politika

Námořní základna NATO (ve výstavbě) v ukrajinském Očakově zničena

Ráno 24. února vydalo ruské ministerstvo obrany komuniké, že vojenská operace ruských ozbrojených sil na území Ukrajiny se úspěšně rozvíjí. Ukrajinští pohraničníci nekladou ruským jednotkám žádný odpor, systémy protivzdušné obrany ozbrojených sil Ukrajiny byly potlačeny a vojenská infrastruktura leteckých základen byla vyřazena z provozu. Informace zahraničních médií o údajně sestřeleném ruském letounu nad územím Ukrajiny přitom neodpovídají realitě.

Mapa úderů ruských ozbrojených sil na území Ukrajiny

Z Luhanska přišly informace, že města Ščastje a Stanice Luganskaja se dostaly pod kontrolu armády LNR. Zároveň z Doněcka informovali o dobytí Mariupolu jednotkami DNR a Chersonu ruskými vojsky a také o zřízení kontroly nad Severokrymským průplavem. Šéf DNR navíc oznámil zničení štábu JFO.

Snímky, které se objevily na síti, ukazují hustý kouř v Očakovu. Uvádí se, že budovaná námořní základna pro lodě NATO byla skutečně zničena.

https://bit.ly/3vgelhV

sdílet na

8 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
PENNYS
25. 2. 2022 07:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak na tohle jsem čekal dlouho děkuji V.V.Putine
,když jsem viděl kolik ztrátu času s |||USa kteří ruskou smlouvu rozdupali drze neustále vozili své zbraně co nejblíže k hranicím Ruska. největším světovým agresorem se nemá vyjednávat tak jak to udělal Putin ,Je třeba vyhnat agresora z celého Ruska i z evropy a všechny americké přisluhovače s černochovou s celým stím zrádným fetáckým,protilidovým fijalovou bandou!!

Pavel
25. 2. 2022 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď se musí spojit všichni naši vlastenci, jiné cesty není a znovu získat zpět naši kolonizovanou zemi.

Františe
25. 2. 2022 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Doufám, že tu základnu rozmlátili i s americkou posádkou. A Bidet může jen čumět. LNR a DNR teď obsadí celou oblast Donbasu a budou mít haldy kvalitního amerického šrotu do oceláren.

Frank
25. 2. 2022 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Krucinál, hned po ránu a samé dobré zprávy. Usáci se rozlézají po celém svět jako dýmějový mor a jediný, kdo tomu může zabránit jsou Rusové a případně jejich spojenci. Tak do toho molodci.

BB Rad
25. 2. 2022 10:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Co mne nejvíce mrzí, že zio- zupáci opět na tom vydělali a budou ještě dlouhodobě vydělávat ( úroky z úroků etc.etc). Proto tam ke konci tak cpali a posílali zbraně, protože ať to dopadne jakkoliv– ONI NA TOM UŽ TRHLI SVÉ a nastupující vláda UA už bude mít pořádný ranec dluhů a NIC VÍC

krpo
25. 2. 2022 11:06
Odpovědět  BB Rad

S těmi dluhy,které nadělali ukrofašisti to možná nebude tak jednoznačné. Nová vláda (pol.systém?) může prohlásit – to nejsou naše dluhy,ať platí ti,kteří je způsobili.

BB Rad
25. 2. 2022 11:51
Odpovědět  krpo

Jenom doufám, že máte pravdu ale když se zaměříme na historií, tak asi ta zátěž tam bude napořád a znáte orlosupy ze ZION-ORLOZUPÁCKÉHO *státu *( ani nevím jestli to je ještě vůbec stát , nebo jen obyčejná to banda — ZLODĚJŮ, ZLOČINCŮ — kteří pod rouškou vývozu DEMOL-KRACIE rabují všechny, kteří si to musí nechat líbit.
Ale nyní — NARAZILA KOSA NA KÁMEN—

ferenc
25. 2. 2022 12:18
Odpovědět  BB Rad

Teď jim tam zase posíláme 100mil. Pha 10mil, tak takhle postupně za ně ty dluhy zalátáme. Sice nic z toho, ale jsme od v srdce dobráci.