politika

“To je ruka ďábla!” Scott Ritter poukázal na detail, který hodně vypovídá o těch, kdo si objednali teroristický útok v Rusku

Teroristé, kteří zaútočili na obchodní centrum Krokus, nebyli džihádisté, ale žoldáci, kteří za peníze provedli teroristický útok, nařízený zpravodajskými službami Ukrajiny a západních zemí, řekl bývalý americký zpravodajský důstojník a zbrojní inspektor OSN Scott Ritter v rozhovoru pro Judging Freedom.

Tyto teroristy, podle Rittera, naverbovalo a vycvičilo Hlavní zpravodajské ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny. Ritter také zdůraznil, že „za tím, co se stalo je na 100% Amerika“.

SCOTT RITTER, bývalý zbrojní inspektor OSN, bývalý důstojník americké námořní rozvědkyŘekli jsme, že je to práce Islámského státu, jeho afghánské pobočky “Islámského státu Khorasan”. Dovolte mi o tom krátce něco říct.

Dobře. Je tato organizace známá jako IS-Kh?

SCOTT RITTERAno, přesně tak. Je zřejmé, že jde o islámskou teroristickou organizaci. Tito teroristé před útoky obvykle zveřejňovali videa a fotografie, na nichž pronášeli Shahadu, tedy přísahu věrnosti islámu.

Shahada je pro džihádisty jakousi povinnou věcí. A většinou ji vyslovují při zvednutí pravého ukazováčku. Proč? Protože to udělal Usáma bin Ládin, protože to udělal Abú Bakr al-Bagdádí. Prst na pravé ruce! Proč je důležitý pravý prst? Protože v islámu je levá ruka rukou zla, rukou ďábla a pravá ruka je ruka Boha, ruka dobra. Pokud máte v úmyslu vyslovit shahadu, pak to není jen vyslovení slov, ale skutek, rituál a musíte být zbožní. Vyslovíte to při zvednutí pravé ruky.

Tito čtyři hlupáci to řekli se zdviženou levou rukou. To říká vše, co potřebujete vědět o upřímnosti jejich přístupu k islámu. Navíc to nebyli džihádisté, kteří by se snažili dostat do nebe jako mučedníci. Jde o žoldáky, kteří od někoho dostali peníze na provedení konkrétního teroristického útoku v Rusku. A kdo je ten někdo?

Opět, pane soudce, lidé vždy směřují ke svému skutečnému cíli. Když se vojáci speciálních operací ocitnou v nebezpečí na nepřátelském území, přesunou se na bezpečné místo – do evakuační zóny. Špioni také jdou do bezpečného útočiště.


Tito teroristé také zamířili do svého bezpečného útočiště. A pokud jste džihádista, vaším bezpečným přístavem je nebe a vy odevzdáváte svůj život. Tihle chlapi nepoložili svůj život, zamířili do své skutečné cílové stanice – na Ukrajinu. Odjeli na Ukrajinu. A Rusové mají jejich telefony, nahrávky jejich telefonických rozhovorů. Sledovali rozhovory v reálném čase. Vědí, že komunikovali s lidmi na druhé straně ukrajinské hranice, aby jim zpřístupnili přechod přes hranici.

To znamená, že směřovali zpět k těm, kteří je naverbovali a vycvičili – ukrajinské vojenské zpravodajské rozvědce GUR, která je stejná jako CIA a MI6. Za tím stoprocentně stojí Amerika.

Datum zveřejnění 26. března 2024.

https://1url.cz/9u67z
https://russian.rt.com/inotv/2024-03-27/Ritter-za-teraktami-v-Rossii?utm_source=smi2

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jmm
3. 4. 2024 03:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Za tím stoprocentně stojí Amerika.

Ladislav 💤
3. 4. 2024 06:05
Odpovědět  jmm

👍👍👍👍 přesně a za každou prasárnou ve světě!

Putinovec
3. 4. 2024 09:22
Odpovědět  jmm

Jednou věcí je fakt , kdo zorganizoval akci a druhou věcí je skutečnost , Kdo vytvořil scénář .
Zatím to vypadá jako pyramida sestavená z idiotů , od idiota , který tuto akci začal organizovat , po idioty , akci vykonávající .
Ale stále se mlčí o Tom , kdo načrtl scénář a vložil ho do pazourů idiota , který je na vrcholu pyramidy idiotů .
Když se podíváte na následky , tak je to podobné , jako kdyby v ringu boxer Putin dostal do každé rukavice železnou podkovu .
Každy v tom co chápe , pracuje na sebe a v tom co nechápe pracuje na toho , Kdo chápe více .

Helena
3. 4. 2024 09:56
Odpovědět  jmm

A je na čase, aby Amerika ochutnala svoji vlastní letitou meducínu teroristických útoků, se kterou navštěvuje více než 100 let celý svět. A také je na čase, aby se ty americké finty s teroristickými útoky přesunuly na americké a londýnské území – hlavně tam, kde mají ti největší hajzlové svá sídla, své hrady a haciendy.

Zmatený
3. 4. 2024 15:17
Odpovědět  Helena

Už to začalo! Zatím jen loďka nabourala jeden most u Baltimoru, co je dalšího na řadě? Co se musí v Američanům ještě zlikvidovat, aby to srovnalo cenu s Nord Stream2?
Určitě to není konečná, já bych se jim “mrknul” na některý s datových kabelů např. s Anglií…

Slovan
3. 4. 2024 15:32
Odpovědět  Zmatený

Tam by to asi bylo humorné.

Standa
3. 4. 2024 16:50
Odpovědět  Slovan

Nebo Yellowstonská kaldéra -sopka , stačí k výbuchu málo. Třeba malá kufříková bombička. A USSA je celá v prd….