politika

Najít, odebrat a vrátit domů. Putin vydal rozkaz vzít Anglosasům vše, co za posledních 500 let Rusku ukradli

GEOPOLITIKA CIVILIZACÍ (ГЕОПОЛИТИКА ЦИВИЛИЗАЦИЙ)

Dobrý den, drahá ruská civilizace.  18. ledna podepsal vrchní velitel zajímavý rozkaz číslo 21.

Dobrý den, drahá ruská civilizace. 18. ledna podepsal vrchní velitel zajímavý výnos číslo 21.

Pokud si dokument otevřete a přečtete, stejně jako vyhlášky s ním spojené, je zřejmé, že se nebavíme pouze o nemovitostech, ale o veškerém majetku bez výjimky. A v důsledku toho se úkol neomezuje na vrácení současných údajně zmrazených 300 miliard, i když částka je mnohem skromnější, protože Rusko ve čtvrtém čtvrtletí roku 2021 a v prvním čtvrtletí roku 2022 ukázalo MMF jednu a tu samou zprávu o struktuře rozmístění mezinárodních rezerv Ruské federace, a oni ani nevěděli, když naši vybírali peníze. 

Nelze ani spočítat, jak velký majetek vyvezli z Ruska během revoluce a po rozpadu SSSR země ztratila mnohonásobně více. Odhady jsou různé, pokud to přepočteme na současné peníze, tak od 5-10 bilionů dolarů.  Pro srovnání, čínské mezinárodní rezervy jsou pouze 3,3 bilionu dolarů.

Jak správně napsal autor kanálu “Игра- в-бисер”:

“Prezident má ve zvyku podepisovat nařízení až po provedení příslušných přípravných prací, prostudování a z velké části propracovaných všech dostupných možností a dostupných realizačních mechanismů.

Zavedení dotací poskytuje prakticky neomezené možnosti pro provedení odpovídající práce „neoficiálními“ a „neformálními“ metodami se zapojením libovolného počtu specialistů různých profilů, různých kompetencí s různou mírou oficiálního zapojení.

Není tajemstvím, že například britské, francouzské, americké, atd. právnické úřady vynaložily velké úsilí na to, aby majetek ruských emigrantů nebo majetek státu/církve (nebo podíl na majetku) v důsledku určitých právních „jemností“, nepřešel do vlastnictví nebo správy ruského státu v odpovídající historické formě, jak to vyžadovala vůle vlastníka nebo právní nástupnictví, ale do států (a k jednotlivcům), kde se v době „naplnění“ nacházeli emigranti nebo jejich majetek.“

Klíčové je, že na úrovni prezidenta došlo k historickému rozhodnutí vrátit to, co bylo ukradeno, vyvezeno, zprivatizováno. Navíc se toto rozhodnutí týká všeho, co naší zemi patřilo za posledních 500 let.

Jak budou majetek zabírat?

Skutečnost, že v šedé zóně lze zabírat majetek jakýmikoli legálními i nepříliš etickými metodami, zdaleka ne tržními, je nepopiratelný fakt. Vzhledem k tomu, že Anglosasové vlastníma rukama zničili mezinárodní právo, nyní vůbec není třeba se na ně ohlížet, zvláště když se sami po staletí zabývají krádežemi v univerzálním měřítku.  Existuje mnoho návratových schémat. Na základě zkušeností Britů je možné napsat celou vědeckou práci. Jinou otázkou je, že nyní jim nakradenou kořist sebere Rusko.

Například umění, starožitnosti, zlato, sbírky a mnoho dalšího lze vrátit za 1–10 % hodnoty. Naštěstí v Evropě a Británii je spousta překupníků, spekulantů, podnikavců. Stačí si vzpomenout na příklad Kadyrova, kterému odebrali koně. Ukradli mu koně Zazu, který byl poslán na závody do České republiky. 

Ramzan Achmatovič dále píše:

“Přátelé, mám dobrou zprávu! Pamatujete si na příběh s krádeží Zazy, mého koně, který v roce 2014 jako první dostal ránu evropských sankcí, stal se terčem západní zvůle a byl léta vězněn v jedné stáji v České republice? Tak a teď už můžeme říct, co se tehdy vlastně stalo.

Nebojte se, Zazu je v pořádku. Začátkem roku mě přes prostředníky kontaktovali zástupci sumerských (ukrajinských) speciálních služeb a nabídli mi vykoupit Zazu. Věděli jak na koni lpím a neprohádali – samozřejmě jsem souhlasil. Upřímně řečeno, myslel jsem, že Zazu bude předán nějak oficiálně, že proti němu budou zrušeny sankce a podobně.

Ale ukázalo se, že speciální služby měly troufalý plán – prostě zinscenovaly jeho krádež ze stáje v ČR v domluvě s českou policií. Připomenu, každému tehdy přišlo divné, jak může drahý kůň jednoduše zmizet. Ukazuje se, že může.

Teď je Zazu na cestě domů. A jeho návrat mě stál… pozor: 18 tisíc dolarů (1,5 milionu rublů)! Ano, ano, přesně na takovou částku ho tehdy české orgány činné v trestním řízení ocenily. Vzhledem k jeho skutečné ceně a vynikajícímu rodokmenu jsou to pouhé haléře! Takže přátelé, pokud potřebujete něco přivézt/vrátit z Evropy, obraťte se na sumerské zpravodajské služby. Rychlé, profesionální, levné při obcházení sankcí!))“.

Ve skutečnosti hodnota Zazu je asi 10 milionů dolarů (podle slov samotného Kadyrova), ale za pouhých 0,2 % ceny vám zkorumpovaní západní politici a jejich ještě zkorumpovanější zpravodajské služby s velkou radostí předají vše, o co požádáte. 

Ještě zajímavější je zpráva americké civilní rozvědky, že podle jejich údajů se Rusko nehodlá distancovat od „hudebníků“ a jejich analogů, kteří jsou již aktivní a na světové scéně začnou působit ještě aktivněji. Kluci mají dost zkušeností na to, aby se zmocnili kontroly řekněme nad ložisky uranu nebo drahých kamenů v Africe, které mimochodem před rozpadem SSSR patřily Sovětskému svazu. 

Anglosasové mají po celém světě celkem více než 900 základen a značná část z nich chrání ložiska ropy, kamenů, zlata, plynu, uranu a všeho ostatního, co je dobře kotované na světových burzách. 

Vyhnáním, řekněme, Francouzů ze Sahelu naši začínají pracovat s Afričany 50:50. Polovina pro nás, polovina pro vládu. To je mnohem lepší než to, co dávali Anglosasové nebo Francouzi (90:10). 

Pak přichází Rosatom, diplomatický sbor, Gazprom, Ruský dům, Ruská pravoslavná církev a začíná skutečná práce. Řekněme, že odebrání uranového ložiska Francii je docela ekvivalentní náhrada za ukradený obraz a vyhnání Británie ze Suezského průplavu je platba za ukradené zlato.

Rozhodnutí Putina je tedy velmi špatnou zprávou pro západní svět, která znamená, že kromě toho, že „nedemokratické režimy“ aktivně připravují Západ o vůdcovství, vyhánějí ho z Olympu, tak ho ještě navíc v plném rozsahu rozkulačují. Nejzajímavější je, že se k tomu jistě připojí Írán, Čína a Afrika. Je nemožné spočítat, kolik toho Britové ukradli Peršanům, Afričanům a Číňanům. 

Pokud se tedy začnou pravidelně objevovat zprávy, že se do Ruska vrátily další obrazy, hudební nástroje, sbírky nebo že někde v Jižní Africe byla zabavena britská výstava, nebo v některé africké zemi Britové, Francouzi nebo Američané náhle přišli o kapitál – nedivte se. Tak to má být. Rusové si vždy přijdou pro své. Dříve nebo později, ale vždy. To “později” už pro Západ nastalo. Všechno ukradené jde domů.

Všechno dobré.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/0uIpL

sdílet na

66 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
F.Zaruba
21. 1. 2024 22:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Správně Aljaška Texas a další návrat domů

Helena
22. 1. 2024 08:51
Odpovědět  F.Zaruba

Ano! Správně! Najít, sebrat těm zlodějům vše co za léta nakradli-od památek až po haciendy na Floridě postavené za ukradené prachy válkami rozvrácených zemí-nahnat je do jejich sídel a ty srovnat se zemí i s nimi. Ty svině, co leta letoucí rozsévají po Zemi jen smrt, zmar, války a chudobu jen pro to, aby měli o haciendu a trochu moci víc, ať pocítí strach a tíhu jejich zla.
Rázem ty hajzly přejde chuť na válčení.

Gales
22. 1. 2024 11:19
Odpovědět  Helena

Měli bychom se přidat a žádat navrácení ,,prodaného” zlata.

Gales
22. 1. 2024 11:32
Odpovědět  Gales

Anebo přemluvit Putina aby nás taky amíkům ,,ukradl”.Přeci jsme dříve patřili jim.

22. 1. 2024 11:35
Odpovědět  Gales

Víte, s tím zlatem bych byl velmi opatrný. Je tu historie, o které jste se určitě neučil. Náš zlatý poklad, který nám byl za války ukraden Brity a dán nacistům, totiž pochází ze značné části právě z Ruska, kde ho ukradli ti skvělí legionáři v Omsku při likvidaci Kolčaka a přes dálný ho vyvezli do ČR. Jednalo se o více jak 40 tun zlata. Proto tak “bedlivě střežili” transibiřskou magistrálu.

Gales
22. 1. 2024 12:21
Odpovědět  pavelpe

Čórt znáet.Je to pravděpodobné protože v průběhu první světové války docházelo k různým vojenským a geopolitickým událostem, což vedlo k různým přesunům a konfiskacím majetku, včetně zlata. V té době byla Rusko zasaženo revolucí a následně občanskou válkou, což vedlo k rozpadu carského režimu. V tomto chaotickém prostředí bylo mnoho cenností, včetně zlata, předmětem konfiskací, kořistí a přesunů.

Ja77
22. 1. 2024 12:36
Odpovědět  pavelpe

Carské zlato probendil, jejich znovu hrdina, Kolčak, a tak tu vinu házejí na nás,ve skutečnosti zlato hlídaly ruské a československé stráže.Tím netvrdím že něco legionářům nezůstalo na horší časy ale rozhodně to nebylo z carského pokladu a velmi rozhodně to nebylo 40 tun

jhh
22. 1. 2024 15:35
Odpovědět  Ja77

No nevím, nevím. Děláš jako kdybys neznal čecháčky.

Petr C
22. 1. 2024 12:48
Odpovědět  pavelpe

To myslím takhle není. Legionáři si ruské zlato dovezli a to se stalo základem Legionářské banky. Ne československého pokladu.
Je ovšem pravda, že po vítězném únoru možná tato banka i se zlatem splynula s naší státní bankou….

Evžen
22. 1. 2024 15:07
Odpovědět  pavelpe

Ono by dnes Rusku stačilo,kdyby Německo zaplatilo Rusku válečné reparace a je v balíku…!

marie
22. 1. 2024 17:28
Odpovědět  pavelpe

A pak Masařík dostal povolení k založení republiky.

Ladislav 💤
22. 1. 2024 13:04
Odpovědět  Gales

S těma parchantama těžko!
Až tam budou jen vlastenecké strany!

Ale s tímto mladým vygumovanýmhnojem se to my nedožijeme!
Oni si to budou muset vytrpět a odzkoušet sami na sobě!

komoří Lang
22. 1. 2024 19:40
Odpovědět  Gales

Blaznite, hned by ho poslali na Ukradinu.

slav
22. 1. 2024 13:04
Odpovědět  Helena

nezabudol si na FED ?

Helena
22. 1. 2024 13:26
Odpovědět  slav

I hajzlíci z FEDU se válej u svých bazénů ve svých rezidencích, ne?

Frank1
22. 1. 2024 09:04
Odpovědět  F.Zaruba

Kalifornie a Fort Rus, Aljaska. Vse ruske zpatky, vy zlodeji! Ja vam dam, ze USA a KoZa jsou vylupek cnosti! V. Putin zauradoval.

ijn
22. 1. 2024 10:48
Odpovědět  Frank1

Putin rázně,….. a naši političtí podvodníci k 14 biliónů Kč REPARAČNÍHO NÁROKU po SRN servilně + nicotně nevyjednali ani splátky po rozdělení ČSFR, odevzdali většinu průmyslu, bank, obchodů, co nám ještě zbývá LESY+VODU, to řídí mizerně,….naši vlasti-zrádci

zdendulka
22. 1. 2024 10:26
Odpovědět  F.Zaruba

jo..jo…zašťourali si ušáčci do poklidného ohníčku ve snaze ho přidusit a oba vzplála vatra. Tak to je fakt smůla…

Administrátor
P.A.Semi
22. 1. 2024 16:24
Odpovědět  F.Zaruba

Inu, Aljašku američané koupili, ty fejky o tom, že to zlato bylo ukradeno cestou, jsou jen lži… V Rusku si za to zlato za Aljašku tehdy postavili železnice…

To se zkuste zeptat lidu Aljašky, jestli by chtěli patřit k Rusku… Divil bych se, kdyby tam na to v referendu našli 10%…

πα½

21. 1. 2024 23:02
Ohodnotit příspěvek :
     

A tohle, od času 1:23:41, že si Rusko už nenechá sr-át na hlavu, to jen dokresluje. Těch osm minut stojí za za vydržet. https://vk.com/irenaaneri
A já mám děsnou radost, když si představím ty do sandálu protažený xichty šmejdů z BlackRocku, co si už mysleli jak na té za hubana skoupené černozemi budou pěstovat geneticky upravené žrádlo, hojně opesticidované, pro tu podřadnou světovou sběř a jak se na tom napakujou. Jo, čínani toho taky hafo skoupili, ale nepochybuji, že s nimi se Gosudar lehce dohodne. Nakonec už někdy před rokem jsem tu prorokoval, že budoucí Malorusové budou mít šikmý oči a orientální rysy, když Maloruskám poslal všechny oplodnovatele zelený feták na jatka.
Tak to se mi bude hezky usínat…
A kór při představě, že si angláni mysleli, že to tou rybářskou válkou vyhlášenou včera skončí. Původně jsem chtěl pod článek napsat, že je pouze první krok, ale pak jsem byl línej. Škoda. Moh jsem bejt za chytrýho.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
21. 1. 2024 23:32

Jo, a jak to bylo s tím koněm je taky podnětný. Ale nakonec to mají poliši v popisu práce, že mají pomáhat a chránit. Tož pomohli ukrást šimlíka aby ochránili mezinárodní právo…

marie
22. 1. 2024 17:32

A co královská rodina, ta nepomohla Mikulášovi a jeho rodině k útěku jen proto, aby schramstla všechny jejich diamanty, zlato, penízeuložené v Lloyd bance, všechny ty diadémy co nosej od Alžběty až po tu kozu vyzáblou dnes, tak to je všechno nakradený z Indie,z Ruska. Však oni se přestanou nosit jako pávi. I onijsou z říše zla.

Autor
21. 1. 2024 23:48

Mám takové vidění – ” … a vidím britská a americká muzea úplně prázdná …!”

22. 1. 2024 00:31
Odpovědět  Peter 008

Ještě bych k tomu přidal Německá, těm se toho taky hafo zadřelo za spáry.

Mike
22. 1. 2024 10:22
Odpovědět  Peter 008

Nezapomněl bych prohledat i Louvre.

zdendulka
22. 1. 2024 10:30
Odpovědět  Mike

tam jsou toho mraky…..

zdendulka
22. 1. 2024 10:22
Odpovědět  Peter 008

pokud se přidá Egypt, budou dokonale prázdná….

jirik
22. 1. 2024 11:28
Odpovědět  Peter 008

ještě bych přidal území československa (určitě se nějaké zajímavosti z ruska najdou) a vatikán – tam je obrovská knihovna,…..

jirik
22. 1. 2024 11:37
Odpovědět  jirik

Aby mohl být americký FED, tak největším investorem bylo carské rusko, a splatnost půjčeného zlata,… byla na sto let. Založen byl 1913, takže splatnost 2013 plus 5 let penále z prodlení,…
https://cs.wikipedia.org/wiki/Feder%C3%A1ln%C3%AD_rezervn%C3%AD_syst%C3%A9m

Francin
22. 1. 2024 06:43

Když máš jako vyvolený tu možnost si tisknout dolary ( od roku 2022 jich bylo vytištění 6 bilionů) tak to se snadno kupuje kde co po celém světě.

Slovan
22. 1. 2024 10:20
Odpovědět  Francin

Přesně, ale to se už dávno ví, že to ti šmejdi takhle dělají. Však mají uplacený celý svět, kde by na to jinak brali. Proto vlastní česnekáři tiskárny a banky, aby jim do toho nikdo nekecal. To se to hoduje, když nám to druzí platí.

Frank1
22. 1. 2024 09:15

V Anglii i v Australii kiosky Fish and Cips jsou vude. Laciny snack Britu vsude podrazi. Ty ryby v Barentsove mori, ktere tam lovili po set tisicich tunach uz lovit nebudou. A to je teprve zacatek!

Eva
21. 1. 2024 23:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Ojojoj, probudit medvídka se fakt nevyplácí, a zahnat jej zpět do doupěte? Chichichacha…
A naštvat Gosudara? Zapomněli, že je šachista – a móc móc dobrý!
Inu, kdo seje vítr…
A na každého jednou dojde, nebudem ho zabíjet, doufáme, že …

Jaris.
22. 1. 2024 00:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Moc bych si prala, aby se to Rusku i dalsim okradenym zemim povedlo. Jen si neumim predstavit, jak je to proveditelne. Samozrejme, ze se Anglie, Francie a USA budou branit zuby nehty a nakradene veci a uzemi nebudou chtit bez valecneho konfliktu vratit. Uplacenim prekupniku se mohou urcite veci vratit zpet. Nakonec Ukrajina bude v tomto smeru jeste uzitecna 🙂

Helena
22. 1. 2024 11:03
Odpovědět  Jaris.

Ve Francii je to jednoduché, stačí trochu uplatit nové Francouze, jiní frantíci už ve Francii nejsou, v Americe se způsob nákupů ala horda vpadla do obchodu a vyrabovala co se dalo – dá aplikovat na hrady a zámky ročildů a rokefelerů až budou odpočívat u bazénů a o nešťastné náhody nebude nouze, tak to jde aplikovat všude na světě, kde maji západ “hooodně rádi”.
A Anglie už je takový Indický okres – tam se to dá aplikovat také. Ani se s tím Čuk a Gek nenadřou.

katango
22. 1. 2024 13:45
Odpovědět  Helena

Takovej novej Švéd nebo Nor, už nevím přesně, se stal ředitelem muzea a první, co udělal, bylo, že exponáty nechal vyházet na hnůj. Četla jsem kdysi na mainstreamu, dohledávat to nebudu. S novejma Frantíkama nebude problém.

Pravdomluvny
22. 1. 2024 06:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen houšť a větší kapky 👏👏👏

Kelly
22. 1. 2024 06:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Že je česká policie zkorumpovaná, to na 100%, ale že by v ní pracoval někdo, kdo by chtěl nějakou spravedlnost? Tak to ani náhodou. Před 2,5 měsícema mě napadl idiot v obchodě, dal mi první ránu pěstí a pak začala drsná rvačka a při té rvačce se mu podařilo mě srazit na zem a přitom jsem si zlomil kost na rameni a vykloubil pravou paži, toto se stal pod kamerami, které si odebrala pak policie k vyšetřování, teď jsem se náhodou dostal k závěrům vyšetřování a policie tam píše, že jsem sám od sebe upadl a zlomil jsem si kost v rameně. Ten idiot, co mě napadl. tak aby nemusel platit moje ošetření, tak zkrátka uplatil zřejmě policii.

Helena
22. 1. 2024 08:37
Odpovědět  Kelly

To nemusel, stačilo když měl ukradinský pas.

Boomer
22. 1. 2024 15:55
Odpovědět  Kelly

.. hm, a vy jste v průběhu vyšetřování neměl právní zastoupení? Nepodal jste trestní oznámení pro úmyslné ublížení na zdraví podle § 146 tr. zákoníku?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Tupý hulvát
22. 1. 2024 08:00
Ohodnotit příspěvek :
     

” Vzhledem k tomu, že Anglosasové vlastníma rukama zničili mezinárodní právo, nyní vůbec není třeba se na ně ohlížet, zvláště když se sami po staletí zabývají krádežemi v univerzálním měřítku.”

Výborný nápad,oni léta kradli a vraždili,tak teď budeme krást a vraždit zase my!Vsadím se,že tady bude většina tleskat.
Já zatím uznávám Rusy za to,že skoro vše,co tvrdili a co jsem si mohl ověřít BYLA PRAVDA,Chování jako západní prasata není dobrý nápad.Dívá se na ně většina světa!

Helena
22. 1. 2024 09:09
Odpovědět  Tupý hulvát

Ne, nikdo nechce jen tak krást a vraždit !!! Ale chce si vzít zpět ukradené! Chce si vzít zpět svoji svobodu a prosperitu, která mu byla ukradena anglosaskou válkou, zbytečnými ztrátami na životech, drancováním surovin zadarmo-bohatl na tom jen západ. A ano, ať se na to svět dívá! Ať každého přejdou choutky na financování majdanů v cizích zemích a pak to tam vydrancovat.
I my zažíváme na vlastní kůži přesně to samé co Afrika, BV a další a další po majdanu v 89.
I my zažíváme drsné a kruté drancování všeho co tu za něco stojí – a to už 35 let.

Tupý hulvát
22. 1. 2024 09:19
Odpovědět  Helena

To je kdo nikdo?Západ krade a vraždí,PROTOŽE MŮŽE!!

Boomer
22. 1. 2024 15:45
Odpovědět  Tupý hulvát

.. ono v pravé podstatě nejde o kradení a vraždění, skutečnost je mnohem střízlivější. Putin podepsal rozhodnutí, na jehož podkladě budou uvolněny peníze pro specializovanou agenturu, jejímž úkolem bude dohledávání a znovuvytvoření právní ochrany především nemovitého majetku. Příkladem je soudní spor o určení vlastnictví katedrály sv. Mikuláše v Nice a dalších budov a pozemků, které byly získány nebo vybudovány z prostředků příslušníků carského rodu, vládnoucího v té době v Rusku.
Další akvizicí má být tajný valutový a zlatý fond, utvářený po roce 1918 pro potřeby KSSS nebo nemovitosti pořízené v zahraničí pro potřeby jednotlivých státních institucí. A netýká se to jen Francie, ve hře je celá Evropa, Jižní Afrika či Střední Východ, hodně slibný je v tomto ohledu kupříkladu Jeruzalém.

Takže žádní maskovaní lupiči a pistole s tlumiči, ale právní bitvy…

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank1
22. 1. 2024 09:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle rozpouta nejenom paniku, ale i strach zlodeju. Po pozadavcich Ruska prijdou i byvale kolonie s narokem kompenzaci za vykradani surovin za poslednich 500 let! Zubozeny zapad dluhy a podporou agresi USA ve svete se z toho ze-ere!
Rusum sankcemi ukradli majetky na KoZa a zablokovali 300 miliard v bankach na zapade. Ted svihne odvetny uder palici z Ruska.
Kdyz KoZa nevrati Rusku to co mu patri, znarodni jim Rusko vsechny aktiva v Rusku a bude vyzadovat svuj majetek ve svete zpatky dal. Za posledni 500 let. I Aljaska a Kalifornie jsou v tom. Fort Russ.
Pak mohou vyzadovat jeste kompenzace za spaseni Evropy za Napoleona, obsadili Pariz a za 2. svetove valky za osvobozeni cele vychodni Evropy.
Ja vam dam sankce, vy sracove!

Helena
22. 1. 2024 10:35
Odpovědět  Frank1

Souhlas !!! Bylo by opravdu zajímavé vyčíslit škody na životech a majetcích všech států, které okupovala a zničila Amerika, Anglie, Německo, Francie, Španělsko a Itálie a další evr. státečky.
Kolik by Ameriku stálo vyrovnání válečných škod na životech a majetcích a životním prostředí za válku ve Vietnamu, kolik by Ameriku stálo vyrovnání škod za životy, majetky a životní prostředí za Hirošimu a Nagasaki. atd. atd.-pokračovat by se dalo o každé zemi západu.

Frank1
22. 1. 2024 09:17
Ohodnotit příspěvek :
     

‘Byly vymezeny prostredky na vysledovani naseho majetku na KoZa’. Vymezene prostredky se Rusum tisickrat vrati zpet.

unor 2022
22. 1. 2024 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

V.Putin stoji s kamenem v ruce nad ‘nadrzenym’ kamennym lavinovym polem.
Tak snad vi co dela. Selsky rozum a zkusenosti predku jsou stale vice nez umela inteligence.

Jura S
22. 1. 2024 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

KOZA za chvíli nebude mít v chlívku ani misku na vodu, možná ani ten chlívek…. 🙂

Slovan
22. 1. 2024 10:15
Odpovědět  Jura S

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Jistě že se jim ten kozinec rozpadá a voni furt brečí něco o kapitalizmu a vlastnictví a jde jim to cugrund.

Peter
22. 1. 2024 10:20
Ohodnotit příspěvek :
     

O takých spôsoboch a súvislostiach majetkového “vyrovnávania sa” som ozaj nevedel. Paráda!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
22. 1. 2024 10:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď jde o to, co zloději z domácích luhů a hájů vrátí našemu lidu, který byl neuvěřitelně okraden.

Slovan
22. 1. 2024 10:40
Odpovědět  Pavel z Moravy

Vše jde dohledat když se chce, popřípadě do pátého kolene davaj suda. Basta.

Jura S
22. 1. 2024 11:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Plán války ČR s Ruskem odtajněn !!!! :
https://www.youtube.com/watch?v=fIs6e6vYc_g&list=PLlRs6xHLmB80nNUHriIWoDlISHvsqGaBC&index=5

jirik
22. 1. 2024 11:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Golem-Federální shromáždění, které zbourá vše korporátní na Našem území.
Mojmír – czechaslavakia.cz
cca 35 minut
https://www.youtube.com/watch?v=OdOH9Npd5QY
*****
Tak hlavně aby se Rusku vrátila i jantarová komnata!

22. 1. 2024 11:50
Ohodnotit příspěvek :
     

V.V. Putin se inspiroval J.V. Stalinem. Stalin totiž ve 30. letech pověřil tajné služby navrácením majetku, který si ulejvali do západních bank “zapálení revolucionáři”. Na účtech Zinověva se našlo 400 miliónů dolarů, Kameněv vyvezl 520 miliónů dolarů na “financování internacionály”, Trocký měl na účtech 800 miliónů dolarů a podobně. Stalin jim tyto peníze tajně odebral a použil na industrializaci země před válkou. Tady hledejme značnou část těch “nevinných obětí” stalinistického režimu. Pokud se tohle Putinovi povede, Rusko nebývale zbohatne. Řada carských pohrobků, “zapálených revolucionářů”, ale i nacistů vyvezlo z Ruska nezákonně gigantické množství cenností a církevních památek, které skupovala za pár šupů západní finanční a průmyslová oligarchie. Smutnou skutečností naší historie je fakt, že 40 tun zlata ukradli Rusku čeští legionáři v Omsku a vyvezli ho přes Vladivostok do ČR, kde tvořil základ československého zlata ukradeného za války Brity, kteří ho předali nacistům. Asi 1300 tun zlata ukradli intervenční vojska USA, Velké Británie, Japonska či Polska v době občanské války.

načalos
22. 1. 2024 12:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že kdo máte doma něco z jantaru zděděno po předcích, mělo by vám začít cukat pod okem. Raděj pošlete balíček do Carského Sela hned a dobrovolně.
Jo, a držte se dál od různých Fyjalů, Rakušopatů, Černochofúrií, Lipánkovolů, Babišohamáčků, Tydýtů107, Zemankotrmelců, Novotnoryjců, Kolářošmejdů a podobných individuí, poněvadž kyndžaly dost prskají.
A ani případný pouhý facan od hochů ze specnazu nemá nějaké hojivé nebo odkladné účinky.

Alef Nula
22. 1. 2024 14:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Omlouvám se za komentář mimo téma – určen adminovi webu.

“Reagováním na trolly se stáváte hloupějšími než oni … ”
To je výtečná poznámka, jako upozornění před vstupem do diskuse – úplně super. Ale pozor: čárka, kterou v té větě vidím (před zájmenem “se”) tam nepatří, je to chyba a zbytečné smítko na poselství toho upozornění. Pokud ji odstraníte, bude to ještě lepší.

Přeji hodně úspěchů.

Administrátor
P.A.Semi
22. 1. 2024 19:06
Odpovědět  Alef Nula

Děkuji za připomínku, někde jsem to našel a asi i opravil, doufám, že se Admin nebude zlobit…

Mimochodem, ve vašem komentáři chybí čárka před “tam nepatří”…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
22. 1. 2024 16:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Vypadá to, že jako rusové přecházejí z vlastní hudby na západní death-metal, tak se nyní hodlají stát stejnými gangstery, jako anglo-sasové…? (pokud si to ten blogger poněkud nepřikrášlil a nevybájil…)

Protože na to, co bylo “ukradeno”, budou mít obě strany různé názory, a jak tu čtu, tak ty ruské nebudou zdaleka ve všech případech spravedlivé (jako třeba nároky na majetky ruských emigrantů), tak začnou nyní loupit a drancovat hůř než britové?

Co třeba “nad ložisky uranu nebo drahých kamenů v Africe, které mimochodem před rozpadem SSSR patřily Sovětskému svazu“…? Ty patří Africkému lidu, nepatří SSSR…

Je vidět, že rusové jsou v tom cyklu vzestup, drancování a úpadek jen o krok za Západem, ale míří stejnou trajektorií, jen o něco málo později…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
22. 1. 2024 19:01
Odpovědět  P.A.Semi

Ono je třeba u takovýchto článků zvážit, co a nakolik je tam oficiální postoj, který má nějakou reálnou váhu, a co je názor příliš dychtivých bloggerů, který ale moc reálnou váhu nemá…

πα½

Vlastimil Čech
22. 1. 2024 17:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Bože! Udělej pro naši ubohou zem taky nějakého podobného jako je Putin! Prosím!

Administrátor
P.A.Semi
22. 1. 2024 18:23
Odpovědět  Vlastimil Čech

Inu, Putin byl v Rusku dosazen shora (Jelcinem a spol), a teprve když prokázal, jak je dobrý, začal ho lid volit demokraticky…

U nás máme smůlu, že shora k nám nic dobrého nepřijde, a zdola lidi pro svou závist a rozhádanost a obyčejnou hloupost nepustí nikoho, kdo by je mentálně přesahoval…

Víte, je těžké pomoci někomu, kdo se té pomoci vší silou brání…

πα½

Jaris.
23. 1. 2024 00:14
Odpovědět  P.A.Semi

Putin byl dosazen ruskym zidovskym kongresem. Pouze ho k Jelcinovi privedli a predstavili ho jako jeho nastupce. Putin se s zidy dohodl, ze ho nenechaji vladnout a nebudou se plest do politiky s tim, ze si mohou ponechat sve ‘tezce vydelane’ majetky. Chvili to tak fungovalo, ale dnes Putin muze delat jen to, co mu RZK dovoli.

Jaris.
23. 1. 2024 10:25
Odpovědět  Jaris.

Smarjapano! Zasadni chyba v mem komentari, za coz se hluboce omlouvam. Ma tam byt – Putin se se zidy domluvil, ze ho NECHAJI vladnout a nebudou se mu plest do politiky s tim, ze si mohou nechat sve ‘tezce vydelane’ majetky.

Boomer
23. 1. 2024 10:52
Odpovědět  Jaris.

..zásadní chybu ve vašich komentářích spatřuji já osobně v nacházení Židů i židů a jejich neblahého vlivu kdykoli, kdekoli a v čemkoli.
Muselo to být frustrující, když vás v emigraci namísto slavobrány čekala první práce v penzionu plném starých Židů i židů…