politika

Státní převrat za svržení Trumpa přechází k „plánu B“

Před několika dny se objevily první zprávy, že americká armáda provedla v Evropě operaci související s datovými centry, kterými byly 3. listopadu manipulovány volby v USA. Zprávy byly poněkud nejednoznačné, protože ačkoliv je v Evropě spousta amerických vojáků, nemohou tam provádět žádné razie, neexistuje pro to žádný právní základ. 

Situace se však brzy stala jasnou. 
https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/unraveling-latest-deep-state-coup/

Jednalo se o servery ve vlastnictví CIA. A protože tato datová centra náležející CIA byla umístěna v Evropě, pak technicky a za mimořádných okolností, to vše bylo převeleno USEUCOM – tedy Evropskému velení USA. 
Americká armáda obvykle nezasahuje do zpravodajských záležitostí, ale zde se vyvinuly velmi mimořádné okolnosti, takže přišli vojáci a vzali tam všechno.

Ve výsledku, jak se ukázalo již kolem 14. listopadu, byl skutečný obraz hlasování ve Spojených státech následující:

Donald Trump tak získal 410 volebních hlasů a dokonce vyhrál Kalifornii. Mapa rozdělení hlasů ke
14. listopadu byla neoficiální, nepřímo ji však potvrdily průzkumy veřejného mínění před hlasováním:

Navíc, jak vešlo ve známost, americké donucovací orgány se začaly zabývat počtem hlasů nejen ve státech, kde lidé vždy hlasovali pro republikány, a pak najednou hlasovali pro demokratického kandidáta, ale také přišly s hledáním v takových pevnostech liberálů, jako je Kalifornie. To naznačuje, že Trumpovi právníci mají stoprocentní záruku, že najdou tuny “divných” hlasovacích lístků.

A 17. listopadu, americká televize ukazuje toto:

Hlasovací karta zabavená na serverech CIA v Německu se tedy zdá být oficiálním dokumentem a novinářům ji ukazují republikánští politici a právníci. 

A to znamená, že Donald Trump nezískal 300+ volebních hlasů, jak si všichni mysleli, ale všech 400+. 

Možná dokonce všech 500 ++ hlasů může být jeho, i když 400 hlasů je téměř rekord a Trumpova popularita dnes, je jako Rooseveltova v roce 1936 – tehdy získal 523 hlasů. 

Ve světle tohoto hlasování jsou nyní v Americe dvě zprávy – dobrá a špatná.

Dobrou zprávou je, že k letadlovým lodím USS Theodore Roosevelt (CVN-71) a USS Ronald Reagan (CVN-76) bude jednoho dne přidána USS Donald John Trump (CVN- ??) a pravděpodobně letadlová loď na počest Trumpa bude Američany pojmenována ještě během jeho života – tak populárních prezidentů bylo v Americe velmi málo. 

Dobré zprávy tím však pravděpodobně končí.

Myšlenka demokratů zfalšovat volby pomocí jakýchsi aparátů vyvolává určité podezření, protože v “Deep State & Cabala” rozhodně nejsou hloupí lidé a není jasné, v co doufali:

Jak naznačuje tento tweet, Trump o fíglech s počítáním hlasů varoval už v roce 2012, kdy se republikán Mitt Romney pokusil konkurovat demokratickému kandidátovi Obamovi. 

Trump věděl o všech těch “dominionech”, atd., již v roce 2016, a tím více v roce 2020. 

To znamená, že republikáni byli připraveni na takové manévry svých oponentů a pečlivě se na ně připravovali. 

A přesto začalo hloupé a masivní navyšování hlasů pro Bidena a falšovaní, přestože věděli, že v konečném důsledku falzifikátory chytí za ruku. Dobře, řekněme, že hlupáci jsou v CNN, ale v “Deep State & Cabala”?!

To je málo pravděpodobné, takže je třeba předpokládat, že “Deep State & Cabala” má v tomto ohledu nějakou další strategii. To znamená, že po “řízeném odpisu” demokratů aktivují určitý „plán B“. 

Jaký plán to bude, zatím není jasné, ale američtí zasvěcenci od něj neočekávají nic dobrého. 

Můžeme jen doufat, že Trump má svůj vlastní „plán B“ a dokonce „plán C“, takže sledujeme vývoj událostí. 

https://bit.ly/3lUtWwp

sdílet na