blog

Po Evropě budou zničeny i USA

Vladimir Chomjakov

Po Evropě zničí i USA: Síly, před kterými se neschováte ani v Americe

Západní elita, k níž patří lidé jako Biden, Berbok, Scholz, Sunak, Sandu, není pouhým souborem lidí bez talentu, ale loutkami v rukou globalistů. Na rozdíl od všeobecného přesvědčení nepracují pro strýčka Sama. USA jsou totiž stejně postradatelné v rukou pánů divadla, jejichž cílem je zlikvidovat všechny národní státy pro přechod k “inkluzivnímu kapitalismu” podle formule prezidenta WEF Klause Schwaba. O tom, jak se to dělá, si přečtěte v materiálu Cargradu.

Souhlasíte jistě s tím, že Olaf Scholz jasně zaostává nejen za Gerhardem Schröderem a Helmutem Kohlem, ale dokonce i za Angelou Merkelovou. A Emmanuel Macron se jeví jako trpaslík ve srovnání nejen s Charlesem de Gaullem, ale i s Jacquesem Chiracem a Françoisem Mitterrandem. Takových nelichotivých přirovnání pro současné politiky je mnohem více, jako by je napsala ruka abstrakcionisty.

Překvapující však není skutečnost, že v čele předních evropských zemí stojí zjevně průměrní, ale to, že se na vrcholu moci objevili v takovém počtu téměř současně. A to právě ve chvíli, kdy se EU vedená Německem začala zvedat a stávat se samostatným hráčem. Což se někomu zjevně příliš nelíbilo.

 A byla přijata příslušná opatření.

Kdo je u kormidla?

ANNALENA BERBOKOVÁ. FOTO: MICHAEL KAPPELER/GLOBALLOOKPRES.

Vezměme si například naprosto fantastickou postavu, pokud jde o nekompetentnost – německou ministryni zahraničí Annalenu Berbokovou. Nejenže je mistryní ve skocích na trampolíně, ale v letech 2000-2004 absolvovala kurz politologie na univerzitě v Hamburku a vzápětí získala magisterský titul na London School of Economics. Následovala stáž v Británii, pracovala v Evropském parlamentu. Zdá se, že je vzdělaná, ale jak řekl Puškin: “neumí ani šlápnout vedle, ani mluvit”.

Některé veřejné výroky by jí mohl závidět i hlavní ukrajinský “mistr slova”, kyjevský starosta Vitalij Kličko:

Pokud Putin otočí politiku o 360 stupňů (ocitne se opět na stejném místě. – pozn. red.).

Země vzdálené od nás stovky tisíc kilometrů (průměr Země je asi 13 tisíc kilometrů – pozn. red.).

Tohle není válka jen s tanky, jako tomu bylo v 19. století (tady, jak se říká, komentovat – jen pokazit).

A Berbok není výjimkou. Vezměme si alespoň další “miláčky”, kteří světu představují výšiny intelektuální úrovně současných západních politiků: Jen Psaki, Liz Trussová, Ursula Von der Leyenová, které nejenže říkají zjevné nesmysly, ale samy si toho nevšímají. Co to je?

Je to degenerace, vymírání “bílé” evropské rasy, které bylo odstartováno vznikem postoje k malým dětem – nerodit je. Představte si: ve Velké Británii byl Boris Johnson, po kterém “azyl” volal, nahrazen ještě neadekvátnější “premiérkou 50 dní” Liz Trussovou. A tu nahradil hinduista Riši Sunak. Opravdu, kdyby se tohle dozvěděl Kipling s jeho opěvováním “břemene bílého muže”, spáchal by ze zoufalství sebevraždu,

– říká etnopolitik Alexandr Sevastjanov.

Komu to prospívá?

Nejde však jen o obecnou degradaci moderního Západu, ale také o to, že zjevní ubožáci byli k moci prosazeni záměrně.

Všechny projekty budování jednotného globálního světového řádu, ať už evoluční (Fukuyama), nebo bojem (Brzezinski), byly budovány vždy na základě současných podmínek. Globalisté rozprostřeli svůj “multikulturalismus” nad Evropou a mysleli si, že vše, co drží společnost pohromadě: rodina, kultura, náboženství – zmizí a zůstane jen jazyk a občanství. A budoucí Evropu si představovali jako společenství regionů řízené nadnárodními strukturami. Proto bylo logické vzít “třetí řadu”a učinit z nich vlády,

– říká politolog Andrej Školnikov. Prakticky všichni evropští vládnoucí “třetiřadní politici” byli v té či oné funkci spojeni se strukturami ovládanými globalisty.

LIZ TRUSSOVÁ. FOTO: LIZ TRUSS/GLOBALLOOKPRES.

Liz Trussová například po svém finančním vzdělání pracovala pro nadnárodní společnosti Shell a Cable & Wireless.

Annalena Berboková se účastnila programu Young Leaders Světového ekonomického fóra, stejného, který vede známý globalista Klaus Schwab.

Moldavská prezidentka Maia Sanduová absolvovala magisterské studium na Harvardském institutu Johna F. Kennedyho. Pracovala jako poradkyně výkonného ředitele Světové banky ve Washingtonu.

Macron: hra na Rothschildově hřišti

Emmanuel Macron zde vyniká. Poté, co pracoval jako finanční inspektor na francouzském ministerstvu hospodářství, se stal zástupcem šéfa Komise pro zlepšení francouzské ekonomiky.

Emmanuel Macron zde vyniká. Poté, co pracoval jako finanční inspektor na francouzském ministerstvu hospodářství, se stal zástupcem šéfa Komise pro zlepšení francouzského růstu. A v jejím čele nestál nikdo jiný než Jacques Attali, jeden z hlavních ideologů globalizace a člen klubu Bilderberg.

Poté, co od svého šéfa obdržel patřičná doporučení, nastoupil Macron ve svých 29 letech do Rothschildovy banky, kde během dvou let udělal rychlou kariéru. No a dále se na návrh Rothschildů vydal do politiky, skončil v Elysejském paláci ve vládě prezidenta Francoise Hollanda a poté se stal ministrem hospodářství.

Z jeho iniciativy přijatý zákon “o růstu ekonomické aktivity” umožňoval masivní fúze a akvizice, na které se specializovala právě Rothschildova banka. A Attali pomohl prosadit zákony o podpoře migrace a “pracovní reformě”. Poté byl protlačen do Hollandova křesla.

Scholz: večerní drogový dýchánek?

Německý kancléř Olaf Scholz

Německý kancléř Olaf Scholz, kterého dokonce místní média nazývají “Bidenovým psem”, je rovněž naprosto ovladatelnou figurou. Ukazatelem Scholzovy extrémní loajality bylo jeho chování během podkopávání plynovodu Nord Stream. V podstatě se Německo “vzdalo” tím, že se schválil “konec plynové závislosti země na Rusku”.

Scholz má na sobě spoustu vražedné špíny. Například byl zapojen jako svědek do případu mnohamiliardového daňového podvodu v Hamburku, jehož byl starostou. A pak se v roce 2022 objevila nepříjemná historka o soukromém večírku špiček SPD s jeho účastí. Kde podle novinářů pozvaným dívkám podstrkoval drogy do koktejlů a pak je zneužívali. A se vší touto zátěží je Scholz na samém vrcholu moci.

A vtom Putin všechny vyléčil.

Neházejme však všechny kameny na Američany a osobně na prezidenta Joea Bidena, jehož intelektuální úroveň a obchodní kvality nenechávají mistry satirického žánru bez práce. Každému je jasné, že tento muž se do prezidentského křesla dostal „veden za ručičku“. Je však “škoda, že mistr v pozadí není vidět”.

Není vidět, ale o plánech “mistrů” hovoří prezident WEF Schwab a “Macronův kmotr” Attali. To oni prohlašují, že národní státy jsou “zastaralé” a že se lidstvo mění v “globální nomády” – lidi žijící bez vazby na konkrétní zemi.

Už v roce 2009 Attali napsal:

Dějiny nás učí, že lidstvo se výrazně rozvíjí jen tehdy, když se opravdu bojí: pak si začne vytvářet obranné mechanismy.

To znamená, že je nutná společná smrtelná hrozba, v zájmu boje proti níž je možno vzdát se svých práv, svých kořenů a své národní státnosti. Attali v tomto smyslu vkládal velké naděje do koronaviru a navrhoval, že pod touto záminkou zavede “diktaturu zdraví” a přejde přímo ke “světovládě”.

Ale nevyšlo to: Vladimir Putin porazil koronavirus jedním šmahem a zahájil SVO. Lidstvo se náhle najednou “uzdravilo” a na zákeřný virus zcela zapomnělo. Nu, což: to znamená, že nyní byl Putin a Rusko prohlášeni za “všeobecné zlo”.

Maximální program

Nejzajímavější však je, že likvidaci národní státnosti mají provést samotné USA. Ne nadarmo tentýž Attali tvrdil, že již v první fázi “transformace” ztratí Spojené státy roli světového lídra:

Tam začnou vnitřní konflikty a země by se změnila v průměrný, běžný stát.

V roce 2020 on tvrdil, že první etapa byla překonána, a to s předstihem. “Hlásná trouba globalistů” také napsala, že všechny pokusy Číny a Evropy (Rusko tehdy nikdo nebral vážně) nahradit hegemona skončí vniveč. Tehdy totiž vzroste vliv nadnárodních společností (vlastnících velké podniky v různých zemích), které budou stále více podkopávat základy národních států a následně privatizovat všechny jejich velké průmyslové podniky i samotné země.

Proto se k moci dostávají známí nýmandi, jejichž úkolem je kompromitovat v očích lidí samotnou myšlenku existence národního státu.

A co z toho?

Pro přechod ke globálnímu projektu je nutné připojit Rusko a Čínu k USA a dosadit tam také své loutky. V USA byl odstraněn “nacionalista” Donald Trump, v Rusku chtěli v roce 2012 odstranit Putina, ale nepodařilo se jim to. V Číně, kde se prezidenta Si Tin Pinga snažili svrhnout prostřednictvím vzpour “komsomolců” – také. Proto jsou nyní Rusko a Čína prohlášeny za hlavní nepřátele Západu.

A nyní jsou cíle našeho vítězství ve speciální operaci ještě jasnější. Buď my (lid, armáda a úřady) dovedeme všechny prezidentem vyhlášené úkoly do konce, nebo z nás udělají svůj region. A to nepotřebujeme, potřebujeme něco úplně jiného.

Každý suverénní stát by měl mít vše své a na své půdě. Proto musí být půdy dostatek. Pokud bude chléb, nebude hlad. A přebytek potravin je nutný pouze pro degenerované společnosti. Pohodlí je zlo. Práce, vojenské hrdinství, výchova dětí – to je život,

– vysvětluje ruský filozof Alexandr Dugin.

Glosa: A to je asi ten nejdůležitější, velmi často podvědomý, důvod, že myslící lidé, vlastnenci svých zemí, po celém světě podporují a věří v Rusko.

https://tsargrad.tv

Překlad Peter 008

sdílet na

39 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank1
23. 7. 2023 19:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Velmi trefna analyza, Ze se chazarum podarilo tyto nicky nacpat vsude do vlad je uz samo o sobe pro nas alarmujici. I v Cesku vladne petidemolice, ktera se dostala k moci na zakrok chazaru. Zmenu volebniho zakona, ktery umoznil odstranit viteze voleb nemel zid Rychetsky ze sebe.

Standa
24. 7. 2023 08:08
Odpovědět  Frank1

Mrzí mě, že největší mrzák, dosazená loutka sedí na Pražském Hradě.O něm není ani zmínka..

janle57
24. 7. 2023 17:14
Odpovědět  Standa

Tahle loutka veřejně prohlašuje,že tu brzy budou schválené korespondenční
volby, s pětižumpou to má zcela jistě už domluvené a v PS,kde má tenhle dobytek
většinu,to schválí na to tata,pak už nebude mít smysl k žádným volbám chodit,
hlasy bude sčítat rozvědčík s Fialou a jeho vlastizrádnou bandou,probudí tohle
už konečně všechny normální lidi???

Editor
24. 7. 2023 17:54
Odpovědět  Frank1

Nesmysl je to, že Rychetský, potažmo Ústavní Soud měli něco společného se zněním volebního zákona. Proboha lidi, přečtěte si Ústavu. Ústavní soud, jak Rychetského i další opravdu nemám rád, sám od sebe nemůže nic zkoumat. Polčák podal ústavní stížnost na volební zákon, kupodivu oprávněnou. Šlo o přepočet hlasů d´Hontovou metodou konstruovaný tak, že výpočet zapříčinil nerovnost hlasů. Znění zákona v té formě mají na triku poslanci a senátoři všech stran kromě SPD a KSČM v tehdejším parlamentu, jak v PS, tak v Senátu. Tam to zkurvili, ne na ÚS. Přesto souhlasím s tím, že Rychetský je zmetek, ale tohle opravdu nemá on na triku. ÚS nemá se zněním zákonů nic společného, jenom je MUSÍ na základě podané stížnosti prozkoumat z hlediska ústavnosti a pokud je shledá neústavními, tak zrušit část nebo celý zákon. Nerovnost hlasů voličů opravdu je neústavní. V jednom volebním kraji měl hlas voliče jinou sílu než v dalším. Nepřípustné. Stačilo jenom vynechat jeden ze dvou zrušených článků a bylo hotovo, ale politici se dohodli! Včetně ANO, ODS, ČSSD a všech ostatních krom SPD a KSČM.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Milan
24. 7. 2023 20:56
Odpovědět  scipio

Zrušil také dosavadní kvora pro koalice deset, 15 a 20 procent.

Editor
24. 7. 2023 22:41
Odpovědět  Milan

Kvórum bylo 5% za každou stranu v koalici. To převzali autoři Ústavy z Německa. Ovšem to nic nemění na tom, že ÚS nenavrhl nové znění, to udělali poslanci a senátoři. Je mi líto, ale ÚS pouze splnil povinnost posoudit na základě stížnosti ústavnost těch dvou článků. Zbytek padá na hlavu všech tehdejších parlamentních stran jak v PS, tak v Senátu, kromě SPD a KSČM.

Dan
26. 7. 2023 00:28
Odpovědět  scipio

ÚS, konkrétně sám Rychetský zrušil pro neústavnost to, co sám před lety vytvořil. Ale podstatné je to, že to udělal po vyhlášení voleb a neumožnil kvůli nedostatku času kvalitní diskuzi.

Editor
27. 7. 2023 23:18
Odpovědět  Dan

vzhledem k tomu, že to byla nerovnost hlasu voličů, bylo to neústavní. Ono bylo diskutabilní i datum voleb stanovené s 9 měsíčním předstihem. Dále pak je diskutabilní, jestli se měly nechat proběhnout další volby s ústavní nerovností! Rychetský to tehdy nestvořil, opětně to stvořili úředníci legislativního odboru a schválili poslanci a senátoři tehdejších obou komor parlamentu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vaska
23. 7. 2023 19:36
Ohodnotit příspěvek :
     

u ty německý ministryně chybí ještě jedna kvalifikace – je to bejvalá prostitutka

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuza
23. 7. 2023 22:18
Odpovědět  Vaska

fakt? no možné to je, nemci sú divní…

Vaska
24. 7. 2023 09:16
Odpovědět  zuza
Gales
23. 7. 2023 19:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Husák by řekl – Něh žije SSSR.

ModrýKlokan
24. 7. 2023 00:35
Odpovědět  Gales

Neser

ModrýKlokan
24. 7. 2023 14:03
Odpovědět  ModrýKlokan

Tak jsou jen dvě možnosti: Gales ironizuje, vy to nechápete a skáčete na lep provokatérovi.

Nebo Gales píše pod vlivem a myslí si, jak není třeskutě vtipný. Tenhle typ humoru 4. cenové skupiny je ovšem tak trapně mimo, že už to není ani humor. Ambiciozní vtipálek beze smyslu pro skutečný vtip, totálně pod úroveň.

24. 7. 2023 19:05
Odpovědět  ModrýKlokan

Pán ráčí bejt arbiter humor?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
27. 7. 2023 13:11
Odpovědět  ModrýKlokan

Netrap se tím.S tím jedním závitem mozku to nemůžeš pochopit.

Pavel z Moravy
23. 7. 2023 20:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Když si současné mladé generace chtějí zničit život, tak s tím nikdo nic neudělá. Nemyslí, zaplatí.

Pavel K
24. 7. 2023 07:47
Odpovědět  Peter 008

Tohle jsem tuna jednou napsal také, i když mě mlaďoši deptají ale musíme přiznat že jsme jim k tomu připravili živnou půdu. Pak až bych použil, že si za to mohou sami.

24. 7. 2023 13:37
Odpovědět  Pavel K

Tuto šablonu neberu. Mají mozek? Mají. Jsou svéprávní? Jsou.
Tak třeba já pocházím z bigotní křesťanské rodiny, původně bratrské (od 1457), po návratu z exilu (1927) do Československa baptistické, že jim ta v Československu přišla příliš povrchní a rozhádaná oproti té v exilu – zkrátka tradiční česká nejednota, jak to nazvali po návratu z exilu.
Moje užší rodina: čtyři kluci, tedy já a tři bráchové, plus rodiče – furt ti stejní – plus prarodiče, rovněž všichni věřící. No a všichni čtyři kluci – tedy já a bráchové – stejnou výchovu. To jest stejná výchova “Škoda rány která padne vedle” (matka) a “Kdo šetří hůl, nenávidí svého syna, kdežto kdo jej miluje, trestá ho včas” (otec).
Výsledek? Jeden panteista; antivaxer a skeptik (já), jeden pastor; vaxer a fanatik (ten po mě), druhý a třetí “něco asi je”, z čehož třetí vaxer, čtvrtý antivaxer. Politicky já a nejmladší brácha putinovci, pastor eurohujer, třetí brácha euroskeptik a zárověň antiputinovec.
Přičemž tu “živnou půdu” všici stejnou. Jak tu křesťanskou, tak tu reálsocialistickou, tak i tu pohadrákovou. Stejní rodiče, stejné školství, stejná základka, a dokonce, až na nejmladšího bráchu, i stejní učitelé.

jiří
24. 7. 2023 19:41

Každý strůjcem štěstí svého.

Pavel z Moravy
25. 7. 2023 10:52

Mají mozek- ano, jsou svéprávní- ano. Milan má Pavle absolutní pravdu, přestaň je omlouvat, jsou dospělí a svéprávní.

24. 7. 2023 13:49
Odpovědět  Peter 008

“…výsledek bude za dlouho tak jako tak.”
Nemusí být. Za dlouho. Protože jak dlouho trvalo komárům “převychovat” nacistické Němce na socialisté Němce v NDR? Deset, patnáct let, že.
Čiže plus minus stejnou dobu, jako trvalo Dolfímu uhňácat z Němců nadlidi a pravdoláskařům vymýt Čechům mozky.

Vanja
23. 7. 2023 21:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady nejde o ničivou válku Ruska proti Západu, ale o to, že Západ sám pracuje na své vlastní sebevraždě.

All
23. 7. 2023 22:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Docela by mne zajímal život K.Schwaba i J. Attaliho,kdo je ,,zaučoval” a případně provázanost se svobodnými zednáři, židozednáři,případně i Jezuity.Tyto tři složky pracují často v pozadí i utajení,odhaduju že řídí a aktivují i mstivé chazary.Infiltrují všechny a vše,včetně NATO a OSN a WHO o bankách ani nemluvě.O lévitech se taky moc nemluví,kdo jsou a kdo vůbec velí lévitům,stejně tak kdo ovládá Schwaba a Attaliho.

Vanja
24. 7. 2023 00:53
Odpovědět  All

Židé a zednáři v pozadí, NATO, WH0, švába a attaliho nepochybně stojí, ale o působnosti jezuitů v této oblasti v dnešní době byl docela pochybovala.

Unter
24. 7. 2023 02:59
Odpovědět  All
jiří
24. 7. 2023 19:45
Odpovědět  All

Už jsem to sem dával. Satanističtí vládci světa – rodiny černé šlechty.
https://vitazstvosvetla.org/satanisticki-vladcovia-sveta-rodiny-ciernej-slachty-2-cast-rodina-pallavicini/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel
24. 7. 2023 01:02
Ohodnotit příspěvek :
     

žádná firma která nemá dobré vedení není životaschopná

Pijack
24. 7. 2023 07:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Slabí a dosazení vždycky vyprovokují konflikt. Vždycky totiž splní povel, na povel zaštěká a vrhne se do neznáma… důležité je vykonat povel a nepřemýšlet, že za brankou číhá medvěd, nebo lev. Na to vycvičený mopslík nemá mozeček.
Ostatně, já věřím v Rusko, protože si této Slovanské země vážím. Jsem totiž Slovan. Trestné to není. Na to se dá trest jen vyrobit a uzurpovat si ho, i když nemá oporu v ústavě ani tr. zákoníku.
Milí hloupí Evropané, za tou brankou klidně leží medvěd. Nepouštějte mopslíka ze řetězu 🙂 🙂 🙂

Standa
24. 7. 2023 08:15
Odpovědět  Pijack

Otázkou je, co je v tomto pučistickém režimu trestné a co ne. Článek 17 už dávno neplatí. ,,Svoboda slova”?Pche.
Vrábel je souzen,Raichl může přijít o A.K.Čermák dostal 5,5 za slovní vyjádření 5,5 r. prý je to ,, terorista.Nyní soud s dalším,prý urazil vládu …3r.Atd.

Pavel z Moravy
24. 7. 2023 08:36
Odpovědět  Standa

Co je trestné? Asi vše co se škůdců zemských dotýká. Zbabělec, to je ta nejhorší sorta človíčka. Takže co jim říci co by je neurazilo- nemám vás rád a nesnáším vás a to přitom tvrdím, že s každým jedincem by se měl člověk domluvit. Tito jsou mi vskutku ale odporní.

Frank
24. 7. 2023 07:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ten Scholz vypadá jako blbec už na první pohled.

jiří
24. 7. 2023 19:51
Odpovědět  Frank

Ano, z dálky vypadá jako blbec a když přijde blíž, tak je to pravda.

Albi
26. 7. 2023 01:20
Odpovědět  jiří

🙂

Vladimír
24. 7. 2023 09:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdybychom u nás v ČR měli alespoň průměrné politiky ve vládě. Jenže mi máme hluboce podprůměrné.

R.P.
25. 7. 2023 18:14
Odpovědět  Vladimír

Když politické a lidské nuly se chtějí ukázat, zbývá jim jen soutěž v záporných hodnotách.

PENNYS
25. 7. 2023 07:41
Ohodnotit příspěvek :
     

ZJISTILI UŽ OBČANÉ VÝCHODNÍHO BLOKU, VUBEC NĚCO???
Německý kancléř Bismarck. Cituji:
“Pokud bude chtít někdo porazit Rusko, musí 
nejdříve od něho odtrhnout Ukrajinu a dále proti němu poštvat 
ostatní slovanské národy, protože pouze Slovani jsou rasa, která je 
schopna zničit sama sebe. S jejich pomocí bude možné Rusko porazit. 
Po jeho porážce zůstanou tyto slovanské národy bez ochrany a bude 
jednoduché je zlikvidovat”.
jestli to napsal Bismarck tak opravdu, západu se to povedlo za necelých 30let!
A BEZ JEDINÉHO VÝSTŘELU DOBILY CELOU EVROPU,UKRAJINU POŠTVALI PROTI RUSKU,BÝVALÉ VÝCHODNÍ STÁTY TAKTÉŽ!!!
JISTĚ JIM V TOM POMOHLY PROZÁPADNÍ STRANY A NEZIZKOVKY ,MEDIA A HLAVNĚ COVIDOVÉ ŠÍLENSTVÍ KTERÉ UDĚLALY Z LIDÍ “RUSOFOBNÍ ZRUDY”