blog

Jak se vyrábí prezident/ka.

Jak se vyrábí prezident/ka.

(Zjednodušený manuál pro českého voliče)

Na počátku se sejdou zástupci několika nadnárodních korporací, kteří přizvou zástupce koloniální vlády a jí podřízených zpravodajských služeb, a vytipují kandidáta na prezidenta kolonie. Následně přes prostředníky (zpravidla neziskové organizace) zasponzorují své „zájmové“ politické strany a zavážou si několik vládních i opozičních politiků (např. studijním pobytem nebo luxusní dovolenou), aby tito schválili několik zákonů, které korporacím přinesou státní zakázky a odpovídající zisky. Neziskovky následně kandidáta kontaktují, navrhnou mu, aby kandidoval, a slíbí mu všestrannou podporu. Po jeho souhlasu nechají přes „spřátelená média“ jméno kandidáta zveřejnit a rozjedou kampaň za jeho „vstup do povědomí široké veřejnosti“. Tady je nutné podotknout, že se musí jednat o kandidáta s pokud možno čistou minulostí, právnickým nebo ekonomickým vzděláním (není podmínkou) a především sympatickou tváří pro velkou část populace. Korporace a zpravodajské služby vyčlení na podporu kandidáta finanční prostředky a pomalu se rozjede „osvětová“ kampaň. Prezentace, rozhovory, odborné i politické přednášky a semináře, sběr podpisů, setkávání s lidmi.

Řídící neziskovka následně osloví agenturu pro výzkum veřejného mínění a požádá ji, aby provedla průzkum volebních preferencí prezidentských kandidátů. Nabídne lukrativní odměnu a současně doporučí skupiny a vrstvy občanů, na které se má agentura zaměřit. Aby výsledek byl takový, jaký potřebuje, provede se průzkum mezi lidmi, kterým neziskovka nějak pomohla nebo o kterých agentura ví, že zastávají určité názory. Výsledek agentura zveřejní jako stav volebních preferencí občanů v daném čase před volbami. Aby byl efekt zesílen, požádají „spřátelené“ neziskovky nebo „spřátelená“ média o stejný průzkum jiné agentury s provedením u podobného vzorku dotazovaných. V krátké době tedy má široká veřejnost k dispozici několik průzkumů předvolebních preferencí od různých agentur a různých zadavatelů – ale všechny s podobnými výsledky. Nikdo ovšem netuší, že nitky se sbíhají v rukou zmíněné neziskovky a sponzorů v pozadí. Tato akce se několikrát zopakuje a za pár měsíců je k dispozici stabilní stav volebních preferencí jednotlivých kandidátů s minimálními výkyvy. Neobsazuje-li vybraný kandidát pravidelně požadované místo v průzkumech, jeho rating se pomocí opakovaných průzkumů postupně zvyšuje.

Pro ovlivnění voličů krátce před volbami se s oblibou používají „skandály na poslední chvíli“. Princip spočívá v tom, že na kandidáta, kterému je třeba zhoršit výsledky, se do médií vypustí nějaká pomluva, která sice nemá žádné opodstatnění, ale několik dní před posledním předvolebním průzkumem si ji pamatuje mnoho lidí, kteří potom podvědomě tohoto kandidáta nepreferují. (Příklad: obvinění předsedy ČSSD Jiřího Paroubka z pedofilie krátce před volbami v r. 2010).

Z opačného konce je snaha dostat do vysoké ústavní funkce neznámou nebo málo preferovanou osobu. To se udělá tak, že agentura osloví víc lidí, o kterých ví, že si ji přejí ve funkci, a když se preference nezvýší, průzkum se nezveřejní, ale opakuje se tak dlouho, až jsou výsledky v souladu s požadavkem.

(Příklad: náhlé zvýšení preferencí Strany zelených před volbami v r. 2006 nebo hnutí ANO před volbami v r. 2013.)

Pravidelným opakováním takto na zakázku vyrobených průzkumů s velmi podobnými výsledky se časem docílí toho, že většina občanů se dříve nebo později začne těmito výsledky a preferencemi řídit, a nakonec, aniž by původně chtěla, to u voleb hodí právě tomu kandidátovi, který v průzkumech nejlépe uspěl.Voliči „zapomenou“ na jeho skandály a průšvihy, na „omyly“ v zákonech, rezignují na opakovaná 3% svého favorita a vyberou si „nejmenší zlo“.

Podle tohoto modelu „vytáhly“ slovenská média a neziskovky na bratislavský Hrad Zuzanu Čaputovou (Zuzanka ze skládky – Lubomír Blaha) a podle stejného modelu táhnou naše média a agentury vzhůru Danuši Nerudovou (Danuška ze školky?).

Předpověď výsledků prvního kola prezidentských voleb v ČR – první tři místa (bez pořadí, podle abecedy):

Andrej Babiš, krycí jméno Bureš

Danuše Nerudová – Čaputová.cz

Petr Pavel, krycí jméno Pávek

A kdo usedne 8.3. 2023 na pražském Hradě?

Voliči budou mít ve druhém kole na výběr mezi jedním z kandidátů s komunistickou minulostí a krycím jménem (33 let po „sametovém“ podvodu!) a holywoodskou blondýnou s vysokoškolským vzděláním, profesorkou, ženou, matkou, připravenou „sloužit svému národu“ za všechny peníze sponzorů až do roztrhání těla i duše.

Nehledejte rozdíly, žádné tam nejsou…

Pro pokec24: Jaromír Bradávka

kandidátka Nerudová
kandidátka Nerudová

https://www.novinky.cz/

https://www.seznamzpravy.cz

sdílet na

62 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pedro
6. 12. 2022 01:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Už nám není pomoci.

Jaris
6. 12. 2022 01:49
Odpovědět  Pedro

Ale je. Staci, aby vsichni nebo alespon vetsina volicu volby bojkotovala.

Autor
6. 12. 2022 07:35
Odpovědět  Jaris

Ne. V tom je právě ta chyba. Vzdáme-li se každý své odpovědnosti, hrajeme jim přesně do ruky. Každý, kdo zanedbá své POVINNOSTI A PRÁVA se tím stává podporovatelem toho, co bude!! A nemá pak právo do toho mluvit!!
Ten odpor se zdůvodňuje jako nesouhlas s tím, co se děje a také jako postoj – dejte mi pokoj, já se chci soustředit JEN na sebe. To přece neznamená volit “jejich” kandidáty! Ten nesouhlas se dá ale vyjádřit jinak a silněji, než mlčením.
Ostatně právě mlčící a neochotní přemýšlet způsobili to, co se právě děje. A zdaleka nejen u nás! Ono k tomu totiž patří ještě jedna záležitost, na kterou mnozí zapomínají, a to je kontrola průběhu! Pokud se “mlčící a odporující nehlasující” začnou skutečně zajímat o život kolem sebe, co se děje, pak by žádný Bureš, žádná Čaputová, žádný Biden, neměli prostě šanci! Chápete? A jestli to došlo tak daleko jako dnes, pak je nutno mezi námi – obyčejnými – vytvořit situaci, kdy si takový stěžující, který nevolil, nepřemýšlel, nekontroloval, zanadává na to, co se kolem něho děje, aby takový byl UMLČEN S TÍM, ŽE “MLUVIT” MĚL JINDY A JINDE!
A pak, když nepomohou volby, máme právo na veřejný odpor. Ale ten taky bolí!

29cbdfdf_resizedScaled_740to93n1.jpg
Helena
6. 12. 2022 08:33
Odpovědět  Peter 008

Přesně tak. Jednou z jejich metod ovládnutí vovcí je, vovce znechutit, uvrhnout do apatie, aby volit vůbec nešly !! Pak platí volba těch pár slouhů, co se voleb zúčastní !!
Takže každý, kdo volit nejde, volí fašistické zrůdy pasené angloamíky.

Pavel K
6. 12. 2022 08:54
Odpovědět  Helena

Paní Heleno, to znechucování nám činí minimálně už dvacet let a že se jim to povedlo není pochyb. Proto tak veliké účasti u voleb. Takže to už bych dávno neřešil, tady je už stejně konečná, nebo si myslíte že ten výcvik úkáček bude použit v případě nepokojů proti Putinovi? Ano máme tu okopační armádu ze 68 zpět. Ale pozor oni říkali v 89, že se jednou vrátí.

Pavel z Moravy
6. 12. 2022 10:18
Odpovědět  Pavel K

V rozprodané a rozkradené zemi řešit presidenta, k čemu to je. Ty co vám tam nabídli, to je něco jako klub příznivců euro- atlantických globalistů. Výjimkou je Bašta. Současná funkce presidenta ČR, to je pouhá figurka globálu, tam by musel sednout do sesla chlap, který by je seřval, až by se celá tato banda dacanů a zaprodanců potento. A ten tam není, a ani moudrý tam není, který by si je namazal na chleba. Já loutky neřeším. Tady není prezidentská moc taková jako v Rusku nebo USA. To by potom bylo něco jiného. Možná je to špatný názor, ale jestli ještě o jednoho zaprodance více nebo méně, to nás už k ničemu lepšímu nedovede. Včera jsem chvíli koukal na fotbal a jak jsem tak přepínal programy, tak jsem narazil na pořad na ČT 1- vhodné téma dnešních dnů. Je možné, že v ČR DOJDE KE KRACHU. Nevím jestli se ptají, nebo plán již dokončili, já se nedíval. Je možné, že draví ptáci si již připravují letky k odletu do exotických krajin. Kdy to krachne nám určitě neřeknou, co kdyby plebs obsadil banky. Já nevím, nejsem žádný věrozvěst, ale proč tu mizérii cítím již nejméně rok.

Pavel K
6. 12. 2022 10:32
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ahoj, ten výcvik úkáček není jen tak Já tomu nevěřím. Vše se vším souvisí a nic není náhoda. Zatím, musím do města na nákup. A pak bude káva, přiznávám že od rána už druhá.

Pan Tau.
6. 12. 2022 14:46
Odpovědět  Pavel z Moravy

Těmito navrženými kandidáty nám potažmo říkají ” Volte Aspen”, protože všichni kandidáti, krom Bašty, jsou ASPEN.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
6. 12. 2022 10:35
Odpovědět  Pavel K

Milý příteli ze západních Čech, dopracovali jsme to tak, že by nám naši předci museli vymáchat hubu ve sra.čkách. Možná ne konkrétně my dva a zdejší osazenstvo pokecu, ale jsme se všemi na této naší půdě propojeni ať chceme nebo nechceme. Přiznejme si to- vychovali jsme zde z většiny mladé generace sobce a ponechali je vlivu globálních grázlů, kteří si je zpracovali podle svých pravidel. A tato děcka teď rozhodují jak dožijeme svoje poslední dny. A mně se zdá, že jako správným sobcům jim je jedno jak skončí jejich rodiče a prarodiče, kteří na ně dělali a sami se museli vzdát mnoha věcí, protože to dělali pro ně. Tady to končí, nenažraná banda to zde rozkradla a nás zaprodala. Neobviňuj se, že u klávesnice nic nevyřešíš, nemůžeš. Změnu musí chtít VĚTŠINA NÁRODA, bez toho nemůže k ničemu dojít. Nedávno jsi to řekl přesně, tu příčinu zdejšího stavu- je jednoduchá. Většině je to JEDNO, JEDNO, co se děje. Tak se netrap a vy ostatní také ne. Bojujme, ale mějme na paměti, že k vítězství jsou potřeba miliony lidí. Ale jak se zdá, tak zaprodanci nám již chystají kolaps typu ŘECKO.

Pavel K
6. 12. 2022 12:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak jsem se kamaráde vrátil z toho nákupu. Potkal jsem tam pár známých. Ale může za to prodavačka co mě kasírovala. Říká mi, pár rohlíků a kousek chleba a 76 kč có? Já jí nato, mě je to jedno JÁ už to neřeším. A teď to začlo, já kretén jsem to opět nrvydržel a povídám, když je to lidem jedno, že si nechávají ssráát na hlavy, že na nás vlády kálely atd atd. Jak to dopadlo? Udělali ze mě blbce a vysmáli se mi. Mám to zaspotřebí ve stáří dělat ještě většího vola než jsem? Jeden mi dokonce povídal 52 let, že si mám užívat dokud to jde a nenervovat se a nečumět na internet. Zkrátka nikdo nic neřeší ono to nějak dopadne a pak potopa. Na něco jsem stopro zapomněl. Dobře mi tak. Hezký den.

Autor
6. 12. 2022 12:53
Odpovědět  Pavel K

A teď si představte, že je to po té celé “naší civilizaci”. Ale vzdát se?
Vzpomínám, když jsem byl naposledy v hospodě, to bylo těsně po tom co “zušili covid”, prorokoval jsem tehdy – kupodivu – plné hospodě, že se ta hospoda zavře do roka a do dne. No, co budu povídat, málem mně vyhodili, že prý si to nenechají líbit. A zrovna v pátek jsem šel kolem té hospody.Pusto prázdno, zavřeno. Na papíru bylo napsáno z technických důvodů zavřeno. Ale to už jsem věděl od několika lidí, že majitel se nevrátí. Neutáhnul by to. Vzpomněl jsem si na ty co mně málem vynesli a vybavilo se mi takové “moudro”, které převyprávím:
Sedí Blb na stromě a řeže větev na které sedí. Jde kolem jiný člověk, Neblb a řekne mu, že spadne.
Blb mu řekne, aby Neblb šel svou cestou, že ví co dělá.
Když Blb skutečně spadne, podívá se směrem kudy odešel Neblb a vykřikne: “Šaman!”
Ano, “Šamani” to nemají nikdy jednoduché. Kreténi jsou jinde. Nechali si líbit zavření hospody a užívali si …
Jinak jste nepsal o másle 🙂 🙂 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
6. 12. 2022 13:54
Odpovědět  Peter 008

Nu, musím to poslat svému synovi, protože on jak říká má plný kancl vysokoškolských lidí, co si pod sebou řežou větev a jak říká, bavit se s nimi nelze. Ale myslím, že i kdyby jim to převyprávěl, asi nepochopí, nebo nebudou chtít. Tato vysokoškolská děcka středního věku, tedy 45- 50 to je tedy síla. Všechno jsou to stoupenci škůdců zemských a jak si zatím chrochtají. I z toho já mám přibližný odhad, kolik zde asi může být probuzených. Více jak 700 až 800 tisíc to nebude. Přeji fajn den.

Pavel K
6. 12. 2022 16:52
Odpovědět  Pavel z Moravy

Příteli nech to býti osudu, neobracej dějiny. Co se má stát to se stane, oni potřebují lekci. 🙋‍♂️

Pavel K
6. 12. 2022 16:50
Odpovědět  Peter 008

Peter já vím, ale mě to nedá a i když vím že bojuji s neviditelným nepřítelem, tak musím do toho jít. Co se týče vaší putyky, tak to je s 100% někde na vsi. Ano tam je problém, když jí navštěvuje hrstka lidí. Kdyby vařil cca 50 obědů denně tak se udrží. Jako tuna u nás.

Rattus
6. 12. 2022 18:08
Odpovědět  Peter 008

Ještě k tomu s vašim dovolením dodám.Ten blb z toho,že
spadl ještě nakonec bude vinit neblba,že to prokoval a proto
se to stalo.

Rattus
6. 12. 2022 18:05
Odpovědět  Pavel K

Za sebe nemám chut’ vše vzdávat.Ač mladý důchodce mám chut’
se rvát se vším svinstvem.I když nejspíš dostanu na hubu.Pak
zase vstanu a půjdu dál.Oni přesně tohle chtějí abychom to vzdali.

Bozena K
6. 12. 2022 17:01
Odpovědět  Pavel K

vždyt v tom 68 sem přijeli povětšině ukrajinci, gruzínci, arméni,pobaltské národnosti… rusů tu bylo málo, pokud vůbec…jenomže všichni mluvili rusky, tak jsme jim říkali rusové

Rattus
6. 12. 2022 18:12
Odpovědět  Bozena K

Někde jsem četl,že ruské politbyro mělo v 68 dvanáct členů.1 Rus,
1 Kazach,1Kyrgys,1 Litevec,1 Bělorus a 7 Ukrajinců.Proti invazi
byli dva.Rus a Litevec.

Administrátor
P.A.Semi
6. 12. 2022 19:41
Odpovědět  Rattus

Četl, ale je to Hoax nebo Omyl a už se to ví…

https://www.pokec24.cz/politika/mam-smulu-ze-uz-hodne-pamatuji-poslanec-a-chartista-jaroslav-basta-o-nenavisti-mladych-k-rusku/#comment-42581

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vojtech-filip-leonid-breznev-ukrajinec-okupace-srpen-1968-ukrajina-kscm.A180814_104946_zahranicni_aha

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/89223/vojtech-filip-je-lhar-jeho-nehoraznosti-o-sovetske-okupaci-v-roce-1968-jsou-velezradne.html

Ale tu invazi tehdy především zařídil ukrajinec Petr Šelest, a ukrajinec Brežněv, a vedl to nějaký ukrajinský generál jméno už nevím…

O Brežněvovi někteří tvrdí, že byl Rus narozený na Ukrajině, ale mluvil Ukrajinsky a tedy byl Ukrajinec…

πα½

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rattus
6. 12. 2022 17:58
Odpovědět  Pavel K

Tak si někdy říkám,jestli je ve státě co se stal kolonii nutné platit vládu,
parlament,senát a prezidenta.Nestačil by nějaký gaunerver?Vyšlo by
to levněji.Jsem pěkně otrávený.Po měsících jsem byl opět v Praze na
slezině našeho klubu.Přišla na chvíli řeč na UA a politiku vůbec no a
při návratu jsem byl totálně otrávený.Bylo nás asi 30 a byli tam i lidé
z PL a UA,kteří jsou členy už dlouho.Tak jsem je celý víkend po očku
pozoroval a nepromluvili spolu ani slovo a celkově se od sebe drželi
dále.A to se neviděli poprve.

Pavel K
7. 12. 2022 16:03
Odpovědět  Rattus

Je to hrozné co s lidmi udělá nenávist, ale ono je to těžké, když i někdo nabídne dialog a ten druhý jen zradu.

Moravakk
6. 12. 2022 14:35
Odpovědět  Peter 008

V tom bych se s váma shodl ale né v tomto systému,kde je vítěz předem dán,at už je v jakékoli barvě dresu…(: volbama v tomto systému politické nezodpovědnosti/loutek/ za kulisou demo-kracie,pouze onen systém legitimizujeme,v dobré víře volby tzv.menšího zla,pod kontrolou a kuratelou médií,služeb,kapitálu…”babiš-antibabiš” to je teze-antiteze =syntéza/koalice-opozice,pravice-levice…/viz.náš kurz za posledních cca 33 let.(:
To není o lidech a kdyby-chyby,historicky pouze menší část dokáže samostatně myslet,jít proti proudu,zbytek se veze,jedno v jaké době ,tak trochu lítáte v oblacích…je třeba se zase vrátit zpátky k realismu od ideologií a falešných představ,které se nejlépe uplatnují v demokracii,pod určitou narkozou,bez krve a bez bolesti…je to proces…(: krom toho ikdyby si lid skutečně vládnul,tak je to systém kde si 2 ze 3 prohlasují že toho 3 snědí,o nějakém právu,/pravdě/ nemůže být řeč,pravda vás osvobodí,nikoli nějaký většinový koncenzus,který je sterován…

Jaris
6. 12. 2022 22:35
Odpovědět  Peter 008

Petre, chapu vas nazor. Avsak od devadesatych let byli voleni sami karieristi, kterym slo o vlastni statky a nikoliv o blaho statu. Snad jen V.Klaus byl v pozdejsich letech vyjimkou, ale bylo uz pozde.
Vydupali jste si primou volbu prezidenta. Nakonec se ukazalo, ze neschopny Zeman je katastrofou CR.
Takze stale plati stare: “KDYBY VOLBY MOHLY NECO ZMENIT, DAVNO BY JE ZAKAZLI.”(Voltaire)
Volby jsou jen hrou pro naivni lidi, kteri jsou presvedceni, ze volbami to svym nepratelum nandaji. Samozrejme se mnou nemusite souhlasit. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Evžen
6. 12. 2022 08:01
Odpovědět  Jaris

Prosím Vás co by to pomohlo…!Jsme a chováme se jako ovce a proto Jsme tak bídně dopadli! Před léty jsem viděl nápis a dnes chápu jeho opodstatnění komunisté vraťte se, vše odpuštěno…!

Pavel
6. 12. 2022 09:16
Odpovědět  Jaris

A dopadne to jako ze senátem, ten bojkotujeme již 30 roků a i kdyby si ten hlas pro sebe dali jen ti kandidáti, volby prohlásí za platné s jede se dál!!! Jediná cesta z tohoto marastu je “revoluce zdola” a tvrdé potrestání těch co tento svinčík způsobili a udržují jej!!!!

Pavel z Moravy
6. 12. 2022 11:33
Odpovědět  Pavel

Jmenovče, přesně tak, jiné cesty není. Kdo a hlavně kolik probuzených se na tu cestu vydá? Můj odhad nějak tak souzní s kdysi dávaným odhadem diskutéra jménem Sizok. Ten říkal, že je 93% nevědomých. Já bych to také tak nějak viděl. Těch probuzených a vědomých, tedy těch, kteří tu situaci dokáží pochopit může být mezi 5- 8 procenty. Tedy z 10 milionového národa( Ukrajince samozřejmě nepočítám), to je tak 500 000- 800 000 lidí. Jestli to stačí na změnu, ponechám na každém z vás.

Pedro
6. 12. 2022 09:27
Odpovědět  Jaris

Volby nefungují, ukradli je. Problém je ten, že jsme netrestali fašisty v zárodku (kolář, řeporyjec a další) a máme tady fašismus pod ochranou USA.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
rusticana
6. 12. 2022 11:43
Odpovědět  Pedro

Nezáleží na tom kdo a jak volí. Záleží na těch co hlasy počítají.
J. V. Stalin

Koukni do USA nebo do Brazílie.

Helena
6. 12. 2022 11:58
Odpovědět  Pedro

Třeba ještě není pozdě.

Pavel K
6. 12. 2022 12:37
Odpovědět  Helena

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Zmatený
6. 12. 2022 14:20
Odpovědět  Jaris

U nás by si měla většina voličů spíš nakopat navzájem do krdele…

Rattus
6. 12. 2022 17:48
Odpovědět  Jaris

Kravina.

JURA
6. 12. 2022 19:07
Odpovědět  Jaris

Pokud rezignuješ , nechej si to v rodině a nepiš, bav se o tom s vaším psem.

Janaz
7. 12. 2022 09:03
Odpovědět  Jaris

Čo to trepeš???? Je nejaké kvórum na účasť vo voľbách? Nie je? Tak čo drístaš? Všetci svedkovia sorošovi nastúpia do nohy a budú ju voliť, takže sa dostane do funkcie raketovou rýchlosťou už v prvom kole! Ty aj rozmýšľaš????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
janle57
6. 12. 2022 11:24
Odpovědět  Pedro

Pokud v zemi,kde volební účast bude menší než 50%,budou jakékoliv volby platné,
pak nám doopravdy není pomoci a tuhle zemi navždy bude řídit za své prachy Söros,
Schwab a další utraglobalisté,to je ta správná demokracie,pak se nikdo ovšem nemůže
divit,že tu máme Senát,kde je volební účast pravidelně nižší než 20% a senátní
politruky si volí pouze jejich příbuzní nebo Ti,kterým tihle vyvolení slíbili státní
koryto popřípadě dali slib,že pro ně cinknou nějakou lukrativní státní zakázku,že je to
tak,pane Vystrčil ??

Per
6. 12. 2022 18:51
Odpovědět  janle57

NSDAP v Německu vyhrála volby s 18% volební účasti.

Gales
6. 12. 2022 14:33
Odpovědět  Pedro

Já bych věděl jak se ničí prezidentka…. Nejdřív ji dát na posluhu migrantům,potom ji strčit hlavu do hajzlu a zkopat ji pr.del,a potom ji polejt kyselinou sírovou.

Rattus
6. 12. 2022 18:16
Odpovědět  Gales

Pedro.Tohle je sice od srdce,ale moc jednoduché,máš na víc.

Rattus
6. 12. 2022 18:52
Odpovědět  Rattus

Pardon.Ne Pedro. Gales

Gales
6. 12. 2022 19:00
Odpovědět  Rattus

Tak potom jedině muka Čapala Burdy.

Gene
6. 12. 2022 19:33
Odpovědět  Pedro

Samozdrejme ze nam neni pomoci, teda pokud si nepomuzeme sami. Chcete li pomoc, pomozte si sam, to je pomoc nejlepsi. Toho hesla se drzim uz od padu komousu a nikdy nezklamalo.

Jaris
6. 12. 2022 01:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Delaji si z volicu srandu. Takovy provokativne nevolitelny vyber kandidatu nestoji ani za to obout si boty natoz jit k volbam. Je to odpad karieristickych zvanilu,co vam ti za oponou nabizeji.
Navic funkce prezidenta je naprosto zbytecna a prezidentsky plat by mohl jit na potrebnejsi ucely.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sergej
6. 12. 2022 03:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady se věnuje volbám. A je tam někde i zmínka o klonu.
https://www.facebook.com/pavel.zitko.prezidentem/videos

sergej
6. 12. 2022 03:27
Autor
6. 12. 2022 08:31
Odpovědět  sergej

Bože Bože Bože!! Ten pes svou reakcí na blondýnku v politice je inteligentnější, než většina lidí …

merkel.jpg
Pavel K
6. 12. 2022 08:39
Odpovědět  Peter 008

🙋‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤣 🤣 🤣 👍 👍 👍

Helena
6. 12. 2022 11:59
Odpovědět  sergej

Dvě hrůzy.

Boomer
6. 12. 2022 21:08
Odpovědět  sergej

.. tož když si dá schopný grafik tu práci, jeden i více se pak nestačí divit, jak ty holky zprudka zkrásněly. Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi..

Aleš
6. 12. 2022 08:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Politické neziskové mafie zakázat pod trestem doživotí.
Babiš NE, Pavel NE, Nerudova NE, nacista Hilšer NIKDY.

Pavel K
6. 12. 2022 08:41
Odpovědět  Aleš

Fišer jó? Buďte příště důslednější. 😂😂😋🤦‍♂️👍🙋‍♂️

Aleš
6. 12. 2022 08:58
Odpovědět  Pavel K

Fišer NE, zapomněl jsem i na toto.

PENNYS
6. 12. 2022 08:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Od SAMETOV0HO převratu, s republikou to jde od 5———–00WC

Pavel z Moravy
6. 12. 2022 11:40
Odpovědět  PENNYS

Převrat je převrat. Je tu od toho, aby vláda a moc patřila úzké skupině globalisticko- plutokratických boháčů a celý tento socialismem zhýčkaný plebs dostal pořádně přes držku. Když jsem jim to v devadesátkách předpovídal, málem mne ukamenovali. A to jsem nikdy v žádné straně nebyl. Ale říkali si, přece nám tento blb nebude ničit náš krásný kapitalistický sen zlatého telátka. Dnes by mne to mohlo hřát u srdce, že jsem to předpovídal, ale já fakt nejsem škodolibý a naopak je mně zle, že to takto dopadlo.

Autor
6. 12. 2022 09:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdánlivě bez souvislosti, ale čínský lídr Si jede do Saudské Arábie. Jaké mu tam přichystají uvítání ve srovnání s Bidenem a Scholzem? Tohle ukáže, kdo kam chce patřit a na koho kdo kašle. A to v souvislosti s cenovými limity na nákup ruské ropy … Co myslíte? Jaké teda bude uvítání?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
unor 2022
6. 12. 2022 11:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Kandidati naservirovani volicske zakladne plne naplnuji slova M.Zemana o povsechne intelektualni zanedbanosti ceskeho naroda.

Autor
6. 12. 2022 11:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Čínské Global Times
Zásah Washingtonu do konfliktu na Ukrajině a snaha USA vytěžit z něj co nejvíce ukázaly, že je třeba porazit hegemonii USA, napsal čínský list Global Times.
“V konfliktu na Ukrajině Washington neustále nabádá Evropu, aby se postavila Rusku, a na druhé straně provokuje tvrdou konkurenci, jejímž cílem je zhoršit evropskou ekonomiku. V důsledku toho důvěra spojenců a mezinárodního společenství v USA stále klesá, stejně jako jejich hegemonie, která se maskuje jako “mezinárodní řád”.
V dokumentu se uvádí, že skutečný mezinárodní řád musí usilovat o vybudování lidského společenství se společnou budoucností, nikoliv o řád založený na podřízenosti Washingtonu.
“Pokud má být nadcházející desetiletí pro něco rozhodující, mělo by se týkat porážky brutální hegemonie Washingtonu a nastolení skutečné globální rovnosti a spravedlnosti,” shrnul autor.
Západní země se potýkají s rostoucími cenami energií a prudkým nárůstem inflace v důsledku uvalení sankcí proti Moskvě a politiky vzdávání se ruských paliv.
V souvislosti s vyššími cenami paliv, především plynu, ztratil průmysl v Evropě do značné míry svou konkurenční výhodu. Také USA a země EU se potýkají s nejvyšší mírou inflace za poslední desetiletí.
Ruský prezident Vladimir Putin opakovaně zdůraznil, že sankce zasadily globální ekonomice vážnou ránu. Podle něj je hlavním cílem Západu zhoršit život milionů lidí.
https://rusvesna.su/news/1670297247

zdena
6. 12. 2022 13:11
Odpovědět  Peter 008

Američani už vyvolali tolik válečných konfliktů po celém světě,ze se divím kolik je na světě a hlavně u nás lidi co jim fandí a ti naši fialoví zaprodanci chtějí mluvit o ruském terorismu .Jugoslavie,Kuba Irák ,Iran ,Jemen,atd.to je vše v pořádku ?A tomu hnusu lezeme do zadele

Helena
6. 12. 2022 11:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavně nevolit Nerudovou, Pavla a Fischera. V prvním kole jedině Bašta, pak se uvidí.

Pijack
6. 12. 2022 15:43
Odpovědět  Helena

Nerudová kandiduje za Soroše a Petr Pavel za CIA a NATO. Oba potřebují svého lokaje na Hradě, aby bezmyšlenkově přijímal rozkazy jako nejvyšší velitel české armády. Z toho jde hrůza. Tento podlý úmysl z nich čouhá jako sláma z bot. Ovšem dost dobře nepochopím, kam dávají voliči rozum, že to nejsou schopni pochopit. Fišer jim tam dělá jen křoví, aby se na Ministerstvu Vnitra neřeklo.

Bozena K
6. 12. 2022 16:54
Ohodnotit příspěvek :
     

napsáno přesně… všichni to už vědí, protože se to už ani nesnaží kamuflovat…jsou si jisti výsledkem, protože si ten výsledek zařídí…

Boomer
6. 12. 2022 20:30
Ohodnotit příspěvek :
     

.. inu, díky pitomosti českých voličů i nevoličů jsme se dopracovali do situace, kdy nemáme žádnou dobrou variantu na výběr. Ač Babiš není mým oblíbencem, musím uznat, že jeho volba je ta nejméně špatná ze všech špatných možností. Já osobně bych uvítal, kdyby dostal už v prvním kole nadpoloviční většinu hlasů všech zúčastněných voličů.. a mohlo by se to povést, v prvním kole budou totiž hlasy proti němu rozptýleny na osobách ostatních kandidátů. Jen by to chtělo, aby voliči při svém rozhodování použili mozky.. už třeba jen v tom smyslu, že by bylo možno ušetřit nemalé náklady za druhé kolo. A za to by mohl být třeba další tank Tomáš.. a možná i více Tomášů.

Janaz
7. 12. 2022 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Toto je ako cez kopirák s “voľbou” tej soroškurvy čaputovej, presne tá istá taktika, ten istý postup. Ešte by to chcelo info, kto jej vedie kampaň, nie je to tá istá píár svoloč so sídlom v izraeli ako u čaputky? Dajte si bacha!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$