politika

Lukašenko: Nenecháme vás, bastardi, střílet ruské lidi do zad

Běloruská armáda se zaměří na monitorování situace na svých hranicích s Polskem a Litvou, kde se shromažďují síly NATO, aby zabránila „bodnutí nožem do zad“ ruské armádě.

Na schůzce s armádou to dnes řekl běloruský prezident Alexandr Lukašenko, hlásí PolitNavigator.

„Nedovolíme vám, bastardi, střílet ruské lidi do zad. V Polsku a Litvě vznikají skupiny, aby až začne konflikt s Ukrajinou, mohly proletět vzdušným prostorem Běloruska, nebo pozemní cestou a zasáhnout ruskou skupinu do zad. Varoval jsem je: nebudeme zrádci. V rozhovoru s Putinem dnes ráno jsem nastínil toto: vidíme tento směr a dobře rozumíme tomu, co se tam děje. Proto směr musíme krýt, aby nedostali nožem do zad.

Úkol byl stanoven tak, aby nám neunikl ani jeden tank a voják. Musíme vidět, co se děje v Polsku. Nyní tuto válku potřebují, tak ji potřebují, aby přeškrtli neoblíbenost vládnoucí strany a Dudy,“ řekl Lukašenko.

Na hranici s Ukrajinou Bělorusko soustředilo 5 „po zuby ozbrojených“ taktických praporů, Lukašenko však takový počet považuje za zbytečný.

„Nejnebezpečnější směr je ten západní. Na jihu se v dohledné době nic nestane. Na jihu bychom se měli bát jen provokatérů a sabotérů. Včetně uprchlých banditů, kteří se připravují ve svých táborech bojovat zde v Bělorusku proti našim lidem,“ řekl Lukašenko.

Běloruská armáda se v tuto chvíli do ruské speciální operace nezapojuje, Lukašenko však nevyloučil, že se tak v budoucnu stane.

“Nebudeme se vymlouvat na to, zda se tohoto konfliktu účastníme nebo ne. Naše vojska tam nejsou.  Ale pokud to pro Bělorusko a Rusko bude potřebné, tak budou,“ řekl Lukašenko.

https://bit.ly/3sgGmEa

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
PENNYS
25. 2. 2022 08:01
Ohodnotit příspěvek :
     

V.V.PUTIN si už dávno zasloužil cenu míru nebo alespon NOBELOVU cenu!
Když už jí strčily nějaké pošahané „pubertačce“.
Za je nový světový project „Pruliv V.V.Putina“ na 1000% bych mu navrhnul
dvě Nobelové ceny!! Zeměkoule by mu taky poděkovala.

70

Víc

Františe
25. 2. 2022 08:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin by asi nobelovu cenu míru nepřijal. Určitě by se nechtěl postavit do řady světových ničemů v čele s Obamou, Pomatenou Grétou a dalšími nulami. Pro Putina by to byla urážka.

Frank
25. 2. 2022 08:58
Odpovědět  Františe

Souhlas. Putim je frajer a jistě by nechtěl být ve stejné kategorii bláznů a teroristů. Určitě by nechtěl být na seznamu s Arafatem a těmi, které jste popsal. On má docela jiné priority.

Frank
25. 2. 2022 08:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Správné rozhodnutí. Teď už zbývá, aby Čína obsadila Tchaj-wan a západ se z toho pos.ere i s naším střapatým Tchaj-wancem ze senátu..

Milan h
25. 2. 2022 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

kdyby nezkouseli udelat v Belorusku prevrat tak by mozna Luky nejednal tak jak jedna ted je videt ze to vsecko souviselo

Michal47
25. 2. 2022 15:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Pochopitelně, že Baťka nedovolí zločinnému kolektivnímu západu vpadnout přes Bělorusko do zad Rusku! Proto už v r. 2020 chtěl ten západní odporný ksindl udělat z Běloruska druhou ukropii, což se mu marxu velký dík nepodařilo. Dnes je nutno tehdejší pokus o státní převrat v Bělorusku vidět pod tímto úhlem!!

Michal47
25. 2. 2022 15:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Pochopitelně, že Baťka nedovolí zločinnému kolektivnímu západu vpadnout přes Bělorusko do zad Rusku. Dnes je proto nutno vidět ten pokus o státní převrat v Bělorusku v r. 2020 pod tímto úhlem pohledu! Už tehdy byl Voloďa velmi předvídavý a zcela inteligentně pomohl Bělorusku potlačit tento zákeřný pokus kolektivního západu k přípravě platzdarmu pro pozdější agresi této odporné západní sebranky vůči RF!!

Michal47
25. 2. 2022 15:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Víš co josh xy, či jak si nadáváš, když mažeš, tak SI TRHNI.NPHOU A POLIB MI PR…!

Administrátor
25. 2. 2022 15:24
Odpovědět  Michal47

Můžu se zeptat, co bylo smazáno? Nic takového nevidím….Jinak, jde to i ve slušnosti.