politika

Charles Demassieux: Předtucha občanské války

Charles Demassieux

Macronova Francie, kterou modeluje pro co největší potěšení kasty miliardářů bez státní příslušnosti, které slouží, tato Francie se včera rozlila v ulicích Paříže tím nejděsivějším způsobem. 

Pro ty, kteří to budou sledovat, je moje video velmi názorné: ničení, výkřiky, vytí, požáry, oblíbené prvky toho nejprimitivnějšího násilí…

https://www.youtube.com/watch?v=ArcosAqKETs

To vše však bylo předvídatelné a očekávatelné, ledaže by se v posledních dnech DGSI – Generální ředitelství pro vnitřní bezpečnost – nacházelo v uvolněném stavu u bazénu! 

Nikdo mě totiž nikdy nedonutí věřit, že jsme nevěděli, že ultralevičáci shromáždili své zdegenerované jednotky a chystají se všechno spálit. 

Nikdo mě nepřiměje uvěřit, že tisíce policistů a četníků nejsou schopny zadržet několik stovek více či méně hloupých násilníků, z nichž někteří přišli z jiných zemí prokleté Evropy, zejména Němci, kteří se vesele bavili a smáli v tomto satanském pekle! Mnohem menším policejním útvarům se daří udržovat pořádek. Podvod je tak zřejmý, že se stává směšným i tragickým zároveň.

(Mimochodem, bylo by možné, aby si Boches (Skopčáci, Němčouři, pozn.red.) vzali zpět své ultralevicové parazity?! My už tu máme svoje, díky!)

A tak ultralevicové milice tím, že rozsévaly chaos, byly agitovány k přetlačení protestu, jako za dob žlutých vest. Takže vše bude v souladu s tím, jak si představuje Macron. Není to strategie našeho Elysijského žabáčka? Macron, který se, jako v La Fontaineově bajce, „nafukuje, bobtná a naparuje“, aby se svou vznešeností vyrovnal francouzské slávě minulých let. Karikatura Manu a Brigitte mi však přišla velmi „skandální“. To už není vtipné. To není dobré (nesmějeme se)!

Ve včerejším organizovaném chaosu se terčem všech útoků stala policie a četníci. 

Natolik, že byli opravdu na hraně a bylo třeba se jich bát, museli jste si na ně dávat pozor. Což mi nezabránilo v tom, abych některým z nich tu a tam pomohl, protože jejich vedení nabízí směšné vybavení – příliš těžké na to, aby se s těmito městskými partyzány vypořádali. 

Samozřejmě jim není dovoleno bojovat se svými skutečnými nepřáteli a někdy si to vybíjejí na ostatních, kteří jim přijdou pod ruku. Což je hloupé a kontraproduktivní. Až na to, že když jsem byl včera v předních řadách, pokaždé, když jsem narazil do lidí v uniformě, jsem zachoval klid, neucukl jsem.  Stačilo vidět jejich vyčerpaný a zmučený výraz. A to nejhorší nebylo v házení projektilů, včetně těch zápalných, ale v těch nejkrutějších urážkách, které na ně pršely. Stali se obětí výbušné nenávisti, kterou inkuboval Macron.

Nyní, když jsme to řekli, musíme také uznat znepokojivou realitu, která – to je pouze můj názor – je předehrou – která nebude mít nic společného s Bachem! – k občanské válce. 

Skutečně, kromě ultralevičáků, dobrodruhů ze střední třídy a pár oportunistů, zde bylo mnoho normálních lidí, kteří, jak se říká, se radikalizovali. Poslouchejte: obyčejní Monsieur a Madame zachvácení a přeměnění hluchým hněvem. 

A to je záměr Macrona: vykrystalizovat všechnu zášť, všechny frustrace a všechnu nenávist. 

To je výsledek jeho perverzního narcismu: vzbuzuje ty nejextrémnější pomstychtivé pudy. Ale jelikož je stejně statečný jako primabalerína, posílá do předu ty ostatní, vždycky ty ostatní. Zůstává zbabělcem bez víry a zákona.

Takže přátelé, připravte se na novou éru, kdy se budeme požírat jeden druhého podle toho, jestli jsme na té či oné straně. Pokud se neobjeví národní vizionářská osobnost. Postava, kterou se nemůže stát ani Marine Le Pen, ani Florian Philippot, ani Éric Zemmour.

Včera v Paříži jsem byl vystrašený. Je to strach z budoucnosti…

Charles Demassieux

(Fotky a video: Charles Demassieux pro Riposte Laïque)

Pro Pokec24 přeložila Janinna

sdílet na

25 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
27. 3. 2023 01:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Vizionářská osobnost? Tak to se načekáte…

ijn
27. 3. 2023 08:27

proč pochybovat a čekat až nám zase CIA + StB vytvoří nové Flašky Havlů, kteří nechali mladé KSČ přeběhnout (do ODS+soudce) rozkrást aktiva ČSFR rozložit státní uspořádání, ovládnout banky cizáky i s našimi úsporami,…..!!! Dnes nejhorší česká vláda ničí ekonomiku ČR….,!!!

Teuton
27. 3. 2023 04:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Lidé ve Francii nenávidí Macrona, u nás je terčem a objektem nenávisti ta hanebná a zavrženíhodná svině se dvěma svetrama,Fiala, Rakušan, Černochová a další ukrajinští mafiáni.

Pavel
27. 3. 2023 05:20
Odpovědět  Teuton

Co delat s okupacni vladou.Ktera skodi.
A tak se stara ,kazdej den necim o svuj zanik.
Orbanova vlada neni pro srovnani okupacni.
Madarska vlada pracuje a usiluje zajmu naroda a pro kazdyho madara.
/A kazdej madar muze za to ,ze je madar. Svejk/.
Priklad muzeme najit v usa. /Uz s malymu u./.
Po nasypani velkou rychlosti ,asi osmi trilionu do ekonomiky , vylitla inflace a s nasledky.Zhorseni.
Ted se to opravuje vyssimi interesty na snizeni inflace.
Ale nedaji si pokoj. /Treba pomyslet kdyz neco chci, jak realizace asi dopadne/.
Se to nezdarilo ,aby uplne zkrachovat stat..
Ted odmena za otroctvi se zvysila z 300 tisic rovnou na pet milionu ,pro kazdeho..To znamena dalsi podobny pokus …
A kdyz si na to poridite /jako predtim/ ty natisteny papirky…
Cili ruzne metody a zpusoby jak se prodrat za kazdou cenu k stejnymu cili , mozna s dobrymi umysly ,ale s /unintended consequences/, opacnymi nasledky..
Jeste zalezitost ukrajinske prednosti pred jinymi , nabizi zase podezreni ,ze zase vlada usa, neni vlada usa..

Teuton
27. 3. 2023 05:32
Odpovědět  Pavel

Spoustě lidí už Ukroušové leží v žaludku. Ceny a daně se zvedají kvůli tomu, aby měla Fialova vláda peníze na jejich dotování a údržbu. Je jich tady u nás jako komárů nad bažinou a jsou pro naše zdroje obrovskou zátěží. A na Národním muzeu visí jejich vlajka, což je vrchol drzosti. Měli by prásknout do vepřů a vrátit se k tomu svému Volodymyrovi.

Standa
27. 3. 2023 07:54
Odpovědět  Teuton

Vodomir zdrhne na Floridu k chlebodárcům.Nepočítám, že si vepře vezme sebou.Ty zůstanou NÁM!
Jedna moje známá shání práci! Od Bily po Tesko. Nic!Všude Ukrošky .Mají na ně státní dotace. A nedomluvíš se!Agresivní, arogantní vůči Čechům, řvou na sebe přes regály v nějaké ,, huntorštině”. A mladí UKR. sedí na chodníku a pokuřují!

Pavel
27. 3. 2023 18:46
Odpovědět  Teuton

Vo co de ve Francii. Soudruh autor se jevi jako burzoust a ustrasenej malomestak.
Nejde o reformu ale rozkaz vokrast duchodce.
Neni na duchody , musi bejt na ukry.
Zakon nesel pres parlament, parlament je obycejne razitko a schvali vsecko ,ale tentokrat by to neproslo. Pac.
Zakon je ilegalni. Nedemokratickej a vod diktatora.
Tim jsou protesty zcela legalni a povinne..
Reporter oznamil, ze zabery vsechny proveril,ze nejde o podvod a ukazal se pruvod hasicu a lidi jasali a za nima pruvod policajtu s helmama v ruce a lidi jim tleskali. Pac byli mirumilovny..A na strane zakona.
A co se jim stane ? Propusti je aby jich meli jeste min.
Mel prijet ten nemeckej kral ,saxon coburg z Britanie ,vlada rekla ze je poradek a bude vitanej ,ale navstevu vodrek.

aamater
27. 3. 2023 05:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Je na čase aby sa táto vlna odporu prehnala naprieč celou západnou Európou. Nech príde k likvidácii tých zmr. DoV, ktorí nás tu ožobračujú a zaťahujú do vojny proti RF!!! Treba im pripraviť peklo na zemi, ktoré oni chystali pre nás!!!

Pavelvlade sjed
27. 3. 2023 06:37
Odpovědět  aamater

Kdo se boji nesmi do lesa a jeste..
Se podarilo mistni vlade sjednotit proti sobe asi kazdyho..

ZMann
27. 3. 2023 08:30
Odpovědět  aamater

Přesně tak moje slova.

Pavel
27. 3. 2023 08:51
Odpovědět  aamater

U nás se nic nepřežene, naši “mamánkové” jsou v pohodě.Rodiče je podrží, v nejhorším, ti co jsou již v důchodu tak si najdou nějakou brigádu, aby synáčkové a dcérenky netrpěli nouzí! A na nás důchodce vláda kálí z vysoka!Nás by nejraději všechny viděli již na krchově! No a mladí nám za to opět zvolí do čela ty největší nemehla a prodejné děvky a úspěšně to dotáhneme až na tu úroveň “křováků”. Jinak Evropa sklízí plody své práce a okouší medicínu co připravili Janukovičovi v r.2014!

Pavel K
27. 3. 2023 09:32
Odpovědět  Pavel

Pavle neblbni, nebude kde si najít brigádu. Pak taky hromadu důchodců je invalidních atd. Nebo co bude když přijde black-out? Všechno v (!). Ono je prozatím furt ještě tak nějak, ale stačí málo a je to všechno vzhůru nohama. Je to křehčí než si lidi uvědomují. 🙋‍♂️

Pavel K
27. 3. 2023 09:23
Odpovědět  aamater

Však k tomu spěje a to je právě to co si ONI přejí, abychom se tu navzájem pobili a zničili ekonomiku. Nebo si fakt ještě někdo myslí, že to odrbávání Čechů a zvýhodňování ukrajinců je jen tak. Jak jednoduché a prozíravé, jak dostat lidi proti sobě. JIM nejde o ty chudáky UA to je jen kamufláž. Jak je to, když se dva perou……

Brunero
27. 3. 2023 18:22
Odpovědět  aamater

Bohužiaľ je to všetko v réžii tých, ktorí chcú ovládať celý svet. Nie sú to žiadne samovoľné protesty či procesy vyvolané hnevom ľudí. Ľudia sú iba vybudení k bordelu a následnému chaosu. Veď to všetko avizujú vopred.

Standa
27. 3. 2023 07:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Otevřené dveře nevyrazíš.Kdyby tam nebyla agresivní policie, nic by nehořelo a průvod by prošel bez problémů.Bez odporu není agresivní dav. Pouze by se řečnilo. Jednou rukou nezatleskáš.
Jako u nás v Praze . Kdyby nebyla provokace s nacistickou vlajkou na N. Muzeu nic by se nedělo.
KDO JI TAM VYVĚSIL A PROČ?
Kdo vyvěsil pytel s mrtvolou státníka na Kachlík (MV).
Provokace režimů k utahování šroubů.Pryč s touto vládou! Když ne nyní,kdy ,když ne my , tak kdo??
V Krakovské se hromadí těžkooděnci! Proti komu je tam režim shromažduje?Proti
OBČANŮM ČR.
KDY VYVĚSÍ NACISTICKOU VLAJKU NA N. DIVADLO. Čajkovského už tam zakázali!
Mladí už šlapou, jako hodinky, jsou natažení režimním pérem.

Pepa
27. 3. 2023 08:17
Odpovědět  Standa

Kdo ji tam vyvěšil a proč? Na příkaz souvěrců jejich člověk. Stačí se podívat blíže. “Rozděl a vládni”.

Pavel
27. 3. 2023 13:51
Odpovědět  Pepa

Co se tyka toho litovani tezkoodencu , je videt ,ze se autor peclive vyhyba setkani s nimi..Sou specialne vybrani..
A kdo nechce mlatit lid , tak onemocni a nejde.
U nekterych staci jen pomyslet na neco takoveho.
Pisou nekde , ze se policie pridava k lidem..

All
27. 3. 2023 08:58
Odpovědět  Standa

Tyhle nacistické provokace i u nás jsou pod krytím fialovy vlády a všech politiků pětikoalice,nemáme vládu,ale dobytek podporující všechno toto zlo. Tohle je ta nevidítelná ruka trhu,ten ideál kapitalismu,jak pro koho,pro demoliční politiky snad,pro zbytek občanů nikoliv a pro děti normálních lidí vůbec ne. Evropa dopadne velmi špatně a my kvůli fialovým mamlasům podobně,vždyť už cíleně vraždí,podporují nacismus a válku dnes,co bude zítra,když jeblé ovce ženou do propasti,no prosím, jenže všichni nejsme ovce a nejsme jako oni,fialoví mamlasi.

Pavel K
27. 3. 2023 09:37
Odpovědět  All

Pokud by lidi jen blbě nečuměli a starali se o svoji budoucnost dětí vypadalo by to jinak. Jenže když jsme pokrytečtí sobci tak je to tam, kde to je a stejně nás ten průser nemine. Ještě bude o to horší, protože se bude řešit pozdě.

Pavel
27. 3. 2023 11:15
Odpovědět  Pavel K

Muzes zacit ty chytrej a prestat blbe cumet..A KECAT.

Pavel K
27. 3. 2023 11:38
Odpovědět  Pavel

Jistě půjdu ty chytráku s fofrklackama to mě ještě neznáš, ale pod jednou podmínkou, že na mě někde nebudeš čumět zdravej pln síly z okna a kecat hale ho vola jak si jde nabít držku. No a o těhlech dementech a pokrytců hovořím. Teď je na tobě jestli se mezi ně počítáš.

Vanja
27. 3. 2023 12:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Celá Evropa se rozpadá do občanských válek jako následek utopického plánu evropské unie, oddělené od Ruska

Helena
27. 3. 2023 13:31
Odpovědět  Vanja

A vidíte, přitom je to tak zbytečné. Občanskými válkami si uděláme sami sobě škody na životech i majetcích.
Stačí se potichu bez výkřiků sjednotit a pomocí promyšlených kroků postupovat k odstraňování těch užitečných americkobruselských idiotů. Je to mnohem jednodušší a účinnější. O to víc jednodušší, že jsou opravdu hloupí a drží je u moci jen jejich pasáci za to, že nedělají vůbec nic, jen nechávají proudit naše peníze jejich pasákům. A kolem těchto užitečných idiotů je spousta chytrých lidí, kteří se jako idioti jen tváří, ale budou na jejich odstranění spolupracovat.

josef
27. 3. 2023 18:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten pan Demassieux jako Francouz mnoho z krásného, inspirujícího, ale i strašlivého dědictví nezachytil. Kdyby ho toto neminulo, nepochybně by neopomenul básnickou perlu. Perlu Francoise Villona. Ve své závěti :“…nuzota z lidí lotry činí a vlky z lesů žene hlad.” ledacos řekl.
Takže ten pán se zařadil. Možná by i napsal něco výstižného k museu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
M.Š.
27. 3. 2023 21:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Po poslední návštěvě u obvoďáka(nemocnej jsem byl naposledy snad před deseti lety,jinak chodím jen na prohlídky na řidičák a před třemi lety jsem nuceně chodil k lékaři,páč mě při jízdě na kole kousl pes) jsem nabyl dojmu,že by bylo nejlépe kdyby jsem již nebyl y v lepším případě,abych byl umístěn do koncentráku a neotravoval.Dochtoři,justiciáni a politici se činí,aby patřičně otrávili život ovčanům……jo,nejsou antibiotika jako natruc.