politikavideo

Žádní migranti v Evropě podle Danuše nejsou. Rakušan ale schválil jejich povinné přijímání.

Čau Praho! 🇨🇿Podle Danuše Nerudové v Evropě žádní migranti nejsou. Ministr Rakušan v té samé době protlačil migrační pakt, který zavede povinný příjem uprchlíků v zemích EU. Kromě toho paní Nerudová chce budovat prosperitu Evropy na zbrojním průmyslu. Jak už asi také vidíte, STAN je naprosto nevolitelný. 
👉 Ministr Lipavský připravuje utajovanou dohodu s Ukrajinou. Stejně tak prezident Pavel se na tajňačku schází se Zelenským. Co vymýšlí, to nikdo neříká. O takto zásadních věcech by měli s občany mluvit. 
👉 Premiér Fiala řekl, že stát tu není pro lidi, aby je vodil za ručičku. ODS si ho přesto znovu zvolila do vedení. Občanští demokraté chtějí pokračovat v asociální politice. Kromě světlých výjimek, které z ODS odchází. Někteří z nich dokonce do ANO. 
👉 Jurečka chce zrušit různé dávky pro ohrožené obyvatele. Experti varují, že kvůli tomu poroste chudoba, finanční problémy, dokonce i bezdomovectví. Pětikoalice tak pokračuje v destruktivních reformách, které přitěžují českým občanům. 
👉 Zákaz spalovacích motorů je nesmysl, který likviduje nejen evropský průmysl, ale hlavně i ten český. 80 % dotázaných je proti tomuto zákazu. Stejně jako já. Hnutí ANO proti této hlouposti bude bojovat. 
👉 Hlavní podezřelý z Dozimetru Matej Augustín dostane od Dopravního podniku 1,5 milionu Kč. Neuvěřitelné, že Zdeněk Hřib nedokázal zabránit ani tomuto. 
👉 Tím ale Zdeněk Hřib nekončí. Osud Nových Holešovic je kvůli jeho náhlé otočce názorů velmi nejistý. Praze tím hrozí nejen stovky milionů v pokutách, ale i protažení projektu o dalších x let. Hlavně, že se na sociálních sítích chlubí manipulativními a lživými fotkami údajně prázdných pražských sídlišť. To vše a mnohem víc se dozvíte v 79. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pravdomluvny
15. 4. 2024 20:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať ta pyzda zubatá nevzdělaná opisující z notesu jede na měsíc nebo líp,dva do Teplic a nechá se ubytovat v lázeňském domě Beethoven…..nebo Jirásek.
Doufám, že bude nejednou kulturně (hromadně) obohacena.👎

All
15. 4. 2024 21:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Migranti jsou taky nástrojem pro globalisty,jsou nástrojem organizovaného chaosu i násilí pro evropu,kterou takto destabilizují,vysávají,ovládají. Ale vždy působí protisíly a odpor a přibývá probuzených lidí.Proto přišel rychle i test,testování mozků pomocí covidu a vakcinace.Našli lehce svoje ovce,spočítali si je.Ale šílí vzteky i z toho,kolik jim přibylo odpůrců a vědomých,nepoddajných lidí,kteří je odhalují v jejich plánech na depopulaci a totální zotročení pomocí zneužité Umělé inteligence. Proto hledají a dosazují do vlád ty rovněž nejvíce zuřivě štěkající sluhy a poskoky,jako je tomu i u nás v podobě fialovy vlády,zuřivě štěkajících psů ve službách globalistů usilujících o jednu světovládu, pánů a otroků.Odpor roste a tohle jim nevychází a nikdy nevyjde.Schwab,Macron i Fiala s pětidemolicí u nás se stávají jakýmsi posledním výplodem krachu celé západní společnosti,směšnými svými výstupy.Vše je odhalováno a odpor roste celosvětově.Třetí světovou zahájili už taky.Zástupně,nenápadně,jakoby cizíma rukama po vzoru anglánů.Prohrávají a prohrají.

pedro
15. 4. 2024 22:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdo dal mandát tomu zmrdovi z Kolína zničit tuto zemi? Češi, opravdu jste sráči?

jirka52
16. 4. 2024 08:18
Odpovědět  pedro

Ono nejde jen o “toho z Kolína”. Sám by takto zničit republiku nedokázal. Za těch více než 30 let se jich na tom podílelo velmi mnoho…!!!

Tupý hulvát
16. 4. 2024 09:02
Odpovědět  pedro

Voliči,kdo jiný?

tonda
16. 4. 2024 09:37
Odpovědět  Tupý hulvát

Voliči na vině rozhodně nejsou, to se trošku vzpamatujte. Za zločin je vždy zodpovědný především ten, kdo jej páchá. Ty okolnosti kolem, jakože to voliči umožnili, na druhou stranu jaké mají možnosti se dozvědět, že ta realita kolem nich je fake, atd, atd. O tom můžeme vést diskuzi a vyhodnotit pravděpodobnou míru zavinění voličů, ale primárním viníkem nemůže být a není oběť, primárním viníkem je vždy pachatel. Je velmi důležité si tohle uvědomovat.

Pravdomluvny
17. 4. 2024 05:58
Odpovědět  Tupý hulvát

sOUDce Rychetský!!!!!!

cool
16. 4. 2024 08:35
Frank1
16. 4. 2024 10:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Nechci se zastavat krysy a jejich vyroku.
Povazte ovsem, ze populace Evropy je prestarla, porodnost klesa a bude klesat po ockovani jeste vice. Injekce zpusobuji neplodnost.
Nahradou nejsou primitivni cmoudi. Ti tu situaci jen zhorsi napetim ve spolecnosti. Budou uprednostnovani jako Ukrajinci. To je zamer krys a poskoku sionistu.

Kelly
17. 4. 2024 00:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Danuše – Marfuše, co slovo to shit.