politika

Tucker Carlson na Fox News: USA draze zaplatí za sabotáž na Nord Stream

Spojené státy mohou draze zaplatit za sabotáž na Nord Stream tím, že se stanou zemí třetího světa, řekl komentátor Tucker Carlson na Fox News, uvádí Telegram.

Americká administrativa může být zapojena do ničení potrubí plynovodů Nord Stream a Nord Stream 2, řekl moderátor Fox News Tucker Carlson.

Připomněl, že již v únoru americká vláda oznámila své přání zbavit se plynovodu zásobujícího Evropu.

“Nebude žádný Nord Stream 2, ukončíme ho. <…> Slibuji vám, že to dokážeme,” řekl Biden tři týdny před zahájením ruské speciální operace na Ukrajině.

Novinář poznamenal: “On neříká, že pozastaví dodávky plynu z Ruska do Německa. On říká, že už žádný Nord Stream nebude, my ho ukončíme, vyřadíme to z provozu, vyhodíme to do povětří.” A na otázku” jakým způsobem?” Říká: “Slibuji, že to zvládneme.” Mysleli na všechno,” řekl Carlson.

Carlson upozornil na reakci věrných spojenců Bílého domu. Takže bývalý ministr zahraničních věcí Polska Radoslaw Sikorski byl tak potěšen poškozením plynovodu, že na sociálních sítích napsal “Děkuji, USA.” Polský diplomat má podle Carlsona k Bidenovi tak blízko, že si pro svůj profilový obrázek na Twitteru vybral jejich společnou fotku.

Washington zahájil extrémně nebezpečnou hru, pokud skutečně zorganizoval sabotáž na ruských plynovodech, domnívá se novinář. Podle jeho slov je extrémně hloupé takto riskovat a vstupovat do přímé konfrontace s největší jadernou velmocí.

Podle jeho názoru by Rusko mohlo podniknout odvetu proti americké námořní internetové komunikaci. Přerušení komunikace mezi Londýnem a New Yorkem na pouhý jeden den povede ke katastrofickým ekonomickým důsledkům. Navíc v budoucnu se mohou Spojené státy stát dokonce zemí třetího světa.

„Géniové, kteří stojí za tímto případem, jako Victoria Nulandová, přemýšleli o důsledcích? I když možná přemýšleli. Možná v tom je zakopaný pes,“ dodal.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3SEHc89

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sergej
28. 9. 2022 21:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Co to je za žvásty, vy jste oběti, upadli jste na hlavičku? Profitují, ale dypstejti oligarchiády stejně na své oběti doma kácí bobek.

…:yes: Eflové se asi činí když jim roura žhavá nebo duté hlavy paliv “softwéru na ozvěnu neberou.

Vzdělaní inkluzkami expertních exotů si nedají pokoj s těmi asi postiženými celoživotním úrazem popírání fyziky i světa jako takového šarádami kabinetníků, že jo. Trantada dá :wacko: :yahoo: :yahoo: :yahoo: 

vanilka
teraz by sa ti zisla na zahrade veterna turbina, mala by si elektriku na cely rok https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f600.svg , a zadarmo.

1OdpovězZář 28, 2022 21:10

Návštěvník
ezlen otkat
A kurva drát zadarmo, jak to říkal jeden ze south parku (kreslený seriál) a zabili nám timiho, blumy.

0OdpovězUpravZář 28, 2022 21:31

Psychopatr se jinde na stránkách šprajcnul. :mail: 
https://www.youtube.com/watch?v=_oi9GtWawQI

Pedro
28. 9. 2022 22:47
Odpovědět  sergej

Trole co to meleš?

sergej
29. 9. 2022 04:09
Odpovědět  Pedro

To že idioti v mainstreamu s poblitiky a školastik kreténů z vás udělali stejné naprosto ulítlé debily navoněných metrosexuálů kteří nevidí krizi do které nás ten idiotát žene debilních “západních ho.not rve. Dejte si střílečku na počítači bude to naposled, potom vás pošlou jako terče na svoji ochranu co by syslové ve vyžraných skladech. Ňamtejte, dělali jste ti pořád s nimi, jako lepšolidi.

Albi
29. 9. 2022 10:01
Odpovědět  sergej

To adresujete komu???
“Že idioti v mainstreamu s poblitiky a školastik kreténů z vás udělali stejnénaprosto ulítlé debily navoněných metrosexuálů kteří nevidí krizi”.
Vy se nezi ty ulítlé debily nepočítáte?
Ale, ale…. a proč ne, pane chytrý?

sergej
29. 9. 2022 10:10
Odpovědět  Albi

No jasně, kývači. 🙂

Albi
29. 9. 2022 13:38
Odpovědět  sergej

Rozumím. Žádné argumenty. Taky kde byste je vzal. . 🙂 🙂 🙂

Masunta
29. 9. 2022 04:20
Odpovědět  sergej

V Polsku byl 27. září slavnostně uveden do provozu plynovod Baltic Pipe, který se stane důležitou trasou pro přepravu plynu z Norska do Dánska a Polska a který bude schopen dodávat surovinu také odběratelům v okolních zemích. Jde o další krok ve snaze Evropské unie zajistit větší diverzifikaci v dodávkách plynu i zemím ve středovýchodní Evropě, uvedla Evropská komise (EK).
 
Plynovod může ročně přepravit z Norska do Polska až deset miliard metrů krychlových plynu, z Polska do Dánska pak tři miliardy metrů krychlových. Pro srovnání – hlavní trasou pro přepravu ruského plynu do Evropské unie byl donedávna plynovod Nord Stream 1, který je ale od konce srpna odstaven. Jeho maximální kapacita je až 55 miliard metrů krychlových plynu za rok.
Projekt Baltic Pipe vznikl ve spolupráci provozovatelů plynárenské přenosové soustavy v Polsku, firmy Gaz-System, a v Dánsku, firmy Energinet. Propojuje dánskou a polskou přepravní soustavu a zvyšuje diverzifikaci dodávek plynu ve středovýchodní Evropě a pobaltských státech. Zhruba 80 procent jeho kapacity si už rezervoval polský plynárenský gigant PGNiG.

[Trol-1] PetrPavel
28. 9. 2022 21:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Schopnosti na poškození plynovodu mají Amíci i Rusové. Cui bono? Oběma státům nyní. Dlouhodobě, těžko říct. Záleží, jaké bude Rusko po pádu Putina. Pochybuju ale, že Evropa znovu udělá stejnou chybu a vystaví se riziku závislosti na Rusku. 

Kral
28. 9. 2022 22:15
Odpovědět  [Trol-1] PetrPavel

Tak budeme zcela závislí na USA a to jsou stejní, ba i horší vyděrači… Jediný rozdíl je v tom, že ruské vraždění nám vadí a americké vraždění je nám milé… Ba ho i podporujeme… Zcela určitě poškození potrubí vidím na naše přátele. Rusku stačí plyn jenom nepouštět… Ani bych se nedivil na spolupráci Dánska a Švédska, bylo by totiž divné že by si nikdo nevšiml, že se tam někdo motá za humny… No tedy vlastně viděli, lodě a vrtulníky USA… A ti s takovými akcemi mají velké zkušenosti… No a příští rok určitě už bude v kinech film jak to udělali… No a pád Putina, to se necháme překvapit, ona i v Rusku hromada lidí viděla jak jim západ “se..” na hlavu a že je to neúnosné… Pak to stačí proložit na Ukrajině krvavým převratem kde byla svržená demokraticky zvolená vláda, vyvraždění několik tisíc obyvatel a pak se lidi naštvou… Tedy předpokládám, že žádný stát nemá právo provádět genocidu a vraždění svojich obyvatel. Nebo má? Kritizujeme za to Čínu, ale V Donbassu nám to nevadilo? Není pokrytecké?

Rapa
28. 9. 2022 22:38
Odpovědět  Kral

USA vraždění je 1000 x horší.U nich je to vždy jen zločin , terorismus a vraždění nevinných lidí. USA je zlo na Zemi,kterému říkají demokracie a svoboda. Není se čemu divit,jsou to anglosasové s chazarskými a jezuitskými poradci.Tam,kde čert nemohl,nasadil tyhle satanské zvrhlíky a vytvořil tento umělý státní ůtvar za asistence zednářů.

Albi
29. 9. 2022 00:34
Odpovědět  [Trol-1] PetrPavel

Generále, přestaňte blbnout.
To si opravdu myslíte, že Rusové postaví plynovod, což asi nebude jen taková víkendová akce, aby si ho potom zlikvidovali?
Podle vzoru – Rusové hlídající JE, ostřelují vlastní vojáky?

Kdo vás školí? Vypadá to na Čoudelku a jeho melody boys.

sergej
29. 9. 2022 04:26
Odpovědět  Albi

To jinak nemůže být ze zdebilizování inkluzek obětí trhu od 89. Léta létoucí a roky s roky masáží těmi výtečníky co nic neumí tak učí. Kamarád říkal že po socialismu přijde debilismus a je to tady v plné palbě. Ti co se smáli jsou ve většině kopytami nahoru a tihle pohůnci a “výtečnícl oligarchátu vás v jimi zavedené krizi zhodnocují po svém.
https://otevrisvoumysl.cz/davos-agenda-2021-velky-reset-ursula-von-der-leyenova-klaus-schwab-kdo-jsou-skutecne-my/

Že by se tak nechovali? Nemáte oči?

Albi
29. 9. 2022 13:41
Odpovědět  sergej

Já mám. Jak je to s vámi, to nemohu vědět..
Ostatně soudím, že je úplně jedno, co si myslím já nebo vy.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
28. 9. 2022 23:28
Ohodnotit příspěvek :
     

„Jediný způsob, jak mohou Spojené státy zablokovat evropské nákupy ruského plynu, je donutit Rusko k
vojenské akci, a pak tvrdit, že reakce Západu za ni převáží jakýkoli národní ekonomický zájem. Jasně to se
svou obvyklou „hroší elegancí“ doznala náměstkyně ministra zahraničí Victoria Nulandová již 27.
ledna: „Pokud Rusko napadne Ukrajinu, Nord Stream 2 se už nepohne vpřed.“
Doznání
Máme to tedy černé na bílém: Bidenův tým potřeboval „přinutit Rusko k vojenské reakci“ s cílem sabotovat
Nord Stream. Musel vytvořit provokaci, která přiměje Putina poslat vojáky na obranu etnických Rusů ve
východní části Ukrajiny. Pokud Putin spolkne návnadu (a nemůže ji nespolknout, protože jinak Kyjev
s americkými zbraněmi a „poradci“ skutečně na Donbas a Krym zaútočí) odpověď bude rychlá a
tvrdá: Média začnou hystericky volat o hrozbě pro celou Evropu, evropští představitelé zemí EU budou
Putina odsuzovat jako „nového Hitlera“.
To byla v kostce strategie Washingtonu, která měla novému a nezkušenému německému kancléři Olafu
Scholzovi zabránit uvedení Nord Streamu do provozu konečným schvalovacím procesem.

Masunta
28. 9. 2022 23:29
Odpovědět  Masunta

Druhé největší nebezpečí než být nepřítelem USA, je – být jeho přítelem. (Pokud tedy vůbec nějaké má.)

sergej
29. 9. 2022 04:56
Odpovědět  Masunta

Obama to ale říkal jasně že nemají přátele ale zájmy. Ale vyznavači kupčíků a penězoměnců pořád melou jakousi mantru. Bezmozci.
_________________
Co k tomu dodat. Tak kdo nemá elektriku, kupčíci a penězoměnci pindos to nejsou.
Tady jsou balasty mainstreamu lidé naprosto vykýblený.
Uzávěr
Slovensko je významným producentom elektriny z jadrových a vodných elektrární. Najväčší producent v krajine ale na začiatku roka urobil nákladné rozhodnutie – predať prebytočnú energiu obchodníkom. Títo obchodníci teraz predávajú kontrakty späť na Slovensko za trhové ceny, ktoré sú zhruba päťkrát vyššie.
“Slováci kupujú za 500 eur to, čo predali za 100 eur,” vyhlásil Heger. To je tiež podľa neho dôvod, prečo by na Slovensku nefungoval plán Európskej komisie (EK) uvaliť mimoriadnu daň na výrobcov elektriny v regióne.
Jak se dívám, tak všude je to samé.
6 OdpovězZář 28, 2022 10:38

suetonius
29. 9. 2022 06:39
Odpovědět  Masunta

Myslím,že v daleko větším nebezpečí je přítel USA než jeho nepřítel.Zdá se to paradoxní tvrzení, ale ve skutečnosti to tak je. Pčítel totiž od svého většího přítele nečeká žádnou zákeřnost.Ostatně už Brzezinski tv rdil, že USA nemají přátele ale své zájmy.

Pozor
29. 9. 2022 00:09
Ohodnotit příspěvek :
     

K odvete príde, tá je neodvratná.

Aleš
29. 9. 2022 08:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Akt státního terorismu USA. Válka USA proti EU.

Pavel z Moravy
29. 9. 2022 11:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Slyšíte ještě tu ozvěnu z 89, už je to tady. Tak už to tady je a opravdu v plné síle.