politika

Puškov hovořil o nové roli NATO v evropské politice… Jsou na dobré cestě

Ruský politik, senátor Alexej Puškov uvedl, že NATO – kromě boje proti „ruské hrozbě“ – má novou roli v evropské politice.

NATO je dnes v duhových barvách.

Bude se konat první interní konference LGBT + v historii Severoatlantické aliance.

Toto není Photoshop …

 Jako první v historii Aliance se uskuteční interní konference LGBT +, na které budou zástupci národních delegací diskutovat o „výzvách a vyhlídkách společnosti“.

„NATO konečně našlo svoji roli v evropské politice i mimo rámec boje proti „ruské hrozbě“: prosazování práv LGBT… Vážný úkol. Proč k tomu ale aliance potřebuje zbraně, tanky a bojové vrtulníky? Ať raději ovlivňují silou jejich příkladu,“ řekl Puškov.

Podle jeho názoru jde o „nejslibnější směr v práci Aliance“, který je mnohem lepší a bezpečnější než posílání jejích lodí do Černého moře. 

Asi 200 lidí, civilních i vojenských zástupců národních delegací, bude diskutovat o zkušenostech z práce v alianci, výzvách a vyhlídkách pro komunitu.

Dokonce vytvořili vlastní skupinu „proud@nato“, dostali tiskovou mluvčí.

Promluví před nimi také generální tajemník Jens Stoltenberg. Řekne, že NATO je světovým lídrem v podpoře manželství osob stejného pohlaví. Pokud v roce 2002 tyto sňatky uznávalo pouze Nizozemsko, dnes již existuje 13 členských zemí.

Bylo by zajímavé v tu chvíli vidět výraz tváře tureckého zástupce.

https://bit.ly/3r3FjUh
https://bit.ly/31hpoaN

sdílet na