politika

Prigožin: Plán vítězství Ruska na Ukrajině

Jevgenij Prigožin zveřejnil svůj „Plán vítězství Ruska“ v SVO na Ukrajině.

Vypracoval jsem velmi jednoduchý a srozumitelný plán pro vítězství Ruska v této válce. Žádám každého občana Ruska, aby se s ním seznámil a podporoval ho. 

Skládá se z 12 bodů:

1. Okamžitě zastavit dodávky plynu a jakýchkoli zdrojů do zemí, které kyjevskému režimu dodávají vojenskou techniku.

2. Proč nebylo zničeno generální velitelství ozbrojených sil Ukrajiny, budova Hlavního zpravodajského ředitelství a Bezpečnostní služby Ukrajiny v Kyjevě, pokud tyto struktury oficiálně páchají teroristické útoky v Ruské federaci. Zničit!

3. Jasně a zřetelně definovat hranice SVO. Naši vojáci nevědí, za co bojují. Charkov, Oděsa, Nikolajev? – můžete jednou provždy odpovědět na tuto otázku? To je naše historická země a my ji osvobodíme.  Všechno, tečka, žádné iluze a “dohody”.

4. Proč jsou na Ukrajině ještě pořád netknuté železniční/silniční mosty, po kterých jezdí vojenské kolony na Donbas? Tento úkol může být vyplněn raketovým útokem za pár hodin.

5. Okamžitě zahájit bojové akce poblíž Kyjeva. Zelenskij vydává rozkazy k bombardování Doněcka, Belgorodu a Brjanské oblasti. Není třeba ničit Kyjev, ale fronta u ukrajinské metropole rychle ochladí horké hlavy, které sní o bombardování Krymu a dalších oblastí Ruska.

6. Donutit oligarchy pracovat pro zemi a pro Vítězství! Odebrat těm, kteří žijí v zahraničí a v luxusních sídlech miliardářů, jejich aktiva a přesměrovat je na vojenské potřeby. To by se mělo stát prioritou státu. Vše pro frontu, vše pro Vítězství!

7. Neefektivní velitelé a velitelé vojsk by neměli být jen odvoláni, měli by být postaveni před soud! To pozvedne morálku všech bojovníků, když uvidí, že spravedlnost opravdu existuje.

8. Každý velitel, ať už je velitelem armády, roty, divize, čety, musí pravidelně přicházet do první linie. Za prvé, jedině tak pochopí, jak jeho bojovníci bojují a jak žijí. A za druhé, je to jediný způsob, jak správně plánovat vedení operací: ne z teplého štábu, ale přímo na místě!

9. Žádná jednání s Kyjevem – ke stolu si lze sednout pouze se skutečnými vlastníky Ukrajiny, tedy s Británií a Spojenými státy. A pak je možné diskutovat pouze o podmínkách jejich odchodu z Ukrajiny a o ničem jiném.

10. Máme mobilizační zdroje ve výši 31 milionů! Je třeba z nich vybrat 500 tisíc nejmotivovanějších občanů, výhradně dobrovolníků a vybavit je na nejvyšší úrovni a oni smetou vše, co jim přijde do cesty.

Máme nejbohatší zemi. Podívejte se na úspěchy PMC Wagner s ne více než 30-40 tisíci lidmi.

11. Postavit zemi na „vojenské koleje“. V této otázce by neměly být žádné iluze. Všechno musí pracovat pro Vítězství. Zavést válečnou daň – pro všechny, jejichž příjem je nad hranicí životního minima. Kdo nechce bojovat – ať pomůže rublem.

12. Během druhé světové války bojovali dva příbuzní a syn Stalina. Dokud se tak nestane i teď u nás, národ plně neuvěří, že celé vedení země má zájem na Vítězství.

Vítězství bude naše!!!

@prigozhin_2023 Čínské velvyslanectví zveřejnilo seznam států, které byly bombardovány Spojenými státy americkými po druhé světové válce:

• Japonsko 6.8. a 9.8. 1945 • Korea a Čína 1950-53 (korejská válka) • Guatemala 1954 • Indonésie (1958) • Kuba (1959-1961) • Guatemala (1960) • Kongo (1964) • Laos (197364) • Vietnam (1961-1973) • Kambodža (1969-1970) • Guatemala (1967-1969) • Grenada (1983) • Libanon (1983, 1984) (zasažené cíle v Libanonu a Sýrii) • Libye (1986) • El Salvador (198) ) ) • Nikaragua (1980) • Írán (1987) • Panama (1989) • Irák (1991) (Válka v Zálivu) • Kuvajt (1991) • Somálsko (1993) • Bosna (1994, 1995) • Súdán (1998) • Afghánistán (1998) • Jugoslávie (1999) • Jemen (2002) • Irák (1991-2003) (společné americké a britské jednotky) • Irák (2003-2015) • Afghánistán (2001-2015) • Pákistán (2007-2015) • Somálsko (2007-2008, 2011) • Jemen (2009, 2011) • Libye (2011, 2015) • Sýrie (2014-2015)

Na seznamu je více než 20 států. 

Čína vyzvala, aby se „nikdy nezapomnělo, kdo je skutečnou hrozbou pro svět“.

Došlo k pobouření západní komunity? Došlo k hlasitým obviňujícím výkřikům? Byly proti USA alespoň jednou zavedeny sankce? Celý tento pokrytecký světový kotel tiše sedí když USA děsí země jako skutečný bandita. Ani výkřiky, ani stín výčitky, ani záblesk rozhořčení.  Zbabělost, nestoudnost, pokrytectví! 

Pro pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3Ugi1e6

sdílet na

87 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
7. 4. 2023 03:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Naprosty souhlas s clankem. Moje plna podpora patri S.Prigozinovi. Stejne otazky jsem si kladla od sameho zacatku SVO na banderovske Ukrajine. I Strelkov mel pravdu a kdyby ho Putin byval nezastavil, zadny dnesni konflikt by se nekonal. V Putinovi cist neumim, jen si myslim, ze udelal tenkrat chybu, kdyz Strelkova nenechal zlikvidovat pucistickou vladu Porosenka. Ona diplomacie je hezka do te doby, kdy obe strany hraji fair play. Bohuzel se tim zapadni politici davno neridi. Jsou to jednoduse charakterove pokriveni zmrdi, kterym se neda verit ani slusny pozdrav.

Albi
7. 4. 2023 07:44
Odpovědět  Jaris

Ono jde ale o to, jestli my nehodnotíme jevy jen povrchně – máme tolik znalostí a informací, jako Putin? Vidíme do “zákulisí” politiky, diplomacie, ale i do běžné situace Ruska, kterou hodnotíme z dálky a výsledky našeho hodnocení nemusejí odpovídat skutečnosti.
A právě proto, že všechny strany nehrají fér, bych byla s takovými závěry opatrná. Velmi opatrná.
MY odpovědnost neneseme.

Lékořice ok
7. 4. 2023 08:41
Odpovědět  Albi

Souhlasím a myslím si, že cílem je zlikvidovat nacisty a ne zdemolovat Ukrajinu. I když jisté chirurgické zásahy by situaci mohly rychleji vyřešit.

7. 4. 2023 10:06
Odpovědět  Albi

Krom toho, málokdo má představu, jak neuvěřitelně zakořeněná je ruská pátá kolona. On totiž málokdo ví, že v Rusku začala kořenit už za Chruščova a každý si myslí, že je to jen výmluva. Jenže není. Je to fakt. A když Regan ve čtyřiaosmdesátém zjistil, že kapitalismus je v USA před krachem a že SSSR během dvou pětiletek USA převálcuje, tak svolal zpravodajce a ved k nim motivační řeč. Pak Gorbačov, pak pád SSSR, pak Jelcin a pak… pak Putin. Jenže zároveň i proamerická pátá kolona. Všude, na všech klíčových postech. Mnohem rozbujelejší a mocnější než ta v Číně. Včetně v ruském generálním štábu a v armádě. Gosudar sice vrchní velitel, ale pokud chce zamezit chaosu, musí osekávat chapadla opatrně a s citem. Ale už přitvrzuje, jak jsem si vyvodil z toho majstrštyku s centrální bankou. Akorát bych rád věděl, jestli stál Nabiullině na krku nebo na břiše. Domněnky o její dobrovolné spolupráci neberu. Jo, prý zachránila rezervu – ale patnáct let likvidovala ruskou ekonomiku, infrasrukturu, armádu. Patnáct let končili ruští podnikatelé pod vykonstruovanými záminkami v kriminálech. Ostatně o té záchraně rezervy nejsem až tak přesvědčený. Také to může být kšeft něco za něco, že.

7. 4. 2023 10:06

Ty uděláš to a to, a my za to roztroubíme, žes zachránila rezervu. A už je na špagátku. Jinak to nemá logiku. Neumím si zkrátka představit zachránce rezervy a zároveň likvidátora ekonomiky a vstřícného vykonavatele amerických sankcí v bankovní oblasti – protože přesně to dělala – v jedné osobě. Skřípe mi to až běda. Zkrátka to smrdí. Jééé – dnes večer by už měl být na deb-ilovi od Ireny otitulkovaný Pjakin! Tak doufám, že tam tu záhadu s Nabiullinou zmíní, jak to je. A dost o ní. Teď z hovínek něco pro pobavení:
“Šéf … Jan Lipavský na Twitteru … vyjádřil lítost nad tím, že se Česká republika nepřipojí k evropské žalobě proti maďarskému anti LGBTI+ zákonu.
„Ruce pryč od maďarských dětí“ reagoval ve čtvrtek na sociální síti náměstek maďarského ministra zahraničí Tamás Menczer. … To, co se děje v českých školkách a školách, je záležitostí Čechů, nic mi do toho není. Ani do toho, jak Jan Lipavský vychovává své dítě, pokud nějaké má,“ uvedl Menczer.
Ale český ministr zahraničí by měl vědět, že v Maďarsku platí pouze rozhodnutí Maďarů a ti jednoznačně rozhodli, že děti je potřeba ochránit,“ dodal náměstek ministra.
To je kre-tén, co?

Albi
7. 4. 2023 13:37

Je kretén. Ale nikoho to nemůže překvapit.
Nedá mi to, abych podle toho nemodifikovala jistý starý vtip:

  • Jakl vybereme z naší vlády tři kretény?
  • Namátkou.
Markýza
7. 4. 2023 18:01
Odpovědět  Albi

Netřeba – vytyčili se sami. Já mám jasno! Ministerstvo války, ministerstvo lásky a ministerstvo pravdy. Heil!

7. 4. 2023 20:04
Odpovědět  Markýza

Jenomže kre-téni reorganizovali a včechny ministerstva scukli pod jedno ministerstvo hlouposti, aby tak jako ušetřili, aby lidi neremcali, a pak si každej sehnal houf poradců přes mlácení prázdný slámy a tutlaj to.
Jo, a už tam máte odpověď. Ale rolujte až dolu. Já načal nový vlákno, že to už bylo čím dál vycmrndlejší a vypadalo to pak moc dlouhatě. Tak abyste se nevyděsila. Ale neděste se, dejte si klidně načas. Tedy jestli na to budete mít náladu, žejo. Nebo si to nahoře pod rámečkem naklikněte od nejnovějšího a nemusíte rolovat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 4. 2023 20:16
Odpovědět  Albi

Jéééé. Tohle jsem vypotil v Kalouskovým období, když mi z těch šmejdů málem bouchnul dekl, tak abych upusti páru, tak jsem ten vtip zeříkankoval:

Hádali se o přeshubu při obědě
kterak najdeš bl-ba ve sněmovně.
První to vzal přes IQ testy
neuspěl a dostal pěstí
Druhej to střih zkratkou
a určil ho namátkou.
Uspěl.

krpo
8. 4. 2023 12:29

To je kretén,co?
Kdo?!

8. 4. 2023 15:25
Odpovědět  krpo

lipavský. kdo jinej.

Albi
7. 4. 2023 13:40

Ta Nabiullina mi je záhadou. Co mysliš, že za tím je, že ji Gosudar už asi podruhé potvrdil ve funkci? A to ve funkci tak důležité.
Vím, že V. V. P o tom nejednou mluvil, ale buď to nevysvětlil, nebo jsem to první, tedy nejdůležitější sdělení nějak nezaregistrovala.

František
7. 4. 2023 18:01
Odpovědět  Albi

Je to nejspíš taktika Putina. Provést stažení tak ohromného množství peněz asi nebude jen tak snadné. Kdyby Nabujlina začala, z ničeho nic, změnila taktiku proti západu, světové banky by zavětřily nebezpečí. Zpozorněly by a více by sledovaly Nabujlinu. Tím by jí znemožnily stažení peněz do Ruska. Proto jednala tak, jak jednala. 100% to bylo s vědomím Putina.

me2d44
9. 4. 2023 09:06
Odpovědět  František

Podstata je v něčem jiném: Po VŘSR i Lenin musel použít úředníky carského Ruska – na vychování nových kádrů nebyl čas a ne každý uměl. K čistkám došlo až za Stalina, ale podklady pro ně mu opět připravovali úředníci. A mnozí z nich se mstili – i proto to bylo krvavé. I na našich úřadech po plyšáku zůstala halda úředníků z dob socialismu – někteří tam jsou dodnes. Kádry se musí připravit, vychovat, nasměrovat. Když někdo umí jezdit s rudlem, ještě neznamená, že umí řídit…

7. 4. 2023 20:27
Odpovědět  Albi

Nic lepšího, než že jí šlápli na krk: buď – a nebo! mě nenapadá. Jo, neuniklo ti nic – Pjakin jí nemůže přijít na jméno. Za chvíli na politruka najedu, jestli je už otitulkovanej. Snad o tom něco řekne.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
7. 4. 2023 10:11
Odpovědět  Albi

Asi v tom bude něco mezi nebem a zemí co nechápeme bo nemáme informace.A fašisté vyplavou na povrch jako olej na vodě a potom už je bude stačit jenom eliminovat.A třebas je to všechno i nutné aby se svět přeformátoval.Čort znáet.

Jaris
7. 4. 2023 10:22
Odpovědět  Albi

Albi, jsem presvedcena, ze ruska strana s Putinem hraje fair play. Jenze tu vstricnost a toleranci ze strany Ruska bere zapad jako slabost. Prigozhin ma pravdu v tom, ze prave tato umirnena SVO bude stat o to vic ruskych zivotu. Zniceni infrastraktury se Ukrajina stejne nevyhne. Take svou roli hraji zradci v armadnim vedenim. Co uz jen bylo vymeneno generalu a dustojniku ruske armady! Naposled to byl umyslny nedostatek zbrani pro wagnerovce o kterem nedavno mluvil sam Prigozhin.

Albi
7. 4. 2023 13:54
Odpovědět  Jaris

No – ruská strana hraje fér. Ta opravdu vlastenecká jistě.
Ale jak napsal Milan výše, ruská 5. kolona je pevně zabetonovaná i ve vládnoucích strukturách, takže třeba takový Medvěděv, který si dnes hraje na velkého vlastence je ukázkový podpindosník, jenže většina u nás (pokud vůbec ví, kdo to je) ho vnímá jako Putinova spolupracovníka, téměř snad důvěrníka. A takových tam, které neodhalí ani Rus, natož my tam bude možná nepočítaně.
A Putin je zatím nemůže vykopnout. Proč, to nevím – nemá vhodné kádry, kterými by je nahradil?- jejich klany by je protlačily na místo, kde by škodili stejně? – poštval by klany různých protiruských sil proti vládě, což by vedlo k Západem a připravované požadované “barevné revoluci”? Nevím, nevíme – stát se může všechno nebo taky nic.

Ale od toho má Putin tajné služby a důvěrné informace, které možná nevědí ani jeho spolupracovníci a přívrženci. TOP zprávy se veřejně nesdělují.

Pavel z Moravy
7. 4. 2023 14:12
Odpovědět  Albi

Co se týká toho Medveděva, já si myslím, že je pod zkoumavým dohledem zraku Putina. Ono dnes je Rusko již dost silné odolávat tomuto sjednocenému západu a teď je pro Medveděva důležité projevit se jako velký vlastenec. Další věc je, že tato západní banda se se zrádci moc nemaže, nehodička sem, nehodička tam. A myslím, že Medveděvovi je zatím dost dobře aby to riskoval. Můj mrtvý známý říkal již před 15 roky, chtěl bych vědět co přesně je ten Medveděv zač. Odsud to těžko posoudíme, ale lidé se mohou pod vlivem okolností změnit i když většina z těch mocnějších se točí jak na obrtlíku. Historie a ta naše Česká jakbysmet by našla stovky případů, kdy určití jedinci měnili strany jako ponožky.

7. 4. 2023 20:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale posoudíš to i odsud. Úplně stačí, jak tlačil na vyjednávání. Protože komu (by bylo) ku prospěchu? A kdo by si tím znenáviděl celou vlasteneckou Rus?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
7. 4. 2023 14:05
Odpovědět  Albi

Prdlajs,tady je řešení přednostní,co je velmi nutně udělat,hned a neodkladně !

Albi
7. 4. 2023 16:18
Odpovědět  All

To ano, ale to jednak nemůžeme rozhodovat my ani kdokoliv z jiného státu a za druhé je třeba zvážit, je-li to vedle nutného i proveditelné.

Kdyby byl náš nový prezident důsledně “proruský”, třeba i téměř ruského původu – myslíte, že by prosadil aspoň pro ČR třeba jen nákup ruského plynu?
Mohl by si dovoli podporovat Rusko proti banderovsko-nacistické Ukrajině bez vyjádření a povolení Washingtonu a EU? Riskovsl by atentát? Riskoval by novou barevnou revoluci a “mezinárodní zatykač” s prakticky doživotním vězením v Haagu?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuza
7. 4. 2023 16:39
Odpovědět  Albi

áno, nevidíme Putinovi do hlavy a viem aj to, že v Kremli aj v armáde je mnoho zmijí a krýs, na ktoré si musí dávať pozor… Ale takmer všetky tie body z Prigožinoho zoznamu sú také samozrejmé veci, na ktoré sa pýtam aj ja už vyše roka. A zatiaľ umierajú na oboch stranách frontu najmä ruskí chlapci.

František
7. 4. 2023 17:48
Odpovědět  Jaris

Putin nemohl nechat zničit Porošenka. V té době ještě nebylo Rusko připravené na případný útok západu. Všechny nové ruské systémy zbraní, které odkázaly USA tam kam patří, se objevily až po r. 2014. Kdyby Putin byl příliš hrrr, tak by už také nemusela existovat Evropa. Chápeš to? Irisko??

Pavel K
7. 4. 2023 18:03
Odpovědět  František

👍 👍 👍 👍 👍
Já to říkám furt, to není hup na krávu a už je tele. 🤦‍♂️

M.Š.
7. 4. 2023 17:51
Odpovědět  Jaris

Ona diplomacie je hezka do te doby, kdy obe strany hraji fair play. Bohuzel se tim zapadni politici davno neridi. Jsou to jednoduse charakterove pokriveni zmrdi, kterym se neda verit ani slusny pozdrav…….a vo tom to je především.

Standa
8. 4. 2023 12:16
Odpovědět  Jaris

Jednička nemůže fungovat. Je to fikce.Nelze pro někoho něco zastavit, kdy produktovod vede přez cizí území např. přez Madarsko, Slovenska do Česka. To zastaví Madarsku? Realizace je složitá! Nemůžete zastavit ,pokud nevede přímá lajna. A produktovody jsou spletené, spojené,propojené.

Duudu Wo
7. 4. 2023 04:39
Ohodnotit příspěvek :
     

A takhle to prostě je.

Administrátor
8. 4. 2023 13:53
Odpovědět  Duudu Wo

Graf Světové banky – přidaná hodnota v průmyslu ve vztahu k HDP. Po získání nezávislosti začal strmý pád a ukrajinské elity zcela zničily veškerý potenciál Ukrajiny. Tento graf také dobře odráží „národní ukrajinskou myšlenku“ ukrást vše co jde a to co zbývá prodat.
https://pbs.twimg.com/media/FtEd-uUXwAE2zvZ?format=jpg&name=900×900

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Teuton
7. 4. 2023 06:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Naše – české – výdaje na ukrouše a Ukrajinu, se kterou nemáme žádnou historickou vazbu a kterou většina lidí pohrdá, jsou astronomické. Desítky a desítky miliard. A tyto finance teď z nás potřebují fialoví pětizmrdi vyrazit. Proto byli okradeni důchodci, proto jsou rušeny poštovní úřady, proto nás chtějí podojit zvýšením daní. A na Národním muzeu visí, jako symbol našeho pokoření, ukrajinská vlajka. Necháme si to donekonečna líbit ?

Burák
7. 4. 2023 07:42
Odpovědět  Teuton

Jen doplním, už to jsou stovky miliard. V USA už informují své podnikatele, že jsme se moc zadlužili a budeme privatizovat zbytek státního majetku. Fialoví zloději prodají vše, včetně Budvaru, ČEZu, Pošty a mnoha dalších. Po jejich vládě tu nezbyde nic. A protestující jen žvaní na náměstích. Pokud nepritvrdime, budeme mít už úplně všichni holé zadky. Proč třeba neznarodnime ČEZ a jeho zisky nedáme na důchody. Mnoho států má státní podniky, které dotují dřívější odchody do důchodu a my to prodáme a budeme dotovat USA???

Pavel K
7. 4. 2023 11:29
Odpovědět  Burák

👍 👍 👍 👍 👍
Až to prošustrujou pak teprve budeme bééékat!! Ale podívejte na ten materiál okolo sebe už to je deprimující se dívat na to tupé stádo.

Standa
8. 4. 2023 08:07
Odpovědět  Burák

Ve Francii jejich,, ČEZ” už znárodnili! To je těžké ! Pokud neodstraníme Americké protagonisty z Aspen Institut můžeme protestovat , jak nám bude libo. Jim je to jedno.Oficiální motto Aspen je ,, prosazovat Americké zájmy ve světě” Tady je seznam Čechů.
https://www.rodon.cz/clanky/Politika/jiri-kobza-tomas-dolezal-vyslanectvi-deep-state-v-praze-kdo-kavarne-vychovava-kadry-skolici-zajezdy-do-bazin-prokuratori-politici-novinari-vsechno-upekli-bakala-s-albrightovou-zahranicni-agenty-si-tu-alespon-neplatme-z-nasich-dani-8521

tupý hulvát
7. 4. 2023 09:42
Odpovědět  Teuton

Ano,necháme,na sto procent!

Burák
7. 4. 2023 07:36
Ohodnotit příspěvek :
     

No pokud velitelé nejdou ke svým vojákům do přední linie, je to hodně na pováženou. Však v rudé armádě to byla samozřejmost a i proto naklepali nackum prdele. Má pravdu ve všech bodech. Já už četl, že ta hysterie kvůli Ukrajině u nás je cílená, aby měli Rusové odůvodnění zastavit se na naší západní hranici. Také by jsme potřebovali spoustě oligarchů sebrat, co si nakradli a věnovat to státu na jeho obnovu soběstačnosti.

Trdlo
7. 4. 2023 20:40
Odpovědět  Burák

Zastavit se na západní hranici NDR protože Kolektivní Západ nedodržel ani 1 zmlouvu a dohodu, písemnou ani čestné slovo diplomata. To jsou důvody proč stratili i poslední zrnko důvěry ! Z jejich strany je humanizmus jenom prázdný žvást jak do dokázal i V. Havel humanitárním bombardováním aby se vrazil do řiti až po pánev !

Velitel
7. 4. 2023 08:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Ono je to relativní. z vojenského hlediska

  • není dobré vytrubovat své cíle
  • čím delší zásobovací trasy tím huř pro vás a tím lépe pro nepřítele
  • nic lepšího než sedět u svých hranic kam nepřítel chodí a vy ho likvidujete v poměru 1:8 a on musí vozit šrot a munici z celého světa si přát nemůžete
  • proč bystě měli ohrožovat svého nejlepšího agenta, kokainistu Zelenského, když pro Rusko udělal nejvíc od vzniku SSSR
  • dobrovolná mobilizace probíhá
  • sankce a nedodávání su jak to funguje vidíte na západě, ti si zakázali ruskou naftu a ted kupuje ruskou naftu přes Indii, AS, SAE, Kazachstn, atd, a stejné by to bylo i při zákazu z Ruské strany
  • chcete nasrat lidi zdaňte jím příjmy platí na celém větě a Rusko nemá oroblém s penězi na rozdíl od zípadu

abych jen nesouhasil

  • ve Love se opravují tanky Leopard protože ten dodaný šrot by ve stavu kdy nebyl aní schopen jízdy, je logické se prát proč závod nezničí
  • Lvov je centrum nacismu na Ukrajíně, chtělo by provětrat obecně
  • ano žaloba na Slovensko, Polsko za nepovolený reexport Migu a S-300 už dávno měla byt podána
  • ukoši prý soustředili 80000 lidí na ofenzívu, ty musí někde bydlet a jsou legitimními cíli očekával bych udery na ně min jedním Iskanderem a jedním kalibrem denně
  • zdanění miliardářů by logiku mělo a lidi by to podpořili
  • očekával bych že Rusko vypustí svuj vlastní satelit a zaparkuje ho na pozici 23,5 nebo 19,2 což jsou v EU asi nejpoužívnější pozice, ím by zajistili vysílání svých kanálů v EU a vytočili odbornici na piču do bezvědomí, ale fakt nevim jaká jsou pro to pravidla
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
7. 4. 2023 09:38
Odpovědět  Velitel

Ano, nevytrubovat cíle, takže tyto vytroubené cíle, jsou záměrné dezinformace na oklamání nepřítele.

tupý hulvát
7. 4. 2023 09:52
Odpovědět  Velitel

Doufám,že máte pravdu a děkuji za váš občasný,zřejmě odborný pohled.Třeba by ti pitomci,co tady v komentářích ječí o použijtí Posejdonů jako první,trochu ubrali.

Autor
7. 4. 2023 21:28
Odpovědět  Velitel

V Evropě lze sledovat za jistých podmínek i ruské televize, ale je nutné mít k tomu vybavení. Neznám přesné frakvence vysílačů ruských tv, ale někde se dají najít, ale otázka je, jestli to většinou není zakodované. Jinak lze přes internet. Zkuste to. Zadejte třeba – rusky – nějakou ruskou stanici a možná si najdete stránku, kde se dostanete zdarma na vysílání ruských TV (tady je jedna – https://www.ontvtime.ru/ ), než to tady bloknou.

Pijack
7. 4. 2023 09:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdá se, že ten Prigožin je zdatný stratég. Podle mě o něm ještě uslyšíme v dobrém. Ten chlap má budoucnost. Všechny jeho body dávají smysl. Prostě Slovan tělem i duší. Tak srozumitelnou řečí nemluví žádný z důstojníků NATO. Ti se jen klaní zbrojařským firmám a několika dynastiím a rodinným klanům v USA s mafiánskou minulostí, od kterých slýcháme již 100 let jen samé idiocie o demokracii a ve výsledku se z nich pak stanou jen podlé zájmy několika vlivných majitelů bank a korporací. Upřímnost proti podlosti – tak by se dal charakterizovat boj těchto dvou světových velmocí. Naše pozice je jasná – jsme přece Slované. Tohle naši kolaboranti odmítají pochopit.

7. 4. 2023 10:39
Odpovědět  Pijack

Ono to vypadá, jakože proti Gosudarovi, ale co dělá Kuchtík ve skutečnosti? Upozorňuje vlasteneckou veřejnost na sabotáže Gosudarových příkazů kolaboranty a získává ji tím pro Gosudarovy záměry; plány. Krom jiného i na budoucí nutné čistky. Aspoň to na mě tak působí. Když Kuchtík nedávno veřejně zpr-cal generání štáb, že jeho Orchestru úmyslně nedodávají munici, hned na ruswebech plnu humbuku že proti Putinovi a kdesi cosi. Ve skutečnosti však proti páté koloně v generálním štábu. Já si tehdy podle humbuku – kde jo a kde ne – pro sebe odvodil, které rusweby jsou skutečně vlastenecké a které se jen tak tváří.
A podle toho, že jak Kuchtík, tak Kadyrov, tak Pjakin, ve svém boji proti páté koloně přitvrzují a poukazují na evidentní důsledky kolaborace soudím, že čistky jsou už na spadnutí a že na ně připravují veřejnost. A, skoro bych se vsadil, že s Gosudarovým požehnáním.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
7. 4. 2023 13:58

Co píšeš vypadá pravděpodobně – odhalený diverzant = “mrtvý” (= bezcenný) diverzant.

ladik
7. 4. 2023 11:44
Odpovědět  Pijack

Naprostý souhlas s Prigožinem. Kromě plynu a ropy by tam měly figurovat všechny zdroje tekoucí z Ruska na Západ.

František
7. 4. 2023 18:33
Odpovědět  ladik

Proč se Rusko nijak nepohoršuje nad zprávami o množství ukrošů pohromadě a klidně sleduje situaci? Určitě se ale na tu jejich “ofenzívu” řádně připravuje. Možná předvedou západu jedno ze svých, zatím nepoužitých, kouzel. Co takhle třeba vypnout GPS, zničit veškerou elektroniku v oblasti pomocí REB? a pak spláchnout celou oblast mohutnou salvou Solncepeků? A dalších, zatím nepoužitých kouzel tam bude určitě více. Není to náhodou připravovaná ohromná FACKA pro západ?

Autor
7. 4. 2023 21:31
Odpovědět  František

Možná by mohli mít v záloze onu podivuhodnou “zbraň či co”, co bylo prý použito při pohraničním konfliktu SSSR a Číny, kdy měli kompletně “zmizet” prakticky všichni Číňané.

Eva
7. 4. 2023 09:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Dobře tak Prigožin!!!

Frank
7. 4. 2023 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Prigožin je opravdu frajer. Jak ale říkal Pjakin, že ve velení ruské armády je spousta kolaborantů. Putin by se s nimi neměl párat a eliminovat všechny takové. Stalin to vyřešil docela jednoduše a tenkrát se to ihned obrátilo k lepšímu. Opravdu nikdy nepochopím, proč Rusko stále dodává energie a suroviny do nepřátelských států!!

Pavel
7. 4. 2023 11:12
Odpovědět  Frank

no víte smlouvy jsou smlouvy a po tomto konfliktu někdo bude muset zaplatit porušení těch smluv a garantuji že o všem bude rozhodovat /tedy pokud se nespustí nová železná – ekonomická opona popřípadě jaderný konflikt / ten který bude ekonomicky finančně a vojensky nejsilnější a dá se již dnes na 110% říci že anglosaský svět k němuž jsme se radostně a vřele přitulili jako novodobá kolonie a kasička to nebude – holt dluhy jsou nesmrtelné a musí se platit comment image

JKkklkkkkk
7. 4. 2023 11:24
Odpovědět  Pavel

Tady lahvon cura blahem do kalhot.

Pavel K
7. 4. 2023 11:32
Odpovědět  JKkklkkkkk

Mě by spíše zajímalo co si zrovna v tu chvíli ta kreatura myslí. Mám na mysli toho amíka.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
7. 4. 2023 11:54
Odpovědět  Pavel K

Kdysi jsem na tuhle perverzni fotku Bushe s Havlem cetla tento komentar: “Prijd dnes vecer ke mne Vasiku. Ja ti ten kadak zbombarduju jako Belehrad”.

Albi
7. 4. 2023 14:03
Odpovědět  Jaris

🙂

Pavel K
7. 4. 2023 18:18
Odpovědět  Jaris

🤣 🤣 🤣 🤣

All
7. 4. 2023 14:14
Odpovědět  Pavel K

Je to snadné: ,,mám tě,ty zmetku a celé československo bude v mé svěrací kazajce,moje a jen moje,chechechachachá”.

Pavel z Moravy
7. 4. 2023 14:16
Odpovědět  Pavel K

Ten amík je Pavle naprosté nic, ti dva si prostě sedli.

Pavel K
7. 4. 2023 18:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

All a Pavel, ale proč zrovna takový dva lidské potraty rozhodují o slušných lidských životech. Pryč s takovým odpadem lidstva.

ladik
7. 4. 2023 11:48
Odpovědět  Pavel

Fašistický Západ sere na smlouvy v jakékoli podobě a nikdy se z toho nezodpovídal. A kdy platí smlouva s nepřítelem na život a na smrt?

All
7. 4. 2023 14:11
Odpovědět  Pavel

Dva židozednáři posluhující satanistům,zlu na Zemi.

PENNYS
9. 4. 2023 16:54
Odpovědět  Pavel

Nejde mi vkládat fotky??? rada???? Jinak ,Venda Flaška to byl kus…….

All
7. 4. 2023 14:09
Odpovědět  Frank

Páky jsou. Vyhlásit válečný stav.Zlikvidovat všechny kolaboranty.Všude do vedení dosadit vlastence,vlaszence a brzo bude hotovo.

Pavel z Moravy
7. 4. 2023 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Nu, když už zmínil toho Stalina, nedovedu si představit co musel zažívat když měl možnost vyměnit svého zajatého syna tuším, že za Pauluse a on prohlásil, – Všichni jsou moji synové. Nevím, proč se Rusové se všemi těmi kolaboranty tak se.rou.

All
7. 4. 2023 14:27
Odpovědět  Pavel z Moravy

Je to jen dobrotivé srdce ruska,ale když přijde hodina ,,H” pro všechny,rusko smete kohokoliv i za cenu nejvyšší oběti ve společném boji,kde každý je matkou,otcem,synem a dcerou, jednou rodinou bez rozdílu. Tohle dolarový západ nikdy,nikdy nepochopí,proto má taky tolik ůchyláků,odchylek,bláznů a psychopatů,degenerátů,po česky zhovadilců a odpadlíků od života.

Vanja
7. 4. 2023 11:30
Ohodnotit příspěvek :
     

souhlasím s každým slovem

aamater
7. 4. 2023 13:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Pekne zhrnuté a podčiarknuté!!! A práve pre toto je problém vo svete. Lebo jeden darebácky štát si tu robí čo sa mu zachce. A ostatné štát pritom boli ticho. Neuvedomovali si, že aj na nich môže raz prísť!!! Bohu vďaka za RF!!!

zuzana
7. 4. 2023 14:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Stoltenberg slíbil, že se Ukrajina stane členem NATO

https://aktax.cz/stoltenberg-slibil-ze-se-ukrajina-stane-clenem-nato/

Trdlo
7. 4. 2023 20:59
Odpovědět  zuzana

Neformálne už je jakoby členem bez hlasovacího práva, formálně nebude dokuď bude ve válce. Ta může probíhat do 5.5.2025 jak to bylo Satanisty naplánováno !

7. 4. 2023 15:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Správně!

Administrátor
P.A.Semi
7. 4. 2023 20:24
Ohodnotit příspěvek :
     

K tomu seznamu v závěru, kde všude Američané bombardovali, a k dovětku:

Myslím nebo doufám, že nyní válka na Ukrajině je Poslední Válka, alespoň z těch větších…

Protože poté, co tu předvedli s proti-válečnou Propagandou, už žádnou další válku na Západě před svými občany neobhájí…

πα½

Autor
7. 4. 2023 21:20
Odpovědět  P.A.Semi

Nejde o obhájení, ale o “zblbnutí a zmanipulování”. Jen si vzpomeňme, jak se nechala většina Němců za “pár let” prošpikovat myšlenkami nacismu!

Standa
8. 4. 2023 07:55
Odpovědět  Peter 008

A, co Češi? Jak dlouho jsou špikováni,, Hrrrr na Rusa”?

Pavel K
8. 4. 2023 08:31
Odpovědět  Standa

Budu mluvit za sebe, mě to bylo špikováno od roku 68.To je vše a u každého MS hokeje to bylo prohlubováno.

krpo
8. 4. 2023 12:59
Odpovědět  Pavel K

Ale snad umíte rozlišit Rus do 89 a Rus po 2010.

Pavel K
8. 4. 2023 13:21
Odpovědět  krpo

Však to tu píšu každý tuna ví jak to vidím. Ale nerozumím váší otázce, to jako rus do 89 zlý, agresivní. Pak se vytratili do roku 2010 a od té doby jsou hodní. Né já měl jen špatné info.

krpo
9. 4. 2023 13:23
Odpovědět  Pavel K

Nestíháte,no co už.

Autor
7. 4. 2023 21:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo, určitě podle komentářů se to líbí, ale TO ALE!
Rusko nemohlo jednat jinak, protože nebylo připraveno a teď po začátku SVO bylo přece jen podcenění nálad mezi Ukrajinci, lidé co žijí a myslí PRO stát, vidí věci jinak, než ti, kteří myslí (nemám na mysli teď Prigožina!) jen na sebe – to je “obyčejný zmanipulovaný Ukrajinec”.
Já osobně si myslím jedno, kdyby Rusko jednalo jinak, možná by bylo na UKrajině po všem, ale Rusko by nemělo ve světě tak ohromnou podporu, která každým dnem či týdnem sílí!
Kdyby jednalo jako USA, každý by si řekl, že prostě se “jen” vymění hegemon a na to by Rusko, přes všechnu úctu nemělo, protože na to nemají ani britské tajné služby, spolu s CIA, NSA, FBI a Bůh ví kdo ještě. Natož USA samotné.
Jinak já Prigožina chápu. Ale co by dělala třeba Čína? Nedala by se z obav na cestu do druhého tábora?
Uvědomme si, že nejde jen o Ukrajinu, ale jde o kompletní změnu mezinárodního systému vztahů a jde o budoucnost světa jako takového. Když vyhraje Amerika – i přes porážku na UKrajině – bude se světem hodně zle, tak zle, že prognozy o možném budou blednout před realitou.
Svět čeká prostě ať se nám to líbí nebo ne nejspíše ještě velký konflikt. Každý hegemon při svém nedobrovolném odchodu vždy vyvolával války. Činnost Ruska je nasměrována na to, vyhnout se tomu, ale nebát se toho případného konfliktu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
8. 4. 2023 03:58
Odpovědět  Peter 008

Peto, s poslednim odstavcem si myslim to same. Konflikt bude celosvetovy.

All
9. 4. 2023 12:20
Odpovědět  Jaris

Aby nebyl celosvětový a jaderný už bylo zapracováno spojenectvím Ruska a Číny.Nyní už je jisté,že kdyby NATO napadlo přímo Rusko,okamžitě mu přijde na pomoc Čína. Proto taky USA velmi spekuluje použít taktické jaderné zbraně pouze v Evropě,kterou by později obnovovali a na dlouho se na evropě živili.Štve mne,že ten horší scénář připadá právě na Evropu a tím pádem i na nás.Naše budoucnost spočívá v řešní Ruska,co bude a jak bude,přeju si,aby u nás válka nebyla,ani žádná zvýšená radiace.

Pavel z Moravy
8. 4. 2023 11:54
Odpovědět  Peter 008

Petře, plně souhlasím s tím a musí to vidět každý. Kdyby Rusko jednalo na Ukrajině jinak, asi by již dávno bylo po boji, ale jak říkáš, všichni by si mysleli, že místo jednoho hegemona přijde druhý. Ale takto získává Rusko přátelé a spojence. A to je to nejdůležitější oč nyní jde. Ono přijde dle mne i na tvrdší řešení z ruské strany, ale bude to promyšlené.

Jaroslav
8. 4. 2023 05:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Moudrý člověk, konečně to někdo nazval tak jak to je

Pozor
8. 4. 2023 11:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Nedá sa nesúhlasiť s týmto plánom, jednoduchý a výstižný. Po prijatí takéhoto plánu by sa okamžite odhalili kolaboranti a zradcovia Rusko, ktorí spolupracujú s nepriateľom.

Jaroslav Novák
8. 4. 2023 19:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti v naší zemi a jim podobní, co pořád nadávají na Putina asi nechápou, že on je ten umírněný. Místo něj by mohl nastoupit někdo mnohem tvrdší a razantnější. To by pak koukali.

Kristian
8. 4. 2023 20:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Az budu:
-na slovensku vladnut slovaci;
-v cechach cesi/moravaci;
-v madarsku vladnut madari;
-v rusku vladnut rusy;
….
a nie “vyvolena” a krivonosa cvargla, tak nastane 100 rokov mieru.

Ako casto sa ich ludstvo snazi zbavit ?
https://uloz.to/file/7XfSw9IJeVHi/expelled-khazar-jpg

Pavel K
9. 4. 2023 13:07
Odpovědět  Kristian

Soubor je soukromý. 😥🤦‍♂️

Trubkar
9. 4. 2023 22:32
Odpovědět  Pavel K

mne to funguje

zuzana
9. 4. 2023 12:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Viktor Orbán varuje před mírovými jednotkami na Ukrajině; vyzývá Trumpa, aby „pokračoval v boji“

https://aktax.cz/viktor-orban-varuje-pred-mirovymi-jednotkami-na-ukrajine-vyzyva-trumpa-aby-pokracoval-v-boji/

Vaclav
9. 4. 2023 18:38
Ohodnotit příspěvek :
     

S. Prigozin – naprostý souhlas, stejně – ta válka je vedena nějak z určitého pohledu podivně, na tom se pozastavuje i Pjakin, a ten že vidí podle mě dost daleko…