blog

ŽURNALISTÉ

z emailu

Píši o žurnalistech, ale v podstatě to platí pro všechny profese (každý si může místo pojmu žurnalista dosadit název své profese).

A to si žurnalisté myslí, že se jich dané procesy, které probíhají ve světě (v UE, v kolonii „česko“) nijak netýkají (inflace, omezování zdrojů, rušení důchodu, omezování „mateřské dovolené“, omezování automobilového průmyslu, ….). Podporovali akci Covid – dočkali se. Podporují horkou fázi vojenského konfliktu – dočkají se také. Jestli to bude ovšem „střet více armád“, okupace cizí armádou, řádění zločineckých gangů (že by se sem nepašovaly zbraně z Ukrajiny si může myslet jen člověk mdlého rozumu), nebo jiná forma – to zůstává ještě otevřenou otázkou. Dovolím si jednu citaci války dle KSB: „Válka je souborem opatření zaměřených na zmocnění se cizích energetických, přírodních a lidských zdrojů.“ Pokud žurnalisté svým jednáním podporují (ať už vědomě či nevědomě) určité procesy, které vedou k jasně vytyčeným cílům, tak se těch cílů dočkají. Za měsíc, za dva; za rok, za tři – to je jedno. Čas je podružná veličina. A to, co se děje (snižování životní úrovně, inflace, omezování zdrojů atd.), nemůže to být „náhodou“ teprve „viditelný“ začátek určitého procesu? Jak praví české přísloví: „Kdo chce kam, pomožme mu tam.“  Že nechápou (nechtějí pochopit, nedokáží pochopit, nerozumějí daným procesům, dané teorie jim připadají příliš konspirační, …) jaký je cíl? Jejich smůla. Jenže bohužel svým jednáním stahují ke dnu celou společnost. Jedna krátká definice státu zní: „stát je systém pro přežití národa.“ Pomáhají likvidovat stát? No tak likvidují i své pohodlí a pohodlí svých dětí.

Pokud žurnalisté svým jednáním napomáhají k destrukci a sebelikvidaci společnosti ve které žijí, jak se potom chtějí mít lépe? Ať si na tuto otázku zkusí odpovědět.

Pavel Tyc


„A co teď, paní Němcová?“ Odsouzení Ruska se vymstilo. Je zle

16.11.2022 8:24 | Ze sítí

Původní informace z úterního večera, že na polské území dopadly „ruské rakety“, byla v průběhu noci korigována prohlášením amerického prezidenta Bidena, že rakety „nemusely být vypáleny z Ruska“. Agentura AP dokonce s odvoláním na vysoké zdroje uvádí, že raketu, která v polském příhraničí zmařila dva lidské životy, odpálili Ukrajinci v rámci protiraketové obrany. Vládní politická scéna však večer na potvrzení nečekala a počínaje premiérem Fialou či senátorkou Němcovou důrazně odsoudila Rusko. „Se zájmem očekávám, kdy Miroslava Němcová na svém twitteru označí amerického prezidenta za proruského švába. Příště chladnou hlavu, děvčata,“ komentovala unáhlené výroky analytička Irena Ryšánková.

V úterý večer dopadla na farmu na východě Polska raketa, která zabila dva lidi. Vzhledem k tomu, že Rusko toho dne poměrně intenzivně bombardovalo Ukrajinu, mnozí měli okamžitě jasno. Útok na území členského státu NATO podle Severoatlantické smlouvy znamená závazek všech dalších členů přijít na pomoc a během noci zazněly internetem desítky výzev k aktivaci článku 4 či 5. I od vysoce postavených politiků, kteří dali průchod svému znechucení. Ráno se ale objevila informace z amerických zdrojů, že se pravděpodobně jednalo o ukrajinskou obrannou raketu.

Tomasz Peszynski, vyhlašoval že „Dnes 15. 11. 2022 zaútočilo Rusko na Evropskou unii“. Pak dodal, že ruská armáda je tak neschopná, že netrefí ani stát velikosti Ukrajiny.

A přidal „přísloví“ z pera Jindřicha Šídla: „Trefit Polsko ruskou raketou není dobrý nápad. Staré polské přísloví.“

Jakub Železný burcoval: „Prezident Biden to řekl v březnu dost jasně. Ani centimetr území NATO. Ani centimetr! A řekl to, koneckonců, ve Varšavě.“

Tomáš Etzler byl stručný: „This is bad. Very bad.“

Jakub Janda vysvětloval, že pokud by byl útok neúmyslný, byl by aktivován článek 4 Severoatlantické smlouvy, tedy svolání konzultací spojenců. Zatímco pokud by byl úmyslný, bylo by to bráno jako vojenské napadení a aktivoval by se článek 5 o společné obraně. Šéf Evropských hodnot dodal, že polská vláda, která okamžitě krizově zasedla, jistě má z amerických satelitů dostatek informací.

Naopak politolog Miloš Gregor, expert na dezinformace, citoval polské přísloví „Bij bolszewika“. Měli bychom podle něj v reakci oznámit další masivní dodávku zbraní Ukrajině. „Ať ti hajzli cítí, že to je důsledek jejich vraždění,“ přeje si brněnský vysokoškolský pedagog.

Po novinářích a internetových expertech se přidali i politici.

Ministr vnitra Vít Rakušan po prvních nejasných informacích z Polska došel k závěru, že „Ať už to bylo jakkoliv – Rusko o mír nestojí. Chce válčit. Ničit. A vraždit“. Česku prý něco podobného nejspíš nehrozí, zcela v bezpečí ale budeme jen v případě, že Rusko zmizí z Ukrajiny.

„Stojíme za Ukrajinou. Stojíme za Polskem,“ ujistil ministr vnitra.

Ministryně obrany Jana Černochová tweetovala: „Nyní vyhodnocujeme prokázaný dopad ruských raket na polské území. Ať by šlo o omyl, nebo provokaci, je to další eskalace konfliktu ze strany Ruska a nesmí zůstat bez odezvy.“

A trio silových resortů Fialova kabinetu uzavřel ministr zahraničí Jan Lipavský, který hovořil o „dopadu ruských raket na Polsko“. Když byl jeho tweet masivně sdílen, raději jej smazal. Alespoň česky i anglicky ujistil, že stojíme při Polsku.

Na Lipavského facebooku byla zachycena zpráva: „Dopad ruských raket na polské území, který stál dva lidské životy, je důkazem agrese, kriminálního násilí a nelidské brutality putinovského Ruska. Ruské vedení musí za to nést odpovědnost.“

Za vládní lidovce promluvil jejich předseda Marian Jurečka, ministr práce, sociálních věcí a životního prostředí: „Rusko si může být jisté jednou věcí. Na základě výsledků vyšetřování v Polsku se jako NATO zařídíme. Jsem v myšlenkách stále s Ukrajinou i Polskem.“

Sám premiér Petr Fiala uvedl: „Dnešní masivní raketové útoky ruské armády na Ukrajinu jasně ukazují, že Rusko chce terorizovat její obyvatele a zemi dál ničit. Pokud Polsko potvrdí, že rakety zasáhly i jeho území, půjde o další eskalaci ze strany Ruska.“ Pak ujistil, že za našim spojencem z EU a NATO pevně stojíme.

Zatímco politici z exekutivy váhali označit útok za úmyslný, senátorka ODS Miroslava Němcová to viděla jednoznačně: „Nevěřím, že Rusko zaútočilo na Polsko omylem. Je to buď záměrná provokace, nebo důkaz, že Rusáci mají ve všem naprostý bordel.“ V každém případě teď podle senátorky není na co čekat.

Marek Ženíšek, expert koaliční TOP 09 na zahraniční politiku, by rovněž nečekal. „Byl by to akt agrese na členskou zemi NATO,“ tweetoval. Aktivovat se podle něj musí „minimálně článek 4“.

„Útok na člena NATO nelze zlehčovat. Čl. 5 Washingtonské deklarace dává možnost obrany a zavazuje. Jakákoli slabost a nejednota NATO by byla Ruskem zneužita a nemůžeme si ji dovolit,“ dodal Ženíšek, předseda zahraničního výboru Poslanecké sněmovny.

Jeho stranická kolegyně Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně celé Sněmovny, uvedla: „Rusko eskalaluje napětí a tomu se musíme bránit společně.“ Doplněno hashtagem „We are NATO“.

Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová také psala o ruských raketách, které zabíjely nevinné v Polsku. „Nejde o to, zda šlo o chybu či záměr. Je to nepřijatelné,“ napsala. A pokračovala: „Je třeba postupovat s rozvanou, ale rozhodně. Způsobem, ze kterého náš nepřítel pochopí, že se nezalekneme. Že jsme silnější. Rusko je teroristický stát.“

V Senátu předsedá zahraničnímu výboru Pavel Fischer, a ten uvedl: „Zločinný režim pálil ruské rakety nejen na civilisty na Ukrajině, ale také na území NATO, tedy Polska. Odsuzuji tento zločin.“ Úterní událost vnímá jako zkoušku pro Polsko i celé NATO.

Fischer to na twitteru vzápětí schytal od jednoho svého voliče za „bezobsažné výroky“. „NATO a my všichni bychom mimo truchlení nad padlými civilisty měli reagovat tvrdě,“ vyzval.

Z druhé strany ale zaznívaly obavy.

Například právník Pavel Hasenkopf akci prohlásil za „zřejmě poslední zoufalý Zelenského pokus zatáhnout NATO do války s Ruskem“.

V ranních hodinách se pak objevila informace agentury AP, že podle amerických zdrojů (s odkazem na tři vládní činitele) se na východě Polska mělo jednat o ukrajinskou raketu, mířící na ruskou střelu.

Mnozí pak českou politickou reprezentaci upozorňovali, že i ve večerních hodinách by se mělo tweetovat s chladnou hlavou.

„Se zájmem očekávám, kdy Miroslava Němcová na svém twitteru označí amerického prezidenta za proruského švába. Příště chladnou hlavu, děvčata,“ vzkázala analytička Irena Ryšánková s varováním, že válka nefunguje jako počítačová hra.

Bývalý první místopředseda ČSSD Michal Hašek ocenil všechny, kteří zachovali chladnou hlavu. „Sledoval jsem zejména výlevy některých prezidentských kandidátek a kandidátů a dalších vládních politiků, kteří nevyčkali relevatních informací a rovnou sázeli silácké statusy. Jakkoliv to byla tragedie, ukázalo se mnohé, za tisíc debat s Václavem k nedělnímu obědu,“ dodal.

Náčelník generálního štábu Karel Řehka následně na twitteru vyzval: „V tuto chvíli je jisté, že na území Polska došlo k explozi zaviněné dopadem nějakého typu munice. V současné situaci je nejdůležitější zachovat klid, počkat na další informace a pečlivě vyhodnotit fakta.

sítě + PL

sdílet na

35 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel z Moravy
16. 11. 2022 10:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdybych byl věřící, tak bych musel mít na Boha jedinou otázku. Chtěl bych se ho zeptat jak může dopustit, aby naši malou zemi mohli řídit takoví lidé jako tito zmínění v tomto článku. Pokud jsou zde u moci takoví lidé jako tito, je to s naší vlastí opravdu vážné.

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 10:12
Odpovědět  Pavel z Moravy

Bůh nám nevybírá Politiky… Máme volby, a máme, co si kolektivně zasloužíme…

πα½

Autor
16. 11. 2022 12:06
Odpovědět  P.A.Semi

A ústavní soudce schválí 🙂 🙂

16. 11. 2022 16:43
Odpovědět  P.A.Semi

Myslím, že převčírem jsem označil naši “vládu” za kolektivního hlupce a cítil jsem se při tom ukřivděně a uraženě, že na mě uplatňuje svou moc de-bil.. Nyní si však uvědomuji, že je to tak v pořádku a logické.
Kolektivní hlupec zkrátka vladne kolektivnímu hlupci.
Každého psa mlátí tolik, kolik si nechá líbit, říkala bábrle.

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 16:58

Včera jsem vám odpovídal, proč jsou Afričtí Migranti 100x horší Ukrajinci, jenže to bylo ve starém příspěvku a už jste se tam asi nevracel…

https://www.pokec24.cz/politika/pani-prezidentska-kandidatko-fuj/#comment-66465

Viz ukázky:

Tohle bylo na Twitteru v 2019, možná od SPD ? Už to tam není… (video 3 minuty i s předehrou)
https://rumble.com/v1uqy68-migranti.html

Tohle smazali z YouTube, video z roku 2017 (12 minut)
https://rumble.com/v1uqwhe-immigration-black-on-white-crime-compilation.html

Zkusil jsem to nahrát na Rumble, uvidíme, jak dlouho to tam vydrží…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
16. 11. 2022 21:55
Odpovědět  P.A.Semi

Až k nám dorazí druhá vlna chocholů po porážce banderstánu, bude rozdíl jen v barvě pleti. Jistě, nebudou se takhle de-bil-ně rvát na ulici. Tedy aspoň za střízliva. Zato razantně posílí mezitím usazenou ukromafii a už si budou moci dovolit zavést k nám salámovou metodou “svůj pořádek” plošně. Ten, co zavedli u nich za války a pak po Majdanu.
Takže, pokud sem přitáhne půl mega vrahounů po prohrané válce, bude rozdíl pouze vizuální. Ale dopad na naši společnost bude ještě drtivější. Zkrátka a dobře já mám mezi nimi rovnítko z dobrých důvodů.
O denících matky, babičky a prastrýce Adama, narozených na Volyni a co v nich je o banderech, jsem se už zmiňoval. Akorát tolik – bandeři jsou ještě větší zmetci, než machometáni. I když si to nemyslíte.
Je tu totiž jeden rozdíl, který mnohým nedochází. Machometání všech barev pleti jsou pouze surová, fanatická, neorganizovaná hovada. Bandeři jsou však surová, fanatická, sadistická, organizující se hovada.
To nemám z těch fotek dětských věnců, ani z internetu, a podobně. To mám z již zmíněných deníků a z vyprávění babičky, jejího bratra, jejího švagra, a své matky. Takže tak.
Já mám tento názor, vy jiný. No a? Já pán – vy pán.

16. 11. 2022 22:18

Jen tak na okraj – tato videa a mnoho dalších pochopitelně znám, takže tuším – prosím, nechte na mě co tuším a co ne, já na vás toto také nezkouším. Přesto tvrdím, co tvrdím. A to ani nedomýšlím, že chocholové si s machometány poradí velice jednoduchým způsobem – najmou je do svých služeb. Tedy za předpokladu, že se nic v českém (vládním) přístupu nezmění. Kterou změnu by mohlo odstartovat leccos – pád vlády, pád Eurosajuzu, kapitulace Banderstánu, revoluce, občanská válka – je toho habaděj.
Zkrátka, co se týká mě, nechci zde ani jedny, ani druhé. To je jako vybrat si mezi stažením z kůže a upálením. A krom toho, po “změně” může být na nekrvavé vytlačení parazitů z naší kotliny už pozdě.

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 22:57

“machometáni” se říká muslimům, tedy většinou arabům…

V těchto videích jsou ale černoši z Afriky, různé záběry z pouličních kamer, jak demolují leccos, a nebo jak brutálně tlučou ženy nebo bezbranné lidi…

To i ti arabové jsou ještě nějak snesitelní, ale Afričani ne…

Na druhou stranu – tady kus odsud rozdávají Ukrajinkám zdarma oblečení ze sbírky, každý den tam stojí fronta, mladší i starší ženské a občas chlap… Nebo si tu hrají v parku 12-leté Ukrajinské děti… A po ulici večer chodí mladé páry a teprve když jdou kolem si všimnu, že nemluví česky, ale jinak se nijak neliší…
A já mám poněkud problém v nich vidět “fašisty”… Protože ti náckové tam většinou zůstali bojovat, kdežto ti, co sem utekli, jednak utíkali před nácky, co to tam vedou, nebo jsou prostě ekonomičtí migranti…

Jenže ekonomičtí migranti nás tu nevraždí… Víte, jsem z těch, kteří se snaží vidět “peníze” až na posledním místě…
Navíc pokud znáte teorii “Helicopter money“, místní ekonomice prospěje, když leckdo dostane zadarmo peníze, pokud je tady u našich obchodníků utratí, což většina z nich dělá… Rozhýbává to ekonomiku a vyplatí se to i dalším… Jen závist šílí

πα½

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 23:50
Odpovědět  P.A.Semi

(Až teď jsem si přečetl i ten váš předchozí příspěvek… To máte pravdu, že až sem dorazí i ta vlna nacistických mafiánů a vrahounů, co tam zatím válčí, tak to bude o dost horší…)

17. 11. 2022 07:13
Odpovědět  P.A.Semi

Jak jsem psal o tom posunu a i nyní, mám na mysli právě tu druhou vlnu vrahounů co k nám dorazí a pak těch zatím ještě nemnoho mafiánů co už u nás jsou. Jistě, zatím na ně není vidět. O to jsou nebezpečnější.
K těm machometánům – myslím tím ty i ty. Nebo ti černí snad nejsou muslimové?
Jak mám jinak odpor k paušalizaci a parkrát jsem se s vámi kvůli tomu i kousl, tak v tomto punktu paušalizuji. Protože i ti hodní machometáni se stanou silně nehodnými až je ti nehodní zradikalizují.
Třeba jsou ty Ukrajinky a jejich děcka hodné a normální. A ptal jste se jich, jak daleko od nich byla fronta když k nám utekly? Tehdy ještě Armagedon neúřadoval po téměř celé Ukrajině.
A co naše lidi? Naše děti a vnuci na ně mají cvakat státní dluh po celý svůj život jen proto, že jsou sice ekonomičtí migranti, ale jinak jsou snesitelní? Jen proto, že využili šance jít za lepším? A kam půjdou naše děti a vnuci a pravnuci za lepším až nás vyžerou a díky té podpoře a miliardovým půjčkám náš stát zbankrotuje? Kam?!
Jakým právem mají všude přednost před našimi občany?!
Ne, nechci je tu. Ani normální chocholy, ani mafiány, ani machometány. Pár tisíc dočasně – prosím. Ale ne milion a nafurt!

Administrátor
P.A.Semi
17. 11. 2022 12:13

K tomu tedy poznámka:

Sever Afriky je Muslimský, ale sub-saharská Afrika je spíš Křesťanská, ale především tam jsou Animistické kulty, různé “čarodějnické” pověry atd… Leckteří Afričané nemají mentální kapacitu na normální Náboženství… Vyjímky jsou, ale ze statistického hlediska se k nám valí statisticky většinová banda…

Ti Ukrajinci tady – většina jsou ekonomičtí migranti… Prostě nechtěli žít v té Bídě a Chaosu, které panují na Ukrajině… Nemyslím, že by to bylo oprávněné, ale je to pochopitelné…

Kam půjdou naši? Brzy bude čas, kdy budeme emigrovat za Svobodou, Demokracií a Konzervativními Křesťanskými tzv. “Západními” Hodnotami do Ruska

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
17. 11. 2022 14:34
Odpovědět  P.A.Semi

Nechtěli v ní žít, tak zbídačí nás, protože mi si to, plni pochopení nad jejich bědným osudem, necháme líbit. A my půjdem do Ruska.
Nechtějte abych to komentoval.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Buchtík
16. 11. 2022 23:34
Odpovědět  P.A.Semi

To první video už není ani na tom Rumblu.
Co to zkusit nahrát na https://banned.video/ nebo https://archive.org/ ?

Pavel z Moravy
16. 11. 2022 17:01
Odpovědět  P.A.Semi

Já jsem tím nechtěl říci, aby nám je Bůh vybíral i kdyby měl tu možnost, protože vládnout si mají lidé a konkrétně ti naši si vybrali v 89. Nemuseli zatratit socialismus mohli ukázat pouze na nepravosti a žádat jejich odstranění. Vždyť sám velký Guru Havel se přece dušoval, že socialismus nelikviduje. Nyní je zbytečné plakat nad rozlitým mlékem. To co jsme měli se již nemůže vrátit, dvakrát nevstoupíš do téže řeky. Ale chceme li alespoň trochu pochopit náš osud, musíme to udělat jako Číňané, kteří říkají, že je zapotřebí jít proti proudu řeky a tam hledat ty skutečnosti, které osvětlí naši situaci. V každém jednotlivém přítoku najdeme kousek pravdy do naší skládačky.

janle57
16. 11. 2022 10:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Novináři jsou ta nejodpornější žumpa v naší společnost,v tom je měla ovarová hlava
z Hradčan velmi dobře přečtené,v záležitosti s raketovým ostřelováním skladu zrní
v Polsku a veřejných postojích vládnoucí elity k téhle věci asi každý vidí, do jakého
otrockého postavení vůči nejodpornější zemi světa jsme se jako rádobysvobodná
země dostali.

Albi
16. 11. 2022 10:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak zase to nevyšlo. To je už k zbláznění. Tolik se do toho investovalo, dva lidi se obětovali pro “výrobu” genocidy” – a NIC!.
To si někdo odskáče.

16. 11. 2022 17:05
Odpovědět  Albi

To halasné pozdvižen kvůlivá dvoum zneživotněným Pšonkům je v porovnání s mlčením o zneživotnění čtrnácti tisíc donbasanů a Aleji andělů něco neuvěřitelného. A odporného.
Při tom je jasné, že když senila užbletne, že je v tom Rusko nevinně, má to vytištěné na kartičce a nežbletá z vlastní kedlubny. Čiže je to podložené zprávou, která je pravděpodobně podložená krom jiného i fotočkami ze satelitů.
Jak se to vyjádřil “Putinův kuchař”? Psovi – psí smrt? Hm… A swiním swiní smrt. Nejvyšší čas aby se začala vařit voda.

16. 11. 2022 17:17

Jo, a ještě něco. Nejvíc mě se-re to hysterické mudrování a dohady. Protože kdyby Rusko skutečně zaútočilo, poznali by to. Nebyli by to dva mrtví, ani dvě rakety, jak zpočátku tvrdili.

František
16. 11. 2022 10:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Na jakou ruskou raketu ta ukrajinská letěla, když v té oblasti žádná ruská nebyla?V té oblasti není nic zajímavého, co by potřebovalo návštěvu ruských raket.

16. 11. 2022 17:19
Odpovědět  František

Ale bylo. Byla tam váha a traktor. Tedy strategický cíl, jak zničit zásobování. To je přece cíl jako hrom.

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 10:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Je zajímavé, jak v naší Říši Lží mají všechno přesně naopak, než to je ve skutečnosti…
Dobře, jen na opačnou stranu, to vyjádřila Němcová…
»Nevěřím, že Ukrajinci zaútočili na Polsko omylem. Je to buď záměrná provokace nebo důkaz, že ukronáckové mají ve všem naprostý bordel.«

Zkuste si ty jejich zlé žvásty a lži přečíst ještě jednou, ale všude nahradit Ukrajince za Rusy, a bylo by to správně…
Jsou to bezcitní vrazi, kteří osm let terorizují Ukrajinské Rusy na Donbasu i na Ukrajině, nyní se velmi snaží vyvraždit všechny své bojeschopné muže posíláním je do nesmyslných operací na frontě…

Zelenský a potažmo Černochová jsou Teroristi a Lháři…

Británie provedla několik útoků na Rusko – Nord Stream, Krymský most a další, vojáci NATO bojují proti Rusku na Ukrajině… Takže Rusko by mělo plné právo aktivovat svou analogii toho článku 5…

Ta zdánlivá “slabost” Ruska, že se dosud spravedlivě nebrání proti NATO bombardováním Západu i nás, je projevem jejich Zodpovědnosti a Dobrosrdečnosti… Kterou zdejší vládní a mediální Hajzlové zcela postrádají…

A ovšem – jediný Hasenkopf tu se svým pravdivým výrokem v té sbírce lhářů přečnívá… A pak následující, umírněné reakce na vyrovnání…

πα½

Gene
16. 11. 2022 14:11
Odpovědět  P.A.Semi

Prozatim muzeme byt jen radi ze Rusko nebombarduje mu nepratelske staty. Uz by jsme to mozna meli za sebou.

Pijack
16. 11. 2022 10:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Že jsou dnešní novináři společenský odpad je snad už každému jasné. A dokazují to o sobě právě oni. Právě tím, že se sami označují dělením na levicové, pravicové, liberální a bla bla bla… Sakra to je inteligence !!! Místo aby psali informace a děje… tak oni nám nasouvají jejich osobní názory. Co je mi sakra do názorů novinářů? Novináři tu nejsou od toho, aby mi sdělovali své názory !!! Já čekám informace a popis událostí. Názory si může dovolit bloger, od toho je blogerem. Nebo čtenář na diskuzním fóru. Novináři současného režimu o sobě tedy říkají – “nejsme žurnalisté, jsme nástroj propagandy” Takže zločinci. Dopouští se hromadně předsudečné nenávisti, ostrakizace neoblíbených subjektů, zneužívání informačních technologií atd… TEČKA.

Gene
16. 11. 2022 14:14
Odpovědět  Pijack

Koho chleba jis, toho pisen zpivej. Svetem porad vladne podvodny US$, tak co ocekavate?

skeptik
16. 11. 2022 10:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukázkové vyvolávání nenávisti proti Rusku. Zasáhne státní žalobce?

Autor
16. 11. 2022 11:07
Odpovědět  skeptik

Ne, protože tohle je ta správná “návist”.
Mně se hrozně líbí, jak obě strany, “oni” a “někteří” na alternativě po sobě házejí bolševikami. Ani jeden v podstatě neví o čem mluví.

Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 23:11
Odpovědět  Peter

Zkuste si v těch jejich větách nahradit “rusáci” za “židi” a zvážit, jestli by to bylo akceptovatelné? A jaký by se zvednul povyk…
Rozhodně by to bylo spravedlivější, ale akceptovatelné ne… Z čehož je vidět, jak je to jejich šíření etnické nenávisti proti Rusku zločinecké, a jak tu vůbec nefunguje Právní Aparát…

A tady třeba leckdo ignoruje, jak Izrael skoro měsíc týden beztrestně ostřeluje Sýrii raketami, a jak ji Američané nezákonně okupují… A ani pes tu neštěkne…

https://www.rt.com/news/566471-syria-shayrat-israel-casualties/
https://www.rt.com/news/565412-syria-damascus-israeli-strike/
https://www.rt.com/news/565280-syria-israel-damascus-strike/

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
José
16. 11. 2022 12:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Novináři jsou jako tasemnice – každý den vyjde článek.

Autor
16. 11. 2022 12:04
Odpovědět  José

Já bych změnil jemně jen jedno slovo – vyprodukují – to dává mnohem širší asociace. 🙂 🙂

Autor
16. 11. 2022 12:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzpomněl jsem na to, jak já byl celý šťastný, že nebudu na gymnáziu a pak na nějakém tom humanitárním “oboru”, a během dvou hodin po oznámení výsledku zkoušek (táta zjistil, že jsem sice byl druhý, ale to víte, bylo třeba přijmout prý jiné 🙂 🙂 díky korupce!!) jsem byl pak sice učněm, ale v “technice” a to dokonce v mém oblíbeném směru. Sice jsem si o dva roky prodloužil školy, ale vůbec mne to nevzrušovalo. Ale se mnou v učení byl jeden, který za každou cenu chtěl být novinářem. Zajímalo by mne, jeho přesné jméno si už nepamatuji, kam až to dopracoval. Jsem si jist, že po r. 89 zachytil ten “správný vítr”. Měl na to povahu.

Aleš
16. 11. 2022 12:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Řada výše uvedených citátů splňuje zcela jistě šíření poplašné zprávy a podnecovani nenávisti. Bude policie ČR už konečně konat ?
Podpora ukronacismu je další důvod včetně popírání genocidy spáchané ukronacisty.

Gene
16. 11. 2022 14:16
Odpovědět  Aleš

Bude, pujdou proti tem co s touto propagandou nesouhlasi.

Velitel
16. 11. 2022 14:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Rakety 5V55 pro S300 jsou relativně moderní zbraně vyrobené po roce 1980, přesto tím ukroši dokázali trefit polský traktor. Co pak asi trefí až nasadí skvělé USA dodané muzeální MIM-23 Hawk? MIM-23 Hawk jsou 50 léta jak vyšitá , systém u kterého se tak nějak počítalo, že zabije více lidí na zemi než ve vzduchu,
Další postřeh.
Ukroši jsou totálně v řiti, prakticky zkrachovalý stát s HDP před válkou jako ČR a přesto dokáží po té co jim Rusové 8 měsícu ničí PVO vypálit dvě rakety z S300, sice nic netrefí,ale vypálí z něčeho tak moderního, že to je pro ČR 30 ler zcela nedostižný hightech o kterém si můžeme dalších 30 let nechat max zdát.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
16. 11. 2022 23:36
Ohodnotit příspěvek :
     

A ještě k tomu poznámka – jak v naší Západní Říši Lží takhle bezostyšně lžou a překrucují realitu:

Rakušan píše: »Prezident Zelensky nabídl Rusku mírová jednání.«

Ve skutečnosti je to přesně naopak. Rusko nabídlo mírová jednání. Zelenský prohlásil, že dokud bude v Rusku vládnout Putin, žádná jednání nejsou možná…

Naprosto objektivně tu Rakušan šíří zlou a škodlivou Dezinformaci

https://www.rt.com/news/562591-ukraine-talks-lavrov-putin/ (2022-09-11)
»“We don’t reject the negotiations; we’re not giving up on the negotiations” with Ukraine, Lavrov told the Rossiya 1 channel.«

https://timesheadline.com/world/zelensky-pledges-never-to-talk-to-putin-149953.html (2022-10-01)
»Ukraine will not negotiate with Moscow until Putin is replaced as president, Zelensky and his cabinet said.«

https://nypost.com/2022/10/04/zelensky-signs-law-declaring-talks-with-putin-impossible/
»“He does not know what dignity and honesty are. Therefore, we are ready for a dialog with Russia, but with another president of Russia,” Zelensky said on Friday.«

Špindíra v zeleném tričku a naprostý Lhář tu zkouší tvrdit, že někdo neví, co je “dignity and honesty” ?
Excelentní případ Projekce…
Je to přesně naopak, jednat s Ukrajinou by se mělo, až když tam tenhle prolhaný Narkoman nebude…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
17. 11. 2022 12:06
Odpovědět  P.A.Semi

Tak k tomu nutno dodat, že v Bali 16.11. Zelenský předložil nějaké body k “mírovému” jednání, jenže vzhledem k tomu, že jsou totálně nerealistické, tak to je spíš PR akce a obstrukce skutečných jednání…

https://www.aktualnikonflikty.cz/viewtopic.php?f=14&t=5&start=15160#p300935

πα½