blog

Co přinesl měsíc – březen 2023

Co přinesl měsíc – březen 2023

Při pohledu na dnešní Česko mi přijde únos mimozemšťany jako záchranná akce. Já občan.

(Nápis na budově Českých drah v Přešticicích na Plzeňsku)

Dotaz: 

Jak je možné, že se v Plzni, v LIDICKÉ ulici, bude konat Bandera Párty, akce se jménem nacisty a válečného zločince v názvu?

Odpověď: 

Pana Banderu neznám, takže nemohu posoudit, zda je nácek. 

(Mgr. Pavel Stehlík, tajemník městského obvodu Plzeň 1)

V r. 2022 klesla porodnost skokově o 10%.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Chybi-deti-Az-10-procent-Matematik-Neni-to-nahoda-Duvod-zde-729083

Řešením celé covidové tragédie by samozřejmě bylo, kdyby všechny složky společnosti začaly zase pořádně dělat svoji práci. SÚKL má monitorovat nežádoucí účinky léků, a ne je tajit. UZIS má sbírat a zveřejňovat data, a ne je tajit a pak zkreslovat. Poslanci mají bránit ústavou daná práva a svobody, a ne spolu se zdivočelou vládou budovat totalitu. Novináři mají rozkrývat střety zájmů, a ne hlásat vládní propagandu a pomlouvat lidi, kteří říkají pravdu. Soudy mají hájit práva a svobody občanů, a ne aktivisticky pomáhat vládě budovat totalitu. A vědci mají hledat pravdu, a ne prodávat roušky či PCR testy nebo lhát na objednávku.  (T.F.)

Jak pružně využívat zákony (a prohrát příští volby):

Valorizace platů ústavních činitelů byla provedena s odůvodněním, že se jedná o povinnost plynoucí ze zákona. Zásah do valorizace důchodů je v téže době odůvodňován tím, že kritická situace státních financí vládě neumožňuje dodržovat povinnosti plynoucí ze zákona. (J.K.)

Poplatky ve zdravotnictví jsou daní za demokracii! (ministr zdravotnictví Válek)

Václav Klaus netleskal při inauguraci nového prezidenta Pavla. Ani při jeho příchodu do Vladislavského sálu, ani po jeho inauguračním projevu. 
Má štěstí, že je v důchodu, jinak by ho vyhodili z práce…

Proč Západ prohrává (a prohraje) válku proti Rusku a zbytku světa:

V r. 1992 pět zemí, které o několik let později vytvořily BRICS, představovalo pouze 16,5 % světového HDP v paritě kupní síly oproti 43,2 %  USA+EU.

V roce 2022 tvořilo 5 zemí BRICS 31,7 % světového HDP oproti 31,4 % v USA + EU. 

Jaký bude tento poměr za dalších 30 let? Ekonomická dynamika je dnes na straně BRICS a nejméně patnáct států nyní klepe na dveře BRICS, aby se staly členy. 

Nebude žádné „nové americké století“.

Prezidentská standarta se vrátila na Hrad.

„Chci (na Pražský hrad) vrátit politiku založenou na hodnotách demokracie a svobody a jsem rád za dnešní dohodu, že spolu s hodnotami se tam vrátí i prezidentská standarta.“ (Petr Pavel)

Politika založená na dohodě s pravomocně odsouzenými zloději??

Varování: 

Disidenti pozor. Pokud se zúčastníte protivládních akcí a dostanete se před soud, jako přitěžující okolnost vám bude přičtena vaše účast na podobných akcích proti vládě komunistů před r. 1989!

České poště prý hrozí insolvence.

Česká pošta zavádí novou službu: balík k vyzvednutí přímo u odesílatele.

Svěřuje se kamarád kamarádovi:

Už v dětství jsem chtěl být zlodějem, podvodníkem, loupežníkem nebo mafánem. 

A splnilo se ti to?

Jistě. Jako exekutor jsem navýsost spokojený…

Varování pro podporovatele opozice:

„Babiš není Orbán, který by dokázal strhnout lidi. Je jen (o něco) lepší než Jurečka, Pekarová a všichni ti profesionální kecalové, kteří jsou v politice 25 let, kterým nejde o věc, ale o to, aby sobě zajistili politickou existenci na další čtyři roky, a je to z nich už fakt cítit.“ (Petr Macinka, politolog)

Jak se vyhnout green dealu, předraženým e-autům, zákazu spalovacích motorů, konzumace masa, nové pandemii a všemu ostatnímu, co nám slibují z Brussele?

a) vzbouřit se a celou komisi s europarlamentem poslat makat do dolů;

b) umřít a nechat se spálit (jestli to do té doby také nezakážou)…

Až to na Ukrajině skončí, nebude komu přát k vítězství. V p.deli budeme totiž všichni. Znalí už to vědí a ostatní to brzy zjistí…

Až budete za pár let říkat – to jsme nevěděli, to jsme nechtěli, to nám nikdo neřekl, tak pamatujte: věděli jste to, mluvili jste o tom, chtěli jste to, zvolili jste si to! 

Všechno v životě se vrátí.

Zlo tomu, kdo je šíří.

Závist tomu, kdo ji cítí. 

Lži tomu, kdo je říká.

Láska tomu, kdo ji dává.

J.Bradávka

sdílet na

28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
1. 4. 2023 01:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Coby přinesl. Letní čas a jaro. Huráááá!

Albi
1. 4. 2023 01:34

Ze střídání času nejsem zrovna odvázaná. Považuji to od začátku jako první lekci ptírodě, jak to dělá blbě. 🙂
A to ještě může být ráda, že nedostala nějakou tu sankci od EU!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
1. 4. 2023 08:44
Odpovědět  Albi

Letnímu času fůůj!

Albi
1. 4. 2023 15:09
Odpovědět  Markýza

Ano – můžeme spolu řvát “stereo”. 🙂

Markýza
1. 4. 2023 15:12
Odpovědět  Albi

😀 😀 v tercii, to bude hezké!

1. 4. 2023 20:46
Odpovědět  Markýza

Aj v kvartetu. Budu řvát s vámi. Já tam totiž chtěl původně napsat jenom: Howno! Ale pak jsem zeslušněl a místo howna jsem tam vlepil tu pýčovinu.

tupý hulvát
1. 4. 2023 15:25
Odpovědět  Markýza

No vidíte,já mám radost,že mohu v létě sedět venku v hospodě o hodinu déle,vidět déle na opékání špekáčků na zahradě,když jsem chodil do práce,mohl jsem jet odpoledne na delší výlet,viděl jsem na práci na zahradě,mohl bych pokračovat.
Změnu nijak nepoci–ťuji,je to stejné jako statisíce nebo víc lidí pořád něco mění,šicty při směnách jen namátkou.Abyste se z toho nepodstatného problému nezbláznily.
Ještě,o jaké přírodě to mluvíte,ona snad ta příroda stanovila nějaká časová pásma,která jsou navíc různě účelově nalinkovaná?Nezpochybňuji problémy různých senzitivních nebo nemocných osob.

Markýza
1. 4. 2023 18:08
Odpovědět  tupý hulvát

Vy jste jak moje dcera – jinak vysoce inteligentní osoba.
Takže po-ma-lu:
Nesedíte v té hospodě o hodinu déle! Není vidět o hodinu déle na špekášky!! Kurwa! Jen se vám to zdá, protože tomu najednou říkáte, že “už je devět”, zatímco je teprve osm.
Samozřejmě, že příroda stanovila – kde si myslíte, že jsme vůbec ten pojem času vzali?
To takhle zapíchnete do země kůl, jo. A když je stín nejkratší, je polovina dne. Půldne, neboli poledne.
Já jdyž stojím na zahradě, slunko přímo nad hlavou a hodiny mi tvrdí, že NENÍ půldne, ale “už jedna” tak se můžu na tu hlavu postavit.

tupý hulvát
1. 4. 2023 19:05
Odpovědět  Markýza

To mi tvrdíte,že jsem takový idiot,že to nevím,já přece píši,že je déle vidět!Kdo vám namluvil,že v poledne je slunce nad hlavou?V celém časovém pásmu je čas jednotný a pásma jsou široká na rovníku asi1600 km,někde mnohem víc!A vy si myslíte,že ta časová pásma vytvořila příroda?To jste také JINAK CELKEM inteligentní.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
1. 4. 2023 19:48
Odpovědět  tupý hulvát

Není déle vidět, fakt ne. Je vidět pořád přesně do tehdy, dokdy bylo vidět před sto lety a v paleolitu…..furt to samý. Jen tomu ŘÍKÁTE jinak, to je celé. Kdybyste místo “osmá, devátá desátá” říkal tintili-vantili-pantili, slunko by vycházelo a zapadalo pořád stejně.

Pavel K
1. 4. 2023 12:13
Odpovědět  Albi

To já se někdy umím odvázat v jakýkoliv čas a je mi jedno jaký je. Když je chuť tak je chuť a na momentálním čase nezáleží. Co dneska zameškáš zítra už nedoženeš. 😊😜🙋‍♂️

Gales
1. 4. 2023 09:20

Tak ten začátek letního času šel nějak mimo mně.A že se změnil jsem zaregistroval až v pondělí při jízdě na čas.Čuměl jsem jako Masaryk na sedmdesáté pohlaví.

Albi
1. 4. 2023 15:12
Odpovědět  Gales

🙂 🙂 🙂

1. 4. 2023 20:44
Odpovědět  Gales

Masaryk by na něj nečumněl, neb Masaryk by věděl, neb by si to našel na internetu.

JKkklkkkkk
1. 4. 2023 10:30

Letni a zimni cas byl vymyslem Skopcaku a Ady Hitlera. Mel omezit spotrebu energie, ale opak je pravdou. Nackove v EK ho nechteji zrusit. Rusove ho zrusili uz davno! Ja to nenavidim, to stridani a pretaceni hodin. Je to vymysl kretenu, kteri mimo vymysleni kravin a buzeraci lidi k nicemu jinemu nejsou pouzitelni!

Markýza
1. 4. 2023 08:46
Ohodnotit příspěvek :
     

No prosím – kameňáky se tak nějak najednou rodí samy. To s tou Plzní je skoro ruský černý.

JKkklkkkkk
1. 4. 2023 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Brezen prinesl i tuto zpravu o nasledcich ockovani proti COVIDu. Dejte prosim dal! Proc? Protoze ockovaci genocidu dosud media stale utajuji a WHO uz proto v klidu pripravuje dalsi plandemii na zaklade nove biozbrane – mixu COVID, Ptaci chripky a HIV. Ptaci chripku uz upravili tak, aby byla prenosna i na lidi. Ptaci virus neustale vypousteji, aby meli duvod vyhubit drubez jako potravinu a nahradit ji cervy a svaby. Dobrou chut!
https://cz24.news/obrovsky-narust-umrti-po-vakcinach-statistiky-vaers-to-potvrzuji-videa/

Pavel z Moravy
1. 4. 2023 10:53
Odpovědět  JKkklkkkkk

Možná to tady ti grázlové zničí, ale ani oni nepřežijí šmejdi. A jestli ano, tak budou natolik zdegenerovaní, že si budou plést penis s nosohltanem, takže jim nebude co závidět. Život je krátký a když chtějí lidé žít jako otroci, jejich problém. My starší a staří už té budoucnosti moc před sebou nemáme, tak se ještě dobře najím a napiju, zatím tady u nás v krámě mají fakt dobrou uzeninu a i když to není moc zdravé a já to nepřeháním, tak si nějakou tu dobrotu dám, jak to bylo v tom fajn francouzském filmu o sedmé rotě. Kamarád říká, že on chce salám s tím česnekem, tak dát s tím čésnekem. A až nám to tady odzvoní jak říká kamarád Pavel. K, tak už nás nic trápit nebude. Prozatím mně mohou ale všichni ti zdegenerovaní pitomci ze západu a jejich přicmrndlíci tady vylízat prd.elku.

Pavel K
1. 4. 2023 12:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

Byl jsem z manželkou ve vedlejším kraji a nějak jsem se tam na předměstí zamotal, říkám té mé zeptejse támhle toho. Kontrolní otázka na koho myslíš že jsem narazil? Je pravdou, že šel ve směru mé jízdy ku mě zády. Že jsem si radši nepíchnul kolo. 😊😜😥😥😆😆

J.Sladin
1. 4. 2023 12:45
Odpovědět  Pavel z Moravy

Velký souhlas, díky za těch 40let největší svobody jaká kdy byla,

Pavel z Moravy
1. 4. 2023 16:49
Odpovědět  J.Sladin

Díky, že nejsem sám, komu se v socíku slušně žilo, tak nějak v pohodě.

JKkklkkkkk
1. 4. 2023 10:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Vseobecne valceni je cilem fasisticke Evropy jako za Hitlera. Jsem mirovy stvac a zadam odstraneni vsech cizich vlajek z verejnych budov a zatceni valecnych stvacu ve vedeni zeme za posilani penez a zbrani nacistum na Ukrajine!

Gales
1. 4. 2023 14:28
Odpovědět  JKkklkkkkk

Jestli mě nezavřou,tak souhlasím.

Pavel z Moravy
1. 4. 2023 10:38
Ohodnotit příspěvek :
     

No teda, pane Bradávko vy jste to trefil, hlavně ten konec- to jsme nevěděli, to jsme nechtěli, to nám nikdo neřekl. Ale já přidám pouze malý dovětek, oni se tomu budou ale opravdu upřímně divit. Už dnes je jisté, že zde na tom slavném západě bude středověk jak vyšitý. Zato zde bude ale 150 pohlaví, hmyzí žranice a nespočítatelné množství zombíků s čipy nebo bez nich, koupající svoje malá baby v plechových vanách, neb komfort sprchy bude právě jen pro tu šlechtu co dnes za náš peníz rozdává všem potřebným krom těch potřebných. Hlavně katolíci v čele s Jurečkou, nezapomeňte jak se má chovat věřící ke svým druhům. Něco o tom vím, neb jsem musel chodit také do kostela jako dítě, než jsem přišel na to, že přesně takoví jako vy by strhali z Boha i ty poslední cáry hadrů co má na sobě.

zuzana
1. 4. 2023 11:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Q) The Storm Rider: Zprávy ze dne 1.4.2023

https://aktax.cz/q-the-storm-rider-zpravy-ze-dne-1-4-2023/

Gales
1. 4. 2023 14:48
Odpovědět  zuzana

Apríl?

jiří
1. 4. 2023 15:39
Odpovědět  zuzana

Aliance zvítězila a Deep State je mrtvý!
https://kresadlo.com/vira-2/

tupý hulvát
1. 4. 2023 15:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Zase brečíme na špatném hrobě.To,co tady vykládáte,že by politická reprezentace MĚLA A NEMĚLA dělat,to přesně dělá,nebo nedělá!Úplně přesně podle toho,co je zač,ona si myslí,že tak je to správné a nikdy,ani před volbami se tím netajila.