politika

Bývalý americký špión vyzval OSN, aby soudila americké vývojáře biologických zbraní na Ukrajině

Bývalý špión Scott Bennett vyzval OSN, aby soudila vývojáře biologických zbraní na Ukrajině.

Důstojník americké vojenské rozvědky ve výslužbě Scott Bennett řekl, že Organizace spojených národů (OSN) by měla zorganizovat mezinárodní tribunál pro americké vývojáře biologických zbraní, jejichž laboratoře působily na Ukrajině. Podle jeho slov se tak musí stát na základě důkazů shromážděných Ruskem, píše RIA Novosti.

„Věřím, že Rusko má povinnost předložit světu důkazy a pak by OSN měla zorganizovat mezinárodní tribunál pro tyto válečné zločince, aby celý svět viděl, jakého Frankensteina Spojené státy stvořily,“ vyzval.

Podle Bennetta byl státní převrat na Ukrajině v roce 2014 organizován Spojenými státy a „ukrajinskou loutkovou vládu“ vytvořili američtí politici, včetně exprezidenta Baracka Obamy. Účelem převratu bylo podle jeho slov také provádění biologických experimentů. Přičemž byl tento vývoj prováděn proti vůli amerického lidu, dodal.

„A speciálně vyvíjeli zbraň, která byla zaměřena na DNA Slovanů, aby ji mohli použít proti ruskému lidu. Celý tento příběh je nejstrašnějším válečným zločinem, jaký kdy lidstvo ve své historii poznalo. Myslím, že je to prostě rouhání, je to nějaká maniakální touha po ovládnutí světa, je to naprosté šílenství,“ řekl Bennett.

Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov již dříve uvedl, že podezření Ruska, že americké vojenské laboratoře na Ukrajině vyvíjejí biologické zbraně, održelo nové potvrzení.

Pro Pokec24 přeložila Janinna.

https://bit.ly/3bw1qRl

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
26. 6. 2022 23:14
Ohodnotit příspěvek :
     

jaké řešení lze očekávat pro všechny pachatele vakcinačního zločinu na úrovni států i EU a ČR, naši ministři se nezdráhali využít populaci k pokusům a testování neodzkoušených přípravků, asi dokonce fiktivně prodali NOVAVAX do USA??

26. 6. 2022 23:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Fakt je, že člověk má tendenci dle atributů té které vlády paušalizovat a házet veškeré obyvatelstvo té které země do jednoho pytle a neuvědomuje si, že se chová kre-tén, při čemž se v zajetí svého kre-ténství zároveň podivuje, jak nás může Federace vnímat jako nepřátelskou zemi, když přece…
Máte mou hlubokou úctu, pane Bennette.

27. 6. 2022 00:36

opr. jako kretén

JEBAL
27. 6. 2022 06:41
Ohodnotit příspěvek :
     

NO Comment

JEBAL
27. 6. 2022 06:45
Ohodnotit příspěvek :
     

OVCE ,OVEČKY,BLBCI ,BLBEČCI-NEDAL JSEM SE OČKOVAT ANI NIKDY NEDÁM
A STÁLE ŽIJI!!!

COVID HYSTERY.gif
Pavel K
27. 6. 2022 08:07
Odpovědět  JEBAL

To je hezké videjko.🤣🤣🤣
Ještě by měli mít před držkama ty aifony, nebo jak se tomu říká.

Pavel
27. 6. 2022 18:43
Odpovědět  JEBAL

Moc pěkné video, takto přesně vypadá velká většina českého národa.

Pavel
27. 6. 2022 08:50
Ohodnotit příspěvek :
     

On už kdysi dávno řekl Fidel Castro, že neodsuzuje americký lid jako celek, že takovým postojům je zapotřebí se vyhnout. Celou tuto prasárnu provádí jejich vedení, ten hluboký deep state se zbrojařskými parchanty a že určitá část populace bude zmanipulovaná se dá vždy čekat. Na druhou stranu, kdo pouze přihlíží zlu a nic proti němu nepodniká je vinen stejně. Největší parchanti kromě představitelů státu v USA vůči Kubáncům byli a jsou kubánští emigranti z Floridy. A stejné je to i zde, největší parchanti jsou ti naši škůdci zemští a že se k nim nabalí přeformátovaní jedinci, u kterých to možná způsobil ten sajrajt co do nich píchli, je druhá věc. Věřím, že bratři Rusové ví, že mnoho lidí má úctu k tomuto národu, ale jak oddělit plevy od slušných lidí. Jako celek jsme národ, kterým mohou opovrhovat, i když si myslím, že oni to nedělají. Tam jsou stejně moudří lidé, jako byl Fidel.

Bozena K
27. 6. 2022 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

výborně napsáno, ano, je to šílenství ze strany USA…. Bhužel, mezinárodní organizace, jako OSN, Rada bezpečnosti, WHO a další, jsou zkorupované a nefunkční