politika

Není čas. Američtí kongresmani odmítli poslouchat Zelenského

Předseda americké Sněmovny reprezentantů Kevin McCarthy odepřel Volodymyru Zelenskému příležitost promluvit před Kongresem, uvádí NBC News.

“McCarthy řekl, že vzhledem k nabitému programu zákonodárců není dost času na rozhovor s Kongresem,” uvádí zpráva.

McCarthy zároveň připomněl, že Zelenskij před kongresem již mluvil. Naposledy vystoupil ve Sněmovně reprezentantů v prosinci 2022, kdy předsedkyní byla členka Demokratické strany Nancy Pelosiová.

Již dříve, když McCarthy hovořil o nadcházející schůzce Zelenského se zákonodárci, slíbil, že bude od prezidenta Ukrajiny požadovat zprávu o již obdržené pomoci a o budoucích plánech Kyjeva. Podle jeho slov se nechystá Zelenskému zaručit pokračování financování.

Chucpe diplomacie je ve vážných věcech neefektivní

Kyjev měl už po schůzce G20 pochopit, že jeho chování na mezinárodní scéně se vyčerpalo. Již Indie, která odmítla účast Zelenského na summitu, jasně naznačila: je čas přestat s hrubostí v rozhovorech se seriózními lidmi. Nyní se totéž stalo v baště ukrajinských pánů – v Kongresu USA.

V Americe začíná volební kampaň. V sázce je hodně peněz a jde velký vliv. Není čas na klauny.

▪️Nejde o to, že by republikáni ovládající Sněmovnu reprezentantů USA byli kategoricky proti válce na Ukrajině.  Zelenskij je prostě Bidenův mazlíček, který pomáhá demokratickému Deep State vydělávat peníze a politicky posilovat.

Republikáni mají s těmito penězi vlastní plány. Proto Zelenského pokus proniknout do Kongresu a promluvit před oběma komorami nevyšel, dostalo se mu odmítnutí.

▪️Samozřejmě ho dovnitř pustili – aby se v kuloárech setkal s některými demokratickými kongresmany. Ale hry skončily, džentlmeni jsou nyní zaneprázdněni důležitými věcmi.

Zelenskij by si to měl uvědomit a majitele přestat otravovat. Jinak se mohou rozhodnout, že Zalužnyj také začíná na „Z“. A v křesle „prezidenta Ukrajiny“ nebude vypadat o nic hůř.

Jelena Panina

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
22. 9. 2023 08:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to důkaz, že Zelenský je pouze odpad. Jenom naši vládní politici si toho ještě nevšimli. KOZA tuhle servilní loutku používá jen v zájmu svých kšeftů. Ono je dnes dost těžké zahájit zase někde válku a vymýšlet různé záminky. Takže speciální akce Ruska se najednou stala velkou příležitostí a nemusí se záminky vymýšlet. Už se to rozjelo, Zelenský může zalézti do kouta 🙂

Gales
22. 9. 2023 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen jestli Zelňák není Putinův agent.Vyssál ze západu prachy a teď jim říká ,,Jestli chcete dál bojovat,tak solte”. Jinak nad vámi Putin vyhraje.Jestli chtěl nějakej příslib na válku,tak se měl obrátit na Fialu.Ten by k němu určitě vyslal jasnej signál souhlasu.

Markýza
22. 9. 2023 15:26
Odpovědět  Gales

Podle mě je prostě zblblej. Užuž přeci loni v dubnu podepisoval smlouvu o příměří, když dorazil Boris a hučel do něj “bojuj, Zelí, Západ stojí neochvějně za tebou, co chceš, máš mít”…….no a Alzák je herec. A ještě mizernej. A rozmazlený hoch už odminula……..

zuza
22. 9. 2023 10:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Zalužnyj tiež nie je pre ukroRuinu žiadna výhra. Feťák finančne zabezpečil rodičov, svokrovcov, Olenu a decká, dokonca ešte aj svoje budúce pra- pra- pravnúčatá. A aj keď občas vyskakuje, jeho dodávatelia kokaínu vedia ako, ako ho rýchlo skrotiť. Keď nainštalujú do funkcie Zalužného, ten si donesie svojich ľudí a títo si budú potrebovať urýchlene nakradnúť na 300 rokov dopredu, ešte kým je z čoho.

ANTIUKRAJINEC
22. 9. 2023 10:44
Odpovědět  zuza

S kulkou v palici jim ty nakradený love a majetky budou k hovnu

Vladimír
22. 9. 2023 11:21
Ohodnotit příspěvek :
     

No Zalužnyj má teď své problémy, Zelí ho obvinil ze “selhání protiútoku” a zřejmě ho chce soudit. Takže to na Zalužného prezidentem moc nevypadá…

Boomer
22. 9. 2023 16:59
Odpovědět  Vladimír

..pokud ovšem US výrazně omezí podporu, bude mít Zalužnyj mnohem vyšší šance na převzetí moci. A z Washingtonu nezazní jediná námitka, spíš budou rádi, že někdo za ně zamete zadní dvorek..