politika

Kubu je nutné bombardovat – starosta Miami

Starosta amerického města Miami Francis Suarez vyzval orgány USA, aby provedly letecké útoky na Kubu, aby svrhly vládu v republice, uvedl ve zprávě Fox News.

Starosta města uvedl, že Washington by se měl zabývat touto metodou nátlaku na Havanu.

“Musíme diskutovat a považovat to za potenciální možnost vedle mnoha dalších možností,” řekl Suarez.

Později v rozhovoru pro noviny “Miami Herald” uvedl, že čeká na hovor amerického prezidenta Joe Bidena, aby s ním projednal možnost vojenského zásahu na Kubě.

https://bit.ly/3yXUsLd


sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Dany
15. 7. 2021 09:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Těžký úpadek USA. Z toho kouká rozpad nejagresivnější země světa. Mám být smutný?

Michal47
15. 7. 2021 14:42
Odpovědět  Dany

Čím dříve se tento odporný, agresivní, yankejský státní paskvil rozpadne, tím lépe pro všechny ostatní národy na světě. Rozhodně nebuďte smutný, spíše se už dnes radujte, že odporným anglosasům už v dáli zvoní hrana!!!!

Michal47
15. 7. 2021 14:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto je jen zoufalý výkřik yankejského psychopata kubánského původu, který se tím chce dělat “zajímavým” a přitom nechápe, jaký je to ve skutečnosti neskonalý pitomec! Pokud by se mu mělo k této sprosté agresi proti Kubě podařit toho dementa ve Washingtonu dotlačit ( doufám že ne!), tak si tím pindostán (hanlivé označení Rusů pro tzv. “usa”!:-D) zadělá zcela určitě na nový, tentokrát karibský Vietnam, (na Kubě existuje mládežnická organizace podobná našemu Svazarmu) , takže každá dívka a každý chlapec od 15ti let výše by byli pro žoldáky pindostánu velkým problémem! Navíc na Kubě existuje branná povinnost i pro ženy, základní služba je pro muže 3 roky a pro ženy 1 rok! Nehledě už na to, že Ruská Federace znovu uvedla do provozu někdejší sovětskou základnu v Lourdes, takže by tato agrese mohla být i rozbuškou pro třetí světovou válku!!!!

zdena
16. 7. 2021 13:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan starosta se musí dusit nenávistí, že takhle trapně vyvádí….. ale nevěřím, že na něj někdo dá… to by byla katastrofa….