politika

Být gayem je haram

„Neuvěřitelná skandální prohlášení velvyslance Kataru na mistrovství světa: Homosexualita je duševní onemocnění.“

Německá média po odmítnutí Kataru sdílet plyn převzala téma „nelidský katarský režim by měl být vyvržencem demokratického světa.

„Jaké misantropické poselství od oficiálního velvyslance mistrovství světa v Kataru! Khalid Salman, bývalý profesionální fotbalista a představitel mistrovství světa v poušti, v rozhovoru s reportérem ZDF Jochenem Breuerem pro dokument Qatar’s Secret Case označil homosexualitu za „duševní onemocnění“. Být gayem je haram, tedy hřích.“

Mistrovství světa ve fotbale začíná příští neděli. Očekává se, že Katar navštíví více než milion fanoušků z celého světa. V rozhovoru s novinářem německé televize Salman vyzval návštěvníky šampionátu, aby dodržovali pravidla, která jsou zjevně v rozporu se západními hodnotami.

Podle Salmana zejména vznikají problémy, když vidí gaye děti. Protože pak poznají něco špatného.  Homosexuály označil za duševně nemocné. Tiskový tajemník organizačního výboru mistrovství světa, který tým ZDF na natáčení doprovázel, rozhovor přerušil bezprostředně po těchto poznámkách Salmana.

“Tady musí přijmout naše pravidla,” řekl Salman.

“Ale zákon zakazuje homosexualitu,” – řekl novinář.

“Je to haram. Víte, co je haram?” zeptal se fotbalista.

“Ano, haram, je hřích. Myslíte si, že být gayem je hřích?” odpověděl novinář.

“Ano, je to haram. Nejsem přísný muslim, ale je to haram, protože poškozuje mysl,” řekl Salman.

Po těchto slovech zástupce organizačního výboru rozhovor přerušil. Šlo však pouze o vysvětlení přísných katarských zákonů. Za projevy netradičních vztahů na veřejnosti tam můžete jít až na sedm let do vězení. 

Oblíbená páka: duben 2013, přípravy na olympiádu v Soči v plném proudu, desítky tisíc nizozemských obyvatel během ​​návštěvy Putina v Amsterodamu požadují zastavení zabíjení gayů v Rusku. 

Ani Krym, ani Donbas, ani malajský „boeing“ se ještě nestal, ale Rusko už rezolutně odsuzují.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3fNvSsy

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Aleš
8. 11. 2022 23:18
Ohodnotit příspěvek :
     

I ten Katar je to vidí tak jak to je.

Jaroslav
9. 11. 2022 09:04
Odpovědět  Aleš

Aleši, jak říká klasik “lidí je jako sraček”. Těch pár (ca 4%) homo lidskou rasu neohrozí. Čím více lidí se nebude rozmnožovat, tím lépe. Problém je ale ve vnucování jejich “haram” ideologie ostatním. V tom má Katar pravdu, ať si v soukromí žijí jak chtějí. Potkal jsem pár homo lidí, kteří byli velice příjemní, svou orientaci neskrývali ale ani ji nepropagovali a ani nikomu nevnucovali. U dětí to vidím jako zločin. Jsem na holky a vždycky jsem byl. S věkem ovšem přicházím k názoru, že stárnoucí ženské jsou čím dále tím nepříjemnější. Proto nejsem ani proti “spartanskému” soužití mužů, kteří se se ženami stýkali najvíce za účelem množení. Neříkám to proto, že bych to soužití mužů viděl z hlediska “homo” ale že muži si spíše vzájemně porozumí.

Administrátor
P.A.Semi
9. 11. 2022 14:14
Odpovědět  Jaroslav

Inu, ten Katařan má Pravdu, to se v Západní Říši Lží netoleruje…

Samozřejmě že mají právo si doma určit zákony, které se u nich musí dodržovat, tomu se říká Suverenita

To máte třeba jako, že u nás musí Ženy chodit přiměřeně oblečené, nemůžou tu chodit nahé jako v Africe, ani když sem přijedou z té Afriky…
Jiná věc je, kdybychom chtěli naše zákony vymáhat dodržovat tam u nich, nebo oni jejich zákony u nás…

Tady je to naše, a tam je to jejich, a to včetně práva stanovovat si místní Zákony…

πα½

Francin
9. 11. 2022 06:06
Ohodnotit příspěvek :
     

To je první velká věc od muslimů s níž nelze než do puntíku souhlasit. Když si mužský se vším všudy myslí že je opravdová ženská, tak to asi opravdu bude haram v makovici. To jak se zdá bude jednou v nedaleké budoucnosti velký problém lidsky obohacené Evropy až se za pár roků noví osadníci namnoží a vyrukují s mačetami na ty pomatence co si myslí ty haram kraviny. Tohle opravdu někdo pořádně nedomyslel. zřejmě to bylo dělaný ve velkým kvaltu, než mamá hitler odejde do penze, když už měla ty velký nekontrolovaný třesy s celým tělem a možná už i v budce.

Jaroslav
9. 11. 2022 09:09
Odpovědět  Francin

Bydlel jsem dlouhou dobu na západě a asi rok v muslimské zemi, krále Saddáma. Líbilo se mi na obou místech, ale ten “západ” jsem nepochopil a dodnes nevím, co způsobilo že zhloupli. Dlouho jsem doufal, že to bývalé “východní” země zachrání, dnes ovšem ten zhlouplý západ způsobil v části naší populace takovou degradaci hodnot, že v tomhle skutečně zůstává naděje v zemích jako Katar, a pak se jedna “superděržava” na východ ok Uk a tam se zdá, že tohle pomatení mysle neuspěje.

josef
9. 11. 2022 06:38
Ohodnotit příspěvek :
     

A co takhle místo propagace a agresivity úchyláků respekt a úcta k hostiteli ? Na jedené straně “lezeme po kolenou” a žebráme o ropu a plyn a na straně druhé … ! Dnes jsou u moci neskuteční a všehoschopní hlupáci. A hlavně si myslí, že jim to všude budou “žrát”. Nebudou. Už vás máme dost!

9. 11. 2022 07:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Však má pravdu, je to nemoc. Pomáhají na to dva tři roky třikrát deně skotské střiky ledovou vodou. A je Bukvice vyléčená.

Vladimír
9. 11. 2022 08:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Jinými slovy, píchat se do řiti mohou i v Kataru, ale ne veřejně. Ten islám zas není tak špatný…

Zmatený
9. 11. 2022 13:36
Odpovědět  Vladimír

Otec načapal 15ti letého syna u zrcadla v matčiných šatech a botách, jak si maluje rty. JežíšMarjá Karle, ty jsi gay? Nee, nejsem říká vystrašený syn…………..Já jsem princezna !
A tak si tu žijem…

jarda_d
9. 11. 2022 13:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Takže vlastně jako v Rusku. Útlak, kriminalizace…