blognezařazené

Předpovědi čečenského věštce Ajzena, který tvrdil, že svět zachrání člověk z KGB, se začaly naplňovat. Zemětřesení v Turecku to potvrzuje.

24.02.2023 wasa007 

Předpovědi čečenského věštce Ajzena, který tvrdil, že svět zachrání člověk z KGB, se začaly naplňovat. Zemětřesení v Turecku to potvrzuje.
 

Čečenský věštec Ajzen (ve světě Movsar Adujev) je v Čečensku skutečnou legendou. Je mu 72 let, je to sportovec, veřejný činitel, básník, a dokonce i věštec, který vidí do budoucnosti.


Svůj dar předvídání objevil ve svých 33 letech. Říká, že měl vidění dívky, která jednou v noci vstoupila do jeho pokoje, vzala ho za ruku a vedla ho po slunečním paprsku. Byla oblečena do bílého roucha a vypadala jako anděl. Když Ajzen s dívkou vystoupali daleko do vesmíru, otočili se zpět a uviděli Zemi. “Vidíš tuhle planetu? Musíš ji zachránit,” řekl anděl muži.


V tu chvíli začal vidět budoucnost. Na stařešinovy předpovědi lze nahlížet různě, ale je fakt, že Ajzen vyslovil mnoho předpovědí, které se vyplnily s pozoruhodnou přesností. Například v roce 1992 předpověděl vypuknutí války v Čečensku.

Předpověděl rozpad SSSR, předpověděl smrt princezny Diany a Matky Terezy, snažil se varovat Raisu Gorbačovovou před blížící se smrtelnou nemocí. Věděl, že Jelcin v roce 1999 nevydrží do konce svého funkčního období, předpověděl Vladimíru Putinovi všechna období jeho vlády, pojmenoval data a místa, kde dojde k přírodním katastrofám. Ajzen se velmi přátelil s velkým tanečníkem Mahmudem Esambajevem, kterému rovněž předpověděl velmi brzkou smrt.

Jednou v rozhovoru s novináři v Nizozemsku Ajzen řekl, že je připraven aktivně se podílet na nadcházejícím politickém rozložení sil nejen v Rusku, ale i na mezinárodní scéně.

“V příštích letech vzplanou plameny třetí světové války a jen já vím, jak zachránit lidstvo před úplným vyhlazením,” řekl Ajzen.


Na otázku udivených novinářů: “Jak?” věštec odpověděl:  “Novým Božím slovem.”


Dnes je věštci 72 let. Žije v Grozném, kde má početnou a družnou rodinu – pět dětí, z nichž tři jsou synové, a mnoho vnoučat. Navzdory svému věku si Ajzen zachovává výborné zdraví, duševní zdraví a stále hovoří o tom, jak vidí budoucnost.

Koncem loňského roku čečenský věštec v pořadu televizní stanice Rossija 1 pronesl předpověď, která vzbudila značný rozruch.

“My, ruský mnohonárodnostní národ, budeme muset zachránit celé lidstvo. To se nám podaří jen tehdy, když se spojíme. Zanechte svých ambicí, je třeba zmobilizovat všechny síly proti imperialistickému zlu, které může ohrozit planetu kvůli touze po zisku.”


Podle Ajzena byla právě Rusku svěřena role mesiáše. Tvrdí, že v blízké budoucnosti nastane na celém světě hladomor, ale právě ruská země najde rychlé řešení tohoto globálního problému. A nejen to, na začátku roku Ajzen předpověděl vážné přírodní katastrofy, které zkomplikují život celému lidstvu.

Mohutné zemětřesení v Turecku, které si vyžádalo životy více než 40 tisíc lidí, jistě opět potvrdilo Starcovo proroctví.


V těchto těžkých časech Ajzen radil myslet pozitivně, správně se stravovat a cvičit (mimochodem, ve svých 72 letech se dokáže několikrát vzepřít na prstech a poté zvednout závaží o váze několika desítek kilogramů).

Zvláštní pozornost doporučuje čečenský věštec věnovat médiím, která zobrazují násilí a krutost.

“Pokud budou (média) i nadále omílat téma násilí, pak se násilí nikam nepoděje. V sovětských dobách zakazovali západní násilné filmy. Nyní se navzájem pomlouvají, dělají si naschvály a teroristické činy. A člověk a země se musí očistit. Je třeba být laskavý.“


Pokud jde o budoucnost Ruska, je podle starce vše jednoznačné. Rusko si zvolilo vážnou a důležitou cestu a je připraveno zbavit se okovů Západu, ale takové změny nemohou být snadné a rychlé. Dnes je to opravdu těžké, mnoho lidí si některé globální věci neuvědomuje. Nezbývá však mnoho a vůdci ostatních zemí budou následovat příkladu Ruska.

“Světové hlavní město se bude budovat v Ruské federaci … Věřte mi, že nebude trvat dlouho a zbytek světa bude Rusku naslouchat. Svět zachrání člověk, který dříve sloužil v KGB. Naším hlavním úkolem je, aby se všichni sjednotili. A přijde skutečný socialismus. Přijde doba spravedlivých, uzavřel čečenský stařešina.

https://inforuss.info/predskazaniya-chechenskogo-proritsatelya-ajzena-utverzhdavshego-chto-mir-spasyot-chelovek-iz-kgb-nachali-sbyvatsya-zemletryasenie-v-turtsii-tomu-podtverzhdenie/

Přeložil: Peter 008

sdílet na

10 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
26. 2. 2023 00:07
Ohodnotit příspěvek :
     

a já myslel, že snad náš Pávek už je ze seznamu agentů vyřazen, i když jej KGB prostřednictvím CIA dosadila na Hrad

Janvac
26. 2. 2023 08:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Kez by mel pravdu. Ja ale na vestce neverim. Rusko si jeste utrpeni uzije, dokud zapadu nedojdou zdroje.

zuza
26. 2. 2023 14:09
Odpovědět  Janvac

určite sú ľudia, ktorí majú schopnosť prijímať informácie z iných svetov, je tu však riziko, že tie informácie môžu pochádzať aj od temných. A ešte ten príjemca musí vedieť správne interpretovať prijaté informácie.

All
26. 2. 2023 15:43
Odpovědět  zuza

V r.1978 jsem dostal celou sadu info jak z minulosti tak i z budoucnosti,nevím odkud,nevím odkoho,nezeptal jsem se,vnímal jsem nejprve žlutavé světlo a hlas a vše mi bylo zároveň ukazováno obrazem,jako ve filmu. Některým věcem z budoucnosti jsem sám nevěřil,ale stalo se ( třeba r.1989 i s cinkání klíči) Bylo taky velmi těžké tenkrát někomu něco říci,odpověď byla ne,to není možné,tohle se nestane.Musel jse mlčet a nic neříkat,věděl jsem,že by po mně šla i STB a mohl jsem dopadnout všelijak..dnes lituju,že jsem si tenkrát neudělal dopodrobna poznámky,třeba o tom,jak je lehké a snadné pochopit a využívat antigravitaci,..tenkrát mne spíš šokovalo,jak je možné,že na tak jednoduchou věc ještě ,,vědci”nepřišli…v dubnu mi bude taky 72,lidé mi ale hádají o 20 méně, k lékařům nechodím,nepotřebuju je. Miluju les,když vejdu,ihned se odpojuju,je mi dobře,tak žiju.

Gales
26. 2. 2023 09:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Přijde doba spravedlivých,“………..A Jidáši se budou sami věšet…..

Pavel z Moravy
26. 2. 2023 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Všechno to začíná spolu souznět. Velký Muftí Severního Kavkazu nabádá mnohonárodnostní ruský lid, aby si vážil toho co vybudoval v době SSSR a neplival na svoji minulost. Putin se setkává z očí do očí s ruským komunistickým vůdcem Zjuganovem, děkuje mu za podporu v dumě a určitě se nebaví o tom co budou mít k večeři. Tedy, je tu to co si dlouhodobě myslím. V.V.Putin je moudrý státník a hledá tu nejlepší cestu jak spojit tento mnohonárodnostní stát. Některé prvky socialismu, které se osvědčily, některé prvky z křesťanské nauky a desatera, lidskost a ochota spolunažívání v rámci tříd bez vzájemné řevnivosti. Důležitost, by každý jedinec si vážil práce druhého člověka, to je pravděpodobně ta cesta, kterou chce Putin jít. Tak vnímám já vývoj v Rusku, kterým chce Putin jít. Společnost dle mne nemusí mít přívlastek socialistická, ale lidská a prospěšná. Za sebe bych chtěl říci, že já bych se rád podílel na vzniku takové společnosti, obzvlášť po zkušenostech z této společnosti kde materiální prospěch ovládl téměř celou společnost a stvořil tuto koloniální žumpu marnosti.

Zmatený
26. 2. 2023 14:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Už v prosinci 1989 jsem kolem sebe veřejně hlásal, že se řítíme do průseru /a schytával za to různé posměšky/. Teď je 2023 ! Jsem taky věštec ? :o)

Autor
26. 2. 2023 16:00
Odpovědět  Zmatený

Ne, prostě jste viděl, protože jste se díval kolem sebe. Třeba jí zpětně jsem si uvědomil, že stačilo pochopit, kdo tak najednou podporoval třeba tu přestavbu a tak dále. I když op tom, co by bylo, kdyby proběhlo to, co nakonec proběhlo v 89´ jsemtušil i před tím.
Lidé jenom neradi skutečně přemýšlejí o budoucnosti. Myslí si, že když teď hned “něco” mají, že to mají pak navěky. Nepoučili se, že o to co mají je nutné stále bojovat.
Mimochodem, nezaznamenal jsem ani jedno proroctví, které by dávalo konečné vítězství “temným silám” …

All
26. 2. 2023 16:49
Odpovědět  Zmatený

Učinil jste předpověď z logiky rozumu v závislosti na množství informací se schopnosti rozlišování,rozlišit,co je dobro a co je zlo. Logika má ale svůj původní,prastarý pramen.Je to intujice.Intujice. Schopnost myslet,uvažovat s pomocí intuice,která je impulzem.Věštec je ten,kdo přináší zvěst,novinu,novou zprávu.Slované předci hovořili taky o vestě,nebo bohyni Vestě.Vesta přinášela Rodu, ke krbu rodiny,sedící u společného ohně,tepla,světla a pohody,zvěsti,noviny. No a např.ve starém Egyptě ,,nevěštili”,ale učili ,,předpovídat události” na principu,že každá významná událost vyvolá událost další.. Dnes nesmíme věštit,nesmíme používat rozum,předvídat události,intuice a rozum je tabu,neexistuje. Máme předpisy a nařízení od bohů z EU a veleboha Schwaba s armádou dozorců.

Ferko
26. 2. 2023 21:36
Odpovědět  Zmatený

Když jsem se v roce 1989 díval na demonstrace v Praze, věděl jsem, že je to špatně.