politika

Už není jejich. Twitter zablokoval Protaseviče

No to je prostě úžasné. Twitter, aniž by vysvětlil důvody, hloupě zablokoval účet Protaseviče, který před několika dny slíbil, že ho povede v domácím vězení. 

Ale protože Protasevič už “není jejich”, je nyní na druhé straně, zacházejí s ním stejně jako s těmi, proti kterým Protasevič předtím vystupoval. Je ironií, že pokud se ho dříve pokoušeli umlčet v Bělorusku, nyní je umlčován těmi, pro které pracoval.

Pokud je pro Západ Protasevič stále potřeba (pokud), pak jen jako tichý „vězeň režimu“, ale rozhodně ne jako upovídaný bloger, který hovoří o Lukašenkových ocelových koulích a o tom, jak kradou jeho bývalí komplici v polsko-litevské opozici. 

Proto je bez sentimentality blokován účet toho, za koho se ne tak dávno postavili vůdci států a jehož portréty byly vyvěšeny na letištích. 

A tak Protasevič nemusí být slyšet, raději si poslechněte tragický příběh o tom, jak trpí v zajetí KGB. 

Svobodné sociální sítě svobodných lidí. 

Příběh s Ukrajinkou Nadeždou Savčenkovou se opakuje v ještě komediálnějším formátu. Fraška.

Bývalý „hrdina-opozičník“ se ukázal být tak nepohodlný, že je děsivé o něm mluvit, natož diskutovat o tom, co přesně říká. 

https://bit.ly/2VI3spE

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
BB Rad
15. 7. 2021 09:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen doufám ,že takovým způsobem ukončí svou kariéru všichni ti Navaleni , Tichouškové a přidružená výroba majdanů nejen ve Východní Evropě ,ale i světě a že jich je !?!? Role užitečných idiotů se jim naplní dříve nebo později a potom skončí jejich veřejný bídný život mezi USupákými půlkami ,jako “ něco “ na jedno použití což si plně zaslouží

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Michal47
15. 7. 2021 21:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Pochopitelně že už není jejich, stačilo se podívat na reakci tzv. “novinářů” kolektivního západu, jak nazývají tu západní politickou žumpu v Bělorusku, když tato sebranka vzala do zaječích na tiskové konferenci s přítomností Romana Protaseviče?! Ovládám perfektně ruštinu, tuto diskusi jsem v přímém přenosu sledoval na internetu na kanálu Belarus 1 a vychutnal jsem si ten panický úprk tzv. “novinářů” kolektivního západu! To je ona “svoboda slova” v pojetí kolektivního západu?!? Dokonce Roman Protasevič prohlásil, že kdyby ho teď běloruské úřady propustily na svobodu (má teď domácí vězení, není už tedy ve vazbě běloruské tzv. “diktatury”‘!), tak by musel požádat o osobní ochranu běloruské milice, určitě ví proč! Vždyť on přece dobře zná své bývalé “přátele” a hlavně ví, čeho jsou schopni!!!!

Michal47
15. 7. 2021 22:30
Odpovědět  Janinna

Děkuji Vám za odkaz. Rád si ten článek přečtu.