blog

Koho na Hrad?

Koho na Hrad?

Motto:  Jen hlupák nezmění své názory, když se změní okolnosti. (M.Z.)

Prezidentské volby se blíží. Blíží se rychle. Tak rychle, že třetina voličů stále neví, koho volit.

Proto si zkusíme malou vylučovací – slučovací metodou zjistit, koho na Hrad zvolit.

Část vylučovací:

  1. Hlavou státu má být vlastenec, nikoli slouha cizích zájmů včetně těch eurounijních.
  2. Na Pražském hradě politická kariéra končí, nikoli začíná.
  3. Když nemůžeš mít to, co chceš, musíš chtít to, co můžeš. (židovské přísloví)

Politika je řemeslo jako každé jiné. Jsou léta učednická, léta tovaryšská a léta mistrovská. Fakt moc nerozumím lidem, kteří by klidně do té úplně nejvyšší politické pozice, co tu existuje, poslali amatérského začátečníka s nulovými zkušenostmi z politického provozu. To je stejné jako posadit někoho, kdo čerstvě získal papíry na moped, do kokpitu boeingu. Takový prezident je nutně loutkou v rukou zákulisních šíbrů. Copak si necháte postavit dům od chlápka, který jde náhodou kolem? Nebo se necháte operovat od řidiče sanitky?

A je jedno, jestli na Hradě sedí levičák či pravičák, tam o souboj na pravo-levé škále nejde, podstatné je, aby tam úřadovala osobnost, která má charakter, a ne korouhvička, jež lokajsky slouží každému režimu, nebo prázdná nádoba, z níž duní pitoreskní odrhovačky, naprogramované někým jiným.  (P.Š.)

Část slučovací:

Co nám zbylo z národního bohatství? Průmysl je vytunelovaný a rozkradený, infrastrukturní sítě prodané do zahraničí, zemědělství skomírá na úbytě, zdravotnictví dochází dech, sociální služby se blíží k rozpadu, školství a kultura – škoda slov.
Poslední velký holding, který zaměstnává statisíce lidí a zásobuje polovinu obyvatelstva potravinami, stojí před soudem. Pokud prohraje, bude zničen, rozsekán na kusy a prodán pod cenou. Sen o potravinové soběstačnosti v budoucnosti se definitivně rozplyne.

Z vnějšího pohledu jsme nesvéprávnou kolonií, kterou v rámci nového začátku (Great reset) a zelené budoucnosti (Green deal) čeká začlenění do 4. Říše.

  1. Nezapomněli jsme na to, jak se vlády chovaly k důchodcům, samoživitelkám a sociálně slabým v uplynulých 30 letech.
  2. Nezapomněli jsme na Vrbětice, lockdowny, Vojtěcha, Prymulu, povinné roušky, povinné očkování, Tečku a další vládní „pravdy“.
  3. Pokud chceme mít v blízké budoucnosti co jíst, musíme zabránit zničení zemědělství, zpracovatelského a potravinářského průmyslu
  4. Pokud chceme přežít jako národ, musíme zvolit kandidáta, který ODMÍTNE PODEPSAT zákon o RESTITUCI SUDETONĚMECKÉHO MAJETKU!

Takže se skřípěním zubů, kletbou na rtech a s jedním okem zavřeným a druhým přimhouřeným …

pro pokec 24: Jaromír Bradávka

sdílet na

96 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Gales
12. 1. 2023 11:32
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Pavel K
12. 1. 2023 11:37
Odpovědět  Gales

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
To sedí a veliká.

Albi
12. 1. 2023 14:43
Odpovědět  Pavel K

Ale proč to inzeruje, my to přece víme už dlouho a Ukrajinci latinkou nepíšou?
Azbukou neumí? To je ale dost ostuda pro ukr-čs premiéra. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
12. 1. 2023 17:01
Odpovědět  Albi

No, asi tak: bohatí Ukrajinci už dávno nejsou na Ukrajině – zato po celé Evropě žebrají o podporu (práci hledají a mají jen Ukrajinci, co sem přišli před SVO). Nově přibyvší Ukrajinci jen čerpají dávky, na úřadech předbíhají naše lidi (ještě s neslušným proslovem), za dávky si kupují luxusní auta a někdy i pozemky a byty – platíme to z našich daní a pak řveme, že není na důchody a důchodci nás vyžírají. Mládeži! Vzpamatujte se!!!

Aragonit
12. 1. 2023 19:53
Odpovědět  me2d44

Na Slovensku sa vláda chvastala ako zdvyhla dôchodky a dopadlo to tak že tí s minuimálnymi dôchodkami utreli hubu a nedostali nič. Len to čo im dal Fico pred dvoma rokmi keď zvýšil minimálny dôchodok len to im ostalo a to sú už dva roky bez akéhokoľvek navýšenia a minimálne ďalší rok ak nie dva bez nároku na akékoľvek zvýšenie. Ale ukrajincom budeme dávať dávky omnoho väčšie a najbiednejším vlastným dôchodcom nedáme nič napriek katastrofálnej inflácii. A Bude to ešte krutejšie ak k referendu nepríde nadpolovičná väčšina ľudí bude táto vláda s nami zametať ešte hodne dlho napriek tomu že jej bola vyslovená v parlamente nedôvera.
Skrátka najchudobnejší dôchodcovia na Slovensku sú ekonomicky na odpis. Polepšili si len tí čo majú vyššie dôchodky. Poštárky boli dnes pri roznášaní dôchodkov sami zhrozené aká v tejto debilnej republike vládne nespravodlivosť. Chudobných táto spľuhavená Slovenská vláda posiela zámerne a cieľene do existenčnej likvidácie.
https://aragonit11.blogspot.com/2022/12/zelenskemu-volali-z-domu-zo-slonoviny.html

PENNYS
12. 1. 2023 11:53
Odpovědět  Gales

 (π)ČA???????? =VELICE NÁDHERNÁ A NEMUSÍ MÍT ANI 10 TITULU JAKO HAVLOCHUJ!

František Rýpal
12. 1. 2023 17:31
Odpovědět  PENNYS

 (π)ČA je bezva, ale nesmí to být chlap.

pav-el
12. 1. 2023 12:32
Odpovědět  Gales

Tvarohoví chlapci se podepisují na bojovou techniku? Už vám dochází čas blbečci!! Kdy uspořádáme sbírku na symfoniky?

ladik
12. 1. 2023 18:39
Odpovědět  pav-el

Miluji symfonie. Přispěji.

me2d44
12. 1. 2023 16:54
Odpovědět  Gales

To se nedalo neshlédnout – a po shlédnutí přehlédnout. Holt, pravda se nezapře – i ikdyby to byla fotomontáž!

ijn
12. 1. 2023 11:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Energetická krize je dlouho plánovanou strategií západních korporátních a politických kruhů s cílem rozložit průmyslové ekonomiky ve jménu dystopické zelené agendy . To má své kořeny v období let dlouho před únorem 2022, kdy Rusko zahájilo vojenskou akci na Ukrajině. Naše vláda v destrukční krizi ENERGIÍ vede o několik koňských délek,……PROTO BAŠTA NA HRAD

ijn
12. 1. 2023 11:44
Odpovědět  ijn

Baštu volit v sobotu a zabránit falšování s volebními lístky a urnami

12. 1. 2023 12:19
Odpovědět  ijn

Taky to děláme jako vy. Chodíme (celá rodina) k volbám vždy až v sobotu už od doby, kdy se objevil Úsvit. Do té doby jsme na volby sr-ali.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
12. 1. 2023 16:19

.. já sice moc nevěřím na nějaké manipulace s urnami a lístky, stejného účelu/ovlivnění/oblbnutí hlasujících se žel dá dosáhnout snadněji, a ještě si to koncesionáři sami zaplatí..
Ale, pamětliv principu předběžné opatrnosti, volím taky až mezi posledními, případné úpravy na lístcích dělám černou propiskou a specifickými křížky, abych svůj lístek dokázal identifikovat.

A když chcete na něčem zanechat nesporné ukázkové otisky, stačí si přejet bříškem prstu kolem nosu a potom otisknout do levého horního rohu(já levák).. to je info pro ty obzvláště opatrné!

12. 1. 2023 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Volte především kandidáta, u kterého máte jistotu, že naše syny nepožene DO VÁLKY !!!

Proti našim synům padlým ve válce za cizí zájmy jsou jakékoli restituce jen podebranou patou.

ladik
12. 1. 2023 13:13

Na Hovinkách : Zprávy z bojiště… přečtěte, tak humorné vylíčení situace na frontě se snad nepodařilo ani Haškovi. A diskuze? Uválíte se smíchy.

Albi
12. 1. 2023 14:39
Odpovědět  ladik

A když už se budeme smát, tady tentokrát vtip překopírovaný z jiné diskuze:

“Koupil jsem si ve specializované prodejně nový automobil – Ford F250 Tri-Flex Fuel.
Ovšem ještě ten den jsem se vrátil i s vozem do prodejny, kde jsem ho koupil, s tím, že nějak neumím uvést do provozu rádio. Což mě dost silně hnětlo, neřkuli sralo … u tak drahého auta by to mělo jít skoro samo … Technik mi s úsměvem ve tváři vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově. „Nelson“, řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo : „Willie, nebo Mandela ?“ „Willie“, řekl technik a radio začalo hrát „On the road again“. Potom technik řekl : „Ray Charles“ – a z rádia zaznělo „Georgia on my mind“. Spokojeně jsem odjel a během příštích dní si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaká pitomá nána projela křižovatku na červenou a málem mě zramlovala. Ulevil jsem si slovy : „Píča jedna blbá !“
A z rádia se ozvalo : „Vyslechněte si včerejší projev předsedkyně poslanecké sněmovny Pekarové Adamové.“

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PENNYS
12. 1. 2023 15:21
Odpovědět  Albi

Absolutorium 100% +

Autor
12. 1. 2023 15:47
Odpovědět  Albi

Umělá inteligence není zřejmě tak beznadějná! 🙂 🙂 🙂

Boomer
12. 1. 2023 16:21
Odpovědět  Peter 008

..ta je dle mého nadějná až moc. Ale ne pro prostý lid..

12. 1. 2023 18:52
Odpovědět  Boomer

Ještě generaci a bude všechno prostý lid. Resp. jeden všeholid.

Boomer
12. 1. 2023 20:10

..feudalismus 2.0..

Vaska
12. 1. 2023 20:24
Odpovědět  Boomer

ne bude to neootrokářství

Boomer
12. 1. 2023 20:38
Odpovědět  Vaska

..tož vzhledem k našemu dosavadnímu nahlížení práv člověka to bude šumafuk. Před zrušením nevolnictví a roboty taky nebylo lidem moc do skoku..

13. 1. 2023 01:24
Odpovědět  Boomer

Já bych spíš řek Velká příkopová propadlina 6 000 000 př. n. l.

13. 1. 2023 01:22
Odpovědět  Albi

🙂

Aleš
12. 1. 2023 12:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Bašta !!!!!
Jediný možný kandidát.

Lenka
12. 1. 2023 13:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Já nevím jak ostatní, ale mě bylo v ČSSR dobře. Se Slováky bez problémů, žádné historické křivdy nás nerozdělovali, bez jazykové bariéry. Jo s Němci, to je jiná. Lezou sem po staletí, a neustále nám chtějí nějakým způsobem velet.
Rozdělení Československa je neplatné. Nebylo referendum. Údajně je v zákonech “nerozdělitelnost” ČSSR. Snad v zákoně 343 z roku 1991 část 5. je, že nemají vládnou politické strany. Nemůžu to dohledat. Více o tom na stránkách czechaslavakia.cz
Pokud je to všechno pravda, byla privatizace nezákonná. Byla to jen obyčejná rozkrádačka těch, co ovládli stát po roce 1989.

Burák
12. 1. 2023 14:58
Odpovědět  Lenka

Tak mě bylo také dobře v Československu, to asi všem normálně uvažujícím lidem. Nejvíc si na socialismus stěžují ti s holým zadkem, alespoň mám tu zkušenost. Dobrá zpráva je, že budovy ani pozemky si nikdo neodnese a vše lze v budoucnu vrátit. Musí zde ale být politická vůle a mám velkou obavu, že ta vůle může být jen s Ruskem za zády a proto se dnešní škodíci tak snaží zůstat se Západem na věčné časy. Celý Západ je prolezlý zloději skrz na skrz.
Jinak rozdělení nezákonné bylo ale všimněte si, že cokoliv se hodí Západu je vždy zákonné, demokratické atd atd. Tak to prostě je a bude, dokud ty šmejdy Rusko nesestreli z trůnu.

zuza
12. 1. 2023 15:41
Odpovědět  Burák

v Rusku vládne tvrdý kapitalizmus a ešte potrvá, kým sa to tam zmení k lepšiemu, až potom môže stáť za chrbtom slabších a podržať ich. Ja sa toho síce už nedožijem, ale verím, že Edgar Cayce sa v nasledujúcej predpovedi nemýlil:
„Rusko se stane nadějí světa, ale nebude to onen často zmiňovaný komunismus, nebo bolševismus, nikoli. Bude to svoboda, svoboda! Každý bude žít pro svého bližního! Princip už se zrodil. Bude trvat roky než to vykrystalizuje, ale z Ruska se znovu stane naděje pro celý svět.”
A niečo podobné hovorila aj americká jasnovidka Jeanne Dixonová…..
Čo predpovedala americká jasnovidka | Hlavný Denník (hlavnydennik.sk)

12. 1. 2023 16:04
Odpovědět  Burák

Sice neodnese, ale k tomu vracení je prý nutný kalašnikov.

Pavel K
12. 1. 2023 17:12
Odpovědět  Burák

Moje řeč, napsal jste přibližně to, co já myslím že včera a to, že bez Ruska to zkrátka aˇi se nám to líbí nebo ne, nedáme. Obvzláště v dnešní době, kdy se přemnožili swyně a spousta lidí má mozkový vejškrab a neví která bije.

12. 1. 2023 18:56
Odpovědět  Pavel K

Já jim to, až přijde čas, prozradím, zda lavá či pravá. Akorát že bejčáky už nejsou. Holt nezbude než klacek.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
12. 1. 2023 19:36

Teď jsem četl na PL jak je Rakušan rozebraný do šroubku kvůli těm jeho připravovaným zákonům a před pár hodinami dělal z Kotena v PS vola, že tomu tak není. Tatry se musí zelenat jak se práší za kočárem.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
13. 1. 2023 03:13
Odpovědět  Pavel K

Už jenom Krkonoše.

Rsrlv
12. 1. 2023 13:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Průměrná inflace v ČR za loňský rok činila 15,1 %. V rozbombardované a válkou rozvrácené Ukrajině, kde nejde ani elektřina, činila inflace za loňský rok 25%.
Člověk si říká, kdo je pro vlastní obyvatelstvo nebezpečnější, zda Zelensky, nebo Fiala? Kolik by teda musela být inflace v ČR, kdyby byla v situaci Ukrajiny?

PENNYS
12. 1. 2023 13:11
Ohodnotit příspěvek :
     

MEZI KANDIDÁTY NA PREZIDENTA NEVIDÍM ANI JEDNÉHO!!!
A PROTO NEVOLÍM -A BUDU MÍT ČISTÝ SVĚDOMÍ..

ijn
12. 1. 2023 13:50
Odpovědět  PENNYS

CHCEŠ-LI ODVOLAT VLÁDU MUSÍŠ BAŠTU VOLIT a jít si vsadit s kurzem 1:760 pokud Bašta vyhraje, tak máš 70 000,- Kč

marie
12. 1. 2023 14:32
Odpovědět  ijn

Nevěřte kde jaký pitomosti. Jak může B ašta odvolat vládu? Taky je nějaká Ústava a tam dřepí Rychecký. Dovedeš si představit ten boj Senát, PS, Němcová. Jedině B abiš.

Pavel K
12. 1. 2023 14:47
Odpovědět  marie

Paní marie. Ve vší počestnosti jděte s tím Babišem do pr..de..le 🤦‍♂️😜🙋‍♂️

Albi
12. 1. 2023 15:54
Odpovědět  marie

Paní Merie,
Ústava České republiky článek 62 d) :
Prezident republiky
“pověřuje vládu, jejíž demisi přijal nebo kterou odvolal, vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády”.

To jistě neznamená, že by se Rychetský nebo kterýkoliv politik zainteresovaný na činnosti pětihlavé saně nepokusil ty prezidentovy “nehodící se!” pravomoce zlikvidovat.
Bude ale záležet na prezidentovi a jeho spolupracovnícíéch a podporovatelíéch, aby se nenechali zastrašit a ovlivnit nějakým zemským škůdcem jen proto, že má titul JUDr. (možná plzeňský), nebo momentálně sedí na významné mocenské sesli.
Sedět tam do nekonečna taky nemusí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
12. 1. 2023 16:26
Odpovědět  Albi

Koukám, že už ses taky sebevzdělala. Jenže on si kdejakej bezmozek myslí, že demokracie není to, že co není zakázáno – to jest jasně a jednoznačně v zákonech – je povoleno, ale že demokracie je, že co není zákonem PŘIKÁZÁNO je ZAKÁZÁNO.
Už je mi z těch některejch rozšafů k uzoufání. 33 let po hadrákové šaškárně a myslí jak za komárů.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 18:47
Odpovědět  Albi

Jestli zakládá to, že prý může odvolat vládu, jen na tomto článku, tak ten ho neopravňuje svévolně odvolávat vládu… Ten jenom říká, co se děje potom…

https://www.pokec24.cz/blog/neni-to-ferova-soutez-basta-lidem-popsal-jak-ct-chysta-debatu-ti-neverili/
Tady v článku prý tvrdil, že by ji odvolal až při 70% protestujících: “Pokud bude proti premiérovi protestovat dlouhodobě 70 % občanů, pak odvolání takového premiéra není pro prezidenta možnost, ale povinnost.”
Což je prakticky vyloučené…

Marie tu má zcela správnou námitku, on to řekl i senátor Fišer: Prezident se pokusí odvolat vládu, senátoři podají Ústavní žalobu, a rozhodovat to bude Ústavní Soud, prozatím Rychetský

πα½

12. 1. 2023 20:13
Odpovědět  P.A.Semi

Nějak jste “pozapomněl” na jeho opakovaná vyjádření, že pokud bude zvolen, už to samo o sobě v přímé volbě znamená, že má za sebou většinu, což ho k odvolání vlády bude nejen opravnovat, ale bude to jeho povinnost. I bez protestujících. Vy jste se však zasekl na 7.1., aniž berete v .potaz, že to později rozvinul a o nějakých protestujících už nemluví. Ostatně, poslechněte si to na vlastní uši.
https://www.youtube.com/watch?v=Sv7W1xocO_E

A zde, v čase 1.25.35. Ale ještě před tím byste si měl nakliknout čas 26:25, kde je řeč o vašem “menším zlu”. To jen abyste věděl, za koho lobujete, když odhlédnu od trvalých následků živých, a od mrtvých které má na triku.
https://www.youtube.com/watch?v=ddMiTcso_w0&list=RDCMUCSTcrIUKiDV_543bXH8Zgsw&start_radio=1

Svévole? Odvolání svévolné zlovolné vlády je svévole?! A jo, slizoun Fišer to je fakt persona.

Rychetský? On je císař a my žijeme v absolutistické monarchii?! Ono se na ÚS nehlasuje?! Kejkle s s volebním zákonem prosadil tak tak. Ted je však jiná situace.

Ale jo, běžte hodit Burešovi. Jenom jsem zvědav, co všechno z vás do voleb ještě vyleze. Ale je hezký, jak tady plivete na člověka, kterého byste jinak volil.

Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 21:19

Sorry, video na hodinu a půl je příliš velké ke stahování a příliš dlouhé k poslouchání…
Takže s tím odvoláváním vlády je to jednou tak, jednou jinak? A nakonec nijak.

“Rychetský” jsem myslel obrazně, samozřejmě by to rozhodoval celý Ústavní Soud a patřičně dlouho by jim to trvalo, a mezitím by to bylo odložené…
To je prostá realita…

Leda by se stal podobný Zázrak, jako když Šlachta sundal Nečase… Ti mohou jednat rychle, zejména když to vezmou Silou a není jiná Síla, která by se jim postavila…

πα½

13. 1. 2023 01:42
Odpovědět  P.A.Semi

Sory jako, ale proto jsem tam uvedl čas. Pravda, zapomněl jsem to podat polopaticky: Čas 1:25:53 až 1:26:03.
Jednou tak a jindy jinak? Nevidím tam “jinak” – podstata, podpora většinou, zůstává.
Proč zázrak? Jen matematika. Moje. Ne vaše, postavená na podvržených průzkumech. Už jsem to tu jednou rozváděl. Výsledek u mé volební matematiky činí pro Baštu (plus minus sto tisíc hlasů) 1 400 000 hlasů v prvním kole, u vaší 7%. Takže uvidíme, řekl slepej a řachnul do žumpy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
13. 1. 2023 18:07

To chápu s tím časem, ale já si video z Youtube nejdřív musím celé stáhnout, než si ho můžu pustit, a pak je tu dlouho archivuji… Tohle ne…
(Navíc Youtube někdy asi před rokem nebo dvěma významně zpomalil stahování videí, stahuje se to déle, než co se to přehrává…)

Já jsem odhadoval Baštovi kolem 10% , čím méně tím lépe…
Uvidíme…
(tj. při volební účast cca 5 milionů bude cca 500 000 hlasů pro Baštu)

πα½

12. 1. 2023 16:16
Odpovědět  marie

Skutečně? Že by i ústavní právníci neplacení pětidemolicí + ANO věřili pitomostem? Měla byste jim to vysvětlit, Sichr máte ústavní právo v malíčku. Rychetský? Toho může -eman ještě před svým odchodem z postu zrychtovat jak swině ruksak. Má u něj pár vroubků a -eman je mstivej děděk.
Ale jo, zvolte si Bureše. Třeba vám upustí nějaký ty drobky, aby vám zbylo na neděli na vkusně upravený maso z holandských červů. Už tam kvůli tomu vyvlastnují farmáře. A hned po volbách nezapomente mladý připravovat na válku, aby to pak pro ně nebyl takovej šok.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
12. 1. 2023 16:31
Odpovědět  marie

.. ústavní zákon upravuje presidentovu možnost odvolání premiéra, člena vlády nebo celé vlády buďto s podnětem(na návrh..) nebo z vůle prezidenta bez podnětu.
Ovšem následný řev ve druhém případě by byl hodný Týfóna.. kurňa, to by se tak krásně poslouchalo!!

12. 1. 2023 20:14
Odpovědět  Boomer

Strašně si to přeju.

PENNYS
12. 1. 2023 15:31
Odpovědět  ijn

V TÉTO “ČESKÉ MALIČKÉ VESNIČCE”
SE NIKDY NIC NEZMĚNÍ DOKUD NĚKDO NEUZÁKONÍ

:uzákonit Referendum,
“Čechxicht”

Odchod z EU ,NATO

zrušit nepotřebný senát

zrušit poplatky pro čt24,zakázat protistátní listy “Bakala”SOROSOVY NEZISKOVKY

zakázat činnost protilidových stran ODS,Top09,Stan,Piráti,Kdučsl,a podobné

Neutrální stát česko !!!!!!!!!!

Duudu Wo
12. 1. 2023 17:02
Odpovědět  PENNYS

Souhlas až na ten senát. Radši zrušit sněmovnu. Je tam více darmožroutů. Takže kasa státu více ušetří.

zuza
12. 1. 2023 15:44
Odpovědět  PENNYS

Tak tentoraz naozaj u Vás ide o všetko. Treba ísť voliť a voliť menšie zlo. Neviem síce, aké právomoci má u Vás prezident, ale niekde som čítala, že keď sa zvolí “správny” človek, zabetónuje na dlho ten bordel na ústavnom súde a už si nepomôžete…

PENNYS
12. 1. 2023 15:52
Odpovědět  zuza

Bratia Slovaci, Zuza, ZVOLILI STE SI žužu Sooorošovu, BYLA TO DOBRA VOLBA????????????????????????????????????!!!TADY TO DOPADNE UPLNE STEJNE JAKO U VAS.

zuza
12. 1. 2023 17:28
Odpovědět  PENNYS

veď práve…poučte sa z našej chyby a nášho omylu. Ja som hrdá na to, že som ju nevolia. Mám už dosť rokov na to, aby som vedela odhadnúť charakter človeka z výrazu očí, mimiky, tónu reči…. Nikto ju nepoznal, nikde sa predtým neangažovala (teda až na zbieraní chlapov, s ktorými súložila), takže som vedela, že je to nastrčená falošná bábka. Myslela som si, že neškodná….ale v tom som sa veľmi mýlila

PENNYS
12. 1. 2023 20:46
Odpovědět  zuza

No právě my se poučujeme z chyb našich bratru slovaku! Vám taky všechny média naservírovala už dopředu vybrané kandidáty aby slovenský národ “NEMUSELPŘEMÝŠLET KOHO VOLIT”!

TO SAMÉ SE ODEHRÁVÁ I TADY V ČESKU|! JENŽE VĚTŠINA OBČANU ASI NECHCE PŘEMÝŠLET!
JINAK ZDRAVÍ SLOVENSKO STÁLE MÁM PŘÍBUZENSTVO V BRATISLAVĚ.

Boomer
12. 1. 2023 20:46
Odpovědět  zuza

.. to je neškodnost nože, ležícího jen tak na stole. Až se ho chopí odhodlaná ruka, všechno je rázem jiné.. může vám ukrojit chleba nebo taky podříznout krk..

Albi
12. 1. 2023 14:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Není to k volbě ptezidenta, přesto nám to možná zvedne náladu.
Mainstream musel přiznat:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zpravy-z-bojiste-rusove-dosahli-vitezstvi-otazkou-je-za-jakou-cenu-223119#

12. 1. 2023 16:40
Odpovědět  Albi

Nejpůvabnější na tom jsou ty starosti za jakou cenu je Rusové vyklepli a tvrzení toho imb-cila, že Soledar a Bachmut nemají strategický význam: “Je možné, že Rusko skutečně na dobytí Soledaru a Bachmutu – tedy měst, která nemají strategický význam pro vojenskou porážku Ukrajiny – plýtvá silami, které mu budou chybět jinde.” Kdyby se ten blbánek před tím aspon podíval na rusweby, co si Rusové o tom nevýznamu myslí.

Albi
12. 1. 2023 17:43

Nebudou se dívat, protože všechno vědí líp a navíc stále – nebo už zasa? – věří, že Rusku docházejí dělostřelecké náboje, přitom ovšem má Ukrajina údajně větší šanci, že Rusko slavně porazí. 🙂 🙂 🙂

A řeší, proč Surovikina nahradil Gerasimov, ale okamžitě to vysvětlují (i když nevědí – typické).
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-boj-o-moc-pod-putinem-experti-vysvetluji-co-je-za-zmenou-ruskeho-veleni-223120#
“Podle amerického Institutu pro studium války (ISW) svědčí personální změny o tom, že se ruský prezident Vladimir Putin stále nevzdal svých maximalistických válečných představ a věří, že Gerasimov může v letošním roce podniknout úspěšnou ofenzivu”.

Oni snad čekají, že se Putin / Rusko vzdá?????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ladik
12. 1. 2023 18:52
Odpovědět  Albi

Oni si to jen zoufale přejí a skutečnost jejich přání přemění ve skutečnou zoufalost.

Jenda Jihočech
12. 1. 2023 16:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Objevila se praktická cesta.

380 000 kč ZDARMA ve třech krocích.

Krok 1 : Zaregistrujte se na ifortuna.cz
a získejte vstupní bonus 500 kč zdarma.

Krok 2 : v kategorii prezidentské volby využijte magického kurzu 760 : 1
a celý bonus vsaďte na celkovou výhru pana Bašty.

Krok 3 : Jděte k volbám a volte pana Baštu. Poproste rodinu a přátele o
volební podporu a pošlete tuto správu dalším lidem.

ijn
12. 1. 2023 16:13
Ohodnotit příspěvek :
     

vsaďte 200,- a budete brát 152 000 Kč pokud ale většina z Vašeho okolí zvolí Baštu

ijn
12. 1. 2023 16:15
Ohodnotit příspěvek :
     

referendum o vládě == Jaroslav Bašta na Hrad

ijn
12. 1. 2023 16:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Mír je Bašta na Hradě, a ještě fialová vláda Končí na Ruzyni!!!!!! Je přece vrchní velitel ozbrojených sil a Vojenská policie koná a brání lid ČR!!!!!!!!

12. 1. 2023 17:36
Odpovědět  ijn

Záruka míru – Bašta na Hradě, Fiala na Mírově!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan1
12. 1. 2023 16:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Film Died suddenly (Nahle zemrel) po ockovani je v anglictine a obsahuje svedectvi o ucinku tzv. vakcin proti Covidu.
https://www.bitchute.com/video/5vVJ1a8bpoAw/

Jan1
12. 1. 2023 16:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Pratele, je to jinak: Pokud chceme zit, musime vystoupit z dabelskeho kruhu, jimiz nas rdousi skrze EU a NATO. Vlada se do nasich rukou nenavratila, tu musime nejdrive ziskat.

Jan1
12. 1. 2023 16:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedna plandemie jim nestacila, zemrelo malo lidi. Tak uz pripravuji dalsi:
https://www.topcz.net/duch-covidu-se-opet-vraci-probuzeni-mrtvych-plus-videa/

Jan1
12. 1. 2023 16:56
Ohodnotit příspěvek :
     

US vojensky expert Scott Ritter pise o dalsim vyvoji konflktu na Ukrajine:
https://www.topcz.net/scott-ritter-vyhled-ukrajinu-rok-2023/

Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 17:52
Odpovědět  Jan1

Oni všichni ti západní “experti” píšou celkem zajímavě, ale Rusko si dělá, co chce, a tak nějak se to předtím nevyplnilo, co tihle “experti” předpovídali…

πα½

Karel
12. 1. 2023 17:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Představa USA, EU, české vlády celé vlastizrádné vládnoucí kliky o prezidentovi ČR je jednotná. Prezident musí být měkký, tvárný, lehce ovladatelný a manipulovatelný, pokud možno vydíratelný, bez vlastní vůle a rozhodování. Musí být lehce voditelnou loutkou v rukách českých i zahraničních šíbrů.
Takového rezidenta chtějí dosadit na Hrad. Potom jim již nic nezabrání dokončit likvidaci Masrykova Československa, díla, jež Masaryk stvořil pro budoucnost Čechů a Slováků a na níž pracují odhodlaně nejméně od roku 1989. Připojení Česka do spolku Německých republik bude jen třešničkou na dortu.
Neztrácejme naději, ještě existuje možnost záchrany. Ale je řeba si pospíšit a nezaváhat.

Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 17:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak je to pár dní, co nás Bašta nebo Baštu někdo balamutil, že prý ČT chce segregovat diskutující, a že to prý není fér, a dělal ramena, že by na to nepřistoupil:
“Bašta chce narušit scénář vyvolených. Jediná možnost, podle něj, je na tuto hru nepřistoupit, ale trvat na rovnosti v přístupu do televizí a debat”…

A pět dní na to udělala Nova přesně to samé, včera tam diskutoval Pavel s Nerudovou, Babiš nepřišel, což byla dost chyba…

A nyní tam je na Nově pořad “Cesta na Hrad”, poslušně tam zvlášť diskutují čtyři outsideři u pěti stolků… Marek Hilšer jim totiž prý na začátku řekl, že to není fér, a odešel… Bašta nikam nešel, poslušně diskutuje v segregovaném prostředí…

Takhle nějak fungují ty falešné sliby a představy…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
12. 1. 2023 19:52
Odpovědět  P.A.Semi

My víme Semi, že volíte Babiše. Nejdůležitější ale je, že někdo bude muset v této zemi uzákonit morálku. Bez té budeme stále jen koloniální bezejmenné nic s prodejnými grázly.

Pavel K
12. 1. 2023 20:04
Odpovědět  Pavel z Moravy

👍 👍 👍 🙋‍♂️
Kamaráde je to tak, máš svatou pravdu, morálka tuna žádná není.
Ale na odlečení budu s tebou sdílet co jsem se teď dozvěděl na tom jůtube.
Tak jsem klikl na video o ruských stíhačkách a bombardérech a nadpis zněl, že Rusko na těch letadlech používá smrtící zbraně. Nó, tak teď nevím jestli jsou i nesmrtící. Jsem holt ještě mladý kluk poplivaný od zajíců.

Boomer
12. 1. 2023 20:18
Odpovědět  Pavel K

.. inu, to máte obdobné jako s naší starou známou koktavou kosou Sa vz.58. Z principu konstrukce a výkonu používaného náboje to ve skutečnosti byla, je a zůstává útočná puška, ale mír se přece nedal hájit útočnou puškou, to přece dá rozum, souzi! A. tak jsme měli samopal Sa vz.58..

13. 1. 2023 03:18
Odpovědět  Pavel K

Když máš hroší kůži, nepotřebuješ páteř.

Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 21:12
Odpovědět  Pavel z Moravy

Na Morálku a Svědomí tu bylo tisíce let Náboženství, které především tu morálku a svědomí tady zavedlo a udržovalo…

Ale Chytrolíni si mysleli, že Náboženství nepotřebují, a s vaničkou vylili i dítě, morálka šla ke dnu jak cihla, a čímpak to asi je ?

πα½

12. 1. 2023 20:41
Odpovědět  P.A.Semi

Možná udělal bl-bost. Že to řekl, aniž si ve svém hněvu uvědomil, že by tím jen nahrál ksindlům na smeč. Že si to později rozmyslel je jen dobře, ač se tím drobet střelil do nohy. Ale aspon vás potěšil, že máte na čem rajtovat.

Hilšer odešel, že byl stejně bez šance. Tak toho využil a odešel středem.

Co takhle kdybyste si sedl a udělal seznam Babišových slibů, které nedodržel? To byla dlouhatánskost, že? Hádám, že tak na dvacet příspěvků.

Takhle nějak funguje zlovůle.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 21:08

A teď večer byla druhá část té segregované diskuse na Nově “Cesta na Hrad”, tentokrát tam byl (ještě je) Babiš, Pavel, Nerudová, a narozdíl od té odpolední, kterou moderovala nějaká neznámá mladá holka, tohle moderoval Novácký Černoch… (nevím, jak se jmenuje, je tam asi jen jeden)

A Babiš tam uznal, že s Covidem udělal chybu, ale že reagoval pod dojmem událostí z Itálie, kde tehdy umíralo spousta lidí, a že v té době lepší informace neměl…
Prostě ho do toho vmanipulovali… Samozřejmě nepřiznal další vlivy, jako Bankéři a EU…

K tomu tedy Vrbětice byl trapný štěk, mě na tom spíš uráželo, jaké z nás dělají blbce s tím spojením Vrbětic s Britským Skripalem/Novičokem…
(to když Mopslík štěká, tak si samozřejmě myslí, jak je to důležité, ale všichni ostatní na to kašlou… takhle nějak to Vrbětické štěkání českého mopslíka chápali v Rusku i na Západě…)

Co ještě máte ?

Zítra (asi) pojedu volit pragmaticky Babiše, a narozdíl od vás, kteří dojdete do nejbližší volební místnosti, pro mě to je dvoudenní výlet… (nebo ještě uvidím, jestli se na to nevykašlu)

πα½

Administrátor
P.A.Semi
12. 1. 2023 21:30
Odpovědět  P.A.Semi

A všichni tři tam (na Nově) nyní povídají, jak jsou pro Mír na Ukrajině – ono to samozřejmě zní lépe a leckdo to chce slyšet, a všichni tři to mají podobně špatně jako celý zbytek zdejšího Establishmentu, a že by dál pomáhali Ukrajině, ale z těch tří zdaleka nejrealističtější je Babiš…

To jak tady balamutíte, že volit Baštu prý znamená Mír a volit ostatní prý znamená Válku, je prostě nesmysl, ten Mír vám slíbí všichni a nedodrží to nikdo, protože na Prezidentovi to závisí fakt dost málo…

πα½

13. 1. 2023 02:44
Odpovědět  P.A.Semi

TAK PROČ HO NIKDO MIMO BAŠTY NESLÍBIL ?!

Na prezidentovi záleží přesně tolik, nakolik se nebojí vstoupit na sice nezakázané, leč neprobádané cesty!
Zatím jsme měli, Pravdoláskou počínaje, -emanem konče, jen samé sr-áče: bisexuála Vášu, bukvíka Kikinu, a Velkého ega Masturbátora -emana.

Proč Baštovy věřím.
Protože za á – trampy, dělající si z huby sr-áč, které jsem za život potkal, bych spočítal na prstech, a za bé – protože věřím své… říká se tomu intuice.

Například na Rajchlovi jsem poznal, že je obchodník s deštěm, během pěti minut sledování vidka. A v tu ránu se do mě diskutéři pustili až ze mě chlupy lítaly. Ale to nebyl jenom Rajchl. Tak samo J. Havel a další. Akorát u -emana a částečně u Kollera mě ze všech těch veřejně známých ksichtů podsekla. No, intuice… Draze zaplacená, dá se říct.

Uznal, že udělal chybu… To je argument, jak za korunu pýča.

Měl jste tu řeči o ignorantech. Tož tady máte ukázku vrcholu ignorace a absence úsudku v jednom cucku:

“…K tomu tedy Vrbětice byl trapný štěk … Mopslík štěká … ale všichni ostatní na to kašlou… …takhle nějak to Vrbětické štěkání českého mopslíka chápali v Rusku i na Západě…”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
12. 1. 2023 18:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdánlivě mimo téma.
V Rusku se objevil na svátky nový film Čeburaška (Чебурашка), což se dá nadneseně přeložit jako Kulička. Je to nové filmové zpracování. Čeburaška je postava vytvořená spisovatelem Eduardem Uspenským v roce 1966 jako jedna z hlavních postav knihy Krokodýl Geňa a jeho přátelé a jejích pokračování. Poté, co v roce 1969 vyšel kreslený film Romana Kačanova “Krokodýl Geňa” na motivy knihy, se tato postava stala všeobecně známou.
No ale to hlavní je to, že jako “odpověď” prý Evropa chce učit děti evropským hodnotám kresleným filmem – Kakaška (fonetický přepis z ruštiny), myslím, že netřeba překládat. Ostatně jsou i knihy pro děti s příběhy podobných “postaviček”.
Dlouho jsem váhal, jestli mám a jaký obrázek přifařit, a nakonec vyhrála Čeburaška … ty “naše” hodnoty si můžme najít na každém – po… – ehm – rohu.

Film_2567_03.jpg
Autor
12. 1. 2023 18:28
Odpovědět  Peter 008

Nakonec jsem se rozhodl pro porovnání dát i obrázek “našich hodnot” …

Zdroj: https://www.kp.ru/daily/27451/4705372/

wr-960~1.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
12. 1. 2023 21:11
Odpovědět  Peter 008

Já myslel, že to, co nám ukázali swině řeporyjská a honibrk Janda jsou ty hodnoty.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
12. 1. 2023 21:08
Odpovědět  Peter 008

Zrovna včera jsem na ruswebu narazil na ukroplakát vyvěšený na ukroškolách s křížem červeně přeškrtnutou Čeburaškou, kde ji prohlásili za okupanta. Zkrátka ukrajinským dětem Čuburašku zakázali, páč je okupant. Škoda, že to sem neumím přenýst. Pokochejte se aspon takhle::

„A bitva znovu pokračuje“: Ukrajina vyhlásila válku „ruskému sabotérovi“ Cheburashkovi
https://alternatio.org/events/all/item/113771-i-vnov-prodolzhaetsya-boy-na-ukraine-obyyavili-voynu-russkomu-diversantu-cheburashke-foto-dna

Autor
12. 1. 2023 21:28

Jestli máte na mysli přenést obrázek, je to prosté. Jen složité na popis. V rámečku pro komentář najeďte ukazatelem myši na obdélníček v pravém spodním rohu, pak na něj klikněte a objeví se možnost vybrat složku ve vašem počítači. Tj. složku kde máte obrázek. Protože je takto možno přidat jen obrázek, který je u vás uložen. Já mám takové obrázky ve formátu jpg. Obrázek lze i pak odstranit a nebo i změnit. Jen přidání občas chvilku trvá, než se projeví – miniobrázek těsně pod rámečkem pro příspěvek.
Pokud máte (mám) obrázek v jiném formátu, stačí jej zpracovat např. v programu Format factory (lze používat i zdarma, jen vyskakuje hlášení o tom, jaké verzi dáváte přednost). Tam můžete převádět video, obrázky apod. Je to česky. Pak zpracovaný a uložený obrázek přes to dole vpravo připojíte ke komentáři po vyhledání v uložené složce.
Obrázek jsem uvedl. Shodou okolností byl ve formátu jpg.
Mne samotnému to trvalo nějaký čas, než jsem si tohle uvědomil a ještě déle, než jsem to začal využívat. Jinak předpokládám, že přes přihlášení a registraci jsou možnosti větší. A to vy jste.

10012107.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
13. 1. 2023 02:52
Odpovědět  Peter 008

Nejsem! Já jsem roztomilejší a taky ouška mám větší, Asi jako policejní vyhlášky. Do čeho bych se jinak balil na noc?

Ježíšmarjá! Já to zejtra prostuduju. Ze složky to vím, ale tamto ne. Jo a díky.

skeptik
13. 1. 2023 08:51
Odpovědět  Peter 008

“С Днем Рождения” – поет Сергей Парамонов! https://www.youtube.com/watch?v=pAIzd-BsZew

Крокодил Гена – Голубой Вагон https://www.youtube.com/watch?v=XVDkdvEplrQ

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Administrátor
P.A.Semi
13. 1. 2023 11:08
Odpovědět  skeptik

Tu první znám z dětství, možná jsme to na škole také zpívali, nebo nám to pouštěli…?
πα½

sergej
12. 1. 2023 18:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Přijďte voli T
comment image

13. 1. 2023 02:54
Odpovědět  sergej

Urák a unda…

sergej
12. 1. 2023 18:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Takový debily jsem tak dlouho nikdy nesledoval, fuj. .-) 🙂 🙂 Takhle se týrat, néééééé.
Chudák Bašta mezi nimi. Všichni trží, co to je ve vyžranově vývratově nejchudších.
https://www.youtube.com/watch?v=c02oYFb8hDg

13. 1. 2023 05:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Poté, co jsem zde dostal naloženo, že mydlím Baštovi schody, vám vyhovím a půjdu to zítra hodit Baštovi. Nezměnil jsem názor, nepovažuji Baštu za vlasteneckého kandidáta. Nicméně považuji ho za kandidáta, který asi nejméně bude škodit. Proč ho nepovažuji za vlasteneckého kandidáta?
1) Už jsem to zde psal, ale člověka, který hlasoval aktivně pro vstup Finska a Švédska do NATO, nemohu považovat za vlastence. NATO je zločinecká organizace a jedním z důvodů války na Ukrajině, je právě NATO a jeho plány na dobytí Ruska obklíčením jeho hranic – mimo jiné i z Ukrajiny. To vedlo RF k NWO. Pan Jaroslav Bašta hlasoval aktivně pro vstup Finska, tudíž pro rozšíření hranic NATO – RF o 1320 km.
2) Pan Bašta byl ve vládě Miloše Zemana, tedy ve vládě, která schválila “humanitární bombardování” Jugoslávie. Schválila zločinný akt nevyprovokované agrese zemí NATO proti suverénnímu státu a nezákonnému odtržení části jeho území. Nic na tom nemění skutečnost, že se Zeman později Srbsku omluvil. Mimo jiné je to casus belli pro vstup Ruska na Ukrajinu.

Skutečně lze tyto věci považovat od pana Bašty za projev vlastenectví? Pokud ano, ať mi někdo vysvětlí proč. A prosil bych argumenty, ne osočování.

skeptik
13. 1. 2023 08:22
Odpovědět  pavelpe

Vláda jen schválila přelety letadel NATO přes naše území.
K “humanitárnímu bombardování” určitě nepotřebovali svolení nějaké České republiky.

ijn
13. 1. 2023 08:54
Ohodnotit příspěvek :
     

“Zbývá jen dodat, že zednářstvo bylo za komunistického (stejně jako za nacionálně socialistického a fašistického) režimu rozpuštěné a zakázané, ale ve skutečnosti udržovalo dál své internacionální kontakty a ve vhodný čas na vyšší pokyn propagandisticky i organizačně připravilo (nejen u nás) listopadový ‘převrat’ 1989. Pro tento účel byla v Československu už v 70. letech založena Charta 77, jejíž vznik byl iniciován židovským zednářským řádem B’nai B’rith z Basileje. Tam také bylo vybráno personální jádro Charty 77 skládající se výlučně ze židovsko-zednářských rodin, které byly předurčeny k převzetí veškeré moci (M. Dolejší). Polistopadové oficiální obnovení činnosti zednářstva u nás již bylo jenom viditelnou, teatrální oslavou naprostého úspěchu.”