politika

Černochová je nemocná. Fakt. A hodně. Těžký narcismus. Prvky sadismu. Je zlá.

Je nemocná.
Fakt.
A hodně.
Těžký narcismus.
Prvky sadismu.
Je zlá.

Deprivantka.
Traumata z dětství.
Pohrdavá.
Maligní narcismus s příměsí sadismu.
Autoritářský absolutismus.
Získaný pocit megalomanie.

Nesnáší kritiku a zpochybnění nařízení.
Je přesvědčená o bezchybnosti svých rozhodnutí.
Přesvědčená o tom, že pozice dosáhla z důvodu oprávněnosti svých kvalit a zásluh.
Inklinuje k eliminaci kohokoliv, kdo by delegitimizoval její postavení.

Přesvědčená o tom, že ví vše, jak se má trénovat kůň, jak hnojit na zahradě, vše ví a všemu rozumí a ke všemu se vyjádří s přesvědčením, že to opět ví nejlépe. [zdroj]

Odborné hodnocení lékaře Jana Hnízdila na tweet ministryně obrany, kterým reagovala na Putinovy narozeniny:

Děkuji přátelům ze sbírky Dárek pro Putina za dárek pro mě.
Kdy jindy bych si měla obléknout jejich triko než právě 7. října a sdělit svůj občanský postoj k jednomu z největších zločinců naší éry. Brzy zvítězíme.
Jana Černochová, ministryně obrany ČR

Bože, řekni mi, zač tenhle národ trestáš?

Proč nám už spoustu let vládnou ti nejhloupější z nás? Lidé s naprosto nulovou morální úrovní, kteří dělají ostudu naší zemi každým svým dětinským výlevem dosahujícím nanejvýš úrovně třináctileté puberťačky, která se právě rozešla se svým klukem?

Nejlepší odpověď na tyto otázky jsem nalezl u Platóna, jenž kdysi řekl: “Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.”

Chápu, že mnozí z vás už se v politicích mnohokrát zklamali, nicméně to nesmí být důvodem, abychom propadli beznaději. Neboť pak je tahle naše krásná země vydána napospas nedovzdělaným individuím typu Jany Černochové.

Pojďme si naši zemi vzít zpět! Je tak nádherná, že se jí nesmíme vzdát. A konec nás k tomu zavazuje odkaz našich předků i budoucnost našich dětí.

Zastavme diletantismus a vraťme do vedení naší země Právo Respekt Odbornost. A také slušnost a inteligenci. [zdroj]

Nespokojeny.cz 
https://bit.ly/3elXJiP

sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pat
11. 10. 2022 20:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Téhle husy se každý leknout musí.

11. 10. 2022 21:00
Odpovědět  Pat

Ani ne. Když si dá na hlavu snop, bude po pas ve vodě, bude hustá mlha a budete od ní půl kiláku, může se jevit jako celkem obstojná kočka.

Masunta
11. 10. 2022 21:50

Narcismus … to je vrchol psychopatství. Známe od Klause a některých diskuterů… rup psych… z toho je vysvobození smrt nebo od takových utéct. Sami si postižení nikdy nepřiznávají.

Masunta
11. 10. 2022 22:26
Odpovědět  Masunta

Existují různá postižení, jako třeba hraniční psychická porucha, psychopatie, kdy jediná záchrana před takovými podle všech psychiatrů je utéct před ním; nesnese ani malý dotyk na svém egu – má nepřiměřené reakce na to… Někteří psychiatři je považují za nelidi. Tito psychopaté rádi používají nadměrně vykřičníků, otazníků, psaní velkými písmeny, v textu používají červenou barvu, a osobní zájmena – já, mně… a také radikálnější výrazy jako nikdy, vždycky. Silní psychopaté ovládnou i svého psychiatra. Někteří ani nepoužívají nadměrně vykřičníky, otazníky, nepíší velkými písmeny. Třeba jen nevydrží nenapravovat názory jiných – jakoby byli stále neukojení, mají dvojí metr, mají minimální tolerantnost a téměř žádnou empatii. Tací by měli rozhodovat jen o sobě. V jejich případě lze diskutovat o milosrdenství, když dosáhnou exitus. Existuje mezinár. stupnice do 40ti. Kdo je nad dvacítkou, je v ČR psychopat. V USA nad třicítkou. Psychopata zvládne jen silnější psychopat. Úspěšní psychopaté, jsou na funkcích, kam je jejich ego nutí se drát. Neúspěšní jsou za naše peníze v psychiatrických léčebnách. Často páchají domácí násilí a jsou sprostí.

Masunta
11. 10. 2022 22:37
Odpovědět  Masunta

Pod pojmem psychopatická osobnost mohou být zařazeni lidé s různými poruchami. Vždy se ale jedná o poruchy, které jsou tak zvaně antisociální. Chování psychopata se výrazně nebo i extrémně odchyluje od ustáleného vzorce jednání ve společnosti. Mezi pachateli trestných činů se často vyskytují psychopatické osobnosti. V některých případech, kdy není narušena míra rozpoznávání vlastního psychopatického jednání (žárlivost, poruchy příjmu potravy, kverulantství, hráčství) a když je psychotický člověk ochoten podrobit se psychologickému vyšetření, mohou být jeho psychotické projevy zmírňovány správně zvolenou terapií. Po její dobu (někdy i dlouhodobě) je psychopat pod kontrolou psychologa, k němuž pravidelně dochází.Mnozí psychopati mají zvláštní vlohy manipulovat s lidmi ve svém okolí a je těžké je rozeznat od normálních lidí. Často jim proto jak se říká „skočíme na špek“, aniž bychom tušili, že s námi manipulují a ovládá je duševní nemoc.

Jak je tedy poznáme?

Tato porucha osobnosti postihuje častěji muže než ženy. Zajímavé je, že ženy dokážou své psychopatické sklony lépe ovládat a skrývat.

Masunta
11. 10. 2022 22:39
Odpovědět  Masunta

Podle celosvětových průzkumů tvoří psychopati až 4% světové populace a toto číslo stále stoupá.Poslední výzkumy prokázaly, že psychopatická osobnost se dá poměrně snadno rozpoznat podle změn v mozku. Mozek psychopata má menší prefrontální část mozkové kůry, tedy tu část, která reguluje chování, sebeovládání a plánování.
Zároveň má deformovanou část, zvanou amygdala, sídlo negativních emocí, jako je strach, pocit viny a smutku.Vědci mají jasno. Čím vyšší postavení, tím vyšší pravděpodobnost, že se setkáme s psychopatem. Nejčastěji se tato porucha osobnosti vyskytuje u vedoucích pracovníků, ředitelů, manažérů, ale i u významných právníků a známých televizních osobností.Dokážou často skrývat svoji osobnost pod rouškou zdánlivé laskavosti a porozumění, aby pak jednou ranou svoji oběť dorazili.

Masunta
11. 10. 2022 22:42
Odpovědět  Masunta

Pokud je někdy usvědčíte, a dokonce i když máte důkaz, začnou vše analyzovat a dávat do souvislostí s vaší povahou, až z vás udělají před ostatními paranoika. Každopádně, od těchto patologických lhářů je třeba se držet co nejdále.
Když vstoupí psychopat na scénu, okamžitě dokáže identifikovat ve společnosti toho neoblíbeného. Ví, že s ním budou ostatní souhlasit a proto jej pomlouvá, vymýšlí si na něho lži a klepy.

To vše dělá pod rouškou nevinnosti s jakýmsi pseudozájmem o vaši pohodu. Přichází se smutnými příběhy, jak na něj ostatní doplatili a dokáže z něho udělat ukázkového zloducha. Vám se pak může zdát, že jsou velmi upřímní.

sergej
11. 10. 2022 23:25
Odpovědět  Masunta

Vymáčkneš se vůbec někdy z cintáložumpoudních análů nadcvičených kabinetníků jejich profese na důchod?

12. 10. 2022 10:15
Odpovědět  Masunta

Blahopřeji. Vynikající prezentace sebediagnostiky.

Přikládám seznam psychiatrů. Snad si mezi nimi vybereš. Brzké uzdravení přeji, kačere.

http://www.kataloglekaru.cz/cz/katalog/x/dle-odbornosti/psychiatrie/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
12. 10. 2022 13:42

Správně jsi se našel v těch charaktiristách psychopatů, správně. Odráží tvůj reálživot věrně, že ? A podle těch jsi na mě i zaútočil. Já už myslel, že jsi nedoposlouchal dlouhohrající desku. Vinylovou. Vždyť jsi nad hrobem. Tak pokračuj v netoleranci a poučování, Milánku náš. A nenech se neočištěný ani od náznáku tvé kritiky. Baštíš vepřové, když je ze zvířátka nečistého ? Já rád vařené koleno, kůžičky, ocásek … Už jsi rozchodil svůj názor na mou inteligenci ?Šalom alejchem

12. 10. 2022 15:09
Odpovědět  Masunta

Ha! ha! ha!

sergej
11. 10. 2022 21:41
Odpovědět  Pat

Bich jy pučyl mejloun. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=I7-HNDQ0l_w

Gales
12. 10. 2022 11:01
Odpovědět  Pat

Homo debilicus.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
11. 10. 2022 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemocná? 🤣
Tej schází tak akorád přírodní léčba a to, kdyby ji nějaký negr vyštochal otvor 30cm utahovákem. By 3,14ča přišla na jiné myšlenky. 🤣🤣🤣🙏

František
11. 10. 2022 21:10
Odpovědět  Pavel K

Před letama ju šukal jistý Červíček, teho času řadový šulda z Okresního ředitelství. Pak se do teho vložila tato kača, tehdá poslankyňa a za tři dni z něho ministr vnitra žabákováním z kapitána udělal generála a policejního prezidenta. Jak to mezi něma bylo dál, to už nevím, nezajímal sem se.

Pavel K
11. 10. 2022 21:46
Odpovědět  František

To je ten co tam potou plakal, když ho odvolali. 🤦‍♂️🙋‍♂️

12. 10. 2022 00:17
Odpovědět  Pavel K

Však nedávno tu byl Floyd ne?

Pavel K
12. 10. 2022 08:29
Odpovědět  Veny232

…a co se stalo? Omlouvám se i když jsem si přesedl něpanimaju. 🤣🙋‍♂️

Gales
12. 10. 2022 11:45
Odpovědět  Pavel K

Když má fíča moc,tak se snaží svět ve fíču obrátit.

sergej
12. 10. 2022 15:26
Odpovědět  Gales

🙂 Ale šlo by to institutem pochopit skrze fáze mjesíce a erupce na slunci, co dělá klaun na zámečku v hloupětíňje?

rusticana
11. 10. 2022 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

To né, to fakt né! Tady jsme na úrovni Džabumálie Frndovny Stéchlik! To, že je afroevropová velice slabá mezi ušima víme a že má jen ÍA místo IQ taky, ale nechte na běžném člověku ať si učiní svůj názor na tuto jalovičku.

Pavel K
11. 10. 2022 20:50
Odpovědět  rusticana

Platíš mi pivo. 😛👍🙋‍♂️

11. 10. 2022 20:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Hm… To jsou mi věci. Já si napřed myslel že to je odborné zhodnocení tapetáře Masunty, než jsem si všiml, že se to týká té pochybné ženštiny.

Masunta
11. 10. 2022 21:52

Už jsi stříhal židovskými zvětšenými slechy, měl rychlejší pohyby a vyvalené psychobulvičky ?

ijn
11. 10. 2022 21:10
Ohodnotit příspěvek :
     

150,-Kč na 1 MWh vyrobené elektřiny jsou přímé náklady na palivo v JE Temelín, IN odepsané = zaplacené, mzdy a provozní servis i ND = 150,-Kč/MWh, lze prodejní cenu elektřiny 2 000,-Kč/MWh považovat za slušný zisk i akcionářům ČEZu,……..proč platíme 6 000Kč/MWh??? Temelín ETE34 nedostavíme, ale dividendu milujeme,…tak jednají naši nenažraní politici a manažeři??? Proč???

Odpověď známe == chamtivost + nenažranost politiků,…..obrovská nevzdělanost až tupost a neurvalost,……ti nejhorší z nás nám vládnou, ke zkáze vlasti i národa!!!! Černochová důkazem!!!

jiří
11. 10. 2022 21:54
Odpovědět  ijn

ČEZácký tarif pro ukroše – 6,52 Kč (s DPH) za kWh + 290 Kč za jistič měsíčně.
https://dfens-cz.com/trapi-vas-ceny-elektriny-ukrajinci-vam-pomohou/

Pan Tau.
11. 10. 2022 22:58
Odpovědět  jiří

V souvislosti s aktuální situací a konfliktem na Ukrajině nabízíme ukrajinským občanům otevření běžného účtu s několika výhodami, včetně finanční pomoci ve výši 2 500 Kč na nově založený účet. K účtu dále klienti dostanou do 3 dnů platební kartu zdarma, mohou si zřídit jeden devizový (EUR nebo USD) účet bez poplatků za vedení i vklady hotovosti. Zároveň jsme zrušili poplatek za využití našich bankomatů při výběrech ukrajinskými platebními kartami. Ke sjednání účtu stačí ukrajinský pas, není potřeba předkládat povolení k pobytu nebo vízum. Účet je možné založit na všech našich pobočkách. Lidé mohou využít i speciální infolinku v ukrajinštině na čísle 800 200 290. Více informací na http://www.csob.cz/ukrajina

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 10:41
Odpovědět  Pan Tau.

Z toho je vidět kdo je u nás doma. Nu, škůdci zemští prostě umí a ten zbytek ovcí pouze čumí jak se s nimi dá vy..bávat.

Masunta
11. 10. 2022 22:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ona by eliminovala odpůrce jejích názorů. Potvora. I odsud si někteří diskutéři myslí, že jsou právě oni dobrodiní pro ostatní, jsou sebestřední, dvojího metru, bez tolerance, vydávají úkoly, jsou sprostí jako dlaždiči.

12. 10. 2022 15:36
Odpovědět  Masunta

Taky na sebe nemusíš všechno vykecat.

Masunta
12. 10. 2022 18:37

Stále ta neukojená psychodušička bez tolerance. 40krát před spaním opiš Pomiluj ny a bez vytěžování 5 končetiny hajej.

Lubek
11. 10. 2022 22:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Táto vojačka s tričkom o pánovi Putinovi dáva najavo, že hoci o ňom nič vlastne nevie, aspoň už to meno niekedy počula a má pokyny toho človeka a celý jeho národ nenávidieť. Neverím, že by vedela vysvetliť aspoň za seba, že prečo. Asi by však bolo zbytočné sa spýtať pána Putina, či kohokoľvek zo 140 mil. Rusov, či niekedy počul meno tejto vojačky a či ju má rád, či nie a prečo. U nás je zasa veľmi podobný vystupovaním taký (ne)vojak so zažltnutými zubami. No a?
” Psy brechajú a karavána ide ďalej”

12. 10. 2022 00:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Satanská Jalovice. Takové má Séreš rád.

Aleš
12. 10. 2022 08:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Ani, doktor to diagnostikoval správně. Je na palici. Ale když může dělat prezidenta USA člověk co mluví pravidelně s mrtvými, proc by zde nemohl být u moci deviantní psychopat.

Petr
12. 10. 2022 08:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Reagovat na lůzu všech lůz Černochovou nená cenu je to sociopat jak z učebnice psychologie !

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 10:44
Odpovědět  Petr

Teď si ale představte Petře, kolik z nich řídí vlastně naše životy bez našeho souhlasu.

Keller
12. 10. 2022 10:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Tomu, co Černochová předvedla s tričkem, se říká hulvátství. Ještě jsem se nesetkal s tak urážlivým a hulvátským jednáním vůči prezidentovi jiného státu, jako u této ministryně – členky vlády národní destrukce.

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 10:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Spíše je potřeba se zamyslet co dál, protože se může stát, že na jaře tady budeme mít bankrot typu Island. Vše po převratu tady bylo rozkradeno, vytunelováno a zničeno. Z čeho chce tento stát dále existovat. Chodil jsem naproti našeho paneláku do objektu, kde byly potraviny, drogerie, sklenářství, trafika, kožešnictví do velmi pěkné restaurace na pivko. Po převratu ji spravovali soukromníci a totálně zdevastovali. Dnes je zavřená, nikdo se o ni nezajímá. Ti dotyční podnikají jinde a šéfíkům z města, kteří jim ji pronajali je to úplně šuma fuk. A jakých to bylo řečí, jak to soukromý sektor povede. Vím, že jsou důležitější oblasti, třeba taková likvidace Poldovky, že středočeši? Panečku ti buržousti jsou ale hospodáři a nebo je to jenom tím, že se našeho národního bohatství zmocnili grázlové? Víme, že nám zde již nic nepatří a krajinou cizí kráčíme o žebrácké holi. Komunista jsem nebyl, ale prosím vás, nesvádějme tento marasmus na ně, alespoň ne na ty slušné. A ti ostatní převlékači, zeptejme se raději co vlastně jsou? Já bych řekl, že vím odpověď, jsou to prostě grázlové a zaprodanci, škůdci každé společnosti. Takových je a bude stále dost. Můžeme si nyní stvořit jakoukoliv slušnou společnost, pokud ale dovolíme, aby ji řídila sorta těchto bezmezných grázlíků, nikdy to tady nemůže fungovat. Jiné je to s duševní zralostí lidu samotného, to je na jinou kapitolu. Zná někdo řešení?

Helena
12. 10. 2022 10:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

Je jedno jak si říkají stále stejní hajzlíci jestli tenkrát komunisti/ dnes ale KSČM je něco jiného/ nebo dnes ODS, TOP, STAN, KDU… Je to jen o prodejných lidech, kteří se za prachy a moc upíšou třeba čertu. Některým přímo dělá dobře mít tu moc ublížit někomu. A je jedno jak se jejich strana jmenuje. Po ovoci poznáte je – jak se říká. Ale klacku a pořádnému výprasku rozumí každý! A na řež brzy dojde.

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 12:51
Odpovědět  Helena

Některým přímo dělá dobře mít tu moc ublížit někomu a já bych ještě dodal, pomstít se za cokoliv, třeba za svoji neschopnost, za to že druhý má fešnější ženu, že má lepší zahradu atd. Mstít se dá za ledacos. Myslím, že v tom to vězí. Ale co s nimi. Však víte jak je to v tom vtipu, žít se s nimi nedá, utratit je nemůžete, tak co s tím.

Helena
12. 10. 2022 13:49
Odpovědět  Pavel z Moravy

Velkej bič a malej dvůr. A brzy na to dojde. Nechtěla bych být v kůži “vlády” a jejich slouhů.

Bety
12. 10. 2022 14:02
Odpovědět  Helena

V každé skupině lidí se najdou kariérističtí šmejdi, kteří jdou jen za svým prospěchem,
což se ani komunistům nevyhnulo. Ale nezapomínejte, že za vlády komunistů jsme neměli žádné dluhy, žádné hypotéky, lichváře, vymahače dluhů……. a přitom jsme už tenkrát
žili pod západními sankcemi, ty jejich “tvrdé valuty” na nákup těch proslavených mandarinek i jiného zboží jsme těžce získávali prodejem našich výrobků buď za výrobní cenu, nebo se ztrátou. Lidé odcházeli do důchodů dřív a nikdo jim nevyčítal, že jsou vyžírkové. Až jsem se divila, kolik státního majetku jsme nashromáždili, což se lehce
poznalo podle toho, jak dlouho jim trvalo všechno rozkrást a zašantročit.
Teď dochází na to poslední, pomocí dluhů za energie nás chtějí připravit o bydlení.
Šmejdi.

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 16:01
Odpovědět  Bety

Chci se pouze zeptat, kolik lidí si myslíte uvědomuje to, co jste napsala? I právě těch co jim hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou.

12. 10. 2022 10:57
Odpovědět  Pavel z Moravy

Bankrot typu Island bych uvítal. Jím začala tzv. “Tichá islandská revoluce”. Pak (jako jediní) vyměnili vládu, pozavírali (jako jediní) hlavní strůjce bankrotu, během pěti let (jako jediní) splatili dluhy, a ze sra-ček se vyhrabali. Ono se to, a hodně, tutlá. Ještě před třemi roky plno odkazů i s podrobnostmi, teď jsem vyhrabal jen tento.
https://www.esondy.cz/obsah/110/hold-islandu-aneb-fakta-o-revoluci-ktera-nastartovala-nejen/5962

sergej
12. 10. 2022 11:34

No jo, ale to měli existenční nouzi justicionálové že budou dělat leda dlaždiče.

12. 10. 2022 18:14
Odpovědět  sergej

Zapomněl jsem dodat, že v roce 2015 Island stáhl přihlášku do Eurosajuzu a přístupové rozhovory byly zastaveny.

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 12:35

Kéž bys měl Milane pravdu a ti naši zrádci a zaprodanci se museli beze zbytku zpovídat z toho co tu způsobili. Myslíš, že se toho my dva v našem věku ještě dožijeme? Vždyť já mám většinu kámošů již v pánu. Prostě jsme neseděli ve vytopených kancelářích, ale pracovali v různých provozech, kde se to na zdraví pěkně podepsalo. Před necelým rokem mi zemřel perfektní kámoš o půl roku starší než já. Říkal mi mnohokrát, no co myslíš, že mi doktor říká, toho hliníku co jste sežral se již z plic nezbavíte. Nejhorší bylo, že on byl takový důvěřivec a aby mohl jet do nějakých upatlaných lázní léčit si bolesti nohou, které mu nebyli roky schopni ani diagnostikovat, práskl si dvě dávky sajrajtu a za chvíli byl v pánu. Takových kámošů tu mám hodně. Nemohu pochopit, že jsme je již všechny neodhalili. Z očí do očí, jsi zloděj, jsi zrádce, jsi grázl, jsi udavač. Myslím si, že tito zbabělci rozumí pouze přímé konfrontaci, protože jinak se nám smějí do ksichtu.

12. 10. 2022 15:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kismet. Děj se vůle Boží – co se má stát, stane se.
Spíš nedožijem. Protože to bychom museli jít tou islandskou cestou a na to jsou naše lidi stále ještě moc pos-raní.

Masunta
12. 10. 2022 16:51

Nestyď se – přece děj se vůle Hospodinova.
——————————————————————————————————
Hospodine, pomiluj ny!
Jezukriste, pomiluj ny!
Ty, spase všeho mira,
spasiž ny i uslyšiž,
Hospodine, hlasy našě!
Daj nám všěm, Hospodine,
žizn a mír v zemi!
Krleš! Krleš! Krleš!

12. 10. 2022 18:06
Odpovědět  Masunta

Nevtírej se, šášo tapetáři, zlovolný intrikáři.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
12. 10. 2022 18:47

Zase musím uznat, že se tak obden tolik směju tvým vejžblechtům, až se bojím o svůj život. S gumovým ho.nem bych tak veselý nebyl, nadměrný židoslechu. Jsi tedy i užitečný.
Co že bys mi udělal kdybych byl u tebe ? To jsem se rehněl až jsem vyplašil ženu… Nebo to, jak sis upravil, že jsem si údajně schválně za.ral v metru; a u toho zase ty tvé psychovykřičníky … Asi si i toto budu psát, protože to nevymyslíš… rup psych. A nevyvaluj tolik psychobulvičky.

janle57
12. 10. 2022 11:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Sex neměla už 20 let a vrazilo se jí to do hlavy !!

Pavel z Moravy
12. 10. 2022 12:40
Odpovědět  janle57

Proč to ten Hnízdil tak rozebíral cha, cha.