politika

Fidèle Gouandjika: “Putin nám dal Prigožina”

Poradce prezidenta Středoafrické republiky Fidèle Gouandjika vysvětlil americkému publiku, proč byl v Africe respektován Jevgenij Prigožin a proč si cení vojenské pomoci Ruska.

Poradce prezidenta Středoafrické republiky Fidel Guangica v rozhovoru s novinářem CNN vysvětlil, proč obyvatelé Středoafrické republiky tolik respektovali Jevgenije Prigožina a Rusko.

“Byl to můj přítel. Nejlepší přítel. Přítel všech lidí Střední Afriky”, – řekl poradce prezidenta Středoafrické republiky. 

Úředník poskytl rozhovor v tričku s nápisem „Je suis Wagner“ = „Já jsem Wagner“.

Fidèle Gouandjika novinářce vysvětlil, proč byl šéf PMC Wagner v této zemi tak populární: “Protože naše země byla zachvácena válkou. Proto nám pan Putin dal Prigožina.”

Novinářka se zeptala, zda by se po smrti Prigožina mohlo ve Středoafrické republice něco změnit. 

“Pan Putin zavolal našemu prezidentovi a řekl, že všechno bude tak, jak to bylo včera. Nic se nezmění. Nic!”, – odpověděl Fidèle Gouandjika.

sdílet na

8 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
22. 9. 2023 02:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Afrika má naději,….Evropa o naději v důsledku jednání svých politiků=loutek přišla,….kdo naše české loutky vodí?………… Jaký vyvrhel, copak to voliči nevidí,….. Ústavní Soudci jsou slepí, policie bere mzdu za tolerování vlastizrádců? ROZKLAD STÁTU ČR TRVÁ (a sílí)!!!

All
22. 9. 2023 03:38
Odpovědět  ijn

Ano,rozklad státu,i kultury a jazyka pokračuje a svěrací kazajku do které nás zločinecké politické strany zabalily a předhodily upírům ala emerika s eu bordelem pokračuje.Dokud si budou cpát všichni panděra žrádlem ze supermarketů,budou ovce přikyvovat a hýkat tu jejich huhlaninu anglinu dál.Dokud neprasknou,anebo nezajdou předčasně na XXXL nemocí těla i ducha emerického.

Pedro
22. 9. 2023 14:19
Odpovědět  ijn

Myslím si, že to tady řídí anglosas přes agenta CIA Koláře. Ten to tady všechno komanduje.

Pijack
22. 9. 2023 07:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Já jsem jenom zvědavý, kdy ti naši pitomci ve vládě s uměleckou úderkou na popud Ukrajinské ambasády prohlásí díla skladatele Wágnera za kulturně nepřijatelné a zakáží všechny koncerty s jeho díly na půdě České republiky 🙂 🙂 🙂
Ostatně, Wágnera rád poslouchám. Je to skvělá klasika.

Mike
22. 9. 2023 08:41
Odpovědět  Pijack

Člověče tohle nepište nebo se toho ti idioti chytnou.

Pijack
22. 9. 2023 09:23
Odpovědět  Mike

🙂 🙂 🙂
I když… ehm… nebylo by fascinující, kdyby se toho opravdu chytli? Lepší nálepku idiotů by sotva někdo vymyslel 🙂

katango
22. 9. 2023 11:11
Odpovědět  Pijack

Sakra, budu si ho muset z tý trubky stáhnout.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
22. 9. 2023 09:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Je suis Wagner. Za to by mu u nás hrozilo trestní stíhání. Holt tam mají větší volnost než v demokratické České republice.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$