blog

Glenn Beck předpovídá budoucnost Ameriky   

Glenn Beck předpovídá budoucnost Ameriky                                                                                                                                         

Amerika skončila. Trumpovo zatčení a konec petrodolaru jsou milníky konce americké hegemonie  Poprvé v historii USA byl americký prezident obžalován ze zločinu. „Do roku 2025 budeme ve válce, zažijeme pád měny a budeme žít v policejním státě. Listina občanských práv a svobod přestane platit. Budeme zkrátka žít ve světě šílenců,“ řekl Glenn Beck Tuckeru Carlsonovi na televizi Fox News v reakci na obvinění Donalda Trumpa. „Amerika skončila“ dodal Glenn Beck, který je přední americkou mediální osobností, politickým komentátorem, autorem a spoluzakladatelem společnosti Blaze Media, čili zpravodajské a zábavní sítě, dostupné v televizi, rozhlase a na internetu. Je vůdčím konzervativcem a oddaným obhájcem ústavy, individuálních svobod a volného trhu. „Donald Trump přestal být člověkem. Stal se symbolem. Symbolem průměrného, každodenního chlapa, který je mocnými na každém kroku ždímán, pozoruje, jak ti druzí a velcí ždímají velké banky a jejich společností – a to, co by u všech jiných bylo důvodem k uvěznění na 25 let – jim, protože jsou součástí elity, beztrestně prochází“.

Z Herland Report přeložil Lubomír Man

sdílet na

29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
jiří
9. 4. 2023 13:57
Ohodnotit příspěvek :
     

M.t. O rozdělení Československa.
https://www.facebook.com/100084617054786/videos/607011268115050/

Vanja
9. 4. 2023 21:19
Odpovědět  jiří

Neústavně rozdělná ČSR, bez právních náležitostí, zejména předběžného referenda.

9. 4. 2023 23:07
Odpovědět  Vanja

Kdyby proběhlo referendum, mohlo by to dopadnout mnohem hůře. Většina Čechů by byla proti rozdělení, většina Slováků pro rozdělení, ale protože Čechů je více, k rozdělení by nedošlo. Schválně, jak myslíte, že by se to vyvíjelo dál?
Proto, pokud referendum, pak dle mého, s přihlédnutím právě k této okolnosti (početní stav 2:1 pro Čechy) buď pro federální vládu závazné referendum pouze na Slovensku, nebo počítačem na principu náhodnosti vybraní občané jak z Čech, tak ze Slovenska, o počtu dejme tomu na každé straně půldruhého milionu občanů. Jinak by referendum nebylo ničím jiným než trikem; v reálu podfukem na Slováky. Protože je obecně známé, že většina Čechů byla proti rozdělení, zatímco většina Slováků pro. Což ostatně vím i z osobní zkušenosti z mnoha rozhovorů přímo se Slováky. Na Slovensku.
Proto buďme rádi, že to dopadlo jak dopadlo a nemusíme se na sebe – až na pár výjimek tu českého, tu slovenského šovinisty – mračit a plivat po sobě.
P.S. Jak Klause nemusím, tak v tomto směru – rozdělení republiky – projevil státnickou prozíravost. Proto ho ostatně mám sice za darebáka, ale ne za takovou podlou bezcharakterní swini jako Všaška Ikonu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
tupý hulvát
10. 4. 2023 07:27
Odpovědět  Vanja

No,já si pamatuji,že parlament se nedomluvil prakticky na ničem,co nějak souviselo se vztahem Čechů a Slováků.A že oni politici a my nic?Koho jsme si tenkrát zvolili,toho jsme měli a stejně tak dnes.

10. 4. 2023 09:24
Odpovědět  tupý hulvát

Slováci v parlamentu sabotovali co se dalo, kdy se dalo, a jak se dalo, cokoli kdykoli. Na druhou stranu není divu, když jim tam Všašek Idol zlikvidoval co mohl a zařídil jim skokovou nezaměstnanost. Nebylo by rozumné vzít si nich příklad a trhnout se od Práglu? Škody které napáchal na nepráglu jsou už nevyčíslitelné, kam se ně hrabou škody které natropil Všašek na Slovemsku.

jiří
9. 4. 2023 14:00
Ohodnotit příspěvek :
     

V roce 2020 poprvé zveřejněný dokument o hloubkových zbraních, který vydalo Ředitelství pro vědu a technologie SOCOM, obsahuje seznam přání takříkajíc hraček nové generace, které chce vojensko-průmyslový komplex nasadit, aby jeho nejelitnější vojáci mohli efektivněji „lovit a zabíjet své cíle pomocí laserů, robotů, holografů a dalšího sofistikovaného hardwaru“.
https://aktax.cz/vlada-usa-pouziva-deepfakes-k-vedeni-psychologicke-valky-proti-verejnosti/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Janaz
9. 4. 2023 14:32
Ohodnotit příspěvek :
     

200 rokov sa amíci utvrdzujú v tom, že 1. dodatok je ich písmom svätým, záväzným pre všetkých, že na ochranu tohto dodatku a jeho presadzovanie v realite majú v každej rodine celý zbrojný arzenál, a keď dôjde k tomuto nacistickému prevratu, tak sú ticho????

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
BB Rad
9. 4. 2023 14:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak a už ju smyčí na ARO , stav — bez prognózy. Nepomože nic

Pavel z Moravy
9. 4. 2023 15:39
Odpovědět  BB Rad

My v tom již jsme, nepomůže nic.

Teuton
9. 4. 2023 14:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte, co je zajímavé ? Že mezi nejvíce nenáviděné české politiky patří dvě ženy. Obě – díky pohodlnosti – rezignovaly na vlastní děti. Pekarová, která si ze zoufalých lidí otevřeně dělala srandu a urážela je svými “dvěma svetry.” A Černochová. Frigidní a stupidní samice hyeny, která sama nikdy nic nevyprodukovala, vyjma hromady exkrementů, přesto si do své arogantní držky brala olympijského vítěze Svobodu.

zdena
9. 4. 2023 16:01
Odpovědět  Teuton

Jak římští senátoři, tak prvorepublikoví poslanci, nuseli být vážení, bezúhonní občané. Kdybychom si dnes dali tuto podmínku, bude senát i sněmovna zívat prázdnotou…..

Autor
9. 4. 2023 20:52
Odpovědět  zdena

Prvorepublikoví poslanci a vážení, bezúhonní?
Ani náhodou. Jejich chování vůči obyčejným lidem bylo velice podobné tomu dnešnímu, byla spousta skandálů … Za všechno hovoří jednání v době kdy se jednalo o celou budoucnost ČSR v období nadcházející okupace Němci. Jediná strana která tehdy DŮSLEDNĚ jako celek chtěla bránit republiku, byla ta komunistická.
O římských senátorech by se dalo rovněž velmi diskutovat.

10. 4. 2023 10:57
Odpovědět  Peter 008

PRVNÍ PROJEV KLEMENTA GOTTWALDA NA PŮDĚ PARLAMENTU (21.12.1929)https://www.moderni-dejiny.cz/clanek/prvni-projev-klementa-gottwalda-na-pude-parlamentu-21-12-1929/

Toto by se mohlo přednést těm našim lidumilným vládcům dnes…

Ferko
9. 4. 2023 22:16
Odpovědět  zdena

Ve vládě a Parlamentu tehdy nebyly žádné ženské. Po revoluci se to změnilo a s tím začaly velké problémy. Co baba, to průser. By mě zajímalo, proč se ty nejhorší blběny vždycky tak tlačí na silová ministerstva. Ovšem Černochová, to je případ. Viděl jsem její vystoupení s Leopardíkem Válkem. Vážení přátelé, bylo mi smutno a stydno, jak se takový hloupý a trapný tvor může stát v Česku ministrem.

Hanina
10. 4. 2023 11:34
Odpovědět  Ferko

Právě proto, že jsou tito tvorové hloupí a trapní, jsou v České republice ministry…😪

Autor
10. 4. 2023 18:14
Odpovědět  Ferko

Byly tam ženy, to se pletete. Volby 1929
Marie Jurnečková-Vorlová (ČSSD)
Milena Šmejcová (ČSNS)
Anna Mrskošová (republ.)
Elvira Kuhnová (KSČ)
Marie Čižinská (KSČ)
Anežka Hodinová-Spurná (KSČ)
Ludmila Pechmanová-Klosová (ČSNS)
Marie Valášková (KSČ)
Františka Zeminová (ČSNS)

Dodatečné získání mandátu – i náhrada:
Rozálie Hajníková (KSČ)
Anna Chlebounová (republ.)
Betty Karpíšková (ČSSD)
Františka Plamínková (ČSNS)
Marie Stejskalová (KSČ)
Marie Vydrová (KSČ)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Volby_do_parlamentu_%C4%8Ceskoslovensk%C3%A9_republiky_1920

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
11. 4. 2023 09:44
Odpovědět  Peter 008

Tleskám!
Jenže to bylo za starejch dob, kdy ženy ještě byly ženami ne že se narodily s vdávadlem, ale mentálně.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jiří
9. 4. 2023 15:52
Ohodnotit příspěvek :
     

USA a jejich pojetí demokracie? Pouze násilí tzn.vraždy ,popravy po celém světě.Americký národ miluje násilí a úspěch utopený v krvi cizích národů a fanatický strach z komunismu a to se nezmění.

Pedro
9. 4. 2023 15:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Dlouho se nepovedla koláž jako v titulku, jak tu bezvládnou mrdku vlečou do hnoje.:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pavel z Moravy
9. 4. 2023 18:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Syn mi k situaci jaká ve světě panuje napsal- Jakoby se poznatky k dosažení lepšího světa vždy smazaly a nové generace je zjišťovaly pořád od znovu. Civilizační smyčky.

Gales
9. 4. 2023 18:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať si válčí. Ale doma.

Autor
9. 4. 2023 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli se nevzpamatujeme, totéž čeká i nás. I celou Evropu. Málokdo si uvědomuje, že i evropské země do svého HDP, který je sice k ničemu, ale stále se prosazuje, jako jakýsi ukazatel, tak tam započítávají jak příjem z PROSTITUCE, TAK Z OBCHODU S NARKOTIKY.

sergej
10. 4. 2023 02:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Jenom k tomu videu “zombie. Že prý jsou to lidé co čekají po noční na autobus. Ale tohle věřte nevěřte udělá práce na pásu v korporátu takřka s každým dříve nebo později.A to jsou schopní doktoři tvrdit že práce ve fabrice na pásu je lehká a nenáročná. 8 nebo 12 hodin sprintu. Což na pohled v 5. minutách nýmandům naprosto nepřijde.

sergej
10. 4. 2023 03:01
Odpovědět  sergej

A přidám co to je za stát korporátníků a “svjetových hlídačů demokradtůry. Největčí firma ameriky je vězeňství i s exportem do světa a už by si mohli lidé protřít oči a sundat růžové brýle aby uviděli realitu.
Trestanec 9.4.2023 12:06:52
https://pravyprostor.net/ministryne-vnitrni-valky/#comments

Pavel z Moravy
10. 4. 2023 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Přátelé, už pro jednou pochopme, že důstojnost a zralost národa jsou v dupě. Jsme koloniální útvar ovládaný škůdci cizími i domácími, jsme na dně a teď to teprve vše začne. A mohli bychom si nalhávat co chtěli, nezměníme to, protože mlaďoši mají ve velké většině prázdnotu v lebeni a naše a předcházející životní zkušenosti vzhledem k nim jsou nepřenositelné. Tak co bychom měli ještě řešit? Ať si tu svoji budoucnost tato děcka prožijí, my staří žádnou nemáme, alespoň ne v této západní žumpě. Můžete mi spílat jak chcete, v duši stejně víte, že to tak je a ani jeden mlaďoch obrácený k pochopení situace z tisícovky nic nespasí. Prostě to takhle na planetě lidí chodí, západní svět je v totálním morálním rozkladu a nikdo s tím teď nemá šanci nic udělat. Proměna osobnosti musí začít u každého jednotlivce a to přijmuté dobro každého jedince se potom může zhmotnit do chování celku. Hurá, ještě žijeme.

zuzana
10. 4. 2023 13:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Arnold Schwarzenegger se omlouvá za výroky „Kašlu na vaši svobodu“ během pandemie

https://aktax.cz/arnold-schwarzenegger-se-omlouva-za-vyroky-kaslu-na-vasi-svobodu-behem-pandemie/

Autor
10. 4. 2023 18:19
Odpovědět  zuzana

A kdy se Američanům omluví za to, že prosazoval naprosté hovadiny – viz článek o Zadornovi Prorok nebo satirik zde na webu?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
11. 4. 2023 09:50
Odpovědět  zuzana

Jako herce mám Arnolda dodnes rád přesto, že jako člověk je to bl-b. Holt si to musím oddělovat.

katango
12. 4. 2023 09:48

Jo, zvlášť v Terminátorovi jeho příchod na scénu, to se nezapomíná.