blogvideo

Rektorka z Brna se dere na Hrad. S Fialou v zádech. Zbraněmi jsou lži, mlžení a neschopnost médií.

28 072 zhlédnutí Premiéra před 16 hodin Teď Vám ukážeme děravou paměť Danuše Nerudové. Nejmladší kandidátky na prezidentku, která momentálně vede v průzkumech veřejného mínění. A budete žasnout! Profesorka Nerudová neví, co je za její univerzitu uvedeno ve státním registru smluv. Neví, že smlouvy mají hodnotu milionů. Neví ani, zda sama plnila nařízení, která osobně podepsala. Ale ví, že se její lampa jmenuje Šemík. Pojďme na to. Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

sdílet na

35 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Helena
14. 12. 2022 11:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak Danuše řekla svůj hlavní úkol: společně s “vládou” postupovat proti radikalizaci protirežimních a protiangloamíckých proudů. Tím je řečeno vše! To obšlehla od tatínka ze závěrů XVI. sjezdu KSČ v r. 1972 v době tvrdé normalizace, jen přehodila světové strany, že?

Pedro
14. 12. 2022 13:55
Odpovědět  Helena

Co řešíte? Tady bude Ukrajina, kdo se vsadí?

Helena
14. 12. 2022 14:04
Odpovědět  Pedro

No jasně, ukrajina už tu je, až si to tu za pár šupů rozeberou vládní pasáci-hned budou mít kvanta pracovní síly. Jen si do toho dobrýho kšeftu nechtějí nechat házet vidle.

Jaroslav
14. 12. 2022 15:04
Odpovědět  Helena

Já bych ji nepodceňoval, podívejte na SLovensko. Také mají blonďatou “krásku”, předtím neznámá, hlavně absolventka Aspenu(?). Za jejich penize slouží cizím zájmům, a my nemůžeme být pozadu. Uvedomme si, kdo platí tu naši věrchušku, slouhy v cizích službách? Ano správně, MY!
Zavádí se to, o čem říkal JV Stalin, není důležité kdo jak volí, důležité je kdo sčítá hlasy (čí stroj, čí software). Kontrolní otázka: věříte ještě ve volby? Odpověď ta ta ta ta, 24 západoněmeckých soudruhů. Hloupá odpověď, že? No, ono to odpovídá průměrnému IQ řady spoluobčanů. A to jsem věřil, že na “Východě” je naděje na spásu- není. Je s podivem, co se dá za 33 let změnit, a není to jenom technika, je to hlavně pokles logického myšlení. George Orwell psal ve Válečném denníku (1942) „Veškerá moc spočívá v rukou paranoiků“.

Gales
16. 12. 2022 10:09
Odpovědět  Pedro

Já už vím jak dopadne Evropa.Protože se musí chránit Amerika,aby najednou nezkolabovala a nenastal ve světě větší chaos jaký je,tak evropští jidáši ji chrání ,,dovozem” produktů a zboží.Rusku to vyhovuje,protože má čas na přesměrování ekonomiky. Takže opustilo evropské trhy – na žádost americkejch jidášů a nechalo je američanům. Po té,co se amíci napakují na Evropě,ji opustí a nechají svému osudu.A rusko už nebude mít taky zájem na ni.Takže se Evropo rozluč s prosperitou a užij si ,,zeleného údělu”. Jinak řečeno,bídy, svrabu a neštovic.Bay v lepších časech.

brusič karhan
16. 12. 2022 14:19
Odpovědět  Pedro

Obávám se, že už je.. Pod (falešným) vývěsním štítem ČR je už dávno ledajaký hnůj a k tomu hodně, ale hodně nablito, snad to Karel Kryl (a jiní) nevidí.. A Danuše a ostatní by se měli stydět, ale jsou omezení svým egem.

Duudu Wo
14. 12. 2022 14:27
Odpovědět  Helena

Zásah do .. kontrastního.

Autor
14. 12. 2022 11:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Copak je třeba složitých řečí? Prostě druhá Čaputová.
Když tu zvolily, prorokoval jsem Slovákům, co znám, že budou litovat. Smáli se a uráželi se. Tomu ty nerozumíš! My víme lépe, co potřebujeme. A vůbec ať jde Fico někam …! No a tak to mají …

495_658.jpg
Pan Tau.
14. 12. 2022 12:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte, že Andrej Babiš je „zrůdná hvězda politického nebe“, která nás „stáhne do pekla“? Víte, že Fialova vláda se chová normálně a dobře? A víte, že hnutí ANO „volí jen nevzdělaná lůza“? To neříkáme my. To je slovník stránek a akcí deníku, úzce propojeného s Občanskou demokratickou stranou.
https://www.youtube.com/watch?v=42MwtauYlzw

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
14. 12. 2022 12:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to je opravdová slepice. Včera v jedné větě označila SPD za extrémistickou stranu a vzápětí prohlásila, že jako presidentka bude odmítat jakékoliv nálepkování. Ta ženská má v kebuli jen našprtané floskule. Prostě slepice.

Helena
14. 12. 2022 13:02
Odpovědět  Pijack

Ne- neurážejte to užitečné zvíře! Danuše čapuše není slepice, ale L O U T K A a má stejné pasáky jako “vláda”.

Pijack
14. 12. 2022 13:32
Odpovědět  Helena

Chápu, ale však víte jak to myslím 🙂

janle57
14. 12. 2022 13:50
Odpovědět  Pijack

Je tady,protože si to přeje Söros,Schwab a další globalističtí parchanti,
za jejich peníze se platí její kampaň a v jejich zájmu mele to,co se
líbí v TV Goebbels 24, a proto jí tam až do nebe vynáší,přesně stejný
scénář jako před zvolením Čaputové,kterou neznalo 99% Slováků,
přesto se mohli přetrhnout,aby jí to tam hodili.

Jaroslav
14. 12. 2022 15:18
Odpovědět  Pijack

Studoval jsem kdysi v Brně, a k svým profesorům jsem vzhlížel. Pak, řadu let poté, jsem potkal nějaké “pedagogy” z Masarykovy univerzity, a pomyslel jsem si potěš koště. Fiala má spoustu odchovanců, teď šel na “vyšší level”. Bohužel jsem netušil, že v Brně je to zřejmě nakažlivé. Ani Mendlova univerzita si, jak je vidět nezadá (Omylem jsem skoro napsal Mendělejevova…). Pracuji na odborném pracovišti, a řada kolegů ma vzdělání z jiného oboru, než co (úspěšně) dělají. Vypadá to, že také profesoři z univerzit jsou schopni učit “cokoli”, stačí říct. Vzpomínám, že kdysi existovali politruci, a ti byli také schopni nahradit kterékoli odborně fundované vedoucí. Jak se jenom točíme do kola, až se z toho hlava točí! Náš stát již funguje zřejmě jenom setrvačností, i navzdory úsilí tomu zabránit…

Rapa
14. 12. 2022 13:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Mám takový dotaz,pro ty co mají přehled. Fialová vláda za nás,za ČR si bere kvůli ukrajině půjčky u zahraničních-potažmo soukromých bank. Jedná se o nemalé částky. Ukrajina nám ale tyto peníze nikdy nevrátí,jen těžko,spíš nikdy. Ale my budeme muset splácet miliardy a taky ůroky. Vůbec naší vládě nedůvěřuju,nechová se normálně,je to ta nejhorší.Co bude,jestliže nebudeme schopni tyto dluhy splácet,budou větší a větší zcela určitě. Potom půjdou naše lesy,pole,přehrady,nebo dokonce elektrárny do dražby,přijdeme doslova o všechno,nebudeme mít vůbec nic,zůstanou tu naše děti jako totální otroci a budou nás proklínat,proklínat a proklínat. Tohle se začíná dít. Co na toto říkáte,je to vůbec možné,aby se tito vládní debilové takto chovali ?

Helena
14. 12. 2022 13:15
Odpovědět  Rapa

Ano “vláda” se za ty půjčky Ukrajině zaručila, ukrajinská mafie si ty prachy rozebere a ten dluh budeme splácet my! Takže už jsme takřka v exekučním řízení. Proto máme nejvyšší ceny energií na světě, aby v krátké době zkrachovalé firmy co nebudou mít na energie a zavřou- zemědělci, hotely, hospody, výrobny se stroji, dobře vybavené nemocnice, obecní majetky atd. zůstaly uzavřené a zároveň netknuté. A dojde i na soukromé majetky. Pak se v levné výprodeji dostanou do těch správných pasáckých pazourů. Jak jednoduché a jak to všechno do sebe zapadá, že?

Rapa
14. 12. 2022 13:23
Odpovědět  Helena

To raději zemřít v boji,než snášet tohle svinstvo a takovou potupu. Rakušan byl na návštěvě v USA,mohu jen domyslet,co tam za našimi zády prováděl a co tam vůbec chtěl a co tam zase upletli.

Helena
14. 12. 2022 13:28
Odpovědět  Rapa

Možná pár výhodných přednostních odprodejů svým milovaným pasákům…

Helena
14. 12. 2022 14:00
Odpovědět  Rapa

A možná, že ani na žádnou faktickou půjčku na obnovu Ukr. ani dojít nemá, ukrošům ani nic posílat nemusí-na těch nikomu nezáleží, zelí dostal zaplaceno už dávno, možná šlo jen o podepsání a papírové vyřízení té “půjčky”, aby byla volná cesta k rozebrání ČR.

Pavel z Moravy
14. 12. 2022 14:47
Odpovědět  Helena

Ano, zapadá to do sebe perfektně. Teď začíná ten úplně poslední výprodej kolonie JMÉNEM ČR. A je to stejné jak pří konci říše Římské, kdy senátoři říkali, hle my je ožebračujeme a zotročujeme a oni nám tleskají. Jak se ta historie opakuje. Ale aby lidé začali myslet, k tomu je nedonutíte. Máte absolutní pravdu, začíná exekuce naší vlasti.

Ferko
16. 12. 2022 14:41
Odpovědět  Helena

Oligarchové si ty miliardy rozeberou a u nás si za ně nakoupí, co nám banky ukradou, protože inflace se tak roztočí, že nebudeme moci splácet hypotéky. No a pak se usadí tady u nás a nás vystěhují na Ukrajinu.

František
14. 12. 2022 14:09
Odpovědět  Rapa

Ano. A na nás si pořídili Ukrajinskou armádu zkušených zabijáků u nás. Prý je naši budou cvičit. Ale je to naopak. Budou se společně cvičit na nás, kdyby jsme náhodou chtěli vládě rozbít držky.

Pavel z Moravy
14. 12. 2022 14:41
Odpovědět  Rapa

Mohou se tak chovat, když je zde většina občanstva nepřemýšlíciho a přeformátovaného.

marie
15. 12. 2022 08:52
Odpovědět  Rapa

Odpověď na vaši poslední větu – je to možné, protože zlo vždycky vítězí tam – kde slušní lidé nic nedělají. Hezký den

Aleš
14. 12. 2022 13:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Kandidáti temnoty nenávisti a lži Hilšer, Nerudova, Pavel.

Jaris
15. 12. 2022 01:01
Odpovědět  Aleš

…A CHAZAR BABISZ

Pijack
14. 12. 2022 13:37
Ohodnotit příspěvek :
     

V zemi došel plyn, docházejí lidem peníze, chybí lékaři, na malých městech, obcích a vesnicích chybí pediatři a praktičtí lékaři, dnes už docházejí i léky … a ten pičus politologický samolibý hňup Fiala jezdí na bankety a někde v cizině otevírá uličku Václava Havla a ještě se u toho xichtí jako dement… Teď už jsem si 100% jist tím, že vím, proč vznikají teroristé. Ze vzteku. Naprosto jim rozumím.

Per
14. 12. 2022 19:49
Odpovědět  Pijack

Máte pravdu. Když se nedá politicky vyjednávat, pak nastoupí teror,

Buchtík
16. 12. 2022 15:01
Odpovědět  Pijack

Až na to, že vztek těch lidí, kteří se stanou teroristy, vždycky někdo umně využije ke svému prospěchu a téměř vždy je to udělané tak, že je od samého počátku “někdo” řídí. Málokdy se jedná o opravdového solitéra, tzv. osamoceného vlka, kterého se systém bojí nejvíc, protože o něm neví, neřídí ho a může pak maximálně dělat tzv. damage control. Většina teroristů je prostě naverbovaná za určitým účelem, je zneužita jejich sociální situace, jejich mentální rozpoložení (vztek) nejlépe ještě v kombinaci s vírou a je jim něco nalháno, aby konali tím správným směrem a způsobem.

Ono se není čemu divit, protože aby úspěšná teroristická operace mohla být dílem jednotlivce, o kterém systém neví, musí tento jednotlivec nějakým způsobem systém obejít a získat přístup k prostředkům masové újmy, které ovšem má pod svojí správou téměr výhradně systém, což vysvětluje, proč takoví osamělí vlci jsou opravdu čistě výjimky.

Nehledě tedy na to, že když byste sejmul třeba Fialu (což samozřejmě nepíšete), pouze vytvoříte mučedníka a budete v očích jeho podporovatelů za “Baldu”.

Na terorismus zapomeňte, tím si opravdu nepomůžeme.

Pavel z Moravy
14. 12. 2022 14:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Je zbytečné naříkat, jak se zdá tak většina národa, obzvláště mladá a střední generace chce v této žumpě a otrockém systému žít. Nebudou ovšem žít ani ve vlastní kolonii. Mám takový pocit, že toto může být poslední volba hlavy státu. Pak už tu může být pouze nějaký ten ….land. Bohužel, škůdci vyhrávají. Stále to opakuji, když není alespoň ze 60 % lid dotyčného národa zralý, musí zákonitě skončit v porobě. Teď to bude poroba cizácká posvěcená domácími zrádci. Aby vstali noví bojovníci, musí mít odvahu, hlavně také důstojnost a vlastní myšlení a musí jich být nejméně 2 až 3 miliony. Jinak je vše pouze přání stěží proveditelné.

Pavel z Moravy
14. 12. 2022 14:37
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ptejme se, jak je možné aby 10000 lidí ovládalo zbytek 10 milionového národa.? Jedině tak, že ovládá nemyslící občanstvo pohlcené konzumem. Nemyslící je to nejslušnější slovo, které mne napadlo. A prosím, nechci se vyvyšovat, ale používat vlastní mozek by snad měl být základ fungování lidské bytosti. Takže tím, že používám svůj mozek se snad nad nikoho nevyvyšuji. To jen tak, aby bylo jasno. Z této společnosti je mně opravdu těžko na duši. Nu jak říká zdejší důstojník, kterého tímto zdravím, nechali jsme vychovat děti nepřátelskými grázly a zde je výsledek. Jak se říká, pozdě bycha honiti.

.

PENNYS
14. 12. 2022 15:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady na tý
“ČERNÝBLONDÝNCE Z BRNA”
JASNĚ VIDÍME ,ŽE NÁZOR VOLIČU, NIKOHO NEZÁJÍMÁ!!!! ČESKÁ A ZAHRANIČNÍ MÉDIA SI VYBEROU KOHO CHTĚJÍ DOSADIT A JE TO !
VOLIČ JE TEN POSLEDNÍ.

Moravakk
14. 12. 2022 22:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Bobo jsem dneska odhlásil z odběru…jede po pětikolce na ukor babiše,přičemž je to jedna parta,vše zapomenuto…zase ve ve starých kolejích,jak tam bude babiš tak to bude opačně…bobo je obyč bulvár jen trochu v jiném střihu a statečná leč značně pomatená Lipovská jí v tom zdárně sekunduje,ona si stále myslí holka že se to děje nějakým diletanstvím,či nedopatřením…je třeba to komplet smést ze stolu a začít o píky,zhnilé jabko nezbývá než vyhodit,strhat klaunům masky.

PENNYS
15. 12. 2022 13:23
Ohodnotit příspěvek :
     

OTÁZKA ZA 1000 korun “”Československých””
MÁ SMYSL JÍT K VOLBÁM KDYŽ UŽ TO “suuudruhovnia zo západu”
OBČANOVI ČESKÉHO STÁTU A SLOVENSKA PŘIKÁZALI A VYBRALI SAMI????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rosťa
17. 12. 2022 10:15
Ohodnotit příspěvek :
     

A Soros se zpoza velké louže tiše směje mnouce si ruce ….