blogpolitika

Proč setkání Orbána a Putina tak vyděsilo Evropu?

Prostě o složitém (ПРОСТО  О  СЛОЖНОМ)

Je naprosto jasné, že hlavní událostí fóra v Číně bylo setkání Putina a Si Ťin-pchinga. A to je přirozené, protože se jedná o setkání lídrů dvou největších zemí světa a jeho výsledky jistě ovlivní situaci v každém regionu naší planety.

Ale kromě tohoto setkání musíme vyzdvihnout ještě jedno. A ať se ti, kteří se bojí Vietnamu, Mongolska a dalších zemí, neurážejí, ale právě jednání mezi Orbánem a Putinem byla druhou nejdůležitější zprávou světových médií, která dění na fóru pokrývala. 

NATO navíc k této záležitosti svolalo zvláštní zasedání. Velvyslanci NATO v Budapešti uspořádali mimořádnou schůzku, na které vyjádřili krajní znepokojení nad vztahy mezi Maďarskem a Ruskem, které podle nich představují hrozbu pro NATO. 

Pokud ale toto setkání někoho ohrožuje, rozhodně to není NATO. Maďarsko zdaleka není nejdůležitějším prvkem této aliance, abychom si s ním příliš dělali starosti. A je nepravděpodobné, že by Rusko mohlo ovlivňovat NATO s pomocí Maďarska, a kromě toho žádné takové plány Rusko ani nemá. Ale tato panika znovu ukazuje skutečný smysl událostí, které se odehrávají v Evropě. Již nyní je nadmíru jasné, že ekonomické aspekty byly obětovány vojenským. 

Hlavním úkolem těch, kteří tuto konfrontaci s Ruskem zahájili, je vytvořit podmínky pro to, aby Rusko bylo v Evropě nenáviděno. Navíc se nebavíme o zkorumpovaných politicích, kteří jsou nyní u moci ve většině zemí EU, ale o obyvatelstvu těchto zemí. A k tomu je zhoršení života, za které je obviňováno Rusko, tou nejlepší cestou. 

Ale nezávislá politika Maďarska v této otázce je kostí v hrdle úředníků EU. A samotné setkání vůdců těchto zemí je obecně jako knockout pro zastánce ruské izolace. Zdá se ale, že malé Maďarsko plány Západu příliš ovlivnit nemůže: úroveň nestačí k přílišným starostem. Ale ve skutečnosti je význam toho, co se stalo v Pekingu, obrovský. 

V politice se události málokdy posuzují takříkajíc podle váhy. Důležitější je zde skutečnost, že k této události VŮBEC došlo. Ostatně jde o jakési vodítko pro ostatní. Když se například otevře pohodlný obchvat na frekventované silnici, jezdí po něm zpočátku málo aut. Ale když si řidiči uvědomili všechny vymoženosti této cesty, velmi rychle jejich počet dosáhne takového počtu, že někdy mnohem méně cestují po staré cestě. 

Přibližně totéž se může stát se vztahy zemí Evropské unie s Ruskem. Zkušenosti z Maďarska ukazují, že pokud hlava státu myslí na svou zemi a nejdůležitější je pro ni jeho lid a jeho blaho, pak může klidně dělat nezávislou politiku. A pro moderní Evropu si nelze představit nic lepšího než obnovení obchodních vztahů s Ruskem. 

Někdo řekne, že Orban je bílá vrána. Ale ve skutečnosti je to spíš „bouřlivák“, který ukazuje správnou cestu. A v Evropě je stále více lidí, kteří ho chtějí následovat. Slovensko už to chápe. A výsledky místních voleb v Německu ukazují, že nejen malé evropské země jsou připraveny jít touto cestou.

Ostatně na tomto setkání jde hlavně o to, že Orbán ukázal schopnost budovat bilaterální vztahy s Ruskem, aniž by se díval na úředníky z EU. „Proč to bylo možné?“ – to je otázka, kterou si nyní budou moci položit lídři ostatních evropských států. Samozřejmě ne ti, kteří jsou nyní u moci. Ty jsou zaměstnány jediným cílem – sloužit Spojeným státům a jejich země je málo zajímají. 

Ale nebudou u moci dlouho. Ale ti, kteří je nahradí, díky Orbánovi už mají takzvanou cestovní mapu pro budování bilaterálních vztahů s Ruskem. A to je přesně to, co děsí dnešní nikým nevolené úředníky EU. Ostatně tato cesta je přímou hrozbou pro samotnou existenci EU.

Pokud každá země prosazuje nezávislou politiku, jaký smysl má tato organizace? Ostatně původním cílem bylo sjednocení k řešení ekonomických problémů a EU tomuto cíli v první fázi skutečně sloužila. Pak se ale politika stala důležitější než ekonomika. To vedlo k úplné degradaci tohoto sdružení. (Tohler proběhlo podle plánu a záměru USA a Anglie, která nakonec kvůli tomu i vystoupila z EU, aby měla volnější „pole působnosti“ PROTI Evropě v boji PROTI Rusku – pozn.překl.)

A neměli bychom si myslet, že spolupráce mezi Maďarskem a Ruskem je výhodná pouze pro Maďarsko. Vůbec ne. Rusko má také své vlastní dividendy. Ale opakuji, hlavní zde není ani výše zisku nebo obratu, důležitější je samotný princip, kdy je ve vztazích mezi dvěma zeměmi na prvním místě oboustranně výhodný obchod a nikoli politika, a to vlastní, a ne vnucená někým jiným. 

Když k tomu připočteme vnitřní neshody mezi samotnými zeměmi EU, je snadné pochopit, že evropská jednota praská ve všech švech. A není pochyb o tom, že setkání Orbána a Putina je jen „první znamení“ a evropští lídři se velmi brzy postaví do „řady“ na schůzku s naším prezidentem.

Autor vyjadřuje výhradně svůj názor. 

https://cont.ws/@fruct/2657558

Překlad Peter 008

sdílet na

59 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
unor 2022
21. 10. 2023 17:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnesni zapad nema se svobodami, demokracii a kulturou nic spolecneho.
Je to diktatura zajmu uzke skupiny lidi. A jeji hlavni nastroje? $, vyhrozovani a vydirani.

Gales
22. 10. 2023 11:08
Odpovědět  unor 2022

Prej že Palestinci kteří neodejdou z Palestiny jsou součásti Hamásu a taky s nimi tak bude zacházeno.Sdělil Izrael.- Systém jako u nás. – Kdo nejde s námi,jde proti nám.Nejsou ti Jidáši propojeni jednotným myšlením?

Boomer
22. 10. 2023 18:47
Odpovědět  Gales

.. jak je to u nich s jednotným myšleném si netroufám posoudit, ale to kdo nejde s námi je okoukané od našich komunistů.

Boomer
23. 10. 2023 09:11
Odpovědět  Boomer

.. nazdar opičky, banány chutnají?

jiří
22. 10. 2023 16:24
Odpovědět  unor 2022
Gales
22. 10. 2023 18:04
Odpovědět  jiří

Výživná přednáška. A bonus proč byly zrušeny Slušovice.

ModrýKlokan
22. 10. 2023 19:56
Odpovědět  Gales

Zdravím. Zničení Agropodniku Slušovice, bylo jedním z největších zločinů na našem zemědělství a průmyslu. Slušovice vyráběly i čipy, dělaly náročné biochemické projekty – fermentační obří reaktory, jeden z nejlukrativnějších oborů na světě (tehdy to umělo ve velkým jen 5 zemí, včetně ČSSR).

Zavedly nejmodernější způsoby řízení ekonomiky podniku, byly vůdčí firma v zavádění efektivní výpočetní techniky, jezdily tam na čumendu západní delegace a učily se jak organizovat zemědělský a potravinářský provozy.

Tento zločin má na svědomí Havel a jeho klaka disidentských kolaborantů, přímo řízená západními politky, bankovními manažery a zpravodajskými službami. Končím s tématem, bo bych se pozvracel.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sergej
22. 10. 2023 18:09
Odpovědět  unor 2022

Od mistra zkratky čeňka z pl
love jdou otrokářům na západ
čeněk , 22.10.2023 17:26:28
, pohrobkům hitlera na UA, nadnárodním smečkám, na splácení úroků z umělých dluhů rotšildům, na zločinecký církevní dluh, cikorkám zdegenerované šlechtě, ČEZU, přemnoženým ouřadům a pak je logické že semusí vzít u tlamy ti nejslabší-malé děti, důchodci, invalidé aj . podlidé, hadrák je po válce nejhorší událost naší historie, to vidí každý, kdo nesnídá seno, a že bude daleko hůře, jsme denně ujišťováni, západu jsme u zádele, arabi nás , kvůli izraeli nenávidí, pro čínuu, rusko,na níchž jsme existenčně závislí, jsme po brutálním nástupu fašismu úhlavní nepřátelé
Reagovat | Přezkoumat příspěvek

Pijack
21. 10. 2023 17:38
Ohodnotit příspěvek :
     

To mě baví. Jsem úplně uzemněný, když poslouchám vytí a štěkání liberálně zdemokratilých imbecilů, jak vzteky nadávají na “vůdce” Evropské země 🙂 Jejich vztek a nenávist dosahuje kolosálních rozměrů. V Evropském parlamentu to vře z bezradnosti. Místně zvolení svazáci členských států nevědí jak mají postupovat. Neznají historii, neznají fakta… jsou jen opičky na provázku, které jen zvadají ruce při hlasování. A lak najednou BÁÁÁÁC – musí ze sebe něco svého vysoukat a nevědí co. Nedostali notičky. Vyjí, štěkají, zuří… protože z bezradnosti nic jiného nelze dělat. Všichni tuší, že byla chyba se postavit proti Rusku a současně se všichni bojí to vyslovit nahlas. Nemůže být lepší zábava, než si uvědomit, že jsme měli pravdu – i když nás neustále urážejí výrazy “Ruský šváb, dezoláti, dezinformátoři atd… Opět se musím vrátit k výroku rudé svině Jiřiny Šiklové (tč. hnije pod drnem) – “raději se budu mýlit s USA, než mít pravdu s Ruskem”. Tahle památná věta představitelky liberálních degenerátů do mrtě vykresluje jejich povahy. Nedalo se pochopit, proč dokázal Hitler zfanatizovat celé Německo. Dnes se tu pochopit dá, když vidíme, jak se Evropští politici plazí před Americkými zájmy.

Ladislav 💤
21. 10. 2023 17:47
Odpovědět  Pijack

Kapitalistický fanatismus je smrt pro národ! Zlatý socialismus, to byl proti tomuto zlodějskému hnusu, ráj na zemi! Opravdu ráj.

unor 2022
21. 10. 2023 18:04
Odpovědět  Pijack

Cesky, vetsinove slusny narod ma smulu v tom, ze se v nem historicky vzdy vyskytlo dost prodejnych devek na to, aby se mohl povznest.

Slovan
22. 10. 2023 12:47
Odpovědět  unor 2022

Prachy, parchanti prodejní jsou všude.

Gales
21. 10. 2023 19:36
Odpovědět  Pijack

Raději budu bojovat s Moskvou za mír než s Fóšingtónem za demokracii.

ZMann
22. 10. 2023 08:17
Odpovědět  Gales

Přesně tak moje slova jsem Slovan a budu stát na straně slovanů a né na straně toho zdegenerovaného západního hnusu.

Ľuba Rusnáková
22. 10. 2023 12:58
Odpovědět  ZMann

No – azda vždy byť na strane pravdy. Treba ju vedieť rozpoznať.

Boomer
22. 10. 2023 18:49
Odpovědět  Ľuba Rusnáková

.. inu, každý jen tu svou má za jedinou.

ZMann
22. 10. 2023 18:51
Odpovědět  Ľuba Rusnáková

Ano máte pravdu na západ od našich hranic žádná pravda neexistuje tam je to jenom samá všivá lež.

Putinovec
22. 10. 2023 14:16
Odpovědět  Pijack

Tomu zfanatizování Němců předcházelo dvojí záměrné zbankrotování Výmarské republiky západem . Proto Němci křičeli po silném Vůdci , který je vyvede z marastu . Málokdo tehdy chápal , že projekt Vůdce jim byl předem naplánován , pro přerozdělení světa , cizíma rukama .
A když se podíváte na to , co se děje dnes , tak je opakován scénář 30 let dvacátého století .
Taky máme volat po Vůdci .

Slovan
22. 10. 2023 17:43
Odpovědět  Putinovec

Však já jsem taky už mnohokrát na netu napsal, že ti vobřezanci nejsou schopni nějaké inovace, je to vše jak přes kopírák. Kdo chce vidí.

Jura S
22. 10. 2023 17:50
Odpovědět  Pijack

Šiklová se bohužel dožila 85 let, na takovou uchylačku genderu a multiknedlíku moc vysoké dožití, naštěstí už je na Olšanech pod žulovým deklem, nikdo pro ní plakat asi nechodí… marná uchylná lezba..

ModrýKlokan
21. 10. 2023 18:20
Ohodnotit příspěvek :
     

@ Pijack, Únor, Ladislav

CZEXIT, NATOEXIT… dřív nebo později z těchto podvodných zkorumpovaných západních struktur stejně odejdeme. Nemá cenu se tomu vzpírat, nemůže to skončit jinak, než rozchodem se západními lupiči, zloději a domácími kolaboranty. Kvičení presstitutek a politiků s tím nemůže nic udělat, jen si trochu prodlouží smrtelný křeče.

Teuton
21. 10. 2023 18:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak z tohoto setkání se bruselským eurobolševikům a našim tragikomickým sráčům – od Fialy přes Ropušana po Pekarovou – určitě hryzne pumpa. Naprosto skvěle se bavím ! Bravo, Putine a Orbáne !!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
21. 10. 2023 19:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Globalistická kabala, která stojí za plánem Velkého resetu, si zoufale přeje válku – čím větší, tím lepší – protože to usnadní přechod k jejich „novému světovému řádu.“

https://aktax.cz/blizi-se-zacatek-nove-svetove-valky/

Frank1
21. 10. 2023 19:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyz politika je dulezitejsi jak ekonomie, jde vse do hajzlu. Rozhodnuti vlady urcuji nevoleni politicti komisari EK v Bruselu. V tom stadiu se nachazime. Lide si to vsak uvedomuji a doufam, ze svrhnou vsude vlady chazarskych poskoku, kteri na svou zemi kaslou a prosazuji cizi zajmy, i kdyz tyto zemim skodi.
Bida a nedostatek skrze odmitnuti vseho ruskeho se uz projevuji a budou tento proces zrychlovat. Zeme budou chtit svou suverenitu zpatky a prosazovat sve zajmy. I volic bude mit moznost tento vyvoj podporit.

vlado
22. 10. 2023 14:17
Odpovědět  Frank1

Máte samozřejmě pravdu, ale u nás to má maličký háček; zatím jsem nenarazil na nikoho, kdo by té poslední větě Vašeho příspěvku vyhovoval. Těch trpaslíků, kteří by tomu mohli odpovídat, je příliš mnoho, roztříštěných do jakýchsi podproudů, takže ve skutečnosti jsou to nuly (z hlediska dosáhnutí 5%). Pokud tito trpaslíci nedostanou rozum a nespojí se a nezčnou tahat za jeden provaz, nemáme žádnou naději něco změnit.

Slovan
22. 10. 2023 17:48
Odpovědět  vlado

Ale to vše je záměr že ano. Lidi jde proti sobě poštvat velice snadno, je na to mnoho způsobů.

Frank1
21. 10. 2023 19:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Lide si nedovedou ten tlak a buzerace skrze USA a EU organy predstavit, kterym jsou vystaveni Orban a Vucic, protoze nechteji vyt s EU vlky.
Brzy je budou dalsi zvoleni vlastenci ve vladach EU zemi nasledovat. Ten proces nelze zvratit, protoze se zeme diky dnesnim politickym vladam, ktere uprednostnuji cizi zajmy kolonizatora a EU, propadaji do chudoby.
Rusko bez EU prezije, Evropa bez Ruska ne.

Frank1
21. 10. 2023 19:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Nadumrtnost a skody po ockovani jsou stale zamlcovany a cenzurovany. Proto zase mohou vyzyvat lidi k dalsim vpichum. Je to nebezpecny vyvoj pro populaci.
https://cz24.news/nezodpovezene-otazky-ohledne-vakcin-proti-covidu-kdy-uz-je-zacnou-novinari-pokladat/

Gales
21. 10. 2023 19:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Orbán je státník a vede Maďarsko k prosperitě.Na rozdíl od našich Jidášů kteří nás vedou do poroby a záhuby.

Aleš
22. 10. 2023 04:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Fašisticko zlodejské kreatury kvičí, nic víc.

All
22. 10. 2023 06:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Orbáne,ještě více,více proti zfašizovanému bruselu.Nejenom Orbán,ale i ostatní rozumní lidé ve střední evrpě musí obnovit a navázat obchodní styky s Ruskem,je tu ideální doba,protože hujeři a fašist poskoci vyjí a kvičí kvůli izraelskopalestinskému konfliktu podle rozkazu svých pánů a neumí se dívat na celek a na vše zároveň,jak jsou tupí,tihle poskoci.Rusko dnes ráno ohlásilo,že i Čína vyslala flotilu lodí směr hamásgaza a sionasrael ,takže kvikot západních polobohů a falešných bohů yankees bude pokračovat. Jestliže budeme pouze kvičet dle rozkazu a nestarat se o vlastní suverenitu a zejména o energii-potraviny-bydlení,tak budeme kvičet jinak , odhladu,hladem.Bude kvičet hlady náš žaludek počínaje rokem 2025-26 zcela jistě.

All
22. 10. 2023 06:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Připomenu jedno staré proroctví : ,,Sebeobnova matky Země začne po pádech ,ohnivých ptáků, na Egypt ( dnes asi v podobě válečných dronů) a to za 8-9 let následovně”. Je to varování z mnoha podobných varování.Sebeobnova Země však probíhá v cyklech pravidelně,takjakotak. Jenomže člověk může vše velmi zhoršit,anebo taky naopak,může pomáhat sobě i planetě svým rozvojem,myšlením a chováním. Takže Orbán jedná dobře,stará se o svůj lid jako dobrý hospodář. Střední evropané si musí zajistit svou suverenitu a zcela se vykašlat na poskoky, pitomce z brusselu,je nejvyšší čas.

Frank1
22. 10. 2023 09:32
Odpovědět  All

Misto Egypta si dosadte Izrael a pak to tak muze byt, co pisete.

Janaz
22. 10. 2023 06:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Na Slovensku, a myslím, že v Čechách a na Morave to nebolo a nie je inak, nikdy nebola väčšina ľudí proti Rusku či spolupráci s ním. Hlupáci a lenivci s mozgami vymývanými médiami sa dali zmanipulovať k voľbe tých “odborníkov”, ktorí nás ničili skoro 4 roky a k voľbe tej sorošku..vy z kozieho paláca, ktorá si myslí, že je prezidentka. Keby si médiá plnili svoju úlohu objektívne a nestranne informovať a nie robiť politiku pre svojich páničkov, tak by k tomu nikdy nedošlo a aj tých pár percent, ktorí majú teraz zaslepené oči nenávisťou Rusku, by prezrelo, minimálne kvôli tomu, že by im v médiách vysvetlili dopad ich iracionálnej a debilnej nenávisti k Rusku na ich peňaženky.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
22. 10. 2023 16:27
Odpovědět  Janaz

S druhou časťou tvojho komentára súhlasím, ale to že v Čechách je proruská podpora si nemyslím až tak, ak skôr Moraváci. V prieskume zahraničnej agentúry /nepamätám si už názov, je to staršie/vyšlo Slovensko s podporou Ruska cca70%, to je slušné, no Česko výrazne zaostalo, 68 rok rezonuje stále ešte, ale aj hlúposť niektorých Čechov. To, že tu dáva hore palec 90% Čechov stále nie je objektívny obraz o krajine a tam je podľa mňa problém. České alternatívne média a aj Pokec by sa mali viac rozšíriť do domácností, mainstream to stále valcuje.
Ak si zoberieš naše voľby, tak výsledok PS nie je skutočný obraz, ale len zmanipulovaná masa blbcov, ktorí nemajú prehľad a priklonia sa na stranu prieskumov a toto je v Čechách oveľa vypuklejší problém. Ak by bolo PS v Čechách, tak vyhrajú.
Na každú krajinu existuje protokol ako vyhrať, to májú CIA presne zistené, tie podstatné a smerodatné prieskumy sa robia oveľa skôr, aby sa mohli nastaviť systémy na manipuláciu, ostatné prieskumy tie fejkové sú už len jej súčasťou. To je pre malé krajiny, pri tých veľkých sa to jednoducho sfalšuje ako v posledných voľbách v Amerike, proste je to lacnejšie.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
22. 10. 2023 19:11
Odpovědět  JoFa

.. inu ano, s principem ovlivnění volebních výsledků v ČR, prostřednictvím PR manipulací voličů nezbývá než souhlasit, jenže oni si to neradi připouštějí a tak dokolečkadokola budou mlít o volebním podvodu.
Akorát nejsou schopni předložit byť jen pouhý nástin modelu, který by něco takového umožnil v našem volebním systému.
Naše alternativa se vyznačuje upřednostňováním volby srdcem před volbou rozumem.

sergej
22. 10. 2023 12:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Co? Houby zle.
Tady mají soustruháty na 3 000%, druhými. ZDROJE JSOU, všichni to říkají od vztyčení vysíracího stožáru, děti.

Frank1
22. 10. 2023 13:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Drony jsou prostredky moderni valky.
https://www.michalapetr.com/

zuzana
22. 10. 2023 13:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Zatímco svět čeká na další Izraelský krok v Gaze, ve východní Evropě zuří jako nezastavitelné peklo stejně důležitá bitva: boj za konečnou likvidaci Ukrajinských syndikátů obchodujících s dětmi a farem na výrobu Adrenochromu, což jsou dva cíle neoddělitelně spojené od doby, kdy zločinný Bidenův režim začal počátkem roku 2022 financovat Volodymyra Zelenského a jeho zločinné spoluspiklence.

https://aktax.cz/specialni-jednotky-a-tym-specnaz-rozdrtily-adrenochromovy-kartel-na-ukrajine/

Frank1
22. 10. 2023 13:35
Pavel z Moravy
22. 10. 2023 16:48
Odpovědět  Frank1

Toto jsem četl snad již před 3 dny. Údajně si měl jít se ženou tuším v Bolívii nebo někde tam na německé velvyslanectví pro nové pasy, které ztratili a tam ho zatkli. A další zprávou bylo, že se něco stalo válečnému jestřábu generálu Marku Milleymu. Prý ho snad měli odstranit. Nikde jsem o tom ale nenašel žádnou potvrzující zprávu. Pokud snad zemřel, kdo ví, nebylo li to na Ukrajině. Víte o tom někdo něco?

Slovan
22. 10. 2023 18:04
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já jsem to tady asi v pátek psal, že tohohle právníka zatnuli. To se dalo i čekat, také jsem jim fandil a hned mě bylo divné, že je nechali se v tom šťourat. Soňa Peková je v tom týmu také. Ale jsou to jejich běžné metody, jen se podivuji, že to začalo tak dlouho.

jiří
22. 10. 2023 19:48
Odpovědět  Pavel z Moravy

Zločinec Mark A. Milley byl degradován na vojína a propuštěn z armády, než mu v pátek ráno nasadili oprátku na hlavu. Jeho vyznamenání a stužky, z nichž mnohé byly nezasloužené a udělené na vlastní pěst, byly zrušeny.
https://tadesco.org/mark-milley-obesen-v-gitmo/

Frank
22. 10. 2023 13:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Celá zdegenerovaná západní civilizace jde k čertu, ale bude ještě hodně kopat.

Frank1
22. 10. 2023 14:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle vydesilo NATO srace:
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/10/nekdo-sestrelil-7-ukrajinskych-migu-29.html

Frank1
22. 10. 2023 15:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Palestincum vratte jejich Izraelem obsazene uzemi! Tam jsou doma, je to jejich ukradena zeme a nechte je tam! Sionista Netanyahu je chce vyhnat, aby mohl u Gazy v mori tezit zemni plyn.

zuzana
22. 10. 2023 15:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Je naprosto zřejmé, že Německo je i nadále „trvalým nepřítelem“ práva Palestinců na svobodu a lidskou důstojnost.

https://aktax.cz/nemecko-je-i-nadale-trvalym-nepritelem-palestinskeho-boje/

JoFa
22. 10. 2023 17:11
Ohodnotit příspěvek :
     

https://sk.news-front.su/2023/10/21/national-interest-usa-priviedli-ukrajinu-k-vojenskej-a-politickej-katastrofe/
“Vedenie kyjevského režimu bude veľmi ľutovať krach rokovaní s Ruskom na jar 2022, ktoré sa mohli skončiť za relatívne miernych podmienok.”
O tomto som presvedčený aj ja, no nemyslím si, že by to malo skončiť nejakými mierovými rokovaniami, Rusko musí poraziť Ukrajinu na celom území a pohltiť ju za každú cenu, nebude si tu nejaký zelený šašo určovať podmienky kapitulácie, Zelenský bude odsúdený za vlastizradu a zadĺženie Ukrajiny, ktorá tak stratila svojprávnosť. Už som to písal minule, Ukrajina môže existovať len ako súčasť Ruska, inak sa môže konflikt opakovať kedykoľvek..

JoFa
22. 10. 2023 17:20
Odpovědět  JoFa

A teraz poďme k Izraelskému konfliktu, USA vedia že víťazstvo na Ukrajine je na dlhé lokte a preto zvolilo lahší cieľ pre víťazstvo a konflikt v Gaze pred nastávajúcimi voľbami. Opäť si myslím, že zlý nápad a to bude koniec bideta.Prečo?
Vypočul som si Kollera, ktorý neverí, že by mohol konflikt prerásť do niečoho veľkého a rovnako neverí vo víťazstvo Iránu a moslimov.
Takže, čo poviete na toto: https://cz24.news/ticho-pred-velkou-burkou-iran-verbuje-3-miliony-dobrovolnikov-do-vojny-proti-izraelu/
Toto bude svätá vojna, ale že doslova.. USA si vôbec neuvedomujú čo spustili.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
22. 10. 2023 17:32
Odpovědět  JoFa

Tí , ktorí si myslia, že bojové lode sú zárukou víťazstva ako aj Izraelské rakety, tak si prosím pozrite konflikt na Ukrajine. Rusko má na Ukrajine jednoznačnú raketovú presilu a stále víťazstvo v nedohľadne. Vojnu vyhrá len kvalitná pechota s podporou rakiet a tá sa práve formuje v Iráne. Pozdrav pre Boomer ,ten tomu chápe.

JoFa
22. 10. 2023 17:40
Odpovědět  JoFa

Ak sa vojna presunie do Izraela, koho budú bombardovať americké bojové lode a izraelské rakety?

Jura S
22. 10. 2023 17:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Orbán – výrok který by se měl do kamene tesat: „Museli jsme bojovat se zdrcující silou: domácí levicí, mezinárodní levicí, bruselskými byrokraty, Sorosovým impériem se všemi jeho penězi, mezinárodními médii, a dokonce taky s ukrajinským prezidentem.”
Je třeba se před ním poklonit, je to člověk který pro své krajany pracuje celý život, i když ho otravují EU hnidy, čechy mají jen fialový sliz a bruselácký zelofašos mutiknedlíkoš…

JoFa
22. 10. 2023 17:55
Odpovědět  Jura S

Myslím, že by ste už konečne mali prestať pluť /plivat/ na svoj národ a uvedomiť si, že ste jeho súčasťou, nemôžete tu osierať vlastných aj keď to bolí, je to váš národ Slovanský, tak niečo robte aby ste to zmenili, zmeňte to! To nepíšem len pre Juru, organizujte sa, tlačte letáky do každého zapadákova nech čítajú tie správne médiá, robte diskusie v malých obciach, máte takú slávnu aj husitskú históriu a dnes len multiknedlíkoš a zelofašos?

JoFa
22. 10. 2023 18:12
Odpovědět  JoFa

Ja by som na leták napísal:
Podívejte se, co čtou na Slovensku, Info Vojnu, News front, Hlavné správy, Štandard, CZ24,Ria.ru… Nečumte na televizi a učte se a sbírejte informace ze světa Pokec24,CZ24,Protiproud….
Myslím, že to určite na sedláka zabere a ostatní se přidají.
Takto si ja predstavujem informovanie a osvetu obyvatelstva.

JoFa
22. 10. 2023 18:19
Odpovědět  JoFa

A kto to zaplatí? No médiá ktoré budú na letáku. A kto to urobí, no pár českomoravských husitov . Pamätajte, že vám to poradil Slovák, nie je hanbou ho poslúchnuť ak chcete dosiahnut cieľ, každá rada dobrá.

JoFa
22. 10. 2023 19:01
Odpovědět  JoFa

Na konci tejto akcie budú voľby, vtedy sa tieto médiá spoja a vyberú kandidáta, ktorého budú preferovať ako alternatívu pre ČR a to si dobre musíte rozmyslieť aj s “Husitmi”. To je celé, vitajte v BRICS.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Boomer
23. 10. 2023 09:21
Odpovědět  JoFa

.. hm, já si dělám sociologické průzkumy nejraději v prostředí, ve kterém žiju. U nás na vsi jsou všichni bez výjimky totál perplex třeba jen z toho, že už několik let nemám televizi a nechodím do hospody. Pivo tam čepované mi nechutná a televize tam běží imrvére..

Frank1
22. 10. 2023 19:16
Eva
23. 10. 2023 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano, vůdci svých lidí.
K naší smůle u nás takového nevidím.