blog

P.C.Roberts: Bude se tedy bojovat až do posledního Ukrajince

Ukrajina ztratila téměř půl milionu vojáků. Viz: https://www.rt.com/russia/596458-ukraine-lost-almost-half-million-troops-shoigu/ A vypadá to, že balíčky „pomoci“ USA/UK/EU budou stát Ukrajinu dalších půl milionu vojáků. Viz: https://www.rt.com/news/596436-uk-largest-ever-military-aid-ukraine/

Britský premiér ospravedlňuje zničení Ukrajiny tímto nesmyslným argumentem: Obrana Ukrajiny proti brutálním ambicím Ruska je životně důležitá pro naši bezpečnost a pro celou Evropu. Pokud se totiž Putinovi umožní uspět v této útočné válce, nezastaví se na polských hranicích.

Proč britský premiér tak nestydatě lže? Nebo je možné, že je opravdu takový trouba?

Žádná zpravodajská služba nikde na světě neposkytla totiž ani ždibeček důkazu, že Rusko má vůči Evropě expanzivní záměry. Navíc, jak ruská vláda opakovaně dávala a dává slovy i činy najevo, žádná ruská invaze na Ukrajinu neexistuje. Probíhá omezená vojenská operace, která má vypudit ukrajinské síly z území obydlených Rusy. Jde o území, jež se od Ukrajiny odtrhla po americkém převratu, který svrhl ukrajinskou vládu a místo ní dosadil vládu protiruskou, ostře ruské obyvatelstvo Ukrajiny pronásledující.

Všichni to vědí, ale Západ předstírá, že jde o invazi. Jsou to USA, Spojené království a EU, kdo mění omezenou operaci ve válku všeobecnou.

Bohužel, Putin si neuvědomil, že i takovýto může být důsledek jeho omezené operace. Špatně Západ odhadl – a zmýlil se. Měl Ukrajinu okamžitě knokautovat a mít to za sebou dřív, než Západ stihne zasáhnout.

Ale rozhodni, čtenáři, sám.

Kdo tedy ničí Ukrajinu? Rusko nebo Západ?

Překlad: Lubomír Man

sdílet na

22 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
stan
25. 4. 2024 00:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Pane Roberts, to víte vy a víme to i my co tady diskutujeme. Ale Západ prostě musí lhát až se mu od huby práší, protože to jinak neumí.Ono stačí vidět jak se dvojí metr pravdy a lži používá na Rusko a na Israel. Kdyby to, co předvádí Israel dělalo Rusko, tak se Západní propaganda posere, ale když to dělá Israel, ta je to v pohodě a demokratické. Rusko kvůli válce na Ukrajině nesmí poslat sportovce na olympiádu, ale Israel , kterej Gazu deratizuje v pohodě může. Chce se mi zvracet z toho zkurvenýho,pokryteckýho Západu.

Ijn
25. 4. 2024 05:27
Odpovědět  stan

Již Gallton 1875 postavil anglossasům lež nad zlato s CO2, dodnes využívají zkorumpované vědce k liberální demokracii a šíření jediné pravdy, genocidy a finančních podvodů, i válek, co jim přináší řadu výhod.

Válka Slovanů na Ukrajině+Západ skončí katastrofou Západu, a tam chce ČR patřit??? Inkluze školství dílo zkázy dokoná!!! Podvody v historii dílo zkázy upevní+genocida+vakcinace lidstva zredukuje jedliky na planetě Zemí na 500 mil. KAM CHCEME MY SLOVANÉ PATŘIT? ZKAZONOSNY ZÁPAD nebo BRICS+40 zemi 3/4 civilizace

Frank1
25. 4. 2024 09:34
Odpovědět  Ijn

Zeptejte se blbce na ulici, ktery jen uvazuje co koupi, kdyz ma stale mene penez, aby prezil. Lide to nevyresi, to musi Rusko a Cina.

Frank1
25. 4. 2024 09:32
Odpovědět  stan

Zapad vubec nezminuje, ze ve valce Rusko napada vylucne vojenske a strategicke sile, ne obytna civilni centra.
Nackove bombarduji bez prestani civilni objekty.
Ten rozdil KoZa zamlcuje, popira, zalhava!

Pavel z Moravy.
25. 4. 2024 09:48
Odpovědět  stan

Pokud se všichni slušní lidé nesemknou a nepostaví tomuto zlu, které zde momentálně Evropu řídí, potom končíme. Jiná cesta není. Copak to lidé neslyšíte a nevidíte? Evropa umírá a váš nezájem nás přivede do zkázy. Vládnou nám nejhorší z nejhorších jak by řekl Platón. To máme za to, že jsme se nezajímali o politiku a hlavně bylo nám jedno jaké grázly jsme uvedli do řízení země. Nechápu jak je možné být tak tupý a nevidět jak malá skupina grázlů likviduje zemi. To mně fakt hlava nebere, ale asi nejsem sám. Všichni alternativci, spojte se do jednoho šiku, ať levicového či pravicového zaměření, teď nejde o maličkosti, ale o přežití. Velká vlastenecké válka v Rusku ukázala, že to jde, když jde o vše.

Zdeněk Sedloň
25. 4. 2024 13:08
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Nejhorší je, že se lidi upnuli na ANO a SPD, jako na záchranu, přitom oba subjekty spolupracují s vládní garniturou a jsou opozice jenom, jako. Tato koalice ve Znojmě podepsala souhlas s přerozdělováním migrantů. Babiš i Okamura jenom v parlamentu představují několikahodinové divadlo, pro své nadšené voliče. Vyměnili si pouze úlohu s ODS! Babiš sám prohlásil, že si umí představit příští vládu spolu s ODS! A SPD bude v příští vládě zase hrát za pěkné peníze, “silnou” opozicí!

Pavel z Moravy.
25. 4. 2024 14:36
Odpovědět  Zdeněk Sedloň

Nemám na SPD žádné vazby a proto bych chtěl od nich slyšet jasně jak k EU přistupují. Chcete tam zůstat nebo vypadneme a přesvědčíte o tom všechny alternativce? A bez jakýchkoliv vytáček. Tedy ANO – NE. To samé K.K a Stačilo. A vyjádřit se do voleb.

stan
25. 4. 2024 13:44
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Pavle z Moravy, ty to víš, vím to já, ale co zmůžeme.Vždyť se podívej na opozici. každej si hájí to svoje, nedokážeme se shodnout na čemkoliv, tak jak chceš abychom se semkli a něco vybojovali. Jak? Čím? Akorát můžeme ve volbách hodit hlas těm kterým věříme, ale stejně to nemusí stačit, protože jsme strašně roztříštěný.Proč ve volbách vyhráli takový kreatury jak Pavel, Vystrčil , Němcová a další pochybný figury. Proto jediné na co spoléhám je síla Ruska. Bohužel nese veškerou tíhu všeho marastu a já mu přeju hodně síly, i morální síly.Pokud by Rusko mělo prohrát, tak prohrála spravedlnost a to co by nastalo si ani nechci představovat.

Pavel z Moravy.
25. 4. 2024 14:30
Odpovědět  stan

Tak to si kamaráde také nedovedu představit. Ale Rusku jde o vše a já věřím, že jejich síla alespoň trochu morálně napravit všechno toto svinstvo bude mít úspěch. Řekl bych, že většina Rusů chce prožívat svůj život v klidu a pohodě a ti liberálové je snad neohrozí. Kdybych byl mladý nebo mladší tak bych jim s radostí pomohl budovat něco hodnotnějšího co přinese prospěch celé společnosti i kdyby to byly maličkosti.

Yveta Cáková
25. 4. 2024 06:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Jste frustrovaní a uvažujete o prodeji svých drahocenných cenností za naléhavé finance?

Už se nebojte! S Půjčkou 24/7 platíte své účty a plníte své potřeby a přitom vlastníte své cennosti. Získejte od nás rychlou půjčku pomocí e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM. Nabízíme okamžitou půjčku až 30 milionů Kč s výhodami, jako je okamžité vyplacení, minimální úrokové sazby, flexibilní možnosti splácení, 24×7 zákaznická podpora a další. Napište nám ještě dnes na email: YVETACAKOVA@GMAIL.COM.

Gales
25. 4. 2024 10:22
Odpovědět  Yveta Cáková

Ukrošstvo?

Pavel z Moravy.
25. 4. 2024 14:41
Odpovědět  Gales

Docela pravděpodobné.

Jura S
25. 4. 2024 10:26
Odpovědět  Yveta Cáková

Já si asi něco půjčím, jsou v tom aspoň jistoty pořádných “pejzů”, nebo podloženo černozemí ?

Honzas
25. 4. 2024 16:22
Odpovědět  Yveta Cáková

Táhni zrůdo!!!

Standa
25. 4. 2024 18:35
Odpovědět  Yveta Cáková

Vlez nám do….pozadí ! Jsi cáklá Cáková?

Jura S
25. 4. 2024 08:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Západ si za lži o Kovidu a vlivu CO2 nezasloží nic jiného než ZNIČENÍ ! Tisíce “vědeckých prostitutů” se propůjčilo kovidové genocidě a šmelině s CO2 ODPUSTKY….
Naštěstí pravda o Pfizer sračkách už vyplouvá na celém světě, ozývají se i hlasy o CO2, ale co číní vládní prostitutky ? budou lhát až do konce…
A KOZA válka prostě pojede až do posledního ukrajinskýho dědka a pak se nasadí kluci 13+ … hnUSA to žádá, žid to chce…

Frank1
25. 4. 2024 09:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Co jste jineho cekali? Valka je pro KoZa a hnUSA vyhodna. Zbrojari v USA maji zakazky a zisky, Slovane se nadale budou vrazdit a Rusko bude dal oslabovano a provokovano stale nebezpecnejsimi zbranemi, ktere doda KoZa nackum.
Zapad proto nema zajem na ukonceni valky.
Rusum nezbyva nez obsadit celou Ukrajinu. Pak jim zacnou hrozit NATO staty.
Rusum pak nezbyde nez obsadit Evropu. Mezitim si lehnou USA a vse i ta bublina KoZa splaskne.
Anglie posila drahe rakety a Anglani padaji volnym padem do bidy.
To sionisty nezajima.

Pavel z Moravy.
25. 4. 2024 09:57
Odpovědět  Frank1

Franku, tak za prvé, všichni ti grázlové, kteří si tak přejí válčit by si měli obléci maskáče a mohou i s celou svojí rodinkou odcestovat na Donbas. Nikdo jim sakra bránit nebude. Ale nemají nárok nutit jiné, aby bojovali za jejich zájmy. Už tady není středověk.

unor 2022
25. 4. 2024 10:40
Odpovědět  Pavel z Moravy.

.. ze tady neni stredovek? V hlavach nasi vlady urcite je.

Čtennář
25. 4. 2024 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že je to pravda.Rusko se nezastaví na polských hranicích. Určitě nechce pokračovat, ale bude muset. Neustálé provokace a fašizace ze strany KoZa-y jej donutí. Navíc čím delší dolet raket, tím větší území bude muset obsadit, aby si zajistilo bezpečnost…

zuzana
25. 4. 2024 17:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Šéf Britské armády: Ukrajina zintenzivní útoky na Rusko

https://aktax.cz/sef-britske-armady-ukrajina-zintenzivni-utoky-na-rusko/

Pravdomluvny
27. 4. 2024 06:51
Odpovědět  zuzana

Usranina měla být dávno vymazána z mapy světa!