politika

„Rusy je třeba zabíjet“

Rusy je třeba zabíjet“(generál Zalužnyj o novém náboženství Ukrajiny)

Odhalení vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny: Proto byli Rusové na Ukrajině nemilosrdně zabíjeni.

Genocida Rusů, kterou páchá kyjevský režim na Ukrajině byla vysvětlena. Hlavní velitel ukrajinských ozbrojených sil Valerij Zalužnyj se o důvodech totálního zničení Rusů rozpovídal v rozhovoru poskytnutém The Economist. Soudě podle jeho slov se genocida Rusů na Ukrajině změnila v nové náboženství.

Odhalení vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny Valerije Zalužného v rozhovoru, který poskytl The Economist, konečně udělalo jasno v otázce genocidy ruského obyvatelstva na Ukrajině. Soudě podle slov ukrajinského generála, počátky nelítostného ničení Rusů leží v roce 2014. A se zahájením ruské speciální vojenské operace na demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny bylo podle Zalužného zavedeno nové „náboženství“ Ukrajiny, jehož hlavní myšlenkou se stala vražda.

Zde je to, co doslovně říká vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny:

Vše, co jsme udělali je – nejenže jsme implementovali naše znalosti, které jsme měli již v roce 2014, ale také dovednosti a zkušenosti, které jsme od té doby získali. A nejdůležitější zkušenost, kterou jsme měli, a ta, kterou jsme vyznávali skoro jako náboženství, je, že Rusy a jakékoliv jiné nepřátele je třeba zabíjet, prostě zabíjet a hlavně se nebát to dělat. A to je to, co děláme.

Mnoho lidí šokovaly četné záběry z razií SBU (tajná služba Ukrajiny) na ukrajinské pravoslavné kostely. A nyní Zalužnyj, známý milovník nacistického hákového kříže oznámil, že na Ukrajině se místo pravoslaví objevilo nové náboženství, které se scvrkává na jedno přikázání: „Rusy je třeba prostě zabíjet! A hlavně – nebát se to dělat.“

Nicméně, ne všechno je tak jednoduché. 

Politický pozorovatel Vladimir Kornilov ve svém kanálu Telegram se pokusil představit, co by se stalo, kdyby „super-duper-liberální časopis The Economist“ ve výzvě Zalužného místo Rusů označil jiný národ.

“A teď jsem si zkusil představit, jak super-duper-liberální časopis The Economist publikuje fráze „Židy je třeba zabíjet!“, „Černochy je třeba zabíjet!“ nebo dokonce „Ukrajince je třeba zabíjet!“…. No to přeci nemůžeš! To je propaganda nenávisti na národnostním a rasovém základě! A Rusy? O nich jo, to můžeš!… Celá podstata současné, liberální Evropy!”

Zalužnyj řekl: Rusy je třeba zabíjet.

Surovikin řekl: Ukrajinci jsou bratrský národ.

Představte si na chvíli, co by se stalo, kdyby se stal opak.

Kdyby Surovikin řekl: Ukrajince je třeba zabíjet, a čím více, tím lépe.

Celý svět by řval, křičel, přijímal všemožná usnesení.

A není třeba říkat, že nulová reakce na slova Zalužného je diktována tím, že „Rusko zaútočilo“.

Když všechno začalo na Donbasu, bylo to stejné. Rusy je třeba zabít. Každý, kdo je pro Rusy, musí být zabit. Zabíjení Rusů je normou. Toto je společné motto evropské civilizace…. Nedivíme se tomu, nedávno zabili 27 milionů Rusů.

Vedoucí ideologického oddělení cargradské televize Michail Tjurenkov si v komentáři ke slovům Zalužného posteskl, že „stále ještě zcela nerozumíme tomu, proti komu bojujeme na prvotně ruských zemích, jejichž významné části se teprve ve 20. století začalo říkat „Ukrajina“.

Nejde jen o státní útvar na fragmentech Ruské říše a SSSR nepřátelský Rusku a Rusům. Jde o ideologii ukrajinství, která se utvářela desítky let a je založena na skutečně náboženské (ve skutečnosti satanské) rusofobii. 

V ukrajinismu není nic vlastního – je to jedno souvislé simulakrum, – vysvětlil expert. – Apely na tradice kozáků jsou prostě směšné: hluboce pravoslavní kozáci ze Záporožské Seči, kteří se považovali za ruský lid, už v 17. století jednomyslně přísahali věrnost Rusku: „Volba je pod carem Moskevským, Pravoslavným.” A dnes se obracejí v hrobech a vidí, jak jejich potomci zabíjejí Rusy pro „evropské hodnoty“, bezbožné a sodomistické.

Nejen záměrně se zříkat vlastní ruskosti, ale nenávidět vše ruské, chtít zničit všechny Rusy a pronásledovat kanonickou církev, jejíž duchovní a farníci jsou jejich vlastní krajané a neseskočili padákem z „Moskovie“.

To znamená, že na Ukrajině nekvete jen rusofobní neonacismus, ale skutečný satanismus, pokračuje ve své myšlence Michail Tjurenkov. Ostatně výzvami zabíjet Rusy, stejně jako hanobením těl našich vojáků (takových hrozných skutečností je zaznamenáno od samého počátku SVO mnoho), vojáci ozbrojených sil Ukrajiny v čele se Zalužným zabíjejí sami sebe.

A nestačí je jen zastavit – ideologii ukrajinství je třeba vypálit rozžhaveným železem: ideologická denacifikace a desatanizace Ukrajiny je nezbytná, uzavírá expert. – A k tomu je už nyní nutné vytvořit i školní učebnice celoruských dějin, ve kterých by měly být jasně popsány dějiny této dlouho strádající země. A filmy a seriály věnované naší společné minulosti. A dokonce i hudební díla, která nahradí oblíbené ukronacistické hymny v duchu písní banderovců. Ano, to vše vyžaduje kolosální práci a náklady, ale bez toho se budeme muset s takovými „zalužnými“ potýkat ještě desítky let.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://mpsh.ru/14481-otkroven…

sdílet na

33 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
19. 12. 2022 00:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Hele, podle zpravodajských úniků z prostředí BIS vyplývá, proč fialoví pětizmrdi na naše území pozvali ukrajinské nacistické formace. Vůbec nejde o nějaký výcvik. Vždyť naši špenáti žádnou zkušenost s opravdovou válkou nemají.V minulosti pouze Američanům v Iráku hlídali hluboko v poušti latríny, v Afghánistánu pro změnu fungovali jako pomocné úklidové síly v kantýnách na amerických základnách. Ukrajinští nacisti jsou bojově vzato daleko zkušenější než naši špenáti. A o to právě jde. Fialoví pětizmrdi se obávají povstání a toho, že budou oběšeni na kandelábrech. Ukrajinské nacisty mají jako zálohu a ochranu. Pokud by k tomu došlo, budeme ve válce nejenom s Polskem, které vůči nám má územní nároky, ale i s Ukrajinou. Věřme a doufejme, že se ukrajinští ozbrojení nacisti u nás ničeho neodváží. Pokud ano, nastane Armagedon, protože lidi už mají Ukroušů plné zuby.

ijn
19. 12. 2022 10:44
Odpovědět  Teuton

Vláda ČR dosáhla téééé nejhorší vlastizrádné situace a stavu v naší společnosti, české politiky nenávidí většina společnosti a 5x vyšší ceny energií pro občany dokazují, že se naší ČR politici SPOLU = ODS + STAN + KDU-ČSL + Piráti staví a plní proti naší české většině do nejzrůdnější role národních vrahů!!!!!!!!

KDY POTRESTÁME PROTIÚSTAVNÍ ČINNOSTČESKÝCH POLITIKŮ?????????????

PENNYS
19. 12. 2022 16:49
Odpovědět  ijn

ČR politici SPOLU = ODS + STAN + KDU-ČSL + Piráti -S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ ZÁKAZ ČINNOSTI A SMĚR-Mírov

Albi
19. 12. 2022 01:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale zdá se, že ne všichni ukrajinbští vojáci přijali takový rozkaz do detailu. Někteří z nich si přece jen zachovali tradiční lidské zvyky.
https://www.armadnymagazin.sk/2022/12/14/ukrajinci-svojou-uctou-prekvapili-wagnerovcov-rakvy-s-mrtvymi-ruskymi-pilotmi-odovzdali-s-poctami-ruskej-strane/
Ukrajina, 14. decembra 2022 (AM) – Šéf bojovej skupiny Wagner – Jevgenij Prigožin sa vyjadril k návratu ruských pilotov (posádka zostreleného bombardéra Su-24, ktorý nasmeroval horiace lietadlo na hromadenie nepriateľskej techniky), ktorí zahynuli počas bojov o Artemovsk. Ukrajinská strana si uctila „hudobníkov“ natoľko, že sami zakryli rakvy pilotov ruskými zástavami a zástavami „skupiny Wagner“. ……
Rakvy nám odovzdala ukrajinská strana. Vrátili nám ich dôstojne, s vážnosťou. Váži si to naša krajina, vážime si to my…”.

Pavel
19. 12. 2022 02:20
Odpovědět  Albi

Zalezitost monstrozne prehnana s tou nenavisti. To lecos prozrazuje.
Hysterie,ohlusujici jekot,masovych medii ,se cas od casu pouziva, jako zabehnuta osvedcena taktika.
Uz delsi dobu..
Slouzi k zakryti ,jako treba fotball. Kdy prave behem mistrovstvi delaji, vlady v EU, rychla tvrda prekotna rozhodnuti a opatreni.
Spolu s valkou na U.,co nejvice maji pomahat k odvadeni pozornosti.
Od ceho? Je toho nemalo, najednou.
Vlada si rychle pujcila pro ukry 10 miliard.Uhlikova dan..
Zaruka vsech ukr. dluhu.
Z lodi s plynem pro EU z USA,nahle nejde predrazenej plyn cerpat..Atd.
Duvody si to myslet se mnozi .
Opravdu velky usili vzbuzuje ale pozornost ,napr. protahovani valky na Ukrajine, za kazdou cenu.. Jak ze strany zapadu,tak i Ruska.
Predvanocni starosti lidi , take maji nacasovanim pomahat.
Rusove,Kreml obratne manipuluji ,jeste prodluzovani valky.
Kdyz naproti tomu.
Valka a jeji prodluzovani navic je urcite proti jejich zajmum .
Slouzi tedy i Kreml k zakryvani pred verejnosti a odvracenim pozornosti ,rozdeleni pozornosti od drastickeho zhorsovani podminek pro populace EU ? Pokr.

Markýza
19. 12. 2022 09:17
Odpovědět  Albi

Ne, zdaleka ne všichni. Vždyť jen kolik jich už uteklo. Ale ještě to potrvá………

https://sk.news-front.info/2022/06/05/rusko-nie-je-nas-nepriatel-nasim-nepriatelom-si-ty-na-zelenskeho-sa-obratili-zajati-ukrajinski-vojaci/

Pavel z Moravy
19. 12. 2022 10:52
Odpovědět  Albi

Nevím jak vy všichni, ale nevěřím, že toto bylo nějaké zvláštní gesto slušnosti i když se na to dá tak dívat. Je to divadlo pro západní tisk, západní televizi, která bude tuto událost komentovat každou možnou chvíli a ukazovat jak jsou Ukrajinci slušní. Nemohou vyzývat k zabíjení Rusů a potom předvádět dle mne tuto komedii, která je určena pro světovou populaci. Prigožin to ocenil, ano to bych chápal, ale nechce se mi věřit, že by se jejich gestem nechal zaslepit, protože vše co již Ukrajinci ruskému etniku na Ukrajině provedli nemůže smazat jeden takový akt. Škůdci u nás se také chlubí, že se o národ starají, ve svých profláknutých médiích se tím neustále chlubí a přitom dělají pravý opak. Stejné to je i s tímto ukrajinským divadlem. Ale kdo chce, ať tomu věří.

Markýza
19. 12. 2022 12:26
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já z toho měla dojem, že to bylo normální, lidské gesto. Nejspíš v té chvíli nikdo nepřemýšlel, co se z toho udělá za humbuk.

Jan
19. 12. 2022 12:45
Odpovědět  Markýza

U zrud musite jakykoliv zachvat normality velebit.

19. 12. 2022 20:10
Odpovědět  Pavel z Moravy

Taky jsem předběžně nedůvěřivej.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sergej
19. 12. 2022 02:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Aha? 1:00:00
https://www.youtube.com/watch?v=IUHD-tRVBnI

Albi
19. 12. 2022 07:31
Odpovědět  sergej

Díky za odkaz – vynikající Koller. Vřele všem doporučuji a rozhodně se nudit nebudete.

19. 12. 2022 20:15
Odpovědět  sergej

Taky dík.

19. 12. 2022 05:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Jj Fialky je třeba zabíjet,protože jsou to Nacisti, kteří slouží těmhle dobytkům, za naše peníze. Ještě k tomu jsou to Sabotéři,kteří těmto Nacistickým dobytkům poslali všechny naše zbraně…Aby nás ten Nacistický Ukrajinský dobytek pak mohl snáze obsadit….Fialky je třeba zabíjet na potkání a hlavně nebát se to dělat…..

Jaroslav
19. 12. 2022 06:38
Odpovědět  Veny232

Nenapsal bych to lépe. Jak se do lesa volá…….,oko za oko atd.

PENNYS
19. 12. 2022 08:54
Odpovědět  Veny232

Veny232 souhlasím s vámi, ale fialky zabíjet ????
bylo by NEJLEPŠÍ JE VYTRHAT I S KOŘENY!!!
ONY POTOM UŽ NIKDY NEVYROSTOU!!!
(OKAMŽITÝ ZÁKAZ POLITICKÉ ČINNOSTI PROTOŽE ZA TĚCH 30 LET JEN VĚDOMĚ ŠKODÍ ČESKÉMU NÁRODU!!!!

Gales
19. 12. 2022 11:54
Odpovědět  PENNYS

Ať scípnou

Aleš
19. 12. 2022 10:17
Odpovědět  Veny232

Nesouhlasím a silně. Špatná cesta a navíc by jste byl na jejich úrovni. Zabíjení je zločin.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
19. 12. 2022 20:20
Odpovědět  Aleš

Souhlasím. A také je to moc rychlé. Nucené práce na doživotí se sedmihodinovým pracovním týdnem by se mi líbili víc.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
19. 12. 2022 12:47
Odpovědět  Veny232

No, nebyl bych tak agresivní. Ale metoda: odchytit, odsoudit, zabavit majetek dotyčnému – i příbuzenstvu – a na 10 let poslat na nucené práce, to by mi nevadilo. Těch po zimě zozbitých silnic a chodníků, nedostatek stavebních dělníků na stavbách bytů (Ukrajincům se moc pracovat nechce), stavby železničních koridorů… Těch máme až nad hlavu (a přibral bych k tomu všechny “zamestnance” politických neziskovek, placených ze západu – taková desetiletá “Akce Z”!

chjo
19. 12. 2022 13:23
Odpovědět  me2d44

Dopřát jim co dělají nám. Procentuálně zdanit zvýšit platby dle výdělků. Zakázat pracovat, zavřít doma a napíchat do nich svinstva co se do nich vejde. A chtějí li válčit poslat je tam.

Aleš
19. 12. 2022 09:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, toto je zároveň EU a SPOLU. Fašismus jako hodnota Evropy, kdyby to tak nebylo nepodporují tuto zvracenou banderovskou mafianskou diktaturu, ale vpadne jim NATO do zad a dle hodnot OSN bude tato zločinná fašistická diktatura zničena.

Pijack
19. 12. 2022 11:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Co napsal Alexandr Isajevič Solženicyn (1918-2008), nositel Nobelovy ceny za literaturu (1970) v jeho knize z roku 1998 Rossija v obyvale (Rusko v troskách), konkrétně v kapitole Slovanská tragédie: „Nechť Bůh požehná Ukrajině její samostatný rozvoj, ale její neodpustitelnou chybou bylo její nepoměrné rozšíření o území, která do Lenina nikdy ukrajinskými nebyla – dvě Doněcké oblasti, celý jižní pás Novoruska (Melitopol – Cherson – Oděsa) a Krym. Kolik ruských občanů protrpělo s nelibostí a úžasem tuto násilnou, ničím neoprávněnou a bez nejmenšího protestu, s ochablostí naší tehdejší diplomacie uskutečněnou krádež Krymu během čtyřiadvaceti hodin. I jeho zradu při každém dalším krymském konfliktu. I bez sebemenších politických kroků nepochopitelné předání Sevastopolu, démantu ruské vojenské slávy. Toto zlodějství udělala naše zvolená moc, ale my, občané, jsme včas neprotestovali. A nyní bude třeba našim nejbližším pokolením se s tím smířit na dlouhou dobu. Krádež Sevastopolu je nízkým zlostným pohrdáním celou ruskou historií 19. a 20. století. Při všech těchto podmínkách Rusko nemůže v žádné formě bez váhání zradit mnohamilionové ruské obyvatelstvo na Ukrajině, zříci se naší jednoty s ním. Ukrajinské mocenské kruhy si zvolily cestu usilovného utlačování ruského jazyka.“

Markýza
19. 12. 2022 17:33
Odpovědět  Pijack

Díky

19. 12. 2022 20:31
Odpovědět  Markýza

Problém je, že se Solženicyn už nedá nikde sehnat. Aspoň v knihovnách ne. Zato v té lovosické bude mít Jakub Železný přednášku, jak jsem zjistil, když jsem se pídil po kulturním dění v okolí. Blil bych.

zuza
19. 12. 2022 18:07
Odpovědět  Pijack

je hrozné, čo s národom urobí taká zrada… Včera bol na cz24.news článok o stratách v ukroarmáde. Písali tam, že prednosť pri ošetrení majú žoldáci a nacisti z práporov. Obyčajní vojaci až nakoniec, lekári v Charkove a Odese nemajú žiaden lekársky materiál, v podstate vykonávajú len amputácie a ešte aj obväzy im chýbajú. Tí, ktorí majú šťastie a prevezú ich do špitálov na západ do Haliče, tak tam sú vojaci z východu a stredu ukrajiny podradný materiál, ku ktorému sa chovajú s pohŕdaním. A pri najbližšej príležitosti ich vypíšu nech idú späť na front. Minimálne polovica radových vojakov je z východu a stredu Ukrajiny, teda sú to Rusi, prípadne poukrajinčení Rusi. Tak keď už majú tak či tak skapať, prečo neobrátia tie pušky a hlavne tankov na tých, ktorí ich ženú do vojny???

Gales
19. 12. 2022 11:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli je třeba Rusy zabíjet,pak se musí západ hladit. Až se vyhladí.

Onsro
19. 12. 2022 12:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusové jsou Židy 21.století. O tom není pochyb. Američani a jejich poskoci s Rusy jednají jako Hitler se Židy. V podstatě jako s lovnou zvěří!
Američani vedou proti Rusům vyhlazovací, genocidní válku.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
19. 12. 2022 12:25
Odpovědět  Onsro

Njn……………..

Zlatej Putin!.jpg
Jan
19. 12. 2022 12:43
Ohodnotit příspěvek :
     

To se neda komentovat. Za Zidy si dosadte Rusy a muzete nackovske projevy Goebbelse a Hitlera pouzivat dal. Ted zabily Kalibry cely stab nacku a dobre tak. To nejsou lide. Zaluzny je nacisticke prase, sejici nenavist.

zuza
19. 12. 2022 17:54
Odpovědět  Jan

a to ten hajzel, keď sa vyjadroval o ruských dôstojníkoch, povedal, že pozná ich prácu a spôsob myslenia, niektorých pozná osobne, študoval s nimi na vojenskej škole

Administrátor
P.A.Semi
19. 12. 2022 17:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Psal jsem to již několikrát, ale neuškodí zopakovat, že:
Každý si zaslouží přesně to, co přejí Rusům
Ukrajinci jim přejí Smrt, a tu dostávají měrou vrchovatou a zcela zaslouženě… (protože se zuřivými vrahy a teroristy se nic jiného dělat nedá)
Evropa přeje Rusku Krach (o co jiného se snaží těmi sankcemi, tedy kromě poškozování Evropanů?), a doufejme, že ten svůj Krach Evropský Svaz také dostane…
Židé pořádají proti Rusům BDS – bojkot ekonomický i kulturní, a přesně to by si zasloužili a prospělo by to Západní civilizaci náramně, protože sám od sebe se tu ten Satanismus nevzal, (((někdo))) to sem zavlekl…!
A jak se nyní snaží zakázat pravdivá, vyvážená a objektivní Ruská média jako RT, přesně by si Západní Lhářská Média zasloužila bojkot občanů, kteří se již nebudou chtít nechat oblbovat Západními lžemi a nenávistí…

πα½

19. 12. 2022 20:08
Ohodnotit příspěvek :
     

No, K. H. Frank a velitel koncentráku Terezín H. Jöckel si mysleli nemlich to samý o Češích. Zdalipak se Zalužnyj odměnou taky tak hezky pohoupá, za účasti široké veřejnosti, jako naši dva vrazi, jeden na Pamprlíku a druhej v Litoměřicích?