blog

Brusel včera nařídil vypnout lidem elektřinu na 3-4 hodiny denně, a povolit jim používat už jen jeden elektrický spotřebič!

Nejnovější podvod Bruselu s elektřinou odhalen! Včera nařídila EU snížit nuceným vypínáním elektřiny lidem až na několik hodin denně její spotřebu o 10%! Nařízení je obrovským podvodem Bruselu na východní Evropu! Podle nařízení se musí v každé zemi EU snížit spotřeba elektřiny o 10% oproti posledním 5 letům její spotřeby! Jenže nařízení je podvod, protože Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko v posledních letech díky růstu průmyslu nejprve zvyšovaly spotřebu elektřiny, a pak ji lehce snížily v důsledku COVID. Kdežto Německo, Francie a Itálie díky úpadku průmyslu posledních 5 let neustále snižovaly výrobu i spotřebu elektřiny!

Elektřina se má lidem vypínat na 3 až 4 hodiny denně, vymyslel Brusel, jak oznámila italská státní tisková agentura NASA, a tak, aby si už žádný občan nemohl dovolit mít doma zapnuté dva elektrické spotřebiče! Když perete, nebude smět vařit, ani koukat na televizi, ani poslouchat rádio, ani mít zapnutou ledničku, a nebo bojler na ohřev vody! Když se Vaše dítě bude učit u počítače, budete mít doma černou hodinku! Nařízení se podle Italů chystá Brusel vytroubit do světa začátkem října z Prahy! Kde se tou dobou bude konat velká porada o energiích u Síkely, nebo Fialy,

Česko a další země východní EU tak budou podle nařízení muset snížit spotřebu elektřiny svým občanům více v průměru, než  západní Evropa svým občanům, a to proto, že na lidé Východě EU v posledních letech, na rozdíl od Západní Evropy pilně  a levně pracovali a takřka vůbec nežili ze sociálních dávek, a tak východní průmysl spotřebovával v poměru více elektřiny než lidé! Nejvíce samozřejmě na tomto nařízení Bruselu vydělá Německo, které si ani není schopné vyrábět dostatek vlastní elektřiny! Zde máte grafické přehledy spotřeby a výroby elektřiny jednotlivými zeměmi v posledních letech od Mezinárodní agentury pro Energie: ItálieNěmeckoFrancieČeskoSlovenskoMaďarskoPolsko . Z porovnání grafů výroby a spotřeby snadno zjistíte, že nejvíc bude bito Slovensko, které prudce zvýšilo svoji výrobu elektřiny, a přitom o moc nezvýšilo svoji spotřebu. Snížení spotřeby za roky 20 a 21 jsou ovlivněná nařízeným vypínáním průmyslu COVID! Teď průmysl zase v Česku a na Slovensku pracuje, a tak ho Brusel nařídil zavřít, aby si jeho úředníci mohli více topit ve svých luxusních  kancelářích! Jakmile porovnáte výrobu a spotřebu elektřiny v Německu zjistíte, že oba ukazatele v Německu trvale klesaly, stejně jako ve Francii. Východní Evropané,  kteří živí Evropu svými levnými mzdami, svou těžkou prací, mají teď mít doma méně elektřiny, než západní Evropané, a ještě za ni mají platit vyšší ceny!

Česká vláda lidojeda Petra Fialy tomu všemu včera večer nasadila pověstnou Bruselskou korunu, a nařídila, aby Češi platili vyšší nejnižší cenu elektřiny, než v západní Evropě. Brusel nařídil, že cena elektřiny v EU může být nařízena jako nejvýše 5 korun za KWh, a Fialova vláda včera oznámila, že v Česku zavádí cenu 6 korun za KWh! Fiala se včera večer veřejně chlubil v televizi, že Češi budou mít zastropovanou elektřinu, a ani slovem nepřiznal, že o 20% dražší než povolila  EU! Výrobní cena 1 KWh elektřiny v Dukovanech je přitom 50 halířů  a v Temelíně 85 halířů!

Proč vláda takto dře Čechy drahou elektřinou? Odpověď včera dal Bruselský komisař pro finance Johanes Hahn – Ten oznámil, že příští rok dojdou Bruselu všechny peníze, a že tak veškerou finanční pomoc Ukrajině budou místo Bruselu platit Kyjevu vlády jednotlivých zemí EU. Podle komisaře Hahna, není žádná šance, že by Brusel měl příští rok na financování Ukrajiny nějaké peníze, a proto budou muset země EU platit okolo 9 až 18 miliard EUR v hotovosti Kyjevu, aby nezkrachoval! (9 miliard zaplatil letos Brusel za půl roku, proto 18 za celý příští rok.) Hán doslova řekl, že všechny země EU budou muset tyto miliardy platit Kyjevu, protože to šéfové zemí G-7 slíbili!

G-7 jsou USA, Kanada, Japonsko, Německo, Francie, Itálie a Velká Británie! G-7 nařídí a český premiér Petr Fiala v Praze poslušně zahýká, jako oslík z pohádky se otřese, a peníze z českého státního rozpočtu se budou poslušně kutálet k oligarchům na Ukrajinu, jak G-7 nařídila. Tak tomu se v Pražské kavárně říká Česká státní suverenita. Mezi lidem se tomu říká – hůř než za Protektorátu! Česko obyčejně platí 2-3% bruselských plateb. Tato výše je dána počtem obyvatel a velikostí HDP. Příští rok by tak Česko mělo Kyjevu zaplatit podle komisaře Hahna 180 až 540 milionů EUR (4,5 až 13,5 miliardy CZK) jen na přímé finanční pomoci!

Za zastropováním elektřiny pro Čechy na 6 korun bude muset vláda Petra Fialy zaplatit o 26 miliard korun méně, než kdyby ji zastropovala na 5 korun, jak požadovala EU. 50% nákladů na zastropovanou elektřinu má Českému státu podle Petra Fialy vrátit mimořádná daň. Z uvedeného plyne, že Fiala zastropováním elektřiny na 6 korun ušetřil 13 miliard korun. A teď pozor – jak včera oznámil Bruselský komisař Hahn – všechny země EU budou muset platit miliardy Ukrajině, protože Bruselu došly peníze. A na Česko, jak jsme vypočítali z celkové částky nejspíš připadá 13 miliard korun! Fiala tak ušetří na elektřině pro Čechy 13 miliard, zahýká, otřese se a 13 ušetřených miliard se začne kutálet na Ukrajinu přesně podle nařízení G-7!

Na závěr neúprosná čísla – výrobní cena elektřiny z atomových elektráren 50-85 haléřů. Dlouhodobá průměrná výrobní cena elektřiny v Česku je asi 1 Koruna 60 haléřů na KWh. Prodejní cena elektřiny Čechům 6 korun. Z rozdílu cen se dotují bruselští bankéři, úředníci a politici, a válka na Ukrajině. Proto musíme mít tak drahou elektřinu, protože ONI by jinak neměli svoji vysokou životní úroveň. Jsme jenom pro ně jenom oslíci!

Ostatně právě proto soudím, že Bruxelae musí být zničeno ještě dříve, než z náš všech nadělá své Osly! 

Michal&Petr
https://bit.ly/3RWejUI

sdílet na

30 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Ladislav
13. 9. 2022 17:02
Ohodnotit příspěvek :
     

💤 EU? Nevlezli jsme dobrovolně do blbákova? Už aby se ta fašistická sekta rozpadla! Zlatý socialismus, opravdu zlatý!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
13. 9. 2022 17:10
Ohodnotit příspěvek :
     

No, jestli si toto vše nechají lidé v této kolonii líbit, tak potom už nikdy nebude z tohoto bor..lu cesta ven. To snad ani není možné a hlava mi to nebere co s námi ti kolonizátoři dělají. Lidé, haló budíček.

sizok
13. 9. 2022 17:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Absurdistán.

Masunta
13. 9. 2022 19:30
Odpovědět  sizok

Kam se podělo pozlátko kapitalismu? Kam odletělo ? Do sionpekla ?

Lev Prch
13. 9. 2022 19:58
Odpovědět  Masunta

Nemyslící si myslí, že nikdo nemyslí. Myslící to vědí.

Lev Prch
13. 9. 2022 17:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak tohle je ta demokracie a prosperita slibovaná záchodem?!?!?!?!🤮🤮🤮🤮🤮
Tu si strčte do prdele a můžete u toho kukat!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
13. 9. 2022 18:05
Odpovědět  Lev Prch

My pro ně nejsme absolutně nic, pokud nic neuděláme, oni nás spláchnou do ha.zlu. Ta arogance z Bruselu čiší z pohledu každého z nich. Nu, asi si říkají, jak si ti otroci ustlali tak si lehnou. Na Badatel.net je dnes článek, tuším Vernona Colemana, dost od něho čtu na http://www.otevrisvoumysl.cz, a ten také upozorňuje, že pokud se lidé nevzchopí do konce roku a nezmění svůj osud, můžeme si hledat tu správnou záchodovou díru a spláchnout se. Zdravím přítele z Čech.

Lev Prch
13. 9. 2022 18:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Zdravím přítele z Moravy,
máš pravdu, chce to demonstrace ve stejnou dobu a po celé ČR a to co nejčastěji a nejlíp do Vánoc.A do toho by měly odbory svolat Generální stávku a pokud by ani tohle nezabíralo,tak už jen regulérní defenestraci 👎👎👎👎

JURA
13. 9. 2022 19:11
Odpovědět  Lev Prch

Odbory se Středulou jsou provládní jinak by už dávno bylo horko v ulicích , Středula svým chováním má za úkol odbory znemožnit , dá se říci zrušit . České odbory šestá strana pěti blbů.

Lev Prch
13. 9. 2022 19:27
Odpovědět  JURA

Já pořád doufám, že to tak není.Pokud ano,tak je můžou rovnou zrušit 👎

Masunta
13. 9. 2022 19:31
Odpovědět  Lev Prch

Sláva, sláva, sláva. !!! … psych rady dává… Co když nezabere defenestrace ?

Lev Prch
13. 9. 2022 19:37
Odpovědět  Masunta

F73+A52+F22+F100+F102+F104+F200+F600+F800+F801+Q56+G10+N393…..dumkopff,alias Masunta -Mardoch 👎👎👎👎

janle57
13. 9. 2022 18:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Už to konečně začíná !! Rychle nakoupit petrolejky,svíčky a další obdobný materiál,
v 20.00 zalézt s celou rodinou ve svetrech,termoprádle a kulichem na hlavě pod
peřinu a vydržet tam do rána,protože bude stejně tma a při svíčce se blbě čte dětem
pohádka na dobrou,realita ráje na zemi jménem EU pro všechny,kdo tam žijí,právě začíná !!
Ale my se semkneme,my to vydržíme,nás ten Putin nedostane,kapitalismus si rozvracet
nenecháme !!

Gales
13. 9. 2022 18:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Demonstrace 28 – poslední šance na změnu…

Lev Prch
13. 9. 2022 18:47
Odpovědět  Gales

Poslední šance je defenestrace.

Ceremian
13. 9. 2022 19:26
Ohodnotit příspěvek :
     

rubriku pohádky pro Lva ze zoo bych sem dal 😀

Lev Prch
13. 9. 2022 19:31
Odpovědět  Ceremian

F73+A52+F22+F100+F102+F104+F200+F600+F800+F801+Q56+G10+N393…..dumkopff,alias Masunta -Mardoch 👎👎👎👎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ceremian
13. 9. 2022 19:34
Odpovědět  Lev Prch

Jo vlastně Spamér promin Déžo

Lev Prch
13. 9. 2022 19:44
Odpovědět  Ceremian

Dežo Masunta -Mardoch ze ZOO a jeho “””ynteligentní příspěvky”””” 👎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
VÁCLAV
13. 9. 2022 19:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlavně je třeba probudit ty cumdomobilu.Ja jsem si po válce už něco takového zažil, ale měli jsme kamna a barák z vepraku který nepromrzl.A že tenkrát byla sakra zima.Jak to bude dnes kdy 3mil. lidí bydlí v panelacich? My staří to nějak doklepeme i s tou kosou. Ale jde právě o ty mladé.

Misa z Moravy
13. 9. 2022 19:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Není to fake? Takovou hovadinu nevymyslí snad ani Brusel.

Lev Prch
13. 9. 2022 19:45
Odpovědět  Misa z Moravy

Švýcarům hrozí vysoké pokuty za nešetření podle pravidel fašoEU,tak čemu se divíte?

Misa z Moravy
13. 9. 2022 20:00
Odpovědět  Lev Prch

Švýcarsko není členem EU. Opatření si zavedli sami.

Lev Prch
13. 9. 2022 20:14
Odpovědět  Misa z Moravy

Blbost nemá hranice.

Frankie
13. 9. 2022 22:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Já doufám, že do té doby bude zločinecká a kolaborantská fialová vláda v hajzlu a prozatimní vláda ihned vypíše referendum o výstupu z toho bordelu jménem EU.

jirik
14. 9. 2022 07:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen by mě zajímalo, zda to nařízení o použití jednoho spotřebiče, platí i pro živnostníky, firmy, nadnárodní koncerny,….

Lze předpokládat, že dost firem se bude účastnit hry – snížím spotřebu ve firmě o 10 procent – v jedné takové jsem i pracoval….

Pak bude dost zajímavé, až ve firmách nepůjde elektrika 3-4 hodiny……nebo že by jim bruselon udělil vyjímku a umožnil pořídit vlastní elektrárničku na ty 3-4 hodiny výpadku…..a mohli používat i více elektrických spotřebičů ve stejný čas?!

*****
Dežovi sa snívalo
Bolo to ešte v zime.
Starý Dežo sa ráno zobudí a v byte je teplo.
Chytí radiátor, je horúci, pustí vodu, tečie aj teplá, zažne svetlo, svieti, pustí plyn, plyn ide…
Celý rozrušený kričí na ženu:
– Arana! Vstávaj !! Sláva, komunisti sa vrátili.

me2d44
14. 9. 2022 08:51
Odpovědět  jirik

Už jen za ten krásný fór v závěru! Dávám 👍🤣

V Čech
14. 9. 2022 09:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Vzpomenete si někdo na Dr. Miroslava Sládka? Ten o EU a NATO věděl své už před 30-ti lety. A říkal nám to na náměstích…

konzerva
14. 9. 2022 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

V pondělí si umejeme pravou nohu, v úterý levou a ve středu p.del. Ve čtvrtek spláchnem záchod, v pátek nic, to se šetří na víkend. V sobotu si vypereme spodky a v neděli si zalijeme teplý kafe.

oldoo
14. 9. 2022 11:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Bože,proč takové bláboly zveřejnujete,jak někdo pozná,kolik mám zapnutých spotřebičů,to budou stát agenti před každým domkem?