politika

Magyar Nemzet: K tragédii podobné té v Izraeli může v Evropě dojít kdykoli

„Imigranti si vyzkoušeli, jak funguje evropská ochrana: nijak. Vyzkoušeli si, jak funguje evropská kultura: zbaběle.  Testovali, jak funguje evropská identita: prakticky došla. Jaký obranný nástroj máme v rukou, kterým bychom se mohli chránit? Nic! Proč by potom na nás nezaútočili?!” 

László Földi to řekl Magyar Nemzet. 

Události podobné těm v Izraeli mohou migranti v Evropě opakovat pomocí zbraní zakoupených na černém trhu, cituje maďarský list „Magyar Nemzet“ experta tajné služby Lászla Földi.

Expert tajné služby řekl: dnes jsou imigranti organizovaní, komunikují spolu a jsou schopni provádět koordinované a profesionální útoky v několika velkých evropských městech současně.

Odborník se obává, že imigranti mohou dokonce nasbírat tolik zbraní, že mohou později obsadit třeba i kasárna.  Tyto nekontrolované davy budou dobře vyzbrojeny, protože kvůli konfliktu na Ukrajině jsou na černém trhu široce dostupné různé druhy zbraní.

“Dvacátá čtvrtá hodina uplynula.” 

V Evropě existují velmi vážné skupiny, které mohou používat zbraně. Kvůli válce na Ukrajině se spousta zbraní dostala na černý trh. Ty získají imigranti a k ​​událostem podobným té v Izraeli může dojít i v Evropě – řekl expert tajných služeb László Földi Magyar Nemzet k tomu, že po událostech v Izraeli se v několika evropských městech konaly demonstrace. László Földi soudí, že tyto demonstrace by neměly být povoleny. Nejde o etnický nebo náboženský problém, ale o otázku bezpečnostní politiky.

“Evropa páchá sebevraždu.” 

Německá vláda bude do roku 2026 financovat lodě s migranty. V Evropě je většina vlád viditelně pod vnějším vlivem, především v otázkách migrace a zbraní. Jednají proti vlastním zájmům. To povede v blízké budoucnosti k nepředvídatelné katastrofě, dodal.

Takzvaná „evropská obrana“ není schopna čelit migrantům – evropský obranný systém je „nulový“, uvádí expert.  Je třeba poznamenat, že spolu komunikují na různých offline a online platformách, prostřednictvím videoher a dalších fór, a nyní představují organizovanou skupinu schopnou současně ovládnout více evropských měst.

“Jsou absolutně organizovaní a profesionální. Objevují se ošklivé vize, když vidíme, že obranný systém Evropy je roven nule”.

Útoky migrantů jsou katastrofou pro blízkou budoucnost. Ignorováním tohoto problému Evropa páchá sebevraždu.

“Muslimský svět jasně říká, že neuznává žádné jiné náboženství. V Evropě nerespektují altruismus. Evropské zákony se nerespektují, žijí podle práva šaría,” tvrdí expert.

Vyzkoušeli, jak funguje evropská ochrana: nijak. Vyzkoušeli si, jak funguje evropská kultura: zbaběle. Testovali, jak funguje evropská identita: prakticky došla. Proč by na nás potom nezaútočili? Jaký obranný nástroj máme v rukou, kterým bychom se mohli chránit? Nic!

https://1url.cz/iuGym

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
14. 10. 2023 22:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle všechno my obyčejní, neprovilegovaní (tzv. dezoláti) už dávno víme .Jen ti na vysokých postech to z té jejich výšky vidět nemohou, ale hlavně nechtějí.

Pokud by se mezi nimi našla nějaká bílá vrána, pak takovou hrozbu musí nutně ignorovat. Ostatní vrány by ji uklovaly.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
15. 10. 2023 00:21
Odpovědět  Albi

@ Albi

Zdravím. Neviděl bych to tak černě. Nádoba se postupně plní, až přeteče. Čeká se jen na casus belli. Samozřejmě to bude bolet. Ale bez bolesti si lidi už ničeho neváží. Jejich volba.

Pavel z Moravy
15. 10. 2023 09:11
Odpovědět  ModrýKlokan

Bohužel, ale většina mládežníků je přeformátovaná. Změna myšlení a přístupu k lidskému životu, to je opravdu běh na dlouhou dobu. Výchova nových přemýšlejících generací, to je tak na 50 až 100 roků a to se ještě musí dařit, protože zde jsou již 2 – 3 generace infikovány neúctou k práci a lidské sounáležitosti.

Jaris
15. 10. 2023 01:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tuto nechtenou a nasilnou immigraci muslimu maji na svedomi opet zide.

Pavel z Moravy
15. 10. 2023 09:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Každému normálně myslícímu jedinci musí být již dlouhodobě jasné, že cíl je zničit Evropu jednou provždy. S nasazenými zaprodanci do národních vlád se jim to pohodově daří. Evropský lid je ve většině konzumně vytuněné obyvatelstvo neschopné pochopit co s ním globální plutokracie dělá. A proto Evropa minulosti končí a zůstane zde pouze bezprecedentní chaos a barbarství. Skončili jsme, kdo to ještě neví, brzy se to dozví.