás pověsím, byste se poveselila ju?
P.S. Jak to že nemůžete medovinu? Já od doby co jsem ji objevil, a to je už přes půl století, jí dávám přednost i před červeným vínem. I teď ji mám na polici. A vedle bechera, pod záminkou léku na žaludek. Jenže už přes čtyřicet let každé ráno posnídám půl litru kefíru (ne kupovaného), tak mě žaludek nezlobí. Ale co kdyby začal zlobit, žejo. Tak jsem připravenej.

Markýza
10. 5. 2023 18:47

To vyvěste a upozorněte mě! Ať to nepřehlídnu. Jinak – já vím, že si nemáte ve zvyku vymejšlet a ani jsem vá z toho nepodezírala, jen jsem reagovala na Zuzu, která už chtěla oslavovat.
Medovinu nemůžu, protože mám cukrovku – sice takovou nejslabší a mrňavou, ale organismus na veškerý alkohol reaguje velice nasraně a na medovinu už vůbec 🙁 Mám doma lahvinku domácí slivovičky, na kterou občas smutně hledím, ale netroufnu si. Štve mě to, protože máme v městečku dvě vinotéčky se skvělým moravským, které jsem ráda pívávala, ale teď si dám sklínku a je mi až nad hlavu.

Milan
10. 5. 2023 22:11
Odpovědět  Markýza

Tak to mi vás je fakt líto.
Ajajaj. Opět sebeodhlášen. MzzČ

Markýza
10. 5. 2023 14:32

To jsou nějací další, nebo myslíte ty původní vykinžálované?

10. 5. 2023 17:08
Odpovědět  Markýza

Jeden kinžál jim, nejspíš cvičně, co to jako udělá, šoupli do jednoho bunkru nedaleko Lvova ve stejný hloubce už někdy v březnu. A udělalo to to, že banderům vymázli “stínový stínový generální štáb NATO”. Ale moc řevu kolem toho nebylo, naopak habaděj úvah, že maj rusové tak kolemn šesti kinžálů a že s nima musej šetřit. Tak teď na to druhý vykinžálování jich použili rovnou šest – takže by už měli bejt bez kinžálů, ale ogenerálovaní natoporadci byli v v tom bunkru v silným přečíslení bezvýznamnej ukrů, proto ten řev. A taky proto, že těch šest kinžálů je asi popudilo, že s nima Rusové tak plejtvaj.
Tak. Teď jsem po dlouhým pátrání narazil na jedinej odkaz na ten březnovej útok – všechny ostatní jaksi vymizely – tak ho sem dávám
https://www.geopolitan.net/cs/ruske-rakety-udajne-znicily-ridici-centrum-nato-umistene-v-bunkru
Jééé! A teď jsem vyšťoural ještě jeden!
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/03/rusky-kinzal-zasahl-stinove-velitelstvi.html

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
10. 5. 2023 18:49

Jo tak to mi samozřejmě utkvělo, tyhle dvě události 😀 Myslíte, že ty skvělé syny národa amerického už Zelina vyhrabal?

10. 5. 2023 22:19
Odpovědět  Markýza

Já toho čtvrt roku myslel vážně, ne jako nadsázku. Zapojte fantazii – představte si zeminu – v tý hloubce spíš horninu, takže taky asi pěkný kusy – promíchanou s oclelobetonovými bloky a to všechno v jednom chumlu.

Markýza
11. 5. 2023 08:44

To si představím snadno. Vy si ale představte nasraného chlebodárce, na kterém závisí váš život, váš majetek, vaše kariéra, váš koks dokonce! 😎 To se pak možná dají obejít i přírodní zákony.
Jo zapomněl jste na kilometry armatur……..ale třeba mají i na Ukrajině takového toho žrouta betonu.

Pedro
9. 5. 2023 21:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Americko-ukrajinský “hrdina”, všechny dostane, sám uteče.

Vanja
9. 5. 2023 21:47
Odpovědět  Pedro

nikdy neuteče

josef
9. 5. 2023 21:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Počty proroků a dalších šílených vizionářů byly v minulosti dost často redukovány kamenovánim, vydánim katu, nebo spálenim. Vzhledem k tomu, že se od těchto rozumných tradic ustoupilo, se ti neřádi pěkně rozmnožili. Stálo by za to tuto tradici obnovit.

Autor
9. 5. 2023 21:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Soud uznal Trumpa vinným ze znásilnění spisovatelky Jean Carrollové
Soud uznal bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa vinným ze znásilnění spisovatelky Jean Carroll. Musí jí zaplatit téměř 3 miliony dolarů za morální újmu a další 2 miliony dolarů v rámci občanskoprávní žaloby za ublížení na zdraví. …
Komentář autora: Soud rozhodl o vině:
Kolik dostal vězení? Jestli vůbec, tak je trochu divné, jak ji znásilnil. buď byla celou dobu nahoře, nebo byl přivázaný k posteli…

https://aftershock.news/?q=node/1243337

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
RASputin
10. 5. 2023 02:20
Odpovědět  Peter 008

ze znásilnění? přelož si to pořádně ….. ze “sexuálního obtěžování”

zuza
10. 5. 2023 08:48
Odpovědět  Peter 008

vygúglila som si tú osobu, ak je to pravda, tak si Trump ten trest zaslúžil. Neviem kedy to malo byť, ale mal doma ženu ako Ivana alebo Melánia a ulakomil sa na takú kreatúru…. A najlepšie je, že tá štetka chcela aby porovnali vzorku Trumpovej DNA so vzorkou DNA, čo jej zostali na šatoch. V tej emérike si asi ženské neperú šaty. Handry so spermiami si odkladajú do skrine ako suveníry, lebo čo sexuálny partner raz bude v pozícii, že z jeho vydierania sa bude dať nejaký ten miliónik vytĺcť????

Standa
10. 5. 2023 09:24
Odpovědět  zuza

To je fakt! A ona si vzpomene po 30 letech!?? Před volbami.
Co , kdybych si vzpomněl JÁ , že mě nějaká ,, zmermomocnila” na Strahově na 1.května před 30 lety pod rozkvetlým šeříkem? Jak by to v Čechách dopadlo?

Markýza
10. 5. 2023 14:40
Odpovědět  Standa

Deštěm gratulací? 😎

unor 2022
9. 5. 2023 21:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak muze analytik CIA rici, ze Zelensky uprchne.
Kdyz jako uprchne, nikdo ho tam nikdy nepotka.
To co ma na svedomi je a bude uplne nic vedle toho, co vi.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
10. 5. 2023 09:25
Odpovědět  unor 2022

Zmizí v moři! Vyhodí ho z vrtulníku!

Janka
10. 5. 2023 11:35
Odpovědět  unor 2022

tak hlavne, za tie 3 roky ci kolko je od volieb sa nam z obycajneho herca, znameho hlavne v Rusku stal skoro miliardar s kontom v karibskych bankach (boli o tom nejake papers pred casom) a urcite tie peniaze tam neprisli z hereckych honorarov. A ako je zname, Amici zasa nenechavaju velke peniaze len tak niekomu, kto pre nich uz nema prilis velke pouzitie….par milionov, prosim ale miliarda?? to nie

Markýza
10. 5. 2023 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Jako hezký – ale proč za dva týdny a proč na Kypr? Na Floridě by se snad necítil bezpečně?

Standa
10. 5. 2023 09:28
Odpovědět  Markýza

Asi tam má nějaké nemovitosti! NO, konečně nakradl si více než 4 000 000 doláčů a má vystráno!

Markýza
10. 5. 2023 14:41
Odpovědět  Standa

Na Kypru? No to má, pokud vím, ale na té Floridě právě taky, proto mě to zarazilo.

Frank1
10. 5. 2023 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Uz ho tady vsichni popravuji a on stale zije. Zapominate na MI6 a CIA. Ti likviduji lidi, ktere zapad uz nepotrebuje, protoze moc vedi a hazi to pak na Rusy.

zuza
10. 5. 2023 11:49
Odpovědět  Frank1

aj ten hajzlík to vie, a je poondiaty až za ušami… vidno mu to na očiach

Markýza
10. 5. 2023 14:46
Odpovědět  zuza

To je pravda, že je mu to na očích vidět.
Hezké téma je – oblouk osudu Vladimira a Volodymyra. Jeden od slaboučkého otloukánka a ž ke “králi světa” (to jsem si nevymyslela, to bývá často na těch krátkých videjkách) a druhý přesně naopak.