politika

Anglosasové ujišťují celý svět, že vydrží: nabrali si vodu do úst, posadili se na rozpálená kamna a čekají, až se voda začne vařit

Философия Любви

Ahoj moji milí čtenáři. Pokračujeme v přemýšlení nad čajem a perníčky. Jdeme na to.

Anglosasové nadále z různých stran přiživují konflikt na Blízkém východě. Do globální konfrontace se snaží zatáhnout jednu zemi po druhé, aby vyvolali silnou explozi a lovili v neklidných vodách.

Pravda, ostatní země velmi dobře vidí, co se kolem nich děje a tyto akce anglo-americké koalice velmi realisticky vyhodnocují. Například turecký prezident Recep Tayyip Erdogan po bombardování Jemenu řekl: „Nejsou to žádné přiměřené kroky. Byla použita nepřiměřená síla. Totéž dělá Izrael v Palestině. Británie spolu se Spojenými státy v tomto procesu učinila krok. V současné době se snaží proměnit Rudé moře v krvavé jezero. Oficiální Jemen říká, že jim v regionu dá nezbytnou odpověď, tím, že spojí všechny své síly s hnutím Hútíjů.”

Nesmiřitelní nepřátelé zakopou válečnou sekeru a spojí se proti Šer Chánovi, aby ho společně porazili!

Místopředseda slovenského parlamentu Ľuboš Blaha po úderech USA a Velké Británie na Hútíje v Jemenu na svém blogu napsal: “Americké a britské bombardéry zaútočily na suverénní Jemen. Očekávám, že celý západní svět odsoudí tuto americkou agresi a zakáže účast amerických sportovců na sportovních akcích. Nebo? Zároveň předpokládám, že bude zakázána konzumace hamburgerů a bratislavské kavárny budou všude vyvěšovat vlajky Jemenu a Palestiny. Nebo ne? Američané můžou vést válku proti nezávislým státům? Jedni mohou, ale druzí ne?”

Západ, ne příliš moudře, vstoupil do tohoto konfliktu a postavil se na stranu Izraele. Situace se pro kolektivní Západ (Ko3a=KoZa) vyvíjí v extrémně nepříznivém světle. Dnes už řeči o genocidě izraelského národa upadly v zapomnění. Proč? Je to prosté. Teď jsou za genocidu odsuzováni sami Izraelci! Z bývalých obětí se stali nejstrašnější popravčí. Při izraelském bombardování zemřely tisíce nevinných Palestinců. Mezinárodní soudní dvůr vydal verdikt v žalobě jihoafrické vlády, která obvinila Izrael z genocidy národa Palestiny. Tento fakt je zdokumentován.

Všechny země, které izraelské akce podporují, se tak stávají nevědomými nebo přesněji dobrovolnými spoluviníky těchto zločinů.

Situace jen zdůrazňuje proces degradace a likvidace anglosaského světového řádu. Ubohé pokusy KoZy tento proces zastavit nebo pozastavit selhaly. Vše se jenom zrychluje.

Obrázek je následující:

  • Izrael provádí nekontrolované bombardování mírových oblastí pásma Gazy
  • Jemenští Hútíové povstali na obranu umírajících dětí, žen a starých lidí a začali útočit na námořní plavidla mířící do Izraele, aby tento masakr zastavili.
  • KoZa, vedený Anglosasy, vyplul „bránit“ lodní dopravu v Rudém moři a začal bombardovat území Jemenu

KoZa tedy otevřeně vystoupil na podporu genocidy, kterou v současnosti provádí izraelská armáda na civilistech v pásmu Gazy. Tvrzení, že chrání bezpečnost lodní dopravy v Rudém moři, jsou v tomto případě jen zástěrkou, která má zajistit beztrestnost Izraele. Protože Anglosasové nejenže rozmístili svou flotilu, ale posílají tam zbraně, munici a vyhrožují muslimským státům, pokud se budou snažit bránit Palestinu. Humanitární krize v regionu postavila Američany před celým světem do velmi nepříjemné pozice.

Jemen. Naprosto zdevastovaný stát – vyčerpaný z jedné strany mnohaletou občanskou válkou a intervencí Saúdů ze strany druhé. Ale všechny muslimské státy ho podporují. Někteří morálně a jiní materiálně! Jemen rozhodně neustoupí. Bude cílit na lodě KoZy. Rudé moře bude pro ně uzavřeno, dokud Izrael neopustí pásmo Gazy.

Britové a Američané mohou pokračovat v bombardování Hútíjů, ale to ostatní jen rozzlobí a zvýší stupeň agrese proti KoZe v celém regionu. Americké jednotky se neodváží podniknout pozemní operaci. Zkušenost z Afghánistánu si všichni pamatují – je to drahé a velmi bolestivé.

Ukazuje se, že KoZa vlastně ani nemá žádnou více či méně přijatelnou možnost, jak situaci vyřešit. Dnes již sílí hnutí odporu v Sýrii, Libanonu a Iráku.

Írán důstojně odpovídá na všechny útoky Američanů a zachovává klid. Svou neviditelnou roli zde jistě hraje i Rusko. Působí jako nárazník a zabraňuje rozpoutání rozsáhlého konfliktu.

Anglosasové naopak chtějí BV zapálit a poštvat země proti sobě. To ale nevyjde! Když je výsledkem zugzwang – s každým tahem se situace jejich elit ve světě jen zhoršuje. Prohrávají naplno a nic nezmůžou ani proti chudému Jemenu, který svými levnými UAV doslova ničí flotilu a vysává veškerou drahou munici. Přitom se mu daří zasahovat cíle!

Přičemž nikdo tam nic vážně nezačal! Jenom kousnou a utečou…

Velmi špatná je situace na Ukrajině. Po neúspěchu protiofenzívy, blokování financování a problémech s vedením v ukrajinském generálním štábu se zcela jasně ukázalo, že neudrží ani stávající linie. Ztratí další území. A zase se ztrapní před celým světem.

Dochází také k informačním porážkám. Rozhovor Tuckera s V. V. Putinem ukázal, že prakticky celý svět objevil zcela nový obraz toho, co se děje. A není to, co zobrazují média KoZy.

Předvolební kampaně v Americe a Británii neposkytují příležitost k unáhleným krokům. Náhlé pohyby mohou narušit plány a ohrozit ztrátu moci. Voliči nepochopí rozpoutání nové války v době globální ekonomické krize, při klesající životní úrovni, vysoké inflaci, snižování finanční pomoci obyvatelstvu, atd.

A pak je ještě na řadě i Tchaj-wan. Čína jedná v nejvyšší míře zdrženlivosti, klidně a zároveň i drze! Američané musí nalévat peníze na vyzbrojení ostrova. Dopravit tam některé své instruktory. Držet prst na tepu. Protože Číňané demonstrují svou připravenost vyřešit problém i vojensky. Ale nedostávají se do problémů. Čekají a pravidelně tahají Šer Chána buď za knír, nebo za ocas.

A ačkoli tam volby vyhrál proamerický kandidát, všem už je dávno jasné, že znovusjednocení Číny je otázkou času a už velmi brzy tomu Amerika nezabrání. Avšak strana kuomintangského prezidentského kandidáta Hou Yui získala většinu křesel v tchajwanském parlamentu. Kolik proamerických projektů tedy parlament schválí? To je slepá ulička americké politiky. To znamená, že všechny finanční injekce do tchajwanských separatistů jsou peníze zakopané na poli zázraků v zemi bláznů.

Mimochodem, Venezuela také začíná vytlačovat Američany z ropných oblastí. Pořádná revolta!

Jak vidíme, všechny pokusy Anglosasů udržet světovou nadvládu ve svých rukou zakoušejí porážku za porážkou. To není výsledek jejich beznadějné hlouposti. Naopak, snaží se hledat a nacházejí sofistikované způsoby, jak agónii prodloužit. Ale za tolik let rozházeli spoustu kamenů a teď, když nadešel čas je posbírat, už nezbyly žádné síly. Kameny byly doslova rozdrceny.

Globální krize nikam nezmizela. Ekonomika se nikdy nevzpamatovala z následků po koronaviru a sankcí proti Rusku kvůli Ukrajině. Otřesy pokračují. A pokud se přidá zastavení plavby přes Rudé moře pro země KoZy, pak to může být poslední kapka.

Svět už zareagoval. Čínské a ruské přepravní společnosti mají oproti západním silnou výhodu v přepravě svého nákladu. Zvedly ceny za kontejnery na 2000 dolarů. Kdežto země KoZy už musí platit 4000. A to není limit. Nedostatek lodí a kontejnerů vede k dalšímu nárůstu.

Rozvíjí se zde také složitá situace s tankery. Jejich cesta se dramaticky prodloužila. Prodloužily se i dodací lhůty. Produkce ropy a plynu se automaticky snižuje, protože je prostě není kam uložit. Cena ropy stoupala. Pojištění obecně také stojí pěkný peníz.

Takže tažení v Rudém moři se stalo pro Západ doslova ruinující.

Uvidíme, kolik trpělivosti Anglosasové budou mít. Zatím ještě sedí na sporáku. Ale evidentně to dlouho nevydrží. Rusko, Jemen, Čína, Venezuela a další, tiše zvyšují teplotu… A přihlížejí…

Děkuji za přečtení. Milujte Bohem chráněné Rusko. Buďte šťastní.

https://1url.cz/6uORF

sdílet na

94 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Mike
21. 2. 2024 01:30
Ohodnotit příspěvek :
     

“Anglosasové naopak chtějí BV zapálit a poštvat země proti sobě” – a to je jediné, co umí.

ijn
21. 2. 2024 09:43
Odpovědět  Mike

Anglosasové obsadili Východ == vyrabovali jej, a odhazují jej do válečného konfliktu za pomoci 34 let sloužících národních zrůd ve vysokých státních funkcích,……. cca 10 000 zrádců v ČR od r. 1990 v legislativě výkonné moci i justici….!!!

Helena
21. 2. 2024 10:11
Odpovědět  ijn

Máte pravdu !!! Teď se soustřeďují na zdravotnictví – to chtějí rozvrátit stůj co stůj ! S Řádou a Hilšerkou se jim to nepovedlo, tak další pokus aspeňáků: Ministerstvo po zátahu v nemocnicích zmrazilo dotace. Rozkrade se třetina peněz, míní expert – chtějí-mají nařízeno nemocnice zaříznout a rozprodat ! Toto je další pokus !! V rabování nejen B. východu budou pokračovat i tady.

Pijack
21. 2. 2024 10:21
Odpovědět  Helena

Už několik let tvrdím, že takzvaná „liberální demokracie,“ což je pojem, který se začal využívat zhruba v posledních 10 – 15 letech, je ve skutečnosti korporátní fašismus a zatím veškeré dění moje předpoklady plně potvrzuje.

Markýza
22. 2. 2024 14:07
Odpovědět  Pijack

Rozdíl mezi demokracií a liberální/lidovou demokracií je asi jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou.

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 12:03
Odpovědět  Helena

Ježíšmarjá Heleno, vždyť to mají v popisu práce likvidaci celé naší struktury společnosti. Lépe je bavit se co s tím. Pořád se zde nechápe, že mladým generacím je to šumák jak to tady bude vypadat. Už si uvědomme, že se hraje o budoucnost mladých a v prvé řadě musí chtít oni. A nemá smysl to hrát na nějaké, my staří musíme, máme povinnosti apod. My s tou situací leda tak zemřeme, to je jediné co s tím můžeme udělat. Klídek, chtějí žít po svém, budou ji mít.

František
21. 2. 2024 20:50
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle, mladé generaci to není jedno, mladá generace totiž ani nechápe, co se tady děje. My, dědci, si ještě pamatujeme opravdu bezplatné zdravotnictví. Dnešní mladí jsou v situaci pomalu vařené žáby, kdy salámovou metodou jsou postupně okrajovány veškeré výhody zdravotnictví, které oni vlastně nepoznali, takže podle nich vlastně o nic nepřišli.

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 10:48
Odpovědět  František

Františku, ono se to opravdu i takto dá říci. Ale už jsem to psal u jiného článku. Alespoň tedy já, který nastoupil do školy v 57 jsem byl informován docela dobře o 1. republice, vždyť jsme měli i 50 leté učitele, kteří tu dobu znali a rodiče narozené v začátku let 1920. A od těch všech jsem měl informace, alespoň částečné co se za 1.republiky dělo, děda, který bojoval v 1.světové občas utrousil nějakou poznámku o té říši rakousko- uherské, kterou by teď někteří tak rádi zmocnili do reality. Ale to co nám vykládal, jak si obyčejní lidé žili, by asi nikdo nechtěl slyšet. Jako zedník chodil i 30, 40 km za prací do Rakous. Nu a za císaře pána a tu jeho bohabojnou rodinu položil na oltář vlasti svoje úplně zničené zdraví. Je tedy zajímavé, že oni nám dokázali říci něco ze svých životů a třeba varovat. Tady je to ale cílené, aby tito mladí nic nevěděli, neználci jsou nejlépe manipulovatelní. Nu a když nepomohou ani dědoušci a babičky o rodičích omladiny kolem 10 roků je již zbytečné hovořit, tak je situace jaká je.

eFPe
22. 2. 2024 15:42
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jsem o generaci mladší než vy, ale i mně jako chlapci školou povinnému soused jaksi spontánně vypravoval o době mezi dvěma válkami. A opravdu to nic pěkného pro obyčejného člověka z periferie nebylo.

21. 2. 2024 12:04
Odpovědět  Helena

No samozřejmě…když Američani co žijí u nás, píšou blogy o tom,jak je tu všechno lepší, i když je tu méně peněz,zdravotnictví zdarma.atd.
Tak to Chazaři musí zničit!
Příklady táhnou,a ta jejich lůza na fentanilu by se mohla začít ptát,jestli náhodou,nežijí v Pekle.
A pro to nechápu proč tam nebylo u těch 600set traktorů 600 valníků,a na nich 2400 Myslivců.
To pokryje půlku naší Armády,s tím si to nebudou chtít rozdat.
Palebná síla dalekého dosahu,ráže 9,3x74R,kozlíka tu má doma každý z těch Nimrodů,dalece překoná většinu armádních zbraní.
Dobrej Nimrod je s tím sundá na 300metrů, dva v neprůstřelné vestě za sebou 🙂
Složí to i Bizona.
Takže nemusí střílet,stačí to naložit na valníky.
Samozřejmě 108 stolečků jim tam postavit,a za ně 108 šibenic.
Natočit to na video,rozeslat po světě,a je hotovo.
Tak funguje demokracie,a jak Papaláši plní vůli lidu,to musí vidět každý 🙂
To potřebuje celý svět vidět,pak se zvedne…tak funguje Jazýček na vahách. .)
Když si to tu necháme zničit, budou svým zoombi tvrdit, že to tu stálo za prd a u nich je lepší. Jenže jak stále v dobrém opakuji,VY JSTE PŘI.ZDI.SRÁ.ČI. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=jEg9RDm

Ladislav 💤
21. 2. 2024 11:38
Odpovědět  ijn

Fašistická EU👎 uvalila na Rusko🇷🇺 13 balíček sankcí. Ti se za břicha smíchy popadají!

Zapoměl jsem vložit.
Na Baderovském uzemí vznikají partyzánské oddíly a ničí jim vojenský materiál, železnice s municí!
Kolem Oděsy, Lvova i Charkov! Pomáhají vědomě Rusku! No konečně!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
21. 2. 2024 02:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Náhodou! S tou vodou v hubě na kamnech je to moc dobrej lék proti bolavejm zubům. Měli by ale pod sebou přiložit, páč je budou bolet zuby čím dál víc, tak aby to zabralo. Díky za článek Jannino.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
21. 2. 2024 02:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Konečně jdou anglosasové, retardovaní američani i zdegenerovaní briti do rici. Sbohem a šáteček jelita.

V odkaze je historická Glubbova analýza vzniku, konsolidace a zániku cca 11 historických říší. Glubb je unikátní osoba. Začal jako patnáctiletý britský voják za 1. Velké války, prošel všemi dalšími britskými válkami a koloniálními expanzemi, pokračoval jako učitel vojenské doktríny na vojenské akademii a skončil jako profesor, historik a autor odborných historických publikací. Byl aktivní asi až do sedmdesátkých let.

Našel společný relativně přesný algoritmus existence říší. Průměrná doba trvání je cca 249 let. Minimální je cca 220 let a maximální cca 280 let. Anglosasové jsou tedy již pracujícími důchodci, přesluhují a již vidí světlo na konci tunelu – světlo blížícího se vlaku. :-D))))

https://www.armadnymagazin.sk/2022/11/06/sir-john-glubb-osud-ris-a-hladanie-prezitia/

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 18:27
Odpovědět  ModrýKlokan

Jo jo klokane, doufám, že ten jejich konec nadvlády ještě zažiji. Snad mně to udrží při životě.

Slovan
21. 2. 2024 19:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

TO už TU MAMINKO NEBUDETE.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Albi
21. 2. 2024 19:41
Odpovědět  Slovan

Třeba jo! Alespoň něco bychom si mohi všichni zasloužit.

Slovan
21. 2. 2024 19:52
Odpovědět  Albi

No ba právě, že si to vyžíráme. 😊

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:00
Odpovědět  Slovan

Vím, že se opakuji, ale zkráceněji řečeno. Nestarali jsme se o politiku a tudíž nám teď vládnou ti nejhorší z nás. To máme za ten nezájem, řekl by Platón. A teď co s tím my staří máme dělat, že jo. Asi to tady už pouze dožít. Všechno pojede dál a oni si to ti dnešní mladí nějak rozlousknou, buď ku prospěchu svému nebo ke svému otroctví. Daleko od toho nejsou. Ale skuhrat a trápit se je opravdu úplně k hounu. Jestli je tato společnost již ve značné fázi degenerace, tak ji zachrání až totální kolaps a pak začnou znovu nebo ne. Třeba se najde ten pravý vůdce a zvolá, dejte mi pevný bod a já pohnu světem.

Slovan
22. 2. 2024 18:14
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jó, dávám ti za pravdu, samozřejmě že máme na tom podíl, ale všichni. To že se do popředí derou jen ty největší swyně je asi normální, ale není normální, že je okolí nesemele. A ten kolaps přijít musí, lidi si musí připomenout co je pro život nejlepší. Chci vidět všechny ty oponentní šmejdy ze zoufalství plakat, že v tom budu tak je mi známo. Jen mám strach, že mi to ti šmejdi překazí jadernou válkou. To už nikdo plakat nebude.

Pravdomluvny
21. 2. 2024 06:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Jenom člověk s vrozenou F73 může po roce 1938 věřit zachodním demosráčům s uSSa v čele 👽

Autor
21. 2. 2024 07:56
Odpovědět  Pravdomluvny

To bohužel vypovídá nejen o dnešku, ale především o stavu společnosti u nás v r. 1989.

Pravdomluvny
21. 2. 2024 14:11
Odpovědět  Peter 008

Hlavně po roce 1989.

eFPe
21. 2. 2024 06:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Trošku OT ale připravte si kyblíky na blití. Blíží se kvapem 24 a 25 únor.

skeptik
21. 2. 2024 07:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Smedley Darlington Butler byl byl americký generálmajor námořní pěchoty

O své vojenské kariéry řekl v roce 1935 následující:
Strávil jsem 33 let a 4 měsíce v aktivní vojenské službě a během té doby jsem nejvíce času trávil jako vysoce postavený ranař pro velký byznys, Wall Street a bankéře. Jednoduše řečeno, byl jsem bandita, gangster kapitalismu. Pomáhal jsem udělat Mexiko a zejména Tampico bezpečné pro americké ropné zájmy v roce 1914. Pomohl jsem učinit z Haiti a Kuby decentní místo pro chlapce z National City Bank, aby tam vybírali výnosy. Pomáhal jsem znásilnit půl tuctu republik ve Střední Americe ve prospěch Wall Streetu. Pomáhal jsem očistit Nikaraguu pro International Banking House of Brown Brothers v letech1902-1912. Přinesl jsem světlo do Dominikánské republiky pro zájmy amerického cukrovarnictví v roce 1916. Pomohl jsem učinit Honduras správným místem pro americké ovocnářské společnosti v roce1903. V Číně jsem roku 1927 pomohl vyšlapat cestu Standard Oilu, který do ní expandoval nikým neobtěžován. Když se na to podívám zpětným pohledem, býval bych mohl Al Caponemu dát pár rad. On řádil přinejlepším ve třech okresech. Já na třech kontinentech.

Pijack
21. 2. 2024 08:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Včera jsem se zase málem udusil smíchy, když ČT odvysílala jeden z tisíců svým poťapaných reklam na liberální propagandu. Reportáž z Ruska jak vojska osvobodila další část nacistické Ukrajiny – ale neřekli “osvobodila”, nýbrž okupuje. A k tomu přidali smrt Navalného s důrazným dovětkem, že Rusko není svobodná země a veřejnost svobodu očekává… Páni, to byl komentář nějakého zapáleného aktivisty, protože jim vůbec nedocvaklo co znamená “svoboda”. Rusko je svobodná země, protože není závislá na USA a vůbec se jí neklaní jako kolonie. Naopak Česko je ukázka nesvobody – totální podřízenost Bruselu a USA. ALE to aktivistům v ČT vůbec nevadí – zrovna ČT je naprosto podřízena Bruselské propagandě a přitom tvrdí o Rusku, že je nesvobodné. No nedal byste někdo těm vylízancům po tlamě? Tady už legrace končí. S tak pitomými médii tuhle společnost jen zlikvidují. Pojmy a významy pro ně nic neznamenají.

Vladimír
21. 2. 2024 11:29
Odpovědět  Pijack

Tatínek mně vždycky říkal “dávej pozor,kdo tě chválí”. Takže od 89 mám jasno.

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 12:15
Odpovědět  Pijack

Kamaráde, nic mi po tom není, ale proč se na to pořád díváš. Já říkám ženě, nač se na to dívat, když to svým vědomím dokážu odhadnout co se tam bude vysílat. Já vím, namítne se, že sledovat nepřítele je důležité. Ale tento nepřítel je spíše hňup se kterým si nemám co říci, takže nač se obtěžovat jeho poslechem. Ať se vyžvaní, to budou dělat stále. Škůdci zemští jsou pro mne ti nejposlednější z posledních, takže když si pustím pěknou muziku do sluchátek pak chápu jakou píčo.vinu bych dělal kdybych tyhle týpky poslouchal. Ale to je fakt můj názor, neber to prosím nějak zle. Duševní zdraví je ale duševní zdraví. Tihle parchanti se ale rychle člověku postarají o jeho ztrátu. A na to já jim se.ru.

Pijack
21. 2. 2024 13:13
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale kémo, to já přece chápu. A rozumím ti, jenže já se bez toho humoru neobejdu 🙂 Není nic krásnějšího, než sledovat poťapané liberální aktivisty, jak se potí u vymýšlení “zaručených zpráv” a vůbec se jim to nedaří, což někdy působí velice humorně. To si přece nemůžu nechat ujít 🙂

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 13:52
Odpovědět  Pijack

Tak jo kamaráde, když ti to nedráždí slinivku břišní tak je to v pohodě. Já to asi více prožívám, buď bych byl již na ÁRU anebo ožralý jako to prase. A co by si se mnou počala žena?

Helena
21. 2. 2024 14:03
Odpovědět  Pavel z Moravy

Je velmi důležité se na ty ksichty dívat, zapamatovat si jména. Ano, sledovat nepřítele JE VELMI DŮLEŽITÉ !! Stejně tak, jak oni sledují nás!! Ovšem musíte k tomu přistupovat asertivně-tj.nenechat se nasr.t.

Pijack
21. 2. 2024 14:21
Odpovědět  Helena

Moje řeč !!! Seznamy Bruselské blechy a Ukrajinské vši nejsou ještě plné :-)))

petr
21. 2. 2024 18:14
Odpovědět  Pavel z Moravy

Na televizi už se dívám jen na cestopisné a motoristické programy.

21. 2. 2024 23:26
Odpovědět  petr

Já jenom ve výkladu, když jdu náhodou kolem nějaké prodejny a moc si medím, že jsem tu svou vyhodil krátce po majdanu, že jsem to nemoh poslouchat. Jo a proč si medím? Protože se mi ty placatý nelíběj. Bedny tak nějak zapadaly mezi nábytek, jako takovej doplněk, ale tyhle placky mi přijdou rušivý. A dokonce ani pívo, nebo namazanej kedr, si na tu placku člověk nemůže odložit, aby drobet rozpálil ženuši.

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:21

V tom nádherném ruském filmu Bojovali za vlast padla krásné hláška a ať mi teď ženy prominou moji smělost, ale mně se moc zalíbila, když Bondarčuk s tak potutelným úsměvem řekl svému kamarádovi – Víš kamaráde, ženská to je houževnatý živočich. Četl jsem v jednom španělském časopise kdysi dávno návod jak svoji nastávající připravit na manželství. Prý ji pozveš do bytu kde je obrovský binec, tam leží talíře, přes ně oblečení, na stolku misky s kočičím papu a prostě kdybych to zde měl popsat jak to dotyčný Španěl své milé připravil, tak bych to psal do večera. Nu a pointa, žena to prohlédne svým ostřížím zrakem, dotyčného muže polituje, dá se do úklidu a už ho bude brát takového jaký je. To byl recept nějakého Španěla na spokojené manželství, jestli mu vyšel to tedy nevím, třeba už ho ženuška opatruje na krchově. To fakt není z mojí hlavy.

eFPe
22. 2. 2024 15:58
Odpovědět  petr

Jo, záběry na krajinu drony je opravdu perfektní. Bez ironie.Jenže docela nedávno jsme koukali na nějaký cestopis z Albánie a po pěti minutách už bylo jasné- komunistická doba komunisti komunisti, co záběry tak kecy jak to bylo v té době strašné a jak to všem nevratně ublížilo. Obecně sport- i tam už se to tahá. Mně se moc líbí WRC, formule1 od doby co to dávají do měst, to už prostě není o bývalo.za doby Mansela, Prosta a dalších

petr
21. 2. 2024 18:13
Odpovědět  Pijack

Však za tu likvidaci společnosti jsou placeni, tudíž plní dobře svou úlohu. My jsme blbí, že jim to dovolíme.

stan
21. 2. 2024 08:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Dobrý článek a hlavně dobré zprávy. Jen tak dál.

jmm
21. 2. 2024 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

“…latin si, yankee NO…”

Albi
21. 2. 2024 09:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Strategii a pohled na občany kdekoliv na světě popsal dobře jakýsi ukrajinský filozof
profesor Borysenko! MaP po sdělení x-tých Putinových požadavků (zdá se, že všichni vědí víc, než sám Gosudar) příše:
“Jak dokonalé jsou Putinovy propočty je zřejmé ze skandálu, který tento týden na Ukrajině rozpoutal profesor historie Kyjevské University Myroslav BorysenkoTen na síti META zveřejnil obsáhlý komentář o vysokém věku vojáků Ukrajinské armády, a celý svůj odborný text uzavřel hodnocením, že nevyhnutelná smrt většiny mobilizovaných mužů ve věku nad 40 let, buď ihned na frontě, a nebo v důsledku jejich zranění později v týlu, bude mít na budoucnost Ukrajiny velmi příznivý vliv, protože se jejich smrtí prudce sníží veřejné zdravotní, penzijní i sociální výdaje, a klesnou ceny nemovitostí. – pokr.

Albi
21. 2. 2024 09:20
Odpovědět  Albi

pokr.
Proto je podle výpočtů profesora Borysenka pro ukrajinskou ekonomiku výhodné, nechat tyto muže, aby zemřeli v boji proti Putinovi, a přestali zatěžovat svými rostoucím životními náklady ukrajinský státní rozpočet! Profesor Borysenko se stal ihned terčem všeobecného vzteku, a Ukrajinci jej začali hromadně obviňovat, že je Hitlerův kazatel, a ne profesor historie, a donutili ho, aby příspěvek smazal! ”
https://www.michalapetr.com/map-1917-prehled-ruskych-sil-na-vychodni-ukrajine-analyza-jejich-utocnych-moznosti-analyza-ruske-valecne-vyroby/

Možná to bude vzorem pro naši fialovou vládu – pravděpodobně tajný, aby ho nemusel následně smazat, ale hlavně provádět v tichosti a “klidu na práci” !
Anebo se tím naším vládním programem “šílený profesor” naopak inspiroval, jak naznačují slova o zatěžování státního rozpočtu starými a nemocnými? 🙁

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
21. 2. 2024 14:01
Odpovědět  Albi

Albi, četl jsem to o tom Borysenkovi a vím, že tvrdil, že děti tito lidé již vychovali a teď jsou již k ničemu. Tento a jim podobní jsou skutečné zrůdy, které by měly spolu sdílet nějaký osud na odlehlém ostrově bez možnosti spojení se světem. To není ani ke komentáři, to jsou náckové jak vyšití.

sergej
21. 2. 2024 14:10
Odpovědět  Albi

To byl a bude program covid chunty ale s depolucionistou blilíkem jeho investic ve WHO napíchají i do dětí 30. moderních šmakulád a víc v útlém věku a statisticky jsou neočkovaní vrstevníci zdravější, natož po čase schátrání jedy Prostě dělají zázraky zaháčkovanými defraudanty čehokoliv i životů, satanisté kšeftů úžer. Budují blahobyt vydrtbáváním všeho do mrtě jako nejenom volstrýčtí řezníci mamona zmar devast beznaděj.
Tady sklízí evropa pobídky businessmanů korporátníků. Vytlemování a úšklebky pindala tam notně vystříhali. Tohle bylo v roce 2015 a v roce 2014 přivezla nůlandka kaganovič pravému sektoru 5. mld holarů aby vzápětí jejich slovy poslali na donbas 200 000″karatelů. Takže co bylo dřív slepice nebo vejce? Že by si zamlaskali že to jde s jejich již tradiční industriálkou profitů? Kdy po orbě válečným pluhem sklízí vše ve vylidněných územích mrtvých co už nemluví a nepletou se jim v kšeftu, úžasňáci, fuj.
https://www.youtube.com/watch?v=zK87uDviI7M
https://www.novarepublika.cz/2021/11/200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek
Nechce řebca teď zverbovat oběti cílovým? Mladí by zbystřit že dětmi se netopí a staří nehoří.

Mike
22. 2. 2024 00:51
Odpovědět  Albi

To je divný, já měl za to, že Hitler byl jejich kámoš, když se jím tolik ukrajinců inspirovalo a dokonce jim to vydrželo dodnes, tak proč se rozčilují?

Frank1
21. 2. 2024 09:37
Odpovědět  Albi

Zivotni zkusenost techhle chlapu, kterou predavaji na dalsi generaci zabiji nackove taky.

Frank1
21. 2. 2024 09:33
Ohodnotit příspěvek :
     

V zavitech mozku degeneratu je vztek a touha znict vsechny, kdo jim zasazuji kousance. Hrubou silou bombarderu a raket se snazi je zadupat do zeme. Nic jineho totiz nejsou schopni. Degenerat byl zvykly, ze takto vzdy vyhral. Tentokrat uz ne. Ty utoky umori i slona. Potapeji se lode Britu vezouci tak nutne suroviny. Chteji promenit Rude more v jeste vice rude, rekl Turek. Sam vidi, co jsou jeho spojenci zac.

PETR007
21. 2. 2024 10:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Fijalova vláda potlačuje právo na svobodné vyjádření názoru, který nekopíruje jeho vlastní, jež důsledně prosazují servery Idnes a Novinky, které bez možnosti odvolání provozují blokace až na 1 měsíc, nebo lépe trvale.

V tomto státě je takřka nemožné se svobodně vyjádřit ke skutečnosti války na Ukrajině svým pohledem, aniž byste nebyli označeni za ruského noka, trolla, vlastizrádce a dezoláta.

Jsem tu dnes poprvé a chci vám napsat, že fandím každé diskusi, která není ideově zafijalověna.

K článku:

To, co se děje na Ukrajině je výsledek posledních 25-let rusofobní hysterie Západu.

Není možné přehlížet denní zprávy, které jakoby jste vystřihli z příručky StB pro politické školení mužstva.

Ukrajina a EU byla v roce 2014 při Majdanu zneužita k cílům USA, FBI, CIA a NATO.

Kdo si dnes vzpomene na američany dosazené americké ministry?

Lidé na Ukrajině byli ideově zpracováni, proškoleni a zneužiti k bratrovražednému boji.

DLR a LLR byli 8 let vojensky systematicky napadány, jen za to, že tam žijí převážně etničtí rusové, kteří se odmítli nechat ideově zmanipulovat Kyjevem.

Je to tak jednoduché a důkazně nevyvratitelné.

ModrýKlokan
21. 2. 2024 13:43
Odpovědět  PETR007

Zdar chlape. Tak si dovolím, přivítat tě i za ostatní, když jsi zde poprvé. Evidentně zapadáš do zdejší dobré společnosti. Troll je tady občas snad jen jeden.

Jak to tak pozoruju, během posledního půl roku se tady provoz snad ztrojnásobil. Tady si můžeme kecat každej co chce. Jen bacha na sprostý slova, systém je automaticky filtruje a dává příspěvek do čekačky. Admini to podle mě pouští všichni, ale musí u toho být, že. Takže buď kreativní.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
eFPe
22. 2. 2024 16:03
Odpovědět  ModrýKlokan

Jinak i mně se tady líbí, že je to opravdu otevřená diskuze. Takové litterate je jaksi uzavřený spolek lidí, kteří spolu mluví a občas hojně reagují na provokatéry, ale pokud nemáte správný nick, jste prostě nicka. V tomto je to tady opravdu srdečnější a otevřenější

21. 2. 2024 23:41
Odpovědět  PETR007

Když jste tu poprvé tak vám dám jednu nevyžádanou radu, že je tu zlej robocenzor a umravnuje nás tím, že nás místo zveřejnění šoupne na hambu, kde musíme čekat, zda bude schváleno. Někdy je, jindy není. Schváleno. Takže píše se houno, případně howno, nebo ho-vno či ho.vno, pýýča se píše zásadně s trvrdým “ý”- já radši se dvěma, že mi to jenom s jedním občas u robod-ebila neprojde (asi si na mě zased), bo mi u něj parkrát neprošel ani ccocot s jedním c – no atakdál.

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:29

No, já myslím, že jste našeho snad nového kamaráda přivítali dostatečně. Jo a jenom dodám, že někdy si někdo do někoho tak trochu šťouchne neboli rýpne, ale není to smrtelné. Co nás nezabije, to nás posiluje. A když se občas přihrne nějaký ten trolíček, však on se zase časem odšourá, neboť naše medicína jim nevoní.

eFPe
22. 2. 2024 16:01
Odpovědět  PETR007

Jacenjuk-udělal prasáren dost a teď za odměnu vegetí kdesi v USA

Administrátor
P.A.Semi
21. 2. 2024 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Nesouvisející poznámka:

Před časem tu byl článek https://www.pokec24.cz/politika/kam-zmizel-zradny-pilot-odplata-pro-kuzminova-do-pripadu-se-vlozil-rusky-specnaz/
akorát že to bylo asi tak měsíc před tím, než skutečně zemřel, takže tehdy to byl ještě nejspíš hoax, nebo “proroctví”…?

https://www.infokuryr.cz/n/2024/02/20/dezerter-ktery-unesl-rusky-vrtulnik-byl-nalezen-mrtvy-ve-spanelsku/
(a psali to i jinde, nyní to vypadá poněkud hodnověrnější…)

πα½

katango
21. 2. 2024 12:08
Odpovědět  P.A.Semi

Ano, už je to i na mainstreamu.

Není ovšem zdaleka jisté, že se to stalo předevčírem nebo kdy. Možná to bylo skutečně před tím měsícem.

Pravdomluvny
21. 2. 2024 14:13
Odpovědět  katango

Ano ano,už i Seznam to musel potvrdit..-)

21. 2. 2024 11:23
Ohodnotit příspěvek :
     

No a kdo mi teď řekne,že jsem neměl pravdu?
Když jsem se těm všem komentátorům,snažil zabránit, změkčit už tak měké protesty?
😀
Nepovedlo se…
Ale Bůh má trpělivost,ono jim to dojde….

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 12:19
Odpovědět  Veny232

Já jsem byl Veny na tvé straně. Cítil jsem to jako ty. Víš a když si někdo aniž by ho k tomu někdo nutil dát na traktor logo Já nejsem proruský, Já jsem český zemědělec, tak mi to stačí. Finito.

ModrýKlokan
21. 2. 2024 13:54
Odpovědět  Pavel z Moravy

@ Veny, Pavel

Přesně toho jsem si taky všímal.

“Promiňte Jeho Veličenstvo Klerikální Králi Flanďáků, já si z dovolením, protože už jsem úplně v rici a krachuju, dovolím s vaším svolením trochu zazlobit, kdybyste se neráčilo urazit. Tšéska semjedelec, tópra semjedelec.”

“Rukulíbám služebníček, hned jak votočím svůj piditraktůrek pro děti tak zmizím, neračte se vobtěžovat s mým vykopnutím zpátky na hnůj, vykopnu se sám. Samozřejmě se vším s váma souhlasím, jsem chciváleček a rusofobek poslušně hlásím herr feldkurát Fýborny.”

Jdu se vyzvracet.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
21. 2. 2024 17:07
Odpovědět  ModrýKlokan

Pavle, Klokane a ostatní.

Nevím, co je na tom podivného a špatného.
Napsal to správně – ve zkratce: nejsem proruský (proněmecký, pro eurounijní, proamerický ….). Jsem ČESKÝ zemědělec, vyrábím ČESKÉ potraviny, pro ČESKÉ lidi a přebytky k prodeji, abychom potom mohli nakoupit, co u nás neroste!

Zas tolik nepřehánějte, je to směšné. To měl psát vysvětlovací romány, nebo snad omluvu – za co? Že je Čech a smýšlí česky?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
21. 2. 2024 18:47
Odpovědět  Albi

No nezlob se na mně, tak tam měl vypsat vše co píšeš ty, ale že si zrovna vybral ty Rusy když tady tak frčí ta nenávist proti nim. Rusové mu na živobytí nesahají, takže tady jsi vedle. Jak píšeš ve zkratce si myslel, prdlačky si myslel, napsal pouze proruský a přitom bojuje proti molochu z Bruselu. Trochu úlitby přece nezaškodí, že jo. Tvým vysvětlením mne tedy nepřesvědčíš. Každý z nás to ale může vidět jinak.

Albi
21. 2. 2024 19:26
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jistěže mu Rusové na živobytí nesahají. Je to naše vláda, která to dělá – a štěká po zemědělcích, že tím podporují Putina.
A on vládě napsal – nejsem proruský, ale český zemědělec!
Myslíš, kdyby napsal – jak jsem už uvedla – román i s vysvětlivkami, že by to bylo chápáno jinak, když se chiápat nechce nebo jiné “chápání” není přípudstné?

Často píšeš o vlastenctví – v tom si spolu rozumíme, ale – jsi vlastenec český nebo ruský? Copak je možné vyjadřovat české vlastenectví tím,že na něj plivneme a budeme ho nahrazovat jen a výhradně sympatiemi k Rusku, což po nás nikdo, natož Rusko nežádá a ani v tomto případě o to vůbec nejde?

Tedy jednodueše – vláda obviňuje zemědělce, že podporují Kreml (= Putina), zemědělec jí tím nápisem odpověxěl, že není v tomto případě proRuský, ale proČESKÝ!
Jak jinak má s vládou komunikovat? O Bruselu tentokrát nebyla řeč.

A závěrem – opravdu musíme být buď proruští, nebo proněmečtí, proameričtí …..
Copak nemůžeme být hlavně PROČEŠTÍ – tím spíš, když jde výhradně o českou věc?

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:39
Odpovědět  Albi

Tak mohl napsat, nepodporuji Ukrajinu a jsem pouhý český zemědělec, který vás pazouři živí. Alespoň by byl za hrdinu.

František
21. 2. 2024 21:07
Odpovědět  Pavel z Moravy

Napsal to blbě. Předpokládám, že se chtěl ohradit proti slovům Fialy, že zemědělci a demonstranti jsou jen proruští dezoláti.

Albi
21. 2. 2024 21:57
Odpovědět  František

Přesně tak jsem to myslela.

22. 2. 2024 00:22
Odpovědět  Albi

Já tě chápu, ale…
Za mě to byla demoška mateřský školky Mirka Dušína a tím chyba. Proč chyba? Protože fialovej skunk měl po tom, co viděl jak to probíhá jinde – hownocucy, hnůj, rozhněvaný lid atd. atd. strachy sevřenou řitt, že by se mu jí ani tajvanec neprotáh, ale po tomhle zemědělským potlachu mu povolila tak, že se mu v ní může producírovat řeporyjec s vondrou dohromady i s transparentem a ještě plno místa okolo a bude o to víc voprsklej. Opakuji:
O – TO – VÍC – VO – PRSK – LEJ. Bude. A z nějakýho sporadickýho vykníknutí “demisi!” a pod. mu ustarané vrásky zrovna moc nenaskáčou, řek bych. Nebo jinak – byla to demoška, která v nikom nevzbudila respekt. Prostě francovka – nepomůže, neublíží.
Ale k čemu nějaký vády. Nebude trvat dlouho, a ukáže se, kdo z nás má pravdu. Já sázím na sebe a tvé oponenty v té věci.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
22. 2. 2024 02:40

Tak. A ted jsem si před spaním poslechl Skálu. Fajn, my můžeme – resp. já můžu bejt macho zašpérovanej ve svým machistickým světě, neschopný myslet v jiných, než machistických intencích. A co Skála? Kterého mám za až přespříliš distingovaného v některých situacích, kdy bych se já už dávno nas-ral. Tož tady je jeho názor. Tedy on o tom hovořil už v úvodu, ale tady (51:13) to zdrcnul:
https://www.youtube.com/watch?v=VsRHGnw8FN8

Celá ta demoška byla zkrátka soulož s měkkým! A podle toho to také dopadne. Howgh!

P.S. Děvče, mě by moc zajímalo, kdo stál v pozadí té dušínovštiny. Organizovali to Dufek, Jandejsek a Vidlák – ten zárověn i mluvčí. Já vím, že Vidláka celkem bereš, ale, nemůžu si pomoct, mě ten chlap smrdí vejvtkovinou jen hubu otevře. Ne až ted, nebo když dělal náboráře pro PRO, ale už krátce poté, co se vyplesk na fóru. Zkrátka podezírám z toho trapného průběhu a výsledku Vidláka. Že ten vtlouk klíny do hlavy ostatním dvěma, že tohle ne a tamto taky radši ne, nejsme přece žádný primitivové a takový ty kydy. Radši jdu spát, bo mě berou čerti. S vidlema.

Albi
22. 2. 2024 07:54

Tak to je omyl – všech proti !
Já psala proti něčemu úplně jinému!

Ne proti tomu, že demoška byla mírná, taky bych raději viděla ostřejší, ale proti nadávkám někomu, kdo se prohlásil za “pročeského” a to jen proto, že je český zemědělec a není politik – ani český, ani ruský. Prostě český zemědělec, kterému vláda škodí a má ji plné zuby. Na průběh, organizaci a výsledek neměl žádný vliv.

Už nevím, jak to vysvětlit, když všichni vidí za vším to nejhorší jen proto, že povinně nenapsal “vivat Rusko”” Nebo “Ať žije Putin”?

Možná ho politika vůbec nezajímá, má určitě práce a starostí nad hlavu, nikdo o něm nic nevíme, ale odsoudíme okamžitě – a možná, že mnozí se vyhecují natolik, až budou volat po “kandelábru”, nebo alespoň po Mírovu.

Slovan
22. 2. 2024 08:45
Odpovědět  Albi

Zdravím, tak jsem při kávě zakopl o Seznam. Tak píší jak Gosudar poslal brity do otvoru a vypověděl jim smlouvu z r. 1956 o lovu ryb. Rusko oslavuje a britové bijí na poplach a brečí, bo to je citelná rána. Ale?! Proč se zmiňuji, ten kvíkot na diskuzi těch puberťáků je píseň líbezná. Ten zmetek z Kroměříže tam hned vyslal celou “skvadru” svých vycvičených opiček, pro které se doufejme za čas dostane užitečné odměny a pořádné práce. Bude-ou třeba.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-putin-vratil-rusum-ryby-bezohledni-britove-nam-je-jedli-68-let-prohlasil-sef-dumy-40461606#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sz

Joe Arp
22. 2. 2024 10:32
Odpovědět  Slovan

Ahoj, radost mi děláš po ránu, poctivý důchodce spí nejmíň do 10.00, dám taky kávu s velkým pumprdlíkem! Jinak rána jsou zde tichá.

Slovan
22. 2. 2024 12:41
Odpovědět  Joe Arp

Já dám teď už druhý lógr, ten mě občas trochu zvedne. Samozřejmě že náladu, co jiného, že. Alkohol nebrat, řidič, ten tvrdý chleba má. Tichá rána jsou nádhera, čeká se až povyroste tráva. Jinak se seká u sousedů. Ani stéblo nazmar, zdar. 😊

Albi
22. 2. 2024 11:30
Odpovědět  Slovan

Taky zdravím.
S tím zakopnutím jsem na tom asi stejně.
Já zas našla:
https://www.michalapetr.com/map-1918-putin-vcera-v-kazani-zaril-stestim-zdravim-a-spokojenosti-stovka-shromazdenych-prezidentu-predsedu-vlad-ministru-a-diplomatu-pri-slavnostnim-provedeni-ruske-hymny-povstala-aby-vzdala-rus/
… dorazili sportovci z takřka všech zemí světa (107) včetně USA, Velké Británie, Číny a zemí EU!
Slavnostní ceremoniál na zahájení her byl velkolepý …. filharmonie a sólisté provedli ruskou státní hymnu, a při ní přítomní politici povstali, aby vzdali Rusku čest! ….”

To mají za ty jejich sankční zákazy účasti ruským sportovcům.
Hrajte si sami, když se nás bojíte. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
22. 2. 2024 13:06
Odpovědět  Albi

Kurdyna, jak já bych tam chtěl být. Celý život jsem blázen do sportu. Samozřejmě nehrál jsem jako profík jenom s kámoši co bylo k mání. A sledoval jsem kdeco. Když hráli v 76 kanadský pohár v hokeji samozřejmě v noci, tak jsme s kámošem sledovali hokeje do rána a pak šli přímo seřizovat. I s nějakým tím pumprdlíkem jak by řekl Joe v sobě. A v dětství to jsem sbíral všechny možné výstřižky z novin, dělal si tabulky a tak. Ale od té doby co vykopli ruské sportovce, šmytec a už ani nevím jak hrají naše ligy natož cizí. Také proto, že jsem měl přehled se mně dobře dařilo tipovat fotbal a hokej v Tipsportu a v Šanci. Od roku 18 ale Babišák zavedl karty, které tě šmírují, takže žádný anonym, tak jsem s tím sekl a přitom se mi tak dařilo. Takže mi zrušil pomocnou živnost, pak mně chtěl opíchat sajrajtem, takže u mne je mimo. Ale teď vážně, já to beru s humorem, mně jen tak něco nenasere, život je jaký je, ale do té Kazaně bych tedy jel hned.

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:57
Odpovědět  Albi

Propánakrále Albi, nikdo tady přece nepsal ať tam píše, že miluje Rusko. Copak jsme mu nadávali, pouze řekli, že neměl použít tuhle profláknutou obezličku. Vždyť je to trapné, tohle skuhrání a přitom nějaké trapné omlouvání, že nejsem proruský. Nemusel to použít vůbec. Tečka.

22. 2. 2024 15:26
Odpovědět  Albi

Aj tak nesouhlas. V pšonsku si dal na traktor jeden pšonk sovětskou vlajku a cedul:
Putine, udělej pořádek na ukrajině a bruseli!
https://www.youtube.com/watch?v=V9Kb68rCSPc&t=223s

Ted to řeší polská prokuratura. No a kdyby tam měla sovětský vlajky a transparenty na ten způsob většina traktorů? Jak by to řešila? Víme jak – ale domysli to do konce. Represe – jenže zákon akce a reakce a mnoho psů zajícova smrt. Nebo jinak. Čím dřív dojde na lámání chleba, tím líp (nejen) pro evropu, bo čas hraje proti nám. Čím dřív to rupne, tím líp. Bud – anebo. Tahle dlouhá agonie je k hounu, protože na jejím konci jistý “anebo” – tedy jistá smrt.
Pro minusáky – metafora. Smrtí míněn digikoncentrák.
Tohle opatrný našlapování abychom nepopudili je v době, kdy se v celém eurosajuzu schyluje k bud – anebo, neomluvitelné přizdisr-částví.

Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:53

Chlape, já tě mám samozřejmě i s mnoha dalšími tady na pokecu v šuplíku oblíbenosti úplně nahoře. Líbí se mi jak to vždy podáš, tedy řekneš na plnou hubu bez nějakých servítků. Tak to má být.

22. 2. 2024 16:07
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já tebe (a další) taktéž v šuplíčku oblíbenosti. U tebe navíc ještě obdivuju tu vytrvalost s jakou hájíš pozice – myslím to koldokola vysvětlování. Ale ne vždy řeknu úplně všechno co si myslím, nebo k čemu jsem dospěl, bo ne každý by to pochopil a musel bych dlouze (a zbytečně) vysvětlovat a na tohle slámomlácení jsem už přecejenom línej.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
22. 2. 2024 11:44

Úplně zbytečně si projeli naftu a ztratili zbytečně čas. A co ti, kteří tady řvali, že nejsme vlastenci když se nezúčastníme. Já jsem kupříkladu bez auta a to bych tam měl frčet vláčkem i když je to můj nejoblíbenější dopravní prostředek přes celou Moravu a Čechy, starý dědek a pak zažít toto? To bych se musel kopat do prd.ele ještě dnes.

eFPe
22. 2. 2024 16:10

Byl jsem tam. A odcházel jsem opravdu zklamaný.Paní furt mlela jako kolovrátek jsme čeští nejsme proruští- proboha proč.A jelikož je politika nástroj jak spravovat věci veřejné, tudíž stát, nelze dělat, že jsou apolitičtí.V tomto to byla taky chyba.Měl jsem opravdu mnohem větší očekávání a už ve mně hlodá názor, že po dobrém se to nedá změnit. Nejhorší je ta nevyváženost velkých médií. Lidi jsou neskutečně zblblí pohodlní a hlavní stránku na internetu mají seznam odkud čerpají, jakmile si pustí čt24 hned jsou ti nejinteligentnější a nejlépe informovaní.Onehdá jsem měl diskuzi s sluníčkářem v práci, povídám mu, zase unikla radioaktivní voda do oceánu z Fukušimy. To bude větší průser než Černobyl, jen se o tom nemluví. A on: A kde to psali nebo říkali? Tak mu říkám, to, že to neřekli na čt24 neznamená, že se to nestalo. No děs je mi z toho všeho strašně úzko.

22. 2. 2024 19:07
Odpovědět  eFPe

Prostě přizdisr-áčství. Když prohlásí 10 lidí jsem pro Putina, dopadnou blbě. Když sto, tak taky. Aj s tisícovkou by zametli. Ale se sto tisíci by to už asi šlo těžko. A půl mega by už zametlo s nimi. Neříkám, že tam měli halekat že jsou pro Putina. Ale takhle se preventivně pos-rat, jen aby nepopudili toho, proti komu “protestují” je na mě moc. O tom vymezování se jak jsou apolitičtí – na protestu proti současné politice!!! – už nemluvě. Něco tak ubohého a slabomyslného se hned tak nevidí. Fuj! Fuj!! Fuj!!!

Pavel z Moravy
23. 2. 2024 09:56

Nu, bylo to ubohé. Asi nejvíce křiku s tím nadělal před demonstrací Vidlák, bych tak řekl. Prostě mnoho povyku pro nic. Ani bych se nedivil, kdyby se těm škůdcům ještě omluvili, že se proti nim postavili. A to bylo řečí co bude. Zbytečně se nasírat.

23. 2. 2024 15:27
Odpovědět  Pavel z Moravy

Čistě mezi námi – Vidláka mám za veš v kožichu; za trojského koně “těch za oponou” už co se vyplesk – já na něj narazil poprvé na NR. No a tenhle názor jsem si utvořil asi po třech jeho článcích a všechny jeho další aktivity mě v něm jen utvrzují. Líp by tu demošku nevykastroval ani Středula.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
21. 2. 2024 18:39
Odpovědět  ModrýKlokan

Kdybys to poslal feldkurátovi, tak ten by měl z toho takový smutek, že by se sám odbelhal na onen svět.

21. 2. 2024 23:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

To tam fakt měli?! Hele, nechtěj voni nakonec resuscitovat Haškovou Stranu mírného pokroku v mezích zákona?

Pavel z Moravy
21. 2. 2024 11:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Přeji vám Rusové vše nejlepší. Více dělat nemohu. Ale nezpychněte, to se nevyplácí. Se zpychlými škůdci máme u nás v kolonii zkušeností dost..

Ladislav 💤
21. 2. 2024 12:06
Odpovědět  Pavel z Moravy

To jsou hrdí Rusové🇷🇺, ti byli vždy lidští a žádni
í falešňáci. I oni poznají zrádce.

Mimo téma: Africká Namibie zavádí od dubna čtyřdenní pracovní týden.
Tak co na to, fašistická unie? Už i Afrika je před zločincama EU!

zuzana
21. 2. 2024 12:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko: Vojáci NATO, převlečení za žoldáky, obsluhují protivzdušnou obranu na Ukrajině

https://aktax.cz/rusko-vojaci-nato-prevleceni-za-zoldaky-obsluhuji-protivzdusnou-obranu-na-ukrajine/

Ladislav 💤
21. 2. 2024 13:10
Odpovědět  zuzana

Neboj, co nevidět tam přistane ta 1500 kg bomba. 10m nad zemí bouchne a je konec i s žoldákama! Spáleno!

Pravdomluvny
21. 2. 2024 14:14
Odpovědět  Ladislav 💤

A rusové můžou pouštět čekou písničku…..
Hooooooří,hooooooří……-D

Ladislav 💤
21. 2. 2024 15:21
Odpovědět  Pravdomluvny

A klidně i v banderštině!

All
21. 2. 2024 21:04
Odpovědět  Ladislav 💤

Ruská bomba FAB 1500. Nese 1.500 kilo výbušnin,po explozi vytvoří obrovský trychtýř v zemi a naprosto totálně vše zničí v okruhu 200 metrů.Ničí velmi dobře obranné linie nepřítele.Rusové sami říkají,že při jejich větší ofenzívě přestane existovat jakákoliv obrana a vždy dojde k průlomu.Jako ,,padarok” pro žoldáky velmi vhodná,dobře kanonizuje přímo do pekel.

All
21. 2. 2024 21:12
Odpovědět  All

V.V. Putin : ,,Ruská armáda dosáhla bodu obratu na nejsložitějších ůsecích fronty”.

František
21. 2. 2024 21:11
Odpovědět  zuzana

Zrovna jsem četl na “michalapetr”, že v Avdijivce a okolí leží tisíce mrtvých ukrajinských vojáků, které tam po útěku nechali.

M.Š.
21. 2. 2024 17:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Je nejvyší čas,aby anglošašci dostali na budku páč včera bylo pozdě.

sergej
21. 2. 2024 20:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle by si mainstreamáci s trupely školastik směrnic výměny obyvatel evropy kalergi za jejich prostředky (eu) měli přečíst.
https://www.czechfreepress.info/vlastimil-suchy/zivot-anebo-smrt-co-si-vybereme.html
A tohle audio taky nepřeslechnout třeba v čase cca. 14:00
https://www.youtube.com/watch?v=5H8wDCIBU8w