blognezařazené

VIDEO: Strašné, hrůzostrašné: toto by měl povinně vidět každý občan České republiky!

Kopírujte, přeposílejte do každé pustiny, snad už se lidem otevřou oči!

Co je to za šílence, co vedou destrukci západu do nicoty a nejrychleji středoevropskou Českou republiku, jejíž trajektorie je hrůzostrašná?

Normální Češi, a těch je většina, naprosto nemají zájem podřídit se Rusku. Je to lež a odvádění pozornosti: normální lidé vidí totální, totalitní destrukci a úpadek České republiky a strach spojený s depresí stoupá. A u mnohých jsou nervy napnuty k prasknutí. Před vládou se zastřelil muž a další embargo vlády na informaci o další sebevraždě nesvědčí nic dobrého: doba temna je zpět!

Vážně ti, co jsou napojeni na vládu, ještě nemají strach? Pokud se lidé vzbouří i v USA, co bude s lidmi, kteří destrukci úmyslně provedli?

sdílet na

24 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
3. 11. 2022 18:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Doba temna je zpět.
Svět řídí šílenci.
Náš svět vlastizrádci, zaprodanci a lháři. Amen s námi.

3. 11. 2022 18:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Vtipné video 😀

Albi
3. 11. 2022 18:54
Odpovědět  Veny232

Mohu se zeptat kde jste na tom našel něco vtipného?

Pavel K
3. 11. 2022 23:00
Odpovědět  Albi

Ta zoufalost a debilita všech těch úředníků v US a vůbec všude.
Když se tomu kysele nezasměji, protože právě jsem proletěl okolo dvacátého patra, tak bych musel okamžitě běžet ke Strakovce se picnout.

Roman
3. 11. 2022 18:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Poslušně hlásím, že patřím, dle autora, asi k menšině, příp. k “nenormálním”, protože spolupráci a respekt k Rusku ( včetně vděku za osvobození ) považuju za normální a férový postoj k této zemi.

A nevidím důvod to nazývat “podřízeností”.

Pavel
3. 11. 2022 18:44
Ohodnotit příspěvek :
     

jsem štastný že jsem prožil své mládí v normální společnosti ty vzpomínky mi nikdo nevezme je krásné když se slezeme na mariáš a bavíme u piva s vrstevníkama o životě tak kolikrát od sousedního stolu cucáci zpozorní zvednou oči od mobilu ti odvážnější se i zeptají a nechápou že za jeden denní plat člověk zaplatil měsíční nájem za hodinový plat si dal deset piv nebo že měsíční spotřeba vody stála mín než dnes kubík studené vody a že léky člověk zaplatil korunu a že holky byl hezký a zdravý a neměly prd..le jak valach a že i v tom nejobyčenějším salámu godhaji bylo více masa než v dnešní výběrové šunce ……. – čuměj vždy jak telata a nevěří tomu oni totiž nežijí život oni živoří na mobilu

sizok
3. 11. 2022 18:46
Odpovědět  Pavel

Svatá pravda.

Vaska
3. 11. 2022 19:07
Odpovědět  Pavel

už jsem to několikrát v diskuzích psal a píšu zas: děkuju komančům za šťastné a bezstarostné dětství a kvalitní vzdělání, kterého se mi dostalo !

František Rýpal
3. 11. 2022 19:12
Odpovědět  Vaska

To máme za to, že jsme se nechali podvézt jak černí otroci za, cingrlátka a korálky.A nyní zůstává jen to ortroctví.

Pavel K
3. 11. 2022 23:03
Odpovědět  František Rýpal

Já si ale v blhé paměti velice dobře pamatuji, že nás na to fotři a dědkové upozorňovali.

Pedro
3. 11. 2022 19:18
Odpovědět  Pavel

Ano, ale proč jsme zblbli? Co jsme očekávali? Západ jsme viděli jako ráj že? Ale lidi nevěděli, že to tam mají všechno na dluh. Komunisti nám to říkali, nevěřili jsme, tak není nad osobní zkušenost. Já jim taky nevěřil, dnes se stydím.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
3. 11. 2022 23:05
Odpovědět  Pedro

🤣 🤣 🤣 🤣
To byla právě ta taktika žiďáků oblafnout nás rohlíkem.

Editor
3. 11. 2022 19:23
Odpovědět  Pavel

Za 1 korunu byly jenom léky na recept. Ono to vlastně nebylo ani za ty léky, byl to manipulační poplatek za výdej. Nereceptové se platily.

Autor
3. 11. 2022 19:56
Odpovědět  scipio

Ano, jistě. Ale základní rozdíl byl v tom, co mi nikdo nechtěl dříve věřit. Ač jako mladíček, měl jsem možnost to na “západě” poznat. Ten rozdíl byl ve struktuře výdajů. Např. u nás zanedbatelné poplatky komunálních služeb plus platba za byt u nás a “tady” zásadní položka rozpočtu každé domácnosti. Proto, ač některé věci běžně kupované nebyly v přepočtu levné, mohli jsme si je dovolit beze strachu o rozpočet. Část cen byla řízena jinak. Některé zboží bylo úmyslně dražší (auta atd.) a ze zisku se doplácely například rozdíly v cenách např. základních potravin. Když to uvedu jinak, tak třeba ty auta a televize sice byly relativně drahé, ale třeba mléko a máslo se mohlo držet “pod cenou”.
Léky byly hrazeny víceméně symbolicky a hlavně drtivá většina z nich se vyráběla tady u nás. Proto mohly být levnými. Navíc jsme měli zaručené ceny energie.
A byli jsme bez dluhů. A teď si vemte, aby nás zavalily dluhy, kolik asi utrácely “barevných papírků” vlády za posledních 33 let.
Hlavním znakem “po listopadu” bylo a je to, že stále méně skutečných odborníků mohlo “kafrat” do vládní politiky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
3. 11. 2022 23:01
Odpovědět  Pavel

👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

janle57
4. 11. 2022 10:41
Odpovědět  Pavel

Za mě máte palec nahoru,lépe bych to popsat neuměl !!

Autor
3. 11. 2022 18:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak mne napadlo, jak se tam do USA chtějí přestěhovat některé evropské podniky, kvůli levnějšímu plynu. No fajn. Ale jak budou asi vozit, ty svoje výrobky? Šlapacími autíčky? Koňskými povozy? Budou to tahat sobi a velbloudi? Nebo celá ta “oslí” strana z USA (Demokrati)?
Ale samozřejmě, hlavní viník je dobře známý:

DHJS.jpg
3. 11. 2022 20:49
Ohodnotit příspěvek :
     

To je prostě mantra gender politické agendy současného nacistického západu. Střední a východní Evropa má víc než kdokoliv jiný zkušenosti se čtyřiceti lety socialistického tábora. Mohla by si říkat – byl to SSSR, kdo potlačil silou maďarské povstání, byl to SSSR, kdo potlačil “pražské jaro”, byl to SSSR, kdo potlačil polské nepokoje na počátku 80. let. A přesto, člověk jdoucí po historických skutečnostech ví, že maďarské povstání organizovali váleční zajatci bojující po boku wehrmachtu, které SSSR propustil ze zajetí v roce 1955 a 1956. Také jistě není tajemstvím, že pražské jaro bylo potlačeno ne kvůli nějakému socialismu s lidskou tváří, ale pro neplnění spojeneckých závazků spojených s výstavbou sil pro rakety jako odpověď na rozmístění Tomahavků z západním Německu. Není ani žádným tajemstvím, že Polsko byl první pokus CIA o barevnou revoluci ve východním bloku.
A přesto jsem vděčný lidem z bývalého SSSR, Rumunům, Polákům, Svobodovým vojákům za osvobození země od nacistického jha. A přesto i dnes cítím daleko více sympatií s Ruskou federací při jejím tažení proti novodobému nacistickému režimu na Ukrajině. Ne, nedělám si iluze o tom, že v Rusku je vše v pořádku, ale přesto pro mě představuje lepší alternativu běžného života než genderová a zelená chunta kolektivního západu zavádějící v Evropě totalitu nacistického typu. Je smutné vidět dnešní mládež s naprosto vymytými mozky.

Lékořice ok
4. 11. 2022 08:20
Odpovědět  pavelpe

Naprosto s Vámi souhlasím. A myslím si, že nejsem jediná. Spousta lidí se stejným smýšlením se možná ani do diskuzí nezapojuje. To bude ta mlčící většina. Asi to vyřeší jenom vývoj situace, aby se lidi probudili.

Denula
3. 11. 2022 20:58
Ohodnotit příspěvek :
     

už ho blokly ču…..raci video mě nejde kopirovat

Albi
3. 11. 2022 22:22
Odpovědět  Denula
Denula
4. 11. 2022 01:10
Odpovědět  Albi

dik

Helena
4. 11. 2022 08:20
Odpovědět  Albi

PŘEMÝŠLEJTE!! Dejte si to do časové osy s americkými volbami. Je to načasováno tak, aby, pokud ve volbách bidetovci vybouchnou, do pár dnů došla v té emerice nafta a vinu svalí na protibidetovce. Proto na to tak hystericky tlačí a dělají nepochopitelné věci. Ale ty věci pochopitelné jsou: PŘEMÝŠLEJTE !! Ti obyčejní pracující američané, vidí to samé co my. Všechno závisí na tom, kdo se v americe ujme vesla….

Evžen
7. 11. 2022 20:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Rus na nás se.e,co by získal že snědeného krámu…!