politika

USA a EU připravují rezoluci k odstranění Putina od moci

Hlavním cílem Západu se v posledních letech stalo přání ovlivnit ruské prezidentské volby.

V Radě federace Ruska to dnes řekl předseda komise pro ochranu státní suverenity a předcházení vměšování do vnitřních záležitostí Ruské federace Andrej Klimov, uvádí zpravodaj PolitNavigator.

„Západ se dnes nesnaží skrývat skutečnost, že jejich hlavním cílem jsou ruské prezidentské volby. Není náhodou, že v polovině listopadu byl v americkém Kongresu předložen návrh rezoluce o neuznání prezidentských voleb v roce 2024, pokud by se jich zúčastnil pro washingtonské rusofoby nepřijatelný Vladimir Putin.

To vyvolává jednoduchou otázku: co s tím má společného Kongres USA? Nejsme protektorát USA, nemluvíme o prezidentovi Ameriky, ale o hlavě ruského státu, kterou určí pouze lid Ruské federace.

Nezákonnou výzvu k vyloučení účasti Putina na ruské moci obsahuje i zářijové usnesení Evropského parlamentu. Prakticky stejné síly požadují dostat k moci své vlastní chráněnce, včetně těch, kteří byli odsouzeni za trestné činy, včetně extremismu,“ uvedl Klimov.

https://bit.ly/3ysGRN0

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Drak
16. 12. 2021 02:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejsou to právě ti, kdo řvali až do ochraptění o ruském vmněšování do amerických voleb? Tohle pokrytectví a dvojí metr, je typické pro celý ten vychvalovný západ, odkud dnes pocházejí ta největší svintva, trávením lidí počínaje a nastolováním fašismu pokračujíc. Opravdu se řadíme k té nejhorší sebrance, která na světě existuje.

Milan
16. 12. 2021 07:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Hádám, že to Rusy tak vyděsilo, že ze samého zděšení budou volby budou trhat světové rekordy účastníků a Putin dostane nejvíce hlasů v historii Ruska.

Evžen
16. 12. 2021 08:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Bylo by to k smíchu kdyby to nebylo tak vážně,oni ti “demokraté”si myslí že si mohou dovolit vše,ale svět začíná chápat kdo je opravdový kazisvět!

Pavel
16. 12. 2021 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsou to prostě anglosasové, chorobní touhou po moci. Stačí se podívat co jejich páté kolony udělaly s naším národem. My už kráčíme vlastní zemí o žebrácké holi a většina stále ještě nic nechápe. Toto kdyby viděl prezident Beneš, tak opět odejde do azylu, teď by to ale byl východ. Naše země se řítí do absolutní záhuby a pochybuji, že bude někoho na západě zajímat jak tato kolonie dopadne. Ale naši lidé si svoji elitu vybrali sami, teď přijde doba platby. Putin a Rusko to v pohodě ustojí sráči se nacházejí úplně někde jinde.

jara
16. 12. 2021 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

President Putin se určitě nechá vyhodit válečnými štváči a vyjícími sedmilháři,psychopaty ze zahraničí.