politika

Americký voják uvedl, že by rád Putina po jeho poselství objal

Americký voják Noctis Draven oznámil své přání obejmout ruského prezidenta Vladimira Putina po jeho projevu před Federálním shromážděním, které se konalo 21. února.

Poznamenal, že kdysi si chtěl s ruským prezidentem podat ruku, nyní by toto prohlášení rád uvedl na pravou míru, protože teď chce Putina obejmout. 

Tohle přání je způsobeno skutečností, že americký voják byl prodchnut důvěrou ve vůdce Ruska a poznamenal, že ve Spojených státech úřady svým lidem lžou.

“Teď ho chci obejmout jako bratra. <…> Tím, že žijeme v Americe, kde nám naše média a vůdci neustále lžou, lze skutečně ocenit státníka, jako je prezident Putin,“ napsal Draven na Twitteru.

Poznamenal také, že miluje zemi, ve které žije, ale v jiném životě by si pro sebe vybral Rusko.

Připomeňme, že 21. února přednesl ruský prezident Vladimir Putin svůj každoroční tradiční projev před Federálním shromážděním, ve kterém zhodnotil situaci ve světě, hovořil o úkolech a postupu speciální operace na Ukrajině a stanovil cíle pro zlepšení ekonomických a sociálních ukazatelů v Ruské federaci.

https://bit.ly/3kh0Tr5

sdílet na

12 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
22. 2. 2023 06:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Mela jsem vcera moznost sledovat Putinuv projev v primem prenosu. Zaslouzila se o to alternativa Aussie Cossack. Neumite si predstavit jak uzasne byly kladne reakce Australanu.
I ja se pripojuji Slava Rassii!
Mimochodem projev Putina trval dele nez hodinu a pul. Putin hovoril bez prestavky a bez sklenice vody, a to je mu 70 let!
Myslim si, ze Zapad zklamal, ze nechrestil zbranema, ale ujistil verejnost, ze Rusko valku nezacne, pokud jej proradny Zapad nenapadne prvni. Spise se venoval vnitrnim zalezitostem Ruska, ekonomikou a zduraznil, ze vzdelani ve skolach a univerzitach je treba co nejvice podporit. Vyzdvihl take Pisma Svata, ze jsou v nich zakony pro lidstvo smerodatne. Kterypak politik se dnes ve svych projevech zminuje o Bibli? Neznam nikoho, krome Putina.

J.Sladin
22. 2. 2023 08:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to nejsi chlapče sám, mám stejný pocit.

Gales
22. 2. 2023 09:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Má recht.Taky závidím rusku prezidenta.

Pijack
22. 2. 2023 12:43
Odpovědět  Gales

Zde lze pochopit české politické lemply, proč Putina tolik nenávidí a proč neustále útočí na Ruský stát a jeho prosperitu. Fakt se nedivím. Těm tlučhubům totiž začalo docházet, že kdyby lidé znali pravdu, že je opravdu vyhází z oken na dlažbu. Ta rusofobie je způsobena mindrákem z minulosti, když za éry CCCP lezli Kremlu do zadku, až se tomu sami Rusové smáli. Dnes se tihle zamindrákovaní blbečci chtějí ze své vlastní minulé servility vymanit. Takže začali lozit do zadku zase USA a tou rusofobií si svou minulost chtějí vymazat. Jsou to krysy.

Spam Bety
22. 2. 2023 13:10
Odpovědět  Pijack

Ti naši tehdejší řiťolezci už jsou v důchodovém věku nebo hůř.
Ti dnešní nemají žádný mindrák, jen jsou jako všichni řiťolezci ochotní vyhovět každému,
kdo je mocensky a finančně zajistí.Zdravý rozum jim nic neříká a ostatní lidé jsou lim naprosto ukradení.

Pijack
22. 2. 2023 13:31
Odpovědět  Spam Bety

Nenech se pomýlit. Tenhle mindrák si nesou stále žijící politici, kteří pochází z nechvalně známých klanů. To se prostě dědí. Jen namátkou největší Rusofobové – Rychetský (bývalý Husákův prokurátor), Dlouhý (KSČ) a další soudruzi jako Petr Pavel, rodina Kolářů (ml. Kolář je extra třída), rodina Šabatových, Dvořák (ČT), papaláši v č. rozhlase i ČT, členové Lidovců prakticky všichni staří a že jich je… Pithard, staří privatizátoři státního majetku (většinou StB)… nemá smysl je všechny jmenovat. Pořád drží mocenské páky a jejich děcka drží jejich nakradené majetky. Opravdu se nenechej opít rohlíkem. Jsou pořád u koryta.

Markýza
22. 2. 2023 13:31
Odpovědět  Pijack

Asi máte kus pravdy. Já si myslím, že v tom hraje roli i trauma našich chlapů “že-my-se-tenkrát-nebránili” a Němci už dávno, navíc se jim žádná agrese přišít, tak to odnesou Rusové.
Další kousek do skládačky bych viděla v touze naší věrchušky “být za hrdiny” a když k tomu přičteme tradičně (a nesmyslně) malé české sebevědomí a z toho plynoucí vlezdoprdelismus, máme to asi celé.

Pijack
22. 2. 2023 14:04
Odpovědět  Markýza

šak znáte to, jak se tradovalo po hospodách v celém česku – “no jo, rusáci”. Tohle prndání bylo ze strachu před českými komouši. Místo aby lid nadával na komunistické spoluobčany, vyhýbavě všechno sváděl na rusáky a to se za 40 let nahromadilo tak, až z toho ten mindrák vznikl. Rusáci za naši demenci opravdu nemohli. Proto ta rusofobie těm zakomplexovaným čecháčkům tolik pomáhá v léčení duševních disfunkcí. 🙂

Pavel K
22. 2. 2023 14:24
Odpovědět  Pijack

Jsem toho názoru že po válce byl přece SSSR osvoboditel. Ale jak čas plynul tak jsme si měli jít každý po svým, pak přišel 68 a tady byl bod zlomu k averzi k SSSR. Nebylo řádně vysvětleno proč tomu tak bylo a je, no a kapitalistická propaganda Západu jela na plný koule včetně sankcí na Východní blok, ale to maličký čecháček nechtěl vidět. Kolik jen na to padlo kolonií než nás na tuhle šaškárnu v 89 dostali.

Markýza
22. 2. 2023 13:31
Odpovědět  Pijack

A třeba ho nenávidí taky proto, že je by nikdo na ulici objímat nechtěl :-)))

Markýza
22. 2. 2023 13:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Dtto. Jakožto ženská i 2x

22. 2. 2023 15:05
Odpovědět  Markýza

Abyste to nepřepískla. Nemusely by vám pak vybýt síly na obejmutí
Pétera Szijjártóa (nebo Szijjártá?).