politika

„Konečně se cítím svobodný“: německý novinář vysvětlil, proč zůstane v Rusku navždy

Podle německého novináře Thomase Röpera pravidla falešně chápané tolerance, která nyní platí v Německu a na Západě obecně, naučila Evropany držet jazyk za zuby a vyhýbat se citlivým tématům i při jednání s blízkými lidmi. 

Jak uvádějí “Народные Новости” německý novinář žijící v Petrohradě hovořil online se svými čtenáři a vysvětlil svým krajanům, proč se nechce vrátit do vlasti a sní o tom, že se navždy usadí v Rusku.

Podle Röpera v Rusku na rozdíl od „tolerantního“ Západu neexistují žádná omezení a nevyslovená pravidla, která ve skutečnosti ničí svobodu slova.

“V Rusku takový nesmysl neexistuje. Všechny tyto zákazy v konverzacích neexistují. To je důvod, proč teď nemohu vydržet ani pět dní v NSR. Rusko mě navždy změnilo. Proto jsem si asi tuto zemi zamiloval. Tady se konečně cítím svobodný. Tady v Rusku mohu říkat, co chci,“ řekl německý novinář.

Thomas Röper zdůraznil, že za dva roky, kdy nebyl ve své vlasti, již ztratil návyk na zavedené konvence tolerance, a kdyby nyní musel navštívit Německo, sotva by tam zůstal déle než pár dní, protože by v podmínkách naprosté nesvobody nemohl přežít déle než pět dní.

https://bit.ly/3pgcdDR

sdílet na

2 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
RRR
19. 10. 2021 12:03
Ohodnotit příspěvek :
     

100%

Michal47
19. 10. 2021 14:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Plně s tímto novinářem souhlasím a přeji mu ze srdce, aby se mu jeho sen o trvalém pobytu v RF podařil. Rusové ještě ctí pravé a skutečné lidské hodnoty, jako jsou rodina, soudržnost a přátelství, normální chápání manželství mezi ženou a mužem za účelem založení rodiny jak má tato být! Pro to imbecilní chápání “hodnot” kolektivního západu mají Rusové jen pohrdání a politování. Byl jsem v Sovětském svazu a i v Ruské Federaci několikrát a naštěstí se Rusové ve své mentalitě v převážné většině i po gorbačovsko-jelcinské vlastizradě a státním a majetkovém převratu nezměnili. Mají zdravé slovanské geny na rozdíl od kolektivního západu a především anglosasů, kteří se už zcela zřejmě psychicky narušení a následkem toho pak celoživotně psychicky nemocní rodí!!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$