politika

Deklarace Canestraro: CIA naverbovala dva z únosců předtím, než vletěli letadly do budov Světového obchodního centra

Nově odtajněný dokument americké vlády potvrdil to, o čem alternativní média již léta informují: útoky z 11. září byly vnitřní prací, spáchanou zpravodajskou službou americké vlády.

Koneckonců, americká vláda má za sebou dlouhou a bohatou historii páchání operací pod falešnou vlajkou proti americkému lidu.

V odtajněném dokumentu Vojenské komise:

V odtajněném dokumentu Vojenské komise je popsáno, že jedno z oddělení CIA, před teroristickým útokem 11. září 2001 ve Spojených státech, naverbovalo dva únosce ze skupiny teroristů, kteří spáchali tento útok nasměrováním letadel na budovy dvojčat Světového obchodního centra.

Soubor byl původně publikován v červenci 2021, ale byl značně upraven. 

Poté, v březnu 2022, byla na žádost Bílého domu odtajněna sbírka dokumentů FBI o útoku. 

Nyní nezávislí výzkumníci poskytli „nevykuchanou“ kopii.

Dokument podrobně popisuje vyšetřování veterána DEA Dona Canestrara ohledně možného zapojení saúdské vlády do útoků z 11. září. Vyšetřování bylo vedeno na žádost obhájců obžalovaných.

https://www.floridabulldog.org/wp-content/uploads/2023/04/Canestraro-Declaration-dated-20-July-2021.pdf

Canesraro a četní agenti FBI ve vyšetřování zřejmě dospěli k závěru, že CIA bránila oficiálnímu vyšetřování, aby zakryla skutečnost, že pracovala s členy Al-Káidy a povzbuzovala je k páchání teroristických činů.

Dva z únosců byli před útokem pečlivě sledováni a naverbováni CIA.

“Největší a nejzávažnější část souvisí s aktivitami Nawaf al-Hazmiho a Khalida al-Mihdhara během 18 měsíců, které předcházely onomu osudnému dni.  Dvojice cestovala do USA na vícevstupová víza v lednu 2000, přestože je CIA a NSA dříve opakovaně označily za pravděpodobné teroristy Al-Káidy.

Jen pár dní před příjezdem se zúčastnili summitu al-Káidy v Kuala Lumpur, během kterého byly pravděpodobně projednány a dohodnuty klíčové detaily útoků z 11. září 2001. Schůzka byla tajně vyfotografována a nahrána malajsijskými úřady na přímou žádost Alec CIA, speciální jednotky zřízené ke sledování aktivit a pohybu Usámy bin Ládina, i když kupodivu nebyl pořízen žádný zvukový záznam.

Tato skutečnost však měla stačit k tomu, aby zabránili Hazmimu a Midharovi ve vstupu do USA, nebo alespoň stačila k tomu, aby FBI informovala o jejich přítomnosti v zemi. V každém případě jim bylo povoleno vstoupit a zůstat šest měsíců ve Spojených státech, kam dorazili přes mezinárodní letiště v Los Angeles, a agentům FBI bylo ze strany Alec CIA zakázáno sdílet tyto informace se svými nadřízenými”.

„Musíme o tom říct Úřadu. Tihle kluci jsou jednoznačně špatní. Alespoň jeden z nich má vízum pro více vstupů do USA. Musíme to říct FBI,” vzpomínal Mark Rossini, člen Alec Station, jak o tom řekl svým kolegům. “Ale CIA mi řekla: “Ne, tohle není případ FBI a nespadá do jurisdikce FBI.“

Také v dokumentech, které FBI o tomto útoku odtajnila, agenti tvrdí, že CIA také zatajila úřadu informace o kontaktech dvou únosců s šéfem sítě ve Spojených státech Omarem al-Bayoumim, který byl vyšetřován FBI.

Navíc se domnívají, že CIA použila Saúdskou Arábii jako prostředníka k náboru dvou únosců, aby obešla zákony zakazující Agentuře provádět špionážní operace na americké půdě.

Ačkoli hlavní vyšetřovatel Canestraro neuvádí důvod rozhodnutí CIA zatajit FBI informace, které mohly zabránit útokům z 11. září, povaha tajné stanice Alec CIA naznačuje hanebné motivy.

„Canestraro nevyvozuje žádné závěry ohledně toho, proč CIA před útoky zadržela důležité informace FBI, které mohly potenciálně zabránit jejich realizaci, a proč se skrývaly informace. Ačkoli jednu odpověď poskytuje neobvyklá povaha nastavení stanice Alec,“ napsal Livshitz.

„Totiž, že agentura namísto infiltrace do buňky Al-Káidy s cílem odvrátit terorismus se snažila ovlivňovat a řídit své aktivity s cílem způsobit terorismus mimo standardní náborové kanály.

https://www.floridabulldog.org/wp-content/uploads/2023/04/Canestraro-Declaration-dated-20-July-2021.pdf

Zpráva, že to vypadá, že dva z únosců byli naverbováni agenty CIA, by nebyla pro Johna Leara žádným překvapením.

Bývalý důstojník CIA a pilot proudového letadla přísahal, že oficiální vyprávění o 11. září je nepravdivé, CIA byla důvěrně zapojena do podvodu.

John Lear, syn Learjetského magnáta Billa Leara, byl bývalý kapitán aerolinek a bývalý pilot CIA, který během 40 let pilotoval více než 100 různých typů letadel. Byl držitelem více leteckých osvědčení FAA než kterýkoli jiný certifikovaný pilot FAA a létal na tajných misích CIA v Asii, Africe, východní Evropě a na Středním východě.

V podstatě byste se nechtěli s Johnem Learem dohadovat o pilotování a letadlech. 

Byl tak blízko, jak to jen jde.

A než v roce 2022 zemřel, byl dostatečně odvážný a čestný, aby se postavil proti establishmentu a zanechal za sebou překvapivou práci, která nade vší pochybnost dokazuje, že oficiální narativ o útocích z 11. září je lež. Podle Leara tam žádná skutečná letadla nebyla.

Více zde:
https://thepeoplesvoice.tv/john-brennan-missing-after-cia-admits-hiring-9-11-hijackers-to-fly-planes-into-twin-towers/

sdílet na

36 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
22. 4. 2023 00:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Další konsirační teorie, která se potvrzuje.

RASputin
22. 4. 2023 01:23
Odpovědět  krtek

Patriot Act byl připraven a musel projít, ani jeden žid v těch budovách nebyl, já také ne, byl jsem v Las Vegas tento den

Trubkar
22. 4. 2023 02:06
Ohodnotit příspěvek :
     

ked tento clanok je podvrh, kolko % je pravdivych (t.j. nie mix pravda/loz) ?
islo nie o lietadla, ale uz dokazane atomove naloze pod budovami

Standa
22. 4. 2023 08:30
Odpovědět  Trubkar

Je zajímavé , že z 700 židů pracujících ve dvojkách tam v ten okamžik nebyl ani jeden( služební cesty, dovolené).Měl jsem dokument, že jedna výbušnina vybuchla předčasně.( Z google zmizel). Prohlášení jednoho z jednotky ,( na smrtelné posteli), která tam výbušniny umístovala,fotografie z Pentagonu, z dírou, kde žádné trosky letadla nejsou,…zmizelo….i z google. Budova CIA 800 metrů daleko od dvojek se také zhroutila( bez letadla) také v ten okamig bez zaměstnanců. Připomíná mě to Vrbětice, kde na ten den byli odvoláni brigádníci,návštěvu majitele ten den ráno, druhý výbuch za dva měsíce poté ve vzdálenějším skladu( mezi tím bylo vše zkontrolováno včetně obsahu beden), ztráta tisíců zbraní( ticho po pěšině), natočení velitele hasičů , že 20 min. před výbuchem byl ohen na střeše skladu,upravená fota,náhlé objevení-6 let poté- pracovníkem BIS, že to byli vlastně rusové Čuk a gek, kteří tam vůbec nebyli ( asi někde někoho trávili Novičokem)….je to smíchu , kdyby to nebylo k pláči.

Pavel z Moravy
22. 4. 2023 11:00
Odpovědět  Standa

Jo, a na celé té šaškárně se podílel Babi a Hami. Proč asi? Chtěli se zavděčit budoucím vládcům ? Jak srdceryvné.

tupý hulvát
22. 4. 2023 14:49
Odpovědět  Trubkar

Dokázané atomové nálože?Tušíš vůbec,co je to jaderná nálož?

kpt.Nemo
23. 4. 2023 09:57
Odpovědět  tupý hulvát

Nebudu soudit podle nicku, ale! Vykřičník. Slyšel jste někdy jméno Dimitrij Chalezov ( V anglickém přepisu Kchalezov). Jistě že ne, protože celá alternativa přetřásala pouze teorie s termitem, resp. nanothermitem, popřípadě docela povedenou analýzu dr. Judy Woods, až na její vývod, že když nevíme co mohlo tak dokonalou destrukci způsobit, tak tam po Babicovsku vrazíme nějaké neznámé , ale kurva dobré zbraně. Mám pocit, že se psalo něco ve smyslu DEW- directed energy weapon. Což česky by mohlo být něco jako řízená energetická zbraň. Takže doporučuji zkusit trochu pátrat, zkoumat(research) poohlednout se po síti a až pak se vyjadřovat v diskusi.
BTW Kchalezov je primárním otcem jaderné myšlenky, resp. provedení a jeho vývody jsou docela věrohodné. Jeho věrohodnost potvrzuje fakt, že nikdo z kontrolované opozice o jeho teorii ani nezavadil. NIKDO.

kpt.Nemo
23. 4. 2023 10:13
Odpovědět  kpt.Nemo

Omlovám se, ale anglický přepis je Dimitri Khalezov.
A pokud jste zvědaví angličtináři tak tenhle týpek napsal i knihu, s více detaily Pod názvem : 9-11 anthology The Third Truth.
Aby jste neskučeli, že to nemůžete najít tož pro líné a línější :
https://www.mediafire.com/dynamic/af_link.php?a=11
https://www.mediafire.com/file/i5qvsnpdvl3ivur/9-11thology-third_truth_v4_full.zip/file

Frank
22. 4. 2023 06:52
Ohodnotit příspěvek :
     

A je to oficiálně venku, že americké svině pro svoje imperiální choutky neváhají pozabíjet i svoje občany.

Aleš
22. 4. 2023 07:43
Ohodnotit příspěvek :
     

USA, kudy chodí tudy vraždí a bolsevik na Hradě tleská.

skeptik
22. 4. 2023 15:44
Odpovědět  Aleš

To není bolševik ale vlastizrádce.

Pavel K
22. 4. 2023 16:50
Odpovědět  skeptik

👍 👍 👍 👍

Administrátor
P.A.Semi
22. 4. 2023 09:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to jen mlžení na skrytí skutečných viníků…

Rabbi Dov Zakheim, který dělal mimo jiné i účetního v Pentagonu, kde měli manko $2000 miliard, zametené právě toho 11. září řízenou střelou do účetní kanceláře Pentagonu, dělal kromě toho i CEO ve firmě vyrábějící dálkové ovládání Boeingů…

Je vysoce pravděpodobné, že letadla v NY/WTC byla řízená dálkově, a celá story se Saudskou Arábií je jen na odvracení pozornosti od skutečných pachatelů z Izraele…

πα½

lunalinda
22. 4. 2023 10:58
Odpovědět  P.A.Semi

Klobouk dolů. Dala bych 1000 palců nahoru, ale bohužel to nejde. Máte naprostou pravdu.

KarelDar
22. 4. 2023 11:45
Odpovědět  P.A.Semi

Nejlepší ovšem byly ty pověstné “pasy únosců”! Dělají si prdel z celého světa. Fakt k popukání.

22. 4. 2023 22:39
Odpovědět  P.A.Semi

Předkládám k úvaze:
Poukazování na izraelského pachatele by bylo hledáním oběti a nasazením psí hlavy pro změnu Židům, sloužící k odvrácení pozornosti od anglosionistického hnízda v Londýně (mozek Londýn, paže Washington) dle osvědčeného modelu známém co Třetí říše.
Izrael má prsty v mnoha kurewstvech, ale hybatelem světového dění z poza kulis není, neb na to nemá.
Tím je (nejen) dle mého soudu anglosionistický “pan Globální” (tucet nejbohatších rodin; náča nejbohatší rodiny; světoví finančníci; Ilumináti, Římský klub; zednáři atd. – račte si vybrat) dle mého v symbióze s Vatikánem – ne tedy přímo s papá – některý papá byl s “panem Globálním” v symbióze, jiný nebyl – papá Franta, stejně jako svého času papá Pius XII., evidentně ano.
(Vatikánem mám na mysli sedmnáctisetletou, “neviditelnou” mocensko-finanční kliku uvnitř Vatikánu. Řád v řádu; deep state Vatikánu – např. Římský klub Vatikán spoluzakládal. V každém případě je dle mého deep state Vatikánu s “panem Globálním” v symbiotickém vztahu, neb tak se to po nikajském koncilu postupně, sem tam s nějakým tím excesem jako byla např. likvidace oduševnělé a tolerantní iroskotsské církve šířící víru 

22. 4. 2023 22:39

slovem Božím a příkladem, nebo z druhé strany vzestup a pád templářů šířících víru původně mečem a krví, načež po ztrátě dobytých zámořských držav muslimy přesedlali na bankovnictví, vyvrbilo. Jeho sídlo však (už) není ve Vatikánu, tím méně v Izraeli, ale v Londýně. A zahnízdil tam v době, kdy po nějakých USA či Izraeli ještě nebyl ani smrad a tatík Mosese Bauera s budoucím tatíkem Mayera, pozdějšího  Amschela Rothschilda, ještě olulával zdi frankfurtského gheta.)
Co by odstřelem dvojčat Izrael získal? Proč by na sebe poštval svého jediného ochránce? Kvůli manku? Čímu? Bylo to manko Pentagramu! Rabi Zakheim nedělal jakéhosi účetního pro Pentagram, ale byl Pentagramem pověřený kontrolor s úkolem vysledovat 2,3 bilionů doláčů – cca pětadvacet ročních rozpočtů ČR – nezaúčtovaných transakcí (zřejmě krmivo pro pana Globálního).
Jaký by měli pachatelé z Izraele motiv? Zato ho měl deep state USA pod komandem “pana Globálního”, neb “pan Globální” třeboval dostat svět pod kontrolu, by mohl zavést Nový světový řád a smáznutí manka bylo jen bonusem navíc.
Dvě mouchy jednou ranou – osekání svobod pod záminkou světového terorismu co příprava na NWO a ještě smáznutí manka.

Pavel z Moravy
23. 4. 2023 09:35

Tedy, čepici dolů kolik toho víš.

23. 4. 2023 14:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

A kolik jsem toho už zapomněl, to bys teprve čubrněl! 😀
Ale je to pr-del. Tuhle jsem na hajzlíku za srandy počítal, kolik může vážit co jsem od mala nacpal do řepy. A vyšlo mi kolem desíti tun jenom v knihách. A pak se divím že mě občas bolej nohy a záda. Kdo se s tím má tahat, žejo.
P.S. Hele, já nejsem zas takovej génius. Rámcově si sice pamatuji, ale stejně musím občas pro osvěžení paměti na de-bila, abych neplácal kraviny. Tohle jsem sice věděl, ale to nic neznamená. Mám zkrátka v palici takovej jakoby blešák a občas v tom bordelu objevím i něco užitečnýho. Víš proč jsem miloval manuální práci? Že za prvé je fyzická činnost sakra podstatná pro zdraví, a za druhé že u ní můžu přemejšlet. A to bych třeba jako účetní a podobně nemoh. Nějak jsem mozek naučil, aby ho část dumala o vlivu letu chrousta na vzdušný proudění, zatímco druhá část měla pod kontrolou tu fyzickou činnost co mě živila.

Boomer
23. 4. 2023 15:19

..no schválně, tak si zkuste vzpomenout, jakým způsobem je v provozu zajišťována kontrola celistvosti nosníku rotorového listu vrtulníku Mi-4.. ;o))))

23. 4. 2023 18:07
Odpovědět  Boomer

To jsem dokonce ani nezapomněl, neb jsem to nevěděl, neb jsem to vědět nepotřeboval.

Boomer
23. 4. 2023 20:47

..tož takové přiznání od staršího mechanika mi vyvolává husí kůži ještě dnes, my v tom lítali do alejujá a mechanici tohle nevěděli? Měli jsme padáky, tak jaképak copak, že.. potvory umouněné!!
P.S. v kořenové části dutého nosníku, naplněného tlakovým vzduchem, byl pod průhlednou krytkou tzv. policajt/bílý pístek, který vysunul varovnou červenou část při poklesu tlaku v nosníku.

A kde byl umístěn zásobník tlakového vzduchu pro brzdy hlavního podvozku, to víte?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
23. 4. 2023 20:23

10 tun knih ? Nespletl jste se o řád?

Papír do tiskárny (80g/m2) má hustotu zřejmě 727 kg/m3 (lehčí než voda, balík 500 listů má 5.5 cm tloušťku), takže 10 tun papíru je 13.75 m3, tedy krychle o hraně 2.4m, nebo 13.75 m dlouhý kvádr krabic s průřezem 1x1m …

Taková celkem tlustá kniha 480 stran formátu A5 má 630g (jednu jsem si tu zvážil), takže těch 10 tun je skoro 16000 tlustých knih…

Rodiče mají poměrně rozsáhlou knihovnu, cca 5-10 tisíc knih, odhadem to je 4-8 m3 (tedy její zhruba polovina má asi 4 m3, nyní je v krabicích)…
(Já mám odhadem 1m3 knih, také v krabicích… četl jsem leckteré jen ve zkratce)

Na to, abyste přečetl 16000 knih o 480 stranách A5 každá byste musel 70 let číst 300 stran denně v průměru…!

10 tun knih je celkem dost i na veřejnou knihovnu, nezdá se mi pravděpodobné mít to doma…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
25. 4. 2023 12:53
Odpovědět  P.A.Semi

Ne, cca o polovinu. Nějak se mi to nezdálo, tak jsem si zvážil knihy co poslední dvě dekády přečtu za měsíc, zprůměroval to a pak znova odhadl a přepočítal co do té doby. Na nejméně čtyřech tunách proto trvám.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
23. 4. 2023 20:27

A z high-profile Židů za tím 9/11 byli Ehud Barak a Ben Netanyahu… A Mossad z Izraele… A velká spousta drobnějších figurek Židů z USA…

Snažit se to hodit na nějakého virtuálního “pana Globálního” z Londýna je přílišná Generalizace…

Jako perlička – vyšetřování FBI a zametání stop tam vedl nějaký Čertoff, a zametání kauz o náhradu škod pod koberec tam dodnes dělá místně příslušný soudce Hellerstein

πα½

Vladimír
22. 4. 2023 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Už se těším na zprávy ČT. Toto bude jediným tématem a možná udělají i speciál o odtajněných dokumentech na ČT24. Rovněž Novinky, Seznam a Forum24 nebudou o ničem jiném psát.:-))

aamater
22. 4. 2023 09:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak veru!!! Pravda nakoniec vždy zvíťazí. Niekedy to trvá dlhšie ale predsa!!! Aj o Iraku sme sa nakoniec predsa len dozvedeli pravdu. Tak isto sa ju dozvieme aj o Srbsku a Líbyi!!! Raz sa celý svet musí dozvedieť, čo za svinstvá tu stváral darebácky štát USA!!! Tak ako aj o tom ako USA klamali pri začiatku vojny vo Vietname. Sami si zničili loďku aby mohli s toho obviniť Vietnam a mohli ho napadnúť!!! USA celý čas klamú a nedodržiavajú dohodnuté zmluvy!!! Taká je pravda o darebáckom štáte USA!!!

Pavel K
22. 4. 2023 10:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Chudáci lidí, kteří ze zoufalství skákali třeba z 90 patra s nadějí že dole to dobře dopadne. Nebo obklíčeni ohněm zaživa uhořeli. Jen proto, že si partička velkonosých zrůd něco usmyslila. Mám to stále v živé paměti, jak ti lidé vyskakovali v domnění že se tím zachrání před ohněm. Je vůbec možné že se tohle děje a člověk člověku takhle ubližuje.

Pavel z Moravy
22. 4. 2023 11:03
Odpovědět  Pavel K

Pavle je, někde se něco ve vývoji člověka pokazilo. A vyšel z toho tento tvor, který je schopen všeho. Měj se.

Pavel K
22. 4. 2023 13:08
Odpovědět  Pavel z Moravy

🙋‍♂️ 🙋‍♂️
To musí být nátura a svědomí, když kvůli mě a mým rozmarům umírají lidé.

Pavel z Moravy
22. 4. 2023 10:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč mne to nepřekvapuje.

KarelDar
22. 4. 2023 11:38
Ohodnotit příspěvek :
     

CIA je jasná teroristická organizace.

22. 4. 2023 12:50
Ohodnotit příspěvek :
     

No, to je mi překvápko, že se potvrdilo o čem jsem už dvavadvacet let – poté co jsem viděl ten řízený odstřel dvojčat, protože to nic jiného než řízený odstřel nebylo – přesvědčený. A když se pak objevily ty pasy a pak jsem zachytil zprávu, kterak moderátorka hlásila zřícení budovy v době, kdy tato ještě stála, to už jsem řval smíchy. Ale povedlo se, ne že ne. I kdyby se cokoli do budoucna provalilo, jednou už zavedené gigantické omezení osobních svobod všelida, před odstřelem nepředstavitelné, to přežije.

tupý hulvát
22. 4. 2023 14:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Od začátku je divné,že tam nikdo tzv.důležitý nebyl,proč se zrítila třetí budova,proč neukázali trosky letadla které údajně narazilo do pentagonu,o pasech ani nemluvě,Logicky by měli teroristé chtít zabít co nejvíce lidí.Já osobně mám jasno.
Ale této zprávě nevěřím,nevěřím,že by to odtajnili.

Kilián
22. 4. 2023 14:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Údajně je 11.September dílem KGB na příkaz prezidenta Putina. Nemá někdo nějaké bližší informace?

Prodost
22. 4. 2023 18:24
Ohodnotit příspěvek :
     

…”předtím, než vletěli letadly do budov Světového obchodního centra”…Proboha, proberte se konečně a zapřemýšlejte (také konečně) co byste viděli, kdyby to byla letadla. Hergot, to jsou lidi opravdu většinou idioti?