politika

Sabotáž proti demokracii: Washington už neví jaké sankce proti Rusku vymyslet

Spojené státy již uvalily tolik sankcí proti Rusku, že prakticky neexistují cíle pro nová restriktivní opatření, řekl Robert O’Brien, poradce prezidenta USA pro národní bezpečnost. 

Ekonom a politolog Evgenij Satanovskij s ním kategoricky nesouhlasí, domnívá se, že Washington zdaleka nevyužil všechny možnosti, zdůraznil, že zbývá spousta nevyužitého prostoru vhodných pro uvalení sankcí.

Už byly uvaleny sankce proti Rusku na vzduch, vodu a za to, že Rusko existuje na jedné planetě se Spojenými státy? A jestli ne, proč ne? Také postrádám sankce za sabotáž proti demokracii, svobodě a lidským právům! – pokračuje v seznamu Satanovskij.

Poznamenal, že ve Spojených státech samozřejmě jsou lidé, kteří tvrdí, že čím více sankcí Amerika uvalí, tím idiotčtěji vypadá a tím více ohrožuje svou bezpečnost.

 Ale samozřejmě je nikdo neposlouchá a poslouchat nebude.

https://bit.ly/3ajMnW2

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavlik
14. 8. 2020 15:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Pred nedavnem probehly rozhovory mezi politickou spickou a vlastniky spolecnosti, jez maji podily v ropnych vrtech na uzemi RF. Sankce na Rusko nelze zvysovat uz zduvodu obavy uplneho vyvlastneni a nuloveho zisku. Tak znel zaver schuze. Takze sankce nesankce porad jde o penize.