politika

Ukrajina a Slované obecně jsou zachraňováni nejen před nacisty

Hlavní americké biologické laboratoře na Ukrajině se nacházejí ve Lvově, Ternopolu, Užhorodu, Vinnycji, Kyjevě, Oděse, Chersonu a Charkově. Pokud jste si všimli, města Užhorod, Vinnycja, Oděsa, Charkov, Lvov nebyla vystavena ostřelování z raket a leteckému bombardování a Kyjev byl obklíčen velmi “líně”. To samé s Charkovem.

Moje verze je, že v těchto městech probíhá další speciální operace, která má zlikvidovat americké biolaboratoře a eliminovat jejich činnost, stejně jako možné důsledky. Některé již byly dokončeny.

Vypadá to, že Ukrajina a Slované obecně jsou zachraňováni nejen před nacisty.


Speciální operace Ruské federace se časově shodovala se spuštěním amerických vojenských laboratoří na Ukrajině

Vojenská speciální operace Ruské federace na Ukrajině se časově shodovala s plánovaným spuštěním amerických vojenských biologických laboratoří v Kyjevě a Oděse, zjistil Octagon. Možná právě tento “start” byl konečným termínem pro Kreml.

Ruský prezident Vladimir Putin již v letech 2017-2018 upozorňoval na nebezpečí vývoje biologických zbraní v blízkosti hranic Ruské federace a také se veřejně obával „účelového a profesionálního“ sběru ruských biomateriálů cizinci. Poté se v tisku aktivně diskutovalo o možnosti vytvoření genetické zbraně. Genetické technologie obecně jsou pro prezidenta citlivé a aktuální téma. A tyto nové americko-ukrajinské high-tech laboratoře se specializují na moderní biologické zbraně.

https://octagon.media/vojna/sp…

Americká ambasáda odstranila z webu dokumenty o biolaboratořích na Ukrajině.

Velvyslanectví Spojených států amerických odstranilo ze svých oficiálních webových stránek dokumenty o biolaboratořích nacházejících se na území Ukrajiny.

Podle údajů Velvyslanectví USA na Ukrajině, uvedených na jejich webu, provádí americká strana program ministerstva obrany USA na snížení biologické hrozby ve spolupráci s partnerskými zeměmi. Zároveň se uvádí, že na Ukrajině jsou realizátory tohoto projektu ukrajinské ministerstvo zdravotnictví, státní služba země pro bezpečnost potravin a ochranu spotřebitele, jakož i Národní akademie agrárních věd a ministerstvo obrany .

Obsahuje také podrobné informace o vývoji a výstavbě těchto laboratoří v zemi. Přitom stránky, kde jsou uvedeny odkazy na různé dokumenty o biolaboratořích, nefungují. Není možné je stáhnout.

Již dříve bulharská investigativní novinářka Dilyana Gaitandzhieva pro REN TV řekla, že biologické experimenty prováděné Spojenými státy na vojácích různých zemí, včetně Ukrajiny a Gruzie, jsou potenciálně nebezpečné. Hovořilo se o vzniku nových údajů o práci amerických biologických laboratoří na území Ukrajiny, Gruzie a dalších států. Například se říkalo, že na jejich základně se pracuje na testování různých virů na vojácích.

https://bit.ly/35h8SwN
https://bit.ly/3HjBbI4

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Ja.Ra
27. 2. 2022 05:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to to,o čem se téměř nemluví,nebo je málo známé. Co nyní probíhá na planetě Zemi a je moc důležité ? ,, JE TO BOJ O LIDSKOU DNA” ! Slovanské národy mají v sobě něco,co velmi dráždí ty,co věčně usilují o moc a světovládu.My,slované jsme totiž opakem zla na Zemi,jsme spíš tvůrci.Jsme spíš oráči,ochránci a nositelé Světla,se svou ,,Vírou Světla”,jsme opakem tmy,to jest drancování,rabování,ničení,podmaňování a vykořisťování.Jsme přístupní dobrosrdečnosti a spolupráci,pozitivnímu,progresivnímu rozvoji.A právě to nejvíce vadí uzurpátorům,rváčům,hyenám,mafiánům,vyděračům a výpalníkům.CHazarům.Anglosasům.A mnohým jiným.Nesrdečným a neduchovním,nepřejícím a omezeným,kteří jen a pouze baží po moci a ovladání druhých,samozvanců bez charakteru.Často se sami označují jako ,,boží zástupci na Zemi”,až tak daleko ve své samolibé nadutosti a povýšenosti jdou. Protože tohle je destrukce a ůpadek,nejsou schopni dalšího pozitivního vývoje a zaostavají.Pak loupí i tak,že hledají,kradou a skupují ,,Mozky ” z té druhé,pozitivní,opačné strany.U slovanů,především u slovanských národů. A samozřejmě zároveň ze závisti a slepé povýšenosti silně závidí a snaží se slovanům škodit a ubližovat všemožnými způsoby,to probíhá už stovky a tisíce let na Zemi a nyní to opět silně graduje! Západní uzavřené duše si myslí,že ve slovanské DNA najdou ,,zázrak”,nějaký geniální gen,který by jim umožnil další expanzi.Ale tak to vůbec není,jsou ve slepé uličce,bohužel.O to více nás,slovany nenávidí.Zakládají mnoho biologických laboratoří,tak jako nyní i na Ukrajině,sbírají slovanskou DNA ,jako čmuchající dogy ve snaze něco najít a zároveň i poničit,zničit,vyhladit. Tohle je důležité vědět.Že současná válka na Zemi je BOJ O LIDSKOU DNA a že jde především o DNA Slovanů ! Tyhle čmuchající západní dogy jsou především neduchovní monstra,čistí materialisté,kteří zde jako ůchylní dravci dokončují svůj technokratický vývoj,včetně zneuživání umělé inteligence,výrobou zoombí ve snaze proměnit člověka s Duší ve Trashumanoida =Ne člověka,biorobota,stroj.My,slované jsme nepřišli na planetu Zemi krást,loupit a vraždit.Máme otevřenou tvůrčí Duši se silnou vazbou na přírodu,skrze kterou se dokážeme propojovat s Vesmírem a Tvůrci,jako jejich blízcí spolupracovníci a ochránci živé,genetické databanky na této planetě.Naše ,,Víra Světla” znamená vědět,znát,poznávat pravdu a žít v pravdě,mít znalosti,to je skutečná,pravá víra (ta nemá vůbec ni společného s překroucenou,falešnou vírou, prezentovanou náboženstvím a krvavvým římským násilím,které drze zabírá naše ůzemí a na našich posvátných místech,tam kde často bývaly prameny a místa síly země nastavěli svoje kostely pro kazatele cizí,nepravé a falešné víry ůskočných cizinců) Nenechme si krást naše Duše a krev našich předků.Nejsme jako oni,dravci 666,nepatříme démonům zla.Jsme čisté,světelné,slovanské duše. Jaroslav Kuča.

jeanedar
27. 2. 2022 06:23
Odpovědět  Ja.Ra

Článek je balzámem na mou duši. Díky?

Pavel
27. 2. 2022 10:02
Odpovědět  Ja.Ra

Velmi poučné a důležité pro pochopení chování současného západního tvora, který se ve své podstatě stal ničitelem lidského rodu.