politika

Rozhovor s Putinem byste neměli vidět… Profesor Drulák řekl vše naplno

13.02.2024 22:50 | Monitoring

Skutečnými mistry propagandy jsou Spojené státy americké, ruská propaganda je oproti propagandě liberálních médií dětskou hrou, říká profesor Petr Drulák v pořadu NALEVO na youtubovém kanálu Aby bylo jasno. Hovořil o rozhovoru Vladimira Putina s Tuckerem Carlsonem a západní propagandě. Slovo pak dodal i k chystaným protestům českých zemědělců.

Foto: Repro CNN Prima News
Popisek: Diplomat a bývalý velvyslanec Petr Drulák

„Je to vlastně rozhovor, který byste neměli vidět, protože už předem před ním politicky korektní média varovala a po něm řada komentátorů, kteří rozhovor sami ani neviděli, vysvětlovali, proč tento rozhovor vidět nemáte,“ řekl k rozhovoru amerického novináře Tuckera Carlsona s ruským prezidentem Vladimirem Putinem profesor Petr Drulák v pořadu NALEVO na youtubovém kanálu Aby bylo jasno.

Sám Drulák radí opak. „Ten rozhovor je potřeba vidět,“ prohlásil. Rozhovor je podle něj důležitý pro plné porozumění mocenským vztahům mezi Spojenými státy a Ruskem. „Známe perspektivu Západu. Víme, co si o tom myslí Washington, Londýn, Brusel, Berlín. Ale abychom mohli ten vztah pochopit, tak také musíme vědět, co si o tom myslí Moskva.“

Podle Druláka je třeba znát veškeré souvislosti, o kterých Putin v rozhovoru také mluví, a to navzdory tomu, že ruská agrese vůči Ukrajině je porušením mezinárodního práva. „Tato agrese má svoji minulost. Naprostá většina Putinových argumentů je fakticky podložená,“ řekl Drulák, ale dodal, že samozřejmě chápe, že si Putin vybírá pouze ta fakta, která se mu hodí. To ovšem podle Druláka dělá každý politik.

Profesor se dále přesunul k Putinově výroku o tom, že by napadl Polsko pouze v jednom případě, a to pokud by Polsko napadlo Rusko. Drulák Putinovo tvrzení považuje za přesvědčivé, a to především proto, že myšlenka, že by se Rusko chystalo do Polska, není ničím podložená a je to tak situace naprosto odlišná od Ukrajiny.

„Od roku 2008 Rusko opakovaně upozorňovalo na to, že podnikne opatření, pokud se Ukrajina bude přibližovat Západu tím způsobem, který bude znamenat vojenskou a ekonomickou integraci,“ uvedl Drulák. Členství Polska v NATO Rusko podle Druláka respektuje a ví, že jeho zpochybnění by znamenalo přímou válku se Západem. „Pro mě je jeho (Putinova) odpověď odpovědí, která má svoji racionalitu, je podložená a je každopádně mnohem podloženější než to, co nám říkají naši propagandisté – že pokud nebudeme pomáhat Ukrajině, pokud nebudeme živit válku na Ukrajině, tak se Rusko chystá spolknout naši Evropu.“

Drulák se následně vyjádřil i k ruské propagandě. Drulák sám nemá žádné námitky proti tomu, že Rusko skutečně propagandu vyvíjí, vnímá ji však jako „zbytečně agresivní a průhlednou“. „Skutečnými mistry propagandy jsou Spojené státy americké,“ řekl s tím, že ruská propaganda je pouze „dětskou hrou“ oproti tomu, co dokážou západní liberální média.

V druhé části videa se profesor Drulák zaměřil na protesty zemědělců, které chystají na 19. února. Čeští zemědělci požadují stop Green Dealu, stop vysokým cenám energií, stop nekompetentní vládě, stop vyděračským praktikám obchodníků a stop posilování evropských kompetencí na úrok národních.

„To je rozumný program, legitimní požadavky,“ uznal Drulák. Dodal, že podobné požadavky vznášejí stejně jako čeští zemědělci i zemědělci po celé Evropě. „Nedokážou už snést greendealové šílenství, které je připravuje o poslední zbytky obživy a důstojnosti.“

To, že se čeští zemědělci připojují k protestům později než zemědělci ve zbytku Evropy, si Drulák vysvětluje tím, že se až příliš spoléhali na Agrární komoru či Zemědělský svaz. Drulák připomněl slova prezidenta Agrární komory Jana Doležala, který tvrdil, že vláda odvádí dobrou práci a měla by dostat více času. Zemědělcům doporučil případně protestovat až v březnu. „Vypadá to, jako kdyby si z těch zemědělců dělal legraci. Protože v březnu začínají jarní práce. A zemědělci, aby ještě vůbec přežili, tak budou muset dělat jiné věci, než aby traktory blokovali hlavní město,“ nechápal Drulák slova Doležala.

Zemědělci už mají všeho dost. „Mají dost Bruselu. Mají dost ministra Výborného, který řekl, že se s těmihle lidmi vůbec nebude bavit, protože jsou součástí dezinformační scény. A mají dost i těch svých papalášů v agrárních komorách a různých zemědělských svazech,“ shrnul situaci Drulák a přirovnal ji k situaci v českých odborech.

Ty vede Josef Středula. Drulák dodal, že „takových, jako je Středula“, je v českých odborech dost. „Líní kapři, kteří si zvykli na teplá místečka, na to, že pravidelně plánují s vládou, že tam nic moc nevyjednají, ale že je jejich členská základna nechává na pokoji,“ řekl Drulák.

V poslední části videa profesor Drulák odpovídal na dotazy diváků.

Celý díl NALEVO s Petrem Drulákem ke zhlédnutí zde:

sdílet na

59 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Mike
14. 2. 2024 01:17
Ohodnotit příspěvek :
     

V roce 2014 tehdejší generální tajemník OSN Pan-ki-mun vyzvýval Ukrajinu, ať konečně požádá sousední státy o uznání svých hranic a dá tak vzniknout, dle mezinárodního práva, Ukrajinskému státu.
Nechápu, proč všichni poukazují na to…, “že ruská agrese vůči Ukrajině je porušením mezinárodního práva.”
Pokud tomu správně rozumím, tak Rusko napadlo samo sebe a začalo likvidovat své občany, kteří propadli fašismu. Obvykle se to nazývá občanská válka, ostatně Vladimír Vladimírovič to řekl Carlsonovi jasně, – stále se považují za Rusy.

skeptik
14. 2. 2024 07:28
Odpovědět  Mike

Nehledě na to, že ty státy odvolávající se na mezinárodní právo podporují banderonacismus a úmyslně vyprovokovaly Rusko k zásahu na Donbasu.
Oni už se dávno neřídí mezinárodním právem ale řádem založeným na jejich pravidlech, které si můžou libovolně měnit.

A jestliže boj proti Zelenského nacistickému režimu je agresí, pak ti co za II. světové bojovali proti nacismu se dopouštěli agrese??

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
14. 2. 2024 08:56
Odpovědět  Mike

Trefil jste to na hlavičku, porušení mezinárodního práva,ale kým?! Osm roků od 2014 vedla Ukrajina nevyhlášenou válku proti svým rusky mluvícím občanům za to,že se nechtěli podřídit diktátu pučistů v Kyjevě!Od listopadu 2021 do února 2022 Kyjev soustředil na hranici Doněcka a Luhanska 200 tisícovou armádu a chystal se tyto neuznané republiky vojensky zlikvidovat! “Okupanti” zásobují civilisty na “okupovaném” území humanitární pomocí, energiemi a důchody a “obránci” si je berou za živé štíty a likvidují je kanonádou dělostřelectva, raketami a útočnými drony! To fakt nevymyslíš, běžte už do “zadele” s tom svojí korektností! Ne Rusko,ale Ukrajina vede agresivní válku proti svým bývalým spoluobčanům! Rusko vede osvobozovací válku, proto se válčí jen na východě! Pokud by chtěli okupovat Ukrajinu, měli na to dostatečnou sílu v únoru 2022 u Kyjeva. Gesto dobré vůle stažením od Kyjeva je nám prezentováno jako jejich porážka “nácky”.Pravdu neumlčíte a těmito úlidbami zločineckému režimu,co nás táhne do války jen posilujete tento režim. Zemědělci našli Achillovu patu režimu a měli bychom jí využít k zabránění války NATO- RF, zastavením dodávek zbraní a munice “ukrům” svržením pětikolky!

Pavel
14. 2. 2024 09:27
Odpovědět  Pavel

Co bylo podle prof.Druláka bombardování Jugoslávie,odtržení Kosova, svržení Kadáffího a války v Lýbii, napadení Iráku vojsky NATO či invaze do Afganistánu?! Tam to bylo dle mezinárodního práva? Rusové, než překročili hranice Ukrajiny, přijali obě republiky na základě rozhodnutí jejich parlamentů do RF! Takže “de fakto” dle pana Druláka napadli svoje “nové” republiky?! To, že my to neuznáváme stejně jako referendum na Krymu je náš problém, ale RF striktně dodržuje mezinárodní právo a ženevské úmluvy, na rozdíl od západu a Ukrajiny!!!

Administrátor
P.A.Semi
14. 2. 2024 14:57
Odpovědět  Pavel

Nepřijali je tehdy do RF, když tam poprvé vstupovali s vojsky, ale uznali jejich samostatnost a měli s nimi smlouvu o vzájemné obraně… Takže podle mezinárodního práva…
Referendum o začlenění do RF proběhlo až později, takže zcela demokraticky…

πα½

Burák
14. 2. 2024 09:04
Odpovědět  Mike

Tak takové to hojně používané slovo agrese nemá v mezinárodním právu vůbec oporu a oni to moc dobře vědí, proto se tak vztekaji. Ani v OSN svou stále opakovanou verzi neprosadili.

Pijack
14. 2. 2024 10:23
Odpovědět  Mike

Česká myš – nějaký Roman Joch z občanského institutu se odkopal, když velmi sledovaného Carlsona označil za odpad a neoblíbeného populistu 🙂 Putina vůbec nesleduje, takže nezná jeho argumentaci. Liberální nadšenec Joch všechno zná předem, bez důkazů… hlavně že má správný liberální postoj 🙂

Boomer
15. 2. 2024 11:46
Odpovědět  Pijack

.. Joch je především katolík a tudíž pravoslaví, stejně jako cokoli spojeného s Putinem, mu prostě nejde pod fousy. Svůj výchozí světonázorový postoj definoval jasně.. „Celá Pravda nesmíchaná s omyly je jen v Církvi katolické. Proto to nejlepší, co člověk může udělat, je stát se katolíkem.“

Společné cesty katolické a pravoslavné církve se rozdělily už r.1054..

Mike
14. 2. 2024 20:41
Odpovědět  scipio

Zakládajících členů OSN je asi 50 a vznikla proto, aby se už nikdy neopakovaly hrůzy druhé světové války, což si řada států “vzala k srdci.” Především např. takové Spojené státy, se od té doby (1945) neúčastnily žádného vojenského konfliktu, –

  • který by jim nepřinesl nějaký prospěch.
Pravdomluvny
14. 2. 2024 06:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan Drulák je moudrý muž, právě proto je trnem v oku havlolejnolahvárenské Goebbels 24 a jejím spřáteleným vlastizradným hlášeným troubám 👽

Tupý hulvát
14. 2. 2024 07:48
Odpovědět  Pravdomluvny

Pan Drulák je skoro stejná pakáž jako ostatní.Tvrdí,že sebeobrana je porušení jakéhosi práva.Pokud má pravdu,není to právo,ale paskvil.

Pavel z Moravy
14. 2. 2024 09:36
Odpovědět  Tupý hulvát

Cit- Je třeba znát veškeré souvislosti o kterých Putin mluví a to navzdory tomu, že ruská agrese vůči Ukrajině je porušením mezinárodního práva. Tato agrese má svoji minulost. Buď se vyjádřil nešťastně nebo je to obvyklá úlitba zparchantělým grázlům v našich končinách. Všichni normálně myslící chápou, že tuto operaci provedl na ochranu rusky mluvící populace na východě Ukrajiny, která má zabránit genocidě od zfanatizovaných banderovců. Mne by spíše zajímalo co to bylo za agrese, kterou od ukončení 2. světové války prováděly amíci a jejich satelité vůči komukoliv na planetě kdo se jim nechtěl podrobit. O tom mluvte pane Druláku jako o agresi. Tady jste si naběhl a myslím, že to nemáte zapotřebí. S podobnými výroky se potom budete řadit k těm, kteří prostě nemají chuť říci skutečnou pravdu. A ta by se měla říci především, ať se jedná o kohokoliv.

Markýza
14. 2. 2024 12:34
Odpovědět  Tupý hulvát

A každý, kdo si nemyslí do puntiku to, co vy, je taky pakáž. Jste skutečně práv svého jména, TH. Doufám, že máte aspoň nějaké klony, abyste nebyl na tom světě tak osiřelý.

Pravdomluvny
14. 2. 2024 14:50
Odpovědět  Tupý hulvát

Máš něco k věci,Jelimáne?!!!!

Pijack
14. 2. 2024 08:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Drulák by měl být ministr zahraničí České vlády. Má jeden základní předpoklad, který se u liberálně pomatených politiků stěží nenalezne. Tím je mozek. Funkční mozek !!! Tento stream to dokazuje na 100%.

Pijack
14. 2. 2024 09:50
Odpovědět  Pijack

Sakra – u liberálně pomatených politiků stěží nalezne… NALEZNE !!

Markýza
14. 2. 2024 12:35
Odpovědět  Pijack

To by se mi taky líbilo, jenže nechce do politiky…..ale třeba není všem dnům konec – taky, za koho by dneska kandidoval?

oldskuul
15. 2. 2024 09:19
Odpovědět  Markýza

Nebojte, zatím je v “přípravce”… ale jestli se máme z toho těšit… no, nevím 🙁

Markýza
15. 2. 2024 14:12
Odpovědět  oldskuul

Nevím, v jaké přípravce…..vy si myslíte, že by byl horší ministr zamini, než Lipánek? 😉

unor 2022
14. 2. 2024 08:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Na co staci sedlak se zdravou selskou ‘palici’ netreba profesoru.

Frank1
14. 2. 2024 08:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko v informacich obyvatelstva s KoZa prohrava. Je to pochopitelne, media KoZA jsou centralne rizene a pod cenzurou. Vliv Ruska je mozny jen skrze jeho vysilani na internetu a pres satelit. Resp. pres satelit byl mozny jen do zacatku SVO. Pak EU satelitni vysilani zpravodajstvi z Ruska vypnula. To se obecne nevi, ale i v tom spociva sila propagandy na KoZa. Zabranit informacim z Ruska za kazdou cenu. Uz jste nekdy videli ve zpravodajstvi TV zabery z Ruska nebo Ciny? Jak treba vypadaji jejich mesta. Nevideli a nepripada vam to ani trochu divne!
Kdo chce, tak si informace z Ruska na internetu najde. Vyzaduje to vsak urcite usili, mit cas a znalost rustiny. Tyto predpoklady vetsina lidi postrada a tak pusobi ted vysilani rozhovoru Carlsona s V. Putinem na zapade poprask.

Tupý hulvát
14. 2. 2024 09:33
Odpovědět  Frank1

Nevím jak jste přišel na to,že ruské weby jsou vypnuty,nebo že vyžadují nějaké úsilí.Mám jich v záložkách několik,jedno kliknutí otevře,dvě kliknutí přeloží.
Lidé na netu buď hledat nechtějí,nebo to neumí nebo tam hledají pitomosti,NEBO HLEDAJÍ TO,CO POTVRDÍ JEJICH NÁZOR.

Ladislav 💤
14. 2. 2024 11:17
Odpovědět  Tupý hulvát

Otevřeš a samo se přeloží do češtiny. Dnes vystřeleno na banderovce 10 Iskanderů na různá vojenská místa ua! Jedna z nich zasáhla tisícpětset banderů
a budou je uklízet celý den!

vlad248
14. 2. 2024 16:22
Odpovědět  Ladislav 💤

Pro upřesnění – v hlavicích Iskanderů byla použita klastrová munice, a stalo se to i včera.

Bety
14. 2. 2024 11:28
Odpovědět  Tupý hulvát

Sputnik byl oficiální ruský web a ten ze dne na den vypnuli. Ostatní české weby, které chtěly přinášet nezkreslené zprávy vypnuli také. Sice je pak (kromě Sputniku) po velkém
dohadování opět povolili, ale mám dojem, že od té doby už nejsou úplně to, co bývali.
Kdyby nic jiného, tak tím získali potřebný čas k tomu, aby zcela ovládli informační prostor,
viz ukrajinské vlajky kam se člověk podíval.
Já bych se bez pomoci na ty ruské weby také nedostala.
Ačkoliv bych nespoléhala na nikoho, kdo má vazby na naše politiky, v jednom má pan Drulák bezesporu pravdu, a to v tom, že ruská propaganda zaostává za tou západní.
Ona totiž spoléhá na skutečnost a ne na velkohubé bezostyšné lži a manipulaci. A že lhát umí!! A zmanipulovaní lidé si říkají: To musí být pravda, přece by nám tak nelhali do očí !!
To by jinak přece někdo zarazil !! Ale kdo by to měl jako být to by říci neuměli.

Tupý hulvát
14. 2. 2024 14:13
Odpovědět  Bety

Nechápu,v čem máte problém,ruské weby se otevírají stejně jako jiné.

Pavel
14. 2. 2024 14:40
Odpovědět  Tupý hulvát

Ne všechny, některé jsou blokovány. Zkuste si otevřít web RT, ria.ru či smi.ru. Ty weby, kde jsou informace přímo od ministerstva obrany či zahraničí RF na ty se nedostanete.

Boomer
14. 2. 2024 17:09
Odpovědět  Pavel

.. problém je v nastavení vašeho OS…

Pavel z Moravy
14. 2. 2024 11:58
Odpovědět  Tupý hulvát

Jasně, já sleduji hlavně Lentu a Tsargrad, bez absolutních problémů.

Tupý hulvát
14. 2. 2024 14:11
Odpovědět  Pavel z Moravy

https://voenhronika.ru/
Zprávy z fronty bez příkras,až mám někdy pocit,že trochu opozice.

Administrátor
P.A.Semi
14. 2. 2024 15:05
Odpovědět  Tupý hulvát

Nepsal weby, psal satelitní vysílání televize… (satelit nemáme, tak nevím..)

Dalo se tu také koukat na evropské vysílání RT v ruštině, bylo v nabídce O2 internetové televize, ale zrušili to v roce 2022…

Web RT na chvíli blokovali, dnes už to je asi ok, ale českou verzi webu Sputnik zablokovali…

πα½

vlad248
14. 2. 2024 16:21
Odpovědět  Tupý hulvát

U některých ruských webů je strojový překlad automaticky. Konkrétně třeba topwar nebo topcor (.ru). Pokud sleduji tohle, tak se jinde na webu nebo TG už moc podstatného navíc nedovím. Ale třeba web rt dot com (Russia Today) je blokovaný, ve firefoxu jsem musel změnit nastavení, abych to mohl sledovat.

Frank1
14. 2. 2024 08:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Na zapade jde vsude obyvatelstvo na ulici, protoze uz tech buzeraci sionistickych poskoku dosazenych do vlad ma dost!

Helena
14. 2. 2024 09:00
Odpovědět  Frank1

Ale lžidoČT s “Výborným” vysvětlují vovcím, že traktoristi, co přijedou do Prahy chtějí jen méně byrokracie a pak zamumlal: a ještě nějaké drobnosti…….

josef
14. 2. 2024 08:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli se nepletu, tak po ukončení WW II se vítězné mocnosti domluvili mimo jiné o vztahu k fašistickým organizacím a státům. Tak si jen srovnejte, kdo podporoval fašistické Řecko, Španělsko, Chile a nyní Ukrajinu. A s podporovateli těchto států se nic neděje? Všecko dobrý? A jenom bláboly o demokracii. A v k čemu nám směřuje EÚ ?

Burák
14. 2. 2024 09:10
Odpovědět  josef

EU je nacistický projekt a u jejího zrodu stáli fašisti. Existuje o tom několik knih, kde je vše důsledně popsáno i jak celé EU vládne euro komise, kterou nikdy nikdo nevolil a přece má hlavní slovo ve všem. Může dokonce přehlasovat celý parlament. Prý demokracie 😂

Pavel
14. 2. 2024 14:42
Odpovědět  Burák

Souhlas, Eu není nic jiného než “čtvrtá říše”,jen pro změnu pod vedením anglosasů!

Burák
14. 2. 2024 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Těch tzv líných kaprů je po všech státních úřadech ale i soukromých podniků celkem dost. V podstatě berou mnohdy i své vzdělání jako šlechtický titul za který budou do konce svých dní pobírat rentu.

Pavel z Moravy
14. 2. 2024 09:50
Odpovědět  Burák

Přátelé, mám pocit, že pláčete na nesprávném hrobě. Měli jste opravit to nevhodné co kazilo pověst socialismu a ne ho ničit. Zničily se výsledky tvrdé práce předcházejících generací, poplival se jejich význam, ale moudří vědí jaké síly za likvidací socialismu stály. Musíte si přiznat, že jste to projeli. Toto vše je výsledek destrukce něčeho co šlo při dobré vůli opravit. Ti z těch, kteří ale připravili majetkový převrat o opravu neměli zájem. Vždyť jim šlo pouze o moc a o prachy. Pokud se tady toto nepochopí, není z toho cesty ven. A to že nepíšu my je logické, já toto nechtěl, já lidi v blízkém okolí varoval, ale oni měli zašpuntované uši. Vycházel jsem pouze z toho, že je lépe čtyřikrát prověřit nežli jednou uvěřit. Nic více v tom není.

Pijack
14. 2. 2024 09:55
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale srovnávat ty dva režimy je docela důležité. Mě z toho vychází, že liberalizmus není NIKDY schopen prosperovat tak jako socializmus. Ve všech ohledech… kromě zprofanovaných lidských práv. Tehdy ani dnes jich moc nemáme.

Bety
14. 2. 2024 18:27
Odpovědět  Pijack

V té souvislosti jsem si vzpomněla na slova Jana Rumla- zpočátku opěvaného chartisty, pak členství v ODS, Unii svobody, zapletl se také s Piráty a za STAN
je městský zastupitel v Praze.
Teď ten výrok: MĚLI JSTE TU TEPLOUČKO, ALE SMRÁDEK. tEĎ SI MUSÍTE ZVYKAT ŽÍT V DŽUNGLI. Takže prý bojoval za tzv. lidská práva, ale dal přednost džungli – neboli právu silnějšího.

Ladislav 💤
14. 2. 2024 11:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

👍Vždy jsem tvrdil a tvrdím i nadále. Zlatý socialismus, opravdu zlatý! A naší předkům děkuji, že to ve 48 začali!

PENNYS
14. 2. 2024 10:19
Ohodnotit příspěvek :
     

” AT SCHNIJE ZLO-BODA SLOV A PÍSMA”
Global Times: NATO odhaluje svou skutečnou povahu pohřebního ústavu UTOČNÝPAKT-AGRESOR 14. ÚNORA 2024

Gales
14. 2. 2024 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať sípnou ti kteří chtějí aby sípli druzícomment image

Ladislav 💤
14. 2. 2024 11:24
Odpovědět  Gales

Popiš o co jde?

Gales
14. 2. 2024 12:02
Odpovědět  Ladislav 💤

Při pohledu na tu energii se ti splní přání.

Pijack
14. 2. 2024 12:42
Odpovědět  Gales

To není ani Kinžal, ale Kometa Brno :-)))

Pavel z Moravy
14. 2. 2024 12:03
Odpovědět  Gales

Z grázly, kteří chtějí zničit druhé, žádné slitování.

Administrátor
P.A.Semi
14. 2. 2024 15:08
Odpovědět  Gales

Pěkné, ale ten ohon je tam doplněná animace, a je nereálný, ty komety vypadají jinak…
(zejména by se ta kometa pohybovala a ne, aby z ní takhle tryskal kouř mnohem rychleji, než se ta kometa (ne)pohybuje… tedy kdyby byla zaměřená fotka na kometu, tak by se pohybovaly ty hvězdy…)

πα½

15. 2. 2024 03:58
Odpovědět  P.A.Semi

“a zazvonil konec a pohádky je konec, milé děti. Ale tak to chodí jenom v pohádkách, a pohádky jsou, milé děti, nereálné. Ve skutečnosti měla ta princezna jednu nohu kratší a ten princ byl hrbatej skrček a táhlo mu z huby a hned po svatbě ji zfackoval.”

Honzas
14. 2. 2024 13:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Putinův režim se hroutí proto si dovolil pořádat demokratické volby. Zelinský jakékoliv volby zakázal, zrušil 9 opozičních stran a hnutí a zabavil jejich konta. To jsou příznaky demokracie. Čím nás to tady krmí ti naši zpravodajci. Platíme si ČT aby nám tady Lila tu jejich propagandu do hlavy. Fiala se nedokázal rozhodnout zasáhnout do cen elektrických energií, neustále mlel něco o tom že to bude dělat v rámci celé Evropy. Trvalo to půl roku. Ruská vojska překročila hranici Ukrajiny a a Fiala po 6 hodinách prohlásil že jsme ve válce. Žádné mezinárodní dohody nás k tomu nezavazovali, Neměli jsme uzavřený vojenský pak ani z ukrajinou ani s Ruskem. Tak proč to? Je mi jasné že měl noty z Washingtonu. Je to modrý p****

Petr
14. 2. 2024 20:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Já definici propagandy chápu jako záměrnou manipulaci s informacemi za účelem ovládání davů. Takto charakterizuje propagandu i Wikipedie.
Hovořit v tomto kontextu o ruské propagandě je hovadina a nonsens, protože Rusko je v západním prostoru hermeticky cenzurováno.
Naopak stupeň propagandistické deformace informací v západním mediálním prostoru je na 100%, což se jinak označuje jako totalita.

Frank1
15. 2. 2024 10:52
Ohodnotit příspěvek :
     

US propaganda = cilene lhani a zamlcovani.
K takove propagande maji Rusove daleko, pohrdaji ji.
EU udelala vse pro dezinfo na kolektivnim zachode. Od zacatku SVO nechala vypnout i mj. vsechny zpravodajske ruske kanaly na satelitu Hotbird 13. 0 E.
Jejich sledovani je mozne jen na internetu, ale i tam je EU zm.di blokuji.

Honzas
16. 2. 2024 00:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Na co to potřebuji vidět, stačí když to odsoudí a podepíší.

Ivo
19. 2. 2024 01:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Pozor Drulák se nám staví a přitom jsem ho přistihl jak zamlčuje podstatné věci a vyzdvihuje až tolik nepodstatné. Poslouchejte pozorně a přijdete na to.