politika

Satanovskij: Ruská federace vypne systémy NATO, pokud se blok nestáhne na hranice z roku 1997

Ruská federace odstaví systémy NATO, pokud se aliance nestáhne na hranice z roku 1997.

Jevgenij Satanovskij je přesvědčen, že Severoatlantická aliance zaplatí mnohem vyšší cenu za pokus o přímý vojenský tlak na Rusko.

Rusko požaduje návrat NATO k hranicím z roku 1997 v rámci bezpečnostních záruk. Pokud to však aliance odmítne, pak podle politologa Jevgenije Satanovského, může Moskva použít jednostranná vojenská opatření.

„Právě proto bylo řečeno, že nebudeme čekat donekonečna. Jednoduše přestanou fungovat například systémy umístěné v zařízeních Severoatlantické aliance. Něco takového se nemůže stát při současném technickém vybavení Ruské federace? Může snadno!” – řekl politolog ve vysílání Vesti FM.

Satanovskij je přesvědčen, že Severoatlantická aliance zaplatí ještě vyšší cenu za pokus o přímý vojenský tlak na Rusko. Poznamenal, že některé členské země bloku volají po „bombardování Ruské federace řízenými střelami“ v Černém moři. Moskva má však dostatek prostředků, aby na takové akce reagovala, je si odborník jistý.

Již dříve se objevila zpráva, že politolog Satanovskij označil válku mezi Ruskou federací a Západem za otázku času.

https://bit.ly/3K0i9Jn

sdílet na

4 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel
13. 1. 2022 09:54
Ohodnotit příspěvek :
     

To, že si tito anglosasští ušouni pokoj nedají, je jisté jako, že prozatím slunce vychází na východě. Zde je možná vhodné si připomenout co řekl G.Orwell- Minulost byla vymazána, vymazání bylo zapomenuto, lež se stala pravdou. Takto fungují všichni kolaboranté a zrádci českých zájmů, národa a slovanství.

Albi
13. 1. 2022 10:46
Odpovědět  Pavel

USA by se měly konečně probudit do reality. I to by byla známka jisté inteligence. Ale “kde vzít a nekrást”?
Totéž platí i pro naši politickou reprezentaci.

jara
13. 1. 2022 13:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Už aby to bylo,čím dříve tím lépe. Ustoupil by i vakcinační satanismus nadnárodních společností.Vše už zašlo příliš daleko a není kam ustupovat.Kvůli nim i česká republika je jedna nesvéprávna žumpa.Rusové vypínejte a nejen to.

ZMann
13. 1. 2022 16:50
Odpovědět  jara

Chtělo by to zopakovat rok 1945 a vyčistit tady ten augiášův chlív.