blogvideo

86 POŠTA ZA RAKUŠANA: PLATÍ ZA HOVÍNKOVOU DÍLNU – VLÁDNÍ “POSE*OVÉ” – JAK SE “VYRÁBÍ” PREZIDENT

Víte, že krachující Česká pošta posílala peníze firmě fotbalisty Čecha a platila i projekt “Hovínkárna”? Víte, že z novinářů se stali módní policisté, které na demonstraci nejvíc zajímá bunda šéfa opozice? A víte, že při vítězství Petra Pavla slavili novináři mnohem víc, než jeho tým? A že se prezident na Hrad připravoval čtyři roky?

sdílet na

32 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
PENNYS
9. 4. 2023 16:48
Ohodnotit příspěvek :
     

“V Cec chách “není umění se stát prezidentem!! Stačí když všechny média si podmaní určitá část politických komediantu ,neziskovky( bakala séroš ) a podobné poloopice s Q 50 AJETO!

Pedro
9. 4. 2023 19:22
Odpovědět  PENNYS

V Čechách se dá hlavně každý koupit za deset korun. Ubohý národ, bohužel.

jiří
9. 4. 2023 19:42
Odpovědět  Pedro

Když máte příjem 300.000 Kč a za týden ušetříte akorát 1 kg mouky…
https://t.me/news_22_faraon/19009

Albi
9. 4. 2023 21:09
Odpovědět  jiří

Která se ještě se uloží do ledničky. Kde rychle zvlhne a rychle taky zplesniv!
Šetřit se musí, ať to stojí cokoliv. 🙂

9. 4. 2023 23:22
Odpovědět  Albi

Už nemám sílu při spatření toho úspěšného výsledku lobotomie ani sprosťačit.

Pijack
9. 4. 2023 18:34
Ohodnotit příspěvek :
     

My jsme tak blbý národ, až to tříská dveřmi. Nikoho to nerozčiluje. Nikdo se neozve. Naši zastupitelé mlčí a Rakušanovy rozkrádačky přecházejí mlčením. Kdyby ten vykulený svazák a lempl Rakušan ukazoval každý den v médiích své výkaly a účtoval si za jedno lejno půl milionu, tak naše média tuhle urážku veřejnosti a daňových poplatníků budou ještě komentovat jako odpor proti Putinovi… a nic se nestane. Žádný státní zástupce nepodá na Rakušana žalobu. Žádný soud ani policie nezahájí proti těmto lidem s nasupenými manýry trestní řízení. Urážky na adresu obyvatelstva nejsou trestné a poslancům v opozici to nevadí. I poslanec může přece podat žalobu na jiné politiky za tyhle urážky, což financování těchto nemorálních aktivit je rozkrádání státní kasy a ne že není. Tady mne opoziční poslanci dokazují, že je jim šumák naše cítění a že mají s vládnoucí elitou jiné vztahy, než nám na oko předvádějí. A co ty “morální veličiny a celebrity”? Oni nevědí, že sosají naše daně? A pak chtějí od nás projevy slušnosti? Oni jsou opravdu idioti, že nevědí odkud ty prachy pochází? Všichni ti, kteří si zvykli na dotace jako herci, sportovci… nevědí o původu peněz NIC?

sergej
9. 4. 2023 19:32
Odpovědět  Pijack

Ne neví, ale “znají cukrárnu.
Trestanec 9.4.2023  12:06:52 
https://pravyprostor.net/ministryne-vnitrni-valky/#comments

unor 2022
9. 4. 2023 18:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokud tu nekdo nazyva Bakalu ci Sorose poloopicemi, tak jaky zlomek opice bychom museli pouzit na ceskeho volice? Strasne pomyslet.

sergej
9. 4. 2023 19:35
Odpovědět  unor 2022

Nejen, tady nám je belzebub vyloupl.
https://www.pi-news.net/2023/01/george-soros-und-die-herrschaft-der-kakistokraten/
Dole v pravém rohu máte případně “translate

jiří
9. 4. 2023 18:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak se vlastně podařilo, že většina bezmyšlenkovitě souhlasí a podporují očividné zlo a nesmysly. Jak se podařilo, že okupace našeho národa s konečným cílem našeho vyhlazení a statisícovými našimi obětmi je málem oslavována a národ, který za naše přežití zaplatil statisíci svých životů je nenáviděn?
https://www.novarepublika.online/2023/04/jejich-komunista-je-lepsi-nez-nas-komunista-aneb-neco-o-strategii

jiří
9. 4. 2023 19:15
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image
comment image

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JKkklkkkkk
10. 4. 2023 14:21
Odpovědět  jiří

Zrusenim filialek posty se okamzite zhorsi obsluznost zakazniku a prodlouzi se cekaci doba na vyrizeni az do nekolika hodin. To je zamer, aby lide pak snaze prijali bezhotovostni platby a vyplaty.
Vsude to jde uz ted do prdele. CSSZ mi dluzi duchod za 5 kvartalu a stiznosti a reklamace jsou bez ucinku!
Nemate nikde odvolani a nastavili si to tak, ze zadna stiznost nemusi byt ani prijata, protoze nesplnuje nalezitosti podle predpisu – nema elektronicky podpis, atd.
Vy potrebujete dluzeny duchod a oni odpovi kravinou, ktera nic neresi. To je ta prebujela sprava zlocinecke mafie!

Gales
9. 4. 2023 19:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle nemá obdoby jak si s námi ti hajzlové vytírají zadek.Lidi jsou v šoku co všechno si ti hajzlíci,z moci úřední,dovolují.Doufám že jim to jednou sečtou a podtrhnou. Židli?

Vaska
9. 4. 2023 19:33
Ohodnotit příspěvek :
     

z jiného soudku pro “zasmání” – https://t.me/to_je_nas_svet/10385

jiří
9. 4. 2023 20:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Podčlověk.
https://vk.com/wall746823626_251

Jozef
10. 4. 2023 01:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Na čase, aby nás prišli Rusi znovu oslobodiť.

Vanja
10. 4. 2023 06:01
Odpovědět  Jozef

Co by z nás Rusové měli?

Jozef
10. 4. 2023 11:32
Odpovědět  Vanja

Keď sa očistíme od kdejakých predajných zmrdov typu Naď, Heger, Čaputa, Rakušan, Fiala, Pávek, …, tak dva inteligentné slovanské národy, ktoré veľmi radi spolupracujú a pomáhajú si s ostanými navzájom. Len si spomeňte, koľko zaujímavých a prospešných projektov kedysi budovalo ČSSR po celom svete. Koľko technológií sme pomáhali zavádzať, aké výrobky vysokej pridanej hodnoty sme exportovali. Naozaj si myslíte, že Češi (samozrejme Moraváci, Slezania, …) a Slováci nemajú čo ponúknuť, a že oba národy sú vo svojej podstate len agresívne a imperialistické onuce svojich anglosaských pánov? Ja viem, že povstanie proti anglosaskému a domácemu fašizmu budeme musieť iniciovať sami. Verím, že do Ruského sveta máme čo priniesť a nebude toho málo.

Pavel z Moravy
10. 4. 2023 14:13
Odpovědět  Jozef

Pane Jozefe, po volbách v ČR jsem četl článek mladého politika z Národní demokracie, myšlenky skutečně na úrovni, pana Adama Bartoše. Silně na mne jeho obsah slov zapůsobil. Mohu li na dálku posuzovat člověka, tak tento inteligentní mladík je skutečně třída, protože slova řeknou hodně. A on neuráží, ale vysvětluje. Jenže těchto lidí je ve společnosti málo a proto máme to co máme. Vypadá to pesimisticky, ale nejen vypadá, ono to tak je. Cožpak nevidíte duševní úroveň mladé generace a konkrétně našeho národa? Stále si myslíte, že s těmito lidmi lze ještě něco slušného stvořit? Sám pan Adam Bartoš, předpokládám, že velice nešťasten říká něco v tom smyslu, toto jste chtěli, tak to máte. A musím říci, že jsem tenkrát cítil jak po prohraných volbách z tohoto mladého muže čišel smutek a beznaděj. Sakra, probuďte se všichni, tento národ na víc než předvádí nemá. Mladí byli k takovému životnímu údělu vychováni, nikdo tomu nezabránil. Je zbytečné plakat nad rozlitým mlékem. V současnosti zůstaneme kolonií pod protektorem z Bruselu a USA, který padá na úplné dno. Ale jinak jste to samozřejmě napsal pěkně. Ale je to neuskutečnitelné, bohužel. Howg.

Pavel K
10. 4. 2023 14:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

👍 👍 👍 👍

Jozef
10. 4. 2023 15:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tu by som mal také dve drobné pripomienky

  1. z psychológie je známe, že stačí 25% presvedčených, aby so sebou stiahli ostatných (tu som si nie istý, či dokonca aj menej)
  2. komu pomôžu porazenecké reči a postoje, že by našim nepriateľom?

Národ sám o sebe nie je zlý. Ani mládež nie je stratená. Koľko z ľudí je pracovitých a snaží sa vychovávať k hodnotám svoje deti, cez všetky ťažkosti, ktoré im hádžu pod nohy politici? Koľko detí je pracovitých, a síce sa politicky nevyjadrujú, ale sú šikovné a je dokonca radosť s nimi spolupracovať? Veľa, ja sám poznám niekoľko takých, ktorí nielen zarábajú, ale vedia aj pomôcť a nenaťahujú za to hneď ruku. Človek vo svojej podstate nie je zlý. Zlým ho robí až výchova a zlý príklad. Mnohí sú jednoducho len oklamaní.
Je zrejme pravda, že budeme musieť nejaké “zhnité listy” obtrhať, ale … v celej histórii oboch našich národov boli časy také, aj také. Prečo si všetci myslia, že práve dnes sa v týchto “hovnách” musíme utopiť? Nedostali sme sa von už aj z väčších? Kde ostala (niektorých) pamäť (dejiny nič?) a hrdosť?
Nechcem byť patetický, ale možno nevyhráme a naozaj je nám koniec. No, keď sa vzdáme, tak ten koniec nebude “možno”, ale “isto”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
10. 4. 2023 17:18
Odpovědět  Jozef

👍 👍 👍 👍 🙋‍♂️

msot
10. 4. 2023 20:13
Odpovědět  Jozef

Vychovávat můžete jak chcete, když přijde indoktrinace školou, sdělovacími prostředky sociálními sítěmi,… Děti jsou proti vlastním rodičům. Můžete jen doufat, že jim to postupem času dojde. To už tady ale bude další zástup těch mladších zblblých.

Jozef
10. 4. 2023 22:53
Odpovědět  msot

Nemajte strach. Je tu s nami “matka príroda”. Veľa ich odpadne, ale veľa sa ich vráti naspäť. Pud sebazáchovy je mocný nástroj.
USA a UK strácajú pôdu pod nohami. Keď nebude ich, nebude mať kto financovať všetky tie zhovädilosti, ktoré mrzačia (nielen) mládež. No a keď ich nebude mať kto bezpracne podporovať, tak buď zdochnú od hladu alebo sa zobzerajú a začnú byť užitoční.

Pavel z Moravy
10. 4. 2023 20:47
Odpovědět  Jozef

Pane Jozefe, tady by muselo dojít k tomu, že by téměř u každého jednotlivce započal duševní růst, který by se poté zhmotnil do celku a vytvořil masu důstojných a vyzrálých jedinců v rámci celé společnosti. Já nemám nic proti optimistickému pohledu na situaci, ale myslím si, že v celé naší historii ještě nikdy nebyla děcka tak indoktrinována, jak to vyjadřuje ve svém příspěvku přispěvovatel msot. A jeho poslední 2 věty říkají vše. Ale samozřejmě, naděje umírá poslední.

Jozef
10. 4. 2023 23:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

Viete, ako dlho trvalo Putinovi, kým poslal mimovládky z krajiny kadeľahšie? Kým zakázal propagáciu sexuálnych zhovädilostí medzi mládežou? Kým si mohol dovoliť spraviť poriadky v Sýrii a na okrajine? Niečo cez 20 rokov, a to si Rusi žiadnu “demokratickú revolúciu” nevyštrngali ako my. Gorbačov a po ňom Jelcin zoslali na Rusov také ekonomické podmienky, že tí mali taký pokles pôrodnosti a obyvateľstva, že ani cez WWII taký nebol. A sú tu, a bijú sa (aj za nás). A to ešte stále nie sú plne suverénnou krajinou.
Čo sme si v 89 vyštrngali a neskôr navolili do parlamentu, to si hold budeme musieť vyžrať. Po každej noci však príde ráno. Je len na nás, či bude aj slnečné.
Keď to zhrniem, tak netreba sa len vyhovárať na mladých. Veď koľko dospelých volilo tých anglosaských lokajov? U nás volili Matoviča s argumentom “aspoň bude sranda”. Mnohým už z tej srandy zabehlo a zadusili sa. No a iní už žiadnu srandu nechcú zažiť do konca života. Takže (už sa opakujem) je to len na nás. My sa musíme biť tam, kde sme. Pomaly otvárať oči svojim známym. Prídu ďalšie voľby u nás aj u vás. Tie ukážu, či už sa väčšina z tej “srandy” vyliečila. Mne sa zdá, že tých “smiechuchtivých” ostane veľmi málo.

Standa
10. 4. 2023 06:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Rád si postojím ve frontách. Dává mě to dost času na přemýlení, jak někoho nakopat do prdele.
Mimochodem , když žena na Hrad tak vždy Bobo!

zuzana
10. 4. 2023 12:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Švýcarsko přestává doporučovat očkování proti COVID-19

https://aktax.cz/svycarsko-prestava-doporucovat-ockovani-proti-covid-19/

orinoko
10. 4. 2023 12:56
Ohodnotit příspěvek :
     

orinoko
orinoko
10. 4. 2023 10:52
Awaiting for approval
Co říci? Autor jde po falešné stopě. ONI si dělají co chtějí, protože MY jim to umoznujeme.
60% národa se nachází v kategorii konzumních hotentotu, jejichž jedinou vážnou existenční starostí je dobrý příjem kapolzi, manipulaci a tzv. zábavy.Par exotů na tom nemůže nic změnit, protože se ještě dělí na zabodance a odmítace, vlastní pískoviště a mediální sviště, trudmomyslne a smyslné.
Emerice vládne totální zadní zvonková, kterou jeho squaf označuje za nejlepšího prezidentistu všech dob a když světu sdělují společně svoje et orbi, tak se tento ocitá ve světě teleblbies.
Prostě a jednoduše: Blbec nemá šanci zjistit hloubku svojí debility, protože tato mu neumožňuje domyslet celkovou katastrofu zapříčiněnou jím samým. Tudíž všechno bude pořád dokola. I ten sestupný trend tzv. zástupců lidu v politice. Chovej se jako suverén, zalez velmi lubrigantne do dítě největšího světového hlupáka a kyvej… ia ia ia ia…
A teď: A my všichni sborem za největším volem!!

PENNYS
10. 4. 2023 14:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Dobře se u nás žije jen politikům a Ukrajincům????? DOBŘE?TO JE PĚKNÁ BLBOST!!!POLITIKUM SE ŽIJE “VÝBORNĚ” DOBŘE JE ZA TŘI.

008AV
10. 4. 2023 15:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale ! Mladí dezoláti snažící se trumfnout (pozřet) jeden druhého, aby vynikli, co zde pomáhali nainstalovat skvělý mediální a lobystický produkt – soudruha agenta, předsedu MO KSČ v socialistické armádě, Pávka a jeho vizi IQ 107 – KLID a Řád, se budou po čase velmi, ale opravdu velmi divit, až se budou všechny tyto aktivity a jejich následky pro celý český národ pro futuro vyhodnocovat ve smyslu právního státu, který zde momentálně nefunguje, tedy právního řádu ČR. Castis omnia casta ! Nikoliv In omnia paratus…

sergej
10. 4. 2023 22:24
Odpovědět  008AV
sergej
10. 4. 2023 22:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Pošta a rubeš. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=5qoO_Pgy6ws