historiepolitika

Alexandr Rostovcev: Co umožňuje charta OSN Rusku a kdo by měl zpozornět

Špatná zpráva nejen pro Ukrajinu, ale i pro každý stát, kde neonacismus zvedá hlavu, kde bourají pomníky sovětským hrdinům a organizují falešné „instituce národní paměti“.

Články 106 a 107 Charty OSN dávají vítězům druhé světové války – SSSR, USA, Velké Británii a Číně – právo přijmout jakákoli opatření, až po vojenskou intervenci, proti zemím, které proti nim bojovaly ve válce, pro zabránění akcím zaměřeným na přezkoumání výsledků války. K tomu stačí pouze informovat ostatní vítězné země – bez získání jejich souhlasu.

Rozhodnutím norimberského tribunálu bylo nacistické Německo a jeho spojenecké státy, které bojovaly proti Organizaci spojených národů a prováděly genocidu jak na vlastních, tak i na okupovaných územích, prohlášeny za válečné zločince.

S přihlédnutím ke zjištěné skutečnosti, že největší rozsah genocidy byl proveden na okupovaném území SSSR proti mnohonárodnostnímu sovětskému lidu, dává mezinárodní právo Rusku, jako nástupci SSSR, právo násilně ničit nacisty všude tam, kde budou chtít revidovat systém Jalta-Potsdam v Evropě (Jaltská a Postupimská konference).

A první na řadě jsou Německo, Itálie, Rumunsko, Maďarsko, Rakousko, Finsko, Bulharsko, Chorvatsko, Slovensko a kupodivu i Česká republika jako bývalý protektorát Čechy a Morava.

Relaxovat by neměli ani bývalí „bratři“ a bývalé sovětské republiky – Lotyšsko, Litva a Estonsko, které odešly do „nezávislosti“ a distancují se od sovětského historicko-právního dědictví ve prospěch mýtické „sovětské okupace“, v důsledku čehož jejich „nezávislé“ smlouvy o přátelství a spolupráci s Třetí říší dávají právo zařadit je do hitlerovské koalice.

Přitěžující okolností pro pobaltské „vymírače“ je skutečnost provádění „Judenfrei“ (úplné očištění území od židovského obyvatelstva) rukama místních kolaborantů, genocida ruského a běloruského obyvatelstva na přilehlých územích, jakož i nehynoucí láska k “veteránům” z místních Waffen SS a pomocné policie.

Současná Ukrajina, která nastoupila oficiální kurz k úplnému přeformátování historie, stejně jako ke glorifikaci a kontinuitě s kolaborační, teroristickou formací OUN-UPA, se automaticky dostává na seznam států, kde přezkoumávají výsledky druhé světové války.

Vzhledem ke všem těmto faktorům mají vítězné státy, nebo jejich nástupci, plné právo obnovit status quo pomocí takových opatření, která považují za nezbytná, včetně vojenské intervence, denacifikace a – pozor! – revize územní celistvosti ideových následníků hitlerismu.

Co o tom říkají právníci.

Pro Rusko, které nedávno zakotvilo v ústavě přednost vnitrostátních zákonů před mezinárodními, je nutné provést některé dodatky k národní legislativě.

Navíc nebude zbytečné provést symbolická opatření k zamezení oživení fašismu. V souvislosti s tím by na státní úrovni mělo být datum 22. června uznáno jako Den památky obětí genocidy sovětského lidu s pamětními akcemi ve všech koutech Ruska.

Za normálních podmínek tyto principy znamenají, že hranice kompetence orgánů každého státu jsou omezeny jejich státními hranicemi. Z každého pravidla však existují výjimky. Výjimkou z pravidla je například princip univerzálnosti. Připouští, že ve výjimečných případech může kompetence orgánů státu přesáhnout za hranice jednoho státu a rozšířit se i na další.

Články 106 a 107 Charty OSN jsou tedy sepsány pouze pro výjimečné případy a vztahují se na situace, kdy jde o ohrožení mezinárodní bezpečnosti a míru.

Je oživení nacismu v jednom státě nebo ve skupině států výjimečným případem, nebo jde jen o dětinské hříčky idiotů, kteří se náhodou dostali k moci? Odpověď je zřejmá.

Princip univerzality může v tomto případě využít pět zemí: Rusko, USA, Velká Británie, Čína a s jistými omezeními Francie.

Všechny tyto státy mají právo překročit svou národní jurisdikci a rozšířit ji na další země – striktně k zastavení nacistické renesance. Toto právo vyplývá z jejich postavení vítězů ve druhé světové válce.

Jak je známo, Spojené státy si velmi volně vykládají své právo překračovat národní jurisdikci, označovat nepřátele a vyvržence, organizovat „osvobozovací“ války s logikou známou pouze Washingtonu, zadržovat a zatýkat cizí občany v jiných státech, uvalovat vlastní sankce a podněcovat nenávisti vůči „nežádoucím“ zemím a národům. Názor OSN včetně stálých členů Rady bezpečnosti Američané zcela ignorují.

Rusko nepotřebuje roli mezinárodního četníka, ale bránit sebe i svět před šířením nacismu, na to má plné právo, které pro něj vybojovali naši předkové. Hrdinové.

Alexandr Rostovcev

Pro Pokec24 přeložila Janinna.

https://bit.ly/3RHWj0g

sdílet na

60 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frankie
7. 9. 2022 01:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby mi někdo před 30 lety řekl, že přijde doba, kdy budu fandit Rusku, tak by jsem ho poslal do nejbližšího ústavu sanatoria duševního zdraví. No a čas oponou trnul a vše je zase jinak. Západní špíny si jedou stále tu svou a Rusku nezbylo asi nic jiného. Jakákoliv domluva se západem nepřicházela v úvahu. A vypadá to možná tak, že zase budeme rádi, když nás Rusové osvobodí od západní svoloče. Ovšem bude třeba dávat velký pozor, aby ta nová svoloč nebyla ještě horší. Ale to se mně už týkat zcela jistě nebude, ale co naše děti a vnuci?

Pavel K
7. 9. 2022 08:20
Odpovědět  Frankie

Frankie, to je velice jednoduché, dostali jsme za vyučenou a pořádně přes držku, abychom pochopili, že ne jen prachy a mamon je životní výhra. Píši to pořád, kdyby nám to komunisté pořádně mlátili do hlav a řádně vysvětlili proč došlo k 68, tak 89tý by nebyl. Ale to jsou řeči stále dokola. Já si myslím, že většina z nás postarších už to pochopila. Mám na mysli ty souvislosti, proč tomu tak bylo. Jen namátkou, Východ byl chudý a hlavně se nezadlužoval. Kdežto Západ si užíval života plnými doušky. Za jakou cenu dnes vidíme všichni. No a propaganda jela na plné kule a v 89 nás VŠECHNY dostali na cingrlátka a třpytivý pozlátka, a to do jednoho. Přiznejme si to. 🙋‍♂️

sizok
7. 9. 2022 08:45
Odpovědět  Frankie

Promluvil jsi mi z duše. Díky.

Trojta
7. 9. 2022 15:14
Odpovědět  sizok

Ano, i já to tak poslední dobou cítím a vnímám.

Pavel z Moravy
7. 9. 2022 09:13
Odpovědět  Frankie

Frankie, vše se stále točí po spirále. Včera tu Milan dobře psal, že vše musí být v rovnováze. Tak jak to učí staří taoisté, že k zachování života a koneckonců i planety je zapotřebí rovnováha prvků Jin a Jang a při přechýlení kteréhokoliv z těchto prvků do zničující úrovně musí být tím druhým stažen ke středu, jinak entita končí, tak je to stejně i nyní s celou lidskou existencí a planetou. Na určité části planety zakotvilo zlo, které musí být vyrovnáno protipólem když ne dobra, tak alespoň lidské tolerance. Děti a vnuci mají nyní obrovskou šanci dospět, musí ale chtít a musí pochopit smysl žití. Na celém západě u nich ale probíhá duševní infiltrace temnoty, abych se vyjádřil slušně. My nejdříve musíme změnit výuku těchto mladých a to dosazením lidí, kteří si váží člověka a jeho života a kteří jak říká Milan drží tu laťku lidského bytí někde ve středu, tedy v rovnováze Jin a Jang. Jestli to zde má přežít, bude si muset člověk začít vzájemně pomáhat a ne se vyvyšovat jeden nad druhým. Po staletých zkušenostech, je toho ale člověk schopen, nebo bude stále vítězit sobeckost, chamtivost a touha po moci? A to je dle mne klíč k přežití našich dětí a vnuků.

7. 9. 2022 01:55
Ohodnotit příspěvek :
     

A je to.

Pozor
7. 9. 2022 10:05

Čo je okrem verbálneho vyhlásenia?

7. 9. 2022 13:23
Odpovědět  Pozor

Na počátku byla myšlenka. Po ní náledovalo slovo. Vždy – ať už ho vyslovil Big Boss, Hus, Lenin, Hitler nebo Putin.
Poté následoval čin. Ať už to bylo Stvoření, husitská revoluce, VŘSR, rozpoutání války, speciální operace, nebo denacifikace Evropy.

ijn
7. 9. 2022 07:59
Ohodnotit příspěvek :
     

úpadek západní civilizace je nesporný a budeme se jenom modlit, aby i nás RF zachránila před zánikem a totální destrukcí českého státu ukončila podporou NOVÉ EVROPY == MAĎARSKO, RAKOUSKO, ČR, SLOVENSKO, POLSKO? uměli bychom stavět nové jaderné zdroje, a zkáza muslimského Západu by nás měla minout, Vídeň+Budapešť+Praha tvoří nádherný trojúhelník měst, a časem přibereme Bavoráky jako tažné sousedy, jinak je v Evropě konec, muslimské dělohy dobijí Západ během 20 let!!!

Lev Prchala
7. 9. 2022 08:15
Odpovědět  ijn

Pšonky nebrat!
Ty budou vždycky rozbíječi jakýchkoliv kolalic,pokud jim amiokupant poručí!.-/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
10. 9. 2022 22:03
Odpovědět  Lev Prchala

!!! … psych … ty nebo ti ? V mládí bylo doma vše v pořádku ?

Pedro
7. 9. 2022 08:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko je kapitalistické a zase špatně! Je evidentní, že jde jen o jeho vykradení a zničení.

Gales
7. 9. 2022 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala vyřvává že jsme ve válce.Kolář a prasečí rypák ničí památníky.Takže důvod je. Chci aby články 106 a 107 byly uplatněny i u nás.

Lev Prchala
7. 9. 2022 10:11
Odpovědět  Gales

Souhlasím!

Ladislav
7. 9. 2022 12:28
Odpovědět  Gales

💤♎ Dočkáme se brzo!

8. 9. 2022 00:58
Odpovědět  Gales

Snílci….

Pozor
7. 9. 2022 10:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Problém Ruska je hlavne v tom, že veľa reční a málo koná, načo sú tieto všetky vyhlásenia a miništátiky v pobaltí propagujú fašizmus ako na tácke denno denne a už sa skutočne pridalo aj Poľsko a je len otázka času keď začnú pomníky ničiť aj v Česku. V každom prípade je načase aby sa už Rusko začalo chovať ako veľmoc.

Lev Prchala
7. 9. 2022 10:12
Odpovědět  Pozor

Pokud by tam neseděl Putin,ale nějaký armádní jestřáb,tak si buďte jist,že Pobalstští nacisté jsou dávno zlikvidováni!
Bohužel,Putin je rozvaha sama……

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2022 16:26
Odpovědět  Lev Prchala

Za mě bohudík. Ale tak už to bejvá.

Lev Prch
7. 9. 2022 17:45

Kamaráde,až vypluje na povrch jméno Putinova nástupce,tak se asi začnou dít věci…..😀

8. 9. 2022 01:06
Odpovědět  Lev Prch

On by jím byl rád Medveděv, proto tak otočil. Víš co si občas myslím? Že si Putin už nějakého vyhlédl, protože nechce, aby jeho životní dílo přišlo nazmar. Nejde mu o dějiny, do těch už se zapsal, ale o budoucnost matičky Rusy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
7. 9. 2022 17:14
Odpovědět  Lev Prchala

Proč bohužel? Dovedeme si představit, jak asi se dá ukočírovat taková rozlehlá země, ničena po staletí, zničena a rozkradena před 30 lety skoro do bankrotu, záměrně i nadále ničena Západem, majíc jistě mnoho i vnitřních protivných sil podporovaných vesele Západem?

A nejen ukočírovat za těchto okolností, ale přivést na úroveň, že ji ti druzí musí respektovat…

Lev Prch
7. 9. 2022 18:18
Odpovědět  primak

Někdy by měl být ostřejší a v případě Banderosvoloči měl přitlačit pořádně!Jinak souhlasím, že jeho rozvaha je záviděníhodnýá👍

Masunta
10. 9. 2022 22:08
Odpovědět  Lev Prch

!!! … psych … záviděníhodnýá ? Drogy, alkohol, nebo dislexie ?

Masunta
10. 9. 2022 22:06
Odpovědět  Lev Prchala

!!! … psych … Pobalstští ? Voni maj vadu řeči, nebo jde o vysazení léků ? Zopakuj tento text: nesnese se se sestrou.

Autor
7. 9. 2022 10:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Reakce na Pozor 7. 9. 2022 10:03
No vidíte. A když začali nejen něco říkat, ale hájit svoje zájmy, byť vynuceně, tak se to mnoha nelíbí. Jak se vlastně má chovat velmoc? Má být jako Velká Británie v dobách své největší “slávy”? Nebo jako dnes největší “velmoc” USA?
Hodně lidí se posmívalo právě Putinovi a co dokázal! On jen mluvil? Ne! Celou dobu pracoval na svém. To, že nevidíme napadené země jako u USA, kolonie jako u Anglie, není správné?
Zatímco “západ” se choval jako celek jako velmoc, Rusko “jen” mluvilo. A kde jsou výsledky?
Ano, každá země která se snaží budovat svoje se nutně setká s velkými obtížemi, budou porážky, stejně jako vítězství. Ale jestli se někdo dokáže odpoutat od “našeho vlivu”, tak aby zůstal sám sebou, pak to může dokázat snad jen Rusko. Jestliže bude mít spojence pak se jeho šance ne nesčítají, ale násobí. A za tu dobu, co Putinovo Rusko “jen mluvilo”, co se stalo u nás? Krok za krokem degradace, rozvrat, růst lhostejnosti, manipulace, pokles úrovně školství, pokles úrovně politiky a politiků.
A teď mi řekněte, jak se teda má chovat velmoc?
Když jsem minulý týden po čase zabrouzdal po světě – mimo prostor “naší civilizace”, Ruska, Číny. Nebude se vám to líbit.
Přestali se bát “západu”, protože cítí šanci se zbavit aspoň další části “našich” pout. Vysmívají se naší “civilizaci” a konec konců, víte přece, že v odpověď, přímo jako odpověď na zastropování cen ropy EU a USA, se výrazně snížila těžba ropy … Udělali by to ještě před 5 lety?

Pavel z Moravy
7. 9. 2022 14:08
Odpovědět  Peter

Máte pravdu, že Putin celou dobu pracoval na svém, zatímco tady to došlo do stavu absolutní degenerace. Být asi na místě Putina nějaký ostrý hoch, který by neměl tak promyšlenou strategii, byla už dávno 3.světová a my bychom měli po starosti, jak co řešit.

Pavel K
7. 9. 2022 17:06
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale zase by nás nebolela hlava.🤦‍♂️🤣

Autor
7. 9. 2022 19:06
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nevím již při jaké příležitosti to před x lety bylo. Jednalo se o něco buď se Španělskem nebo Gibraltarem. Na otázku “západního” novináře odpověděl jeden ruský generál, že skutečná ruská žena ve funkci velitele ruských ozbrojených sil by ten problém již skutečně vyřešila – problém by prostě zmizel z povrchu … a aby si to nepřáli, mít ženu ve funkci vrchní velitelky Ruské armády.

jiří
7. 9. 2022 14:24
Odpovědět  Peter

comment image

7. 9. 2022 16:28
Odpovědět  Peter

Mluvíte mi z duše. Oba. Peter aj Pavel.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
7. 9. 2022 11:27
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Ladislav
7. 9. 2022 12:31
Odpovědět  jiří

💤♎ Tohle tvrdím už dávno, že je EU fašistická! Kdo nebyl slepej, viděl a slyšel!

Lev Prchala
7. 9. 2022 12:41
Odpovědět  Ladislav

Proto jí od vstupu ČR říkám fašoEU.

Fanny
7. 9. 2022 15:37
Odpovědět  Lev Prchala

Říkáte to dobře,vždyť Německo je nástupnický stát nacistického Německa,proto bylo potřeba rozdělit ČSSR,oslabit SSSR,sjednotit Německo,nalákat hlupáky na “demokracii”a všechno šlapalo jako na drátkách až přišel Putin.

Rusko bylo po roce 89,za vlády Jelcina značně oslabeno nebývalou korupcí, rozkrádáním a bídou.
Po příchodu Putina,se to začalo měnit,šlo to pomalu,protože oligarchie tam byla v silné pozici,ale lidé pochopili,kdo chce pro jejich zemi to nejlepší a proto má takovou podporu,to zase nemůžou vydýchat globalisti a tak se snaží rozvrátit Svět,jen doufám,že se jim to nepodaří.

Lev Prch
7. 9. 2022 17:48
Odpovědět  Fanny

Fricek už veřejně prohlašuje, že s ČR počítá jako se 17 spolkovým státem NSR… Ovšem BEZ MOŽNOSTI COKOLI NEBO KOHOKOLIV SI VOLIT,SPRAVOVAT, takže doživotní Protektorát Böhmen und Mähren 👎🤮😡 !!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
7. 9. 2022 18:29
Odpovědět  Lev Prch

Protože Německo se nepoučilo a zřejmě nepoučí, – vlastně na to odpovídá tento článek, pod kterým diskutujeme.
A už to tu bylo. Rakousko-Uhersko, nacisté, současná “repoublika”, která hned od počátku byla zatažena jako neokolonie do “civilizovaného západu”, jen s tím rozdílem, že ten kdo na to zpočátku upozorňoval – byl za debila.
Po 300 letech rakouského poddanství byl obrovský šok pro všechny “naše tehdejší” Němce, kolik lidí mluví stále česky a jak rychle proběhly změny po pádu Rakouska-Uherska.
Německo navíc bude – opět – zřejmě využito jako nástroj na ničení Ruska. Němečtí politici, co jsou u moci včetně té bývalé Merkelové, nepracují na čistě německé zájmy. To rozhodně není ani válka, ani nepřátelství se svými sousedy, Němci tak jako tak v DOHLEDNÉ době díky “svým politikům”, přestanou existovat.

Lev Prch
7. 9. 2022 20:51
Odpovědět  Peter

👏👏👏👏👏 vše podstatné jste řekl a mě nezbývá, než souhlasit👍

Masunta
8. 9. 2022 22:52
Odpovědět  Lev Prch

!!!! …. těmi vykřičníky ubezpečuješ sám sebe o správnosti svých názorů (nízká sebedůvěra?) nebo si myslíš, že můžeš a kde koho řvát ?

Masunta
10. 9. 2022 22:12
Odpovědět  Lev Prch

NSR nebo SRN ? Existují různá postižení, jako třeba psychopatie, kdy jediná záchrana před takovými podle všech psychiatrů je utéct před ním. Někteří psychiatři je považují za nelidi. Tito psychopaté rádi používají nadměrně vykřičníků, otazníků, psaní velkými písmeny, v textu používají červenou barvu, a osobní zájmena – já, mně… a také radikálnější výrazy jako nikdy, vždycky. Existuje mezinár. stupnice do 40ti. U nás je Lech-Prch – pardon -psychopat, kdo je nad dvacítkou. V USA nad třicítkou. Psychopata zvládne jen silnější psychopat. Úspěšní psychopaté, jsou na funkcích, kam je jejich ego nutí se drát. Neúspěšní jsou v psychiatrických léčebnách. Často páchají domácí násilí.

jiří
7. 9. 2022 12:48
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

all
7. 9. 2022 14:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Ahoj,mám něco mimo téma. Kdo jste z moravskoslezského kraje,budete to mít ke mně blízko,k NJ. Mám nadbytek léčivé rostliny Artemisia Annua-Pelyněk roční (sladký),původ čína,proto až nyní začal kvést a začíná se sklízet.Pro zájemce Zadarmo.Je protivirový a silně tlumí nádory za velmi krátkou dobu.Za výzkum léčivých látek z Artemisia Annua byla v r.2.015 udělena v Oslo Nobelova cena farmakoložce z číny, Tu-Youyou.Artemisin zabíjí krevní parazity,malárii ..aj,Němci ho už několik let pěstují kolem labe a onkologové ho používají i v nemocnicích (onkolog Efferth…) A tak není vůbec překvapením,že léčebné látky a jejich využití z Artemisia Annua , zakázala EU zveřejňovat ! Já pěstuju léčivé rostliny už 43 let ( uměle vyrobený Artemisin stojí za prd, ale původní z rostliny, spolupůsobí asi se 60 sáti doprovodnými látkami a je nenahraditelný) Jen pro zájemce,co mají rádi byliny a zadarmo. ( už před desíti léty jsem zháněl semínka Bertrámu ,původ Maroko,ale marně,proto mám tuto variantu,je taky ok a je to taky v této době covidpodvodů ,,rostlina naděje” a dobrá léčivka)

Jaroslav
7. 9. 2022 14:57
Odpovědět  all

Mám oprvadový zájem.Co a jak udělat?

all
7. 9. 2022 22:26
Odpovědět  Jaroslav

SMS na 704 459 850

Fanny
7. 9. 2022 15:42
Odpovědět  all

Dobrý den,prosím,dá se to použít i pro zvíře?Děkuji za odpověď.

Lev Prch
7. 9. 2022 15:59
Odpovědět  Fanny

Sakra, všechno dobré je z ruky😥

7. 9. 2022 16:30
Odpovědět  Lev Prch

Jo.

all
7. 9. 2022 22:56
Odpovědět  Fanny

Volně žijící zvířata v přírodě vždy ,,věděla” co si mají vzít,měla a mají své vlastní infopole ve svém prostoru (ducha místa..ap.,jsou pro to různé názvy) U zdomáctělých a chovaných člověkem se vše mění a zvířata trpí podobně,jako lidé.Kdysi lidé uměli zvířata léčit, dnes to dělají zvěrolékaři.CHce to jen vyzkoušet a bylinu upravit tak,aby ji bylo schopno zvíře přijmout. Platí tu taky schopnost vcítění ( cit,obraznost i síla mysli. člověk má schopnost dokonce silou své mysli mladé zvíře po narození zabít,anebo posílit i uzdravit) Zavedený systém na Zemi o zvířatech taky lže,vše je jinak.Zvířata to nechápou,nedovedou pochopit zlo lidí,proto se ta ,,divoká” lidí bojí a ta domácí reaguje ,,všelijak”.

all
7. 9. 2022 23:16
Odpovědět  all

Se základy anatomie by se mělo začínat už na základních školách.Každý deváťák by měl vědět kde má játra,ledviny…a k čemu jsou,že existuje i vodní tělo a mezibuněčný matrix,ve kterém buňky zanikají i vznikají nové ,v tomto vnitřním vodním světě ,,inteligentní-živé vody” a jak to vše ovlivňují byliny,celá příroda i se sluncem a hvězdami dohromady. To ale systém neumožňuje,vše je naruby.Výsledkem jsou války,nacismus a doba jedová,která doufám brzo skončí,zlo bude poraženo,zvítězí dobro. Jinak nás Země opět setřese a smete z povrchu. Přibývá probuzených,jinak by to už udělala.

all
7. 9. 2022 23:30
Odpovědět  all

Vodní tělo člověka,spolu s tzv.,,mezibuněčným matrixem” je propojeno s vyšším jemnohmotným,energoinformačním polem (aurou).Máme především ,,vodní těla” ( 70 % vody,mozek dokonce 90 % vody) důležitost vody se silně podceňovala,nebo utajovala.Duše člověka je v postatě uzavřena do vodního těla člověka. Proto nechat si ukrást vodu ČR politiky,aby ji prodali,je zločin.Podobně,jako prodávají naši elektriku.Naprostá idiocie.

Pavel K
7. 9. 2022 16:08
Odpovědět  all

Kdo z nás nemá zdravotní problémy, také bych se třeba rád na něco osobně zeptal. Teď jsem zrovna v kontaktu s jednou paní, která se zajímá o léčitelství. Doktoři furt straší s cholesterolem. Pak jsou lidi i s dr.titulem, kteří říkají že si lidi nemají lámat chlavu, že jen straší aby prodávali léky. Jsou v tom statiny a ty nejsou pro lidské tělo moc dobré. Od paní jsem dostal doporučený Olivovník. Asi jsou to kapky, ještě to nemám.

Autor
7. 9. 2022 18:54
Odpovědět  Pavel K

Cholesterol je jako strašák. Jedná se v podstatě o “obchodní strategii”. Cholesterol je pro naše tělo velmi potřebný a jeho nedostatek je mnohem horší než dostatek až přebytek.
Cholesterol je steroidní látka přítomná v lidském těle i v těle mnoha dalších živočichů, výjimečně i u dalších organismů. Cholesterol pomáhá tělu zpracovávat tuky, je také důležitý při tvorbě buněčných membrán. Je potřeba pro tvorbu hormonů a vitamínu D.
Pokud chcete být co nejvíce zdravý, pak se spolehněte na závěry v tomto článku:
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2019/07/tri-rostliny-ktere-leci-temer-vsechno.html
Já dodám, pokud budete pravidelně jíst česněk, sladit medem tak nebudete muset řešit ch..
A pokud chcete ještě větší ochranu, pak si uvařte cca dva litry vody, ve které bude několik (4-5) lístků bobkového listu, dejte do vody 3-4 na jemno nakrájená jablka, dvě pol. lžíce mleté skořice, med podle chuti, nejméně však tři pol. lžíce. Nechte to aspoň 10 minut “louhovat” a pak pijte ještě horké a snězte i ta nakrájená jablka. Pravidelně po 2-3 týdny a uvidíte ten rozdíl!

Pavel K
7. 9. 2022 20:39
Odpovědět  Peter

Děkuji zítra na to mrknu. Jsem kardiak a cholesterol mám když neberu léky okolo 7. V laborce mě několikrát upozorněli že mám ext. málo toho hodného. Otec 3 infarkt nepřežil, celý život dost kouřil. Já do 30 let a ted už ne. Ale to nejde takhle psát. Potřeboval bych se ale s někým poradit. Mám toho více. 🙋‍♂️

Pavel K
7. 9. 2022 20:51
Odpovědět  Pavel K

Ještě malinko, nejhorší na všem je, že každý doporočuje něco jiného. Pak mám hlavu jak pátrací balon. Ani nevíte jak jsou pak doktoři na koni, když dáte na léčitelství a ono se něco stane. Už jsem to zažil. 🙋‍♂️

jirik
8. 9. 2022 09:08
Odpovědět  Pavel K

Zkusit byliny podle marie treben; na srdce je doporučován hloh – viz její knihy

http://www.zenazdravotne.cz/?s=srdce

Lev Prch
7. 9. 2022 20:13
Odpovědět  Pavel K

Jde o to,jak moc je cholesterol mimo normu.Pojud jen nepatrně a v rodině není nikdo,kdo by měl problémy s arteriosklerózou,tak je to cajk 👍🙂

Pavel K
7. 9. 2022 20:45
Odpovědět  Lev Prch

Už mě pucovaly v r. 18 obě krční tepny, prý 80% zacpaný a hrozba Pepky.
VIKTÓÓRKA JE LÉÉÉPŠÍÍÍ, DOTOHO…….🤣🤣🤣👍🙋‍♂️

Lev Prch
7. 9. 2022 20:52
Odpovědět  Pavel K

Ty taky musíš mít pořád něco extra 😀😀😀😀😀👍👍👍🙋

Oli
7. 9. 2022 16:28
Odpovědět  all

Prosím o zprávu na mail

Administrátor
P.A.Semi
8. 9. 2022 15:30
Odpovědět  Oli

On/ona “all” asi nemá váš email…
Já vám to nezprostředkuji, protože “all” používá gmail a ti mě cenzurují do spamu…
Nahoře máte napsané číslo na sms…